Jump to content

Алтернативни горива

Пропан-бутан, метан, био-дизел, водород и др.

Има 428 теми в този форум

  • 39 отговора
  • 8199 прегледа
  • 9 отговора
  • 291 прегледа
  • 59 отговора
  • 8126 прегледа
 1. настройка газ на VTEC(HR-V)

  • 52 отговора
  • 3114 прегледа
  • 32 отговора
  • 4657 прегледа
  • 6 отговора
  • 370 прегледа
  • 28 отговора
  • 1991 прегледа
 2. Газаджия за София

  • 15 отговора
  • 1525 прегледа
 3. Нивомер A.E.B запитване

  • 1 отговор
  • 262 прегледа
 4. Hr-v газ с ОБД тръгва ли?

  • 4 отговора
  • 431 прегледа
  • 17 отговора
  • 3655 прегледа
  • 1 отговор
  • 558 прегледа
 5. за разхода на газ

  • 12 отговора
  • 4131 прегледа
  • 11 отговора
  • 2628 прегледа
  • 11 отговора
  • 544 прегледа
 6. K24A3 и ГИ

  • 334 отговора
  • 44005 прегледа
  • 11 отговора
  • 502 прегледа
  • 5 отговора
  • 595 прегледа
 7. Газ БРЦ

  • 8 отговора
  • 1044 прегледа
  • 4 отговора
  • 584 прегледа
  • 79 отговора
  • 12854 прегледа
  • 29 отговора
  • 1215 прегледа
  • 26 отговора
  • 4662 прегледа
  • 2 отговора
  • 341 прегледа
 8. Замяна на ГИ

  • 3 отговора
  • 396 прегледа
  • 39 отговора
  • 16016 прегледа
  • 8 отговора
  • 453 прегледа
  • 32 отговора
  • 2577 прегледа
 9. PV покрив

  • 39 отговора
  • 2024 прегледа
 10. Свещите за газ

  • 75 отговора
  • 27667 прегледа
 11. Странни тримове

  • 11 отговора
  • 608 прегледа
 12. "И все пак тя гори!"

  • 2 отговора
  • 597 прегледа
  • 0 отговора
  • 193 прегледа
  • 4 отговора
  • 403 прегледа
  • 65 отговора
  • 10712 прегледа
  • 10 отговора
  • 1804 прегледа
  • 7 отговора
  • 662 прегледа
 13. Бутилка по поръчка?

  • 5 отговора
  • 567 прегледа
  • 0 отговора
  • 247 прегледа
  • 57 отговора
  • 11260 прегледа
×