Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Имах такава 11 години. Нищо не се олющи или разлуфти в интериора. В завоите е стегната, заради торсионите, но неравностите минава меко (не колкото френските), заради пружините. До 100 е тиха, над 120 се чуват гумите (зависи от асфалта и тях), над 150 осезаем става и въздушният поток, над 180 вече се повишава тон при разговори, но това не е нейната скорост. Автомата (с който бе моята) е с 4 скорости и са по-дълги, така че работи на по-ниски обороти. Крейцерската скорост на тая кола е при вертикална стрелка на скоростомера. До там е тиха и комфортна, после почва да се чува леко и мотора. Борд компютър няма (не е проблем), както и навигация (която сигурно имаш на телефона си), музиката бива, но не е АХти. Ако обаче тези неща са ти приоритет пред самото усещане от шофирането - това не е твоята кола. Описанията са субективни. Намери в някоя авто къща и покарай, за да я усетиш, а не да и четеш Т/Т данните.
 3. Today
 4. Дани за горния вал съм отварял мотор с такова износване . И е вал които трие директно гърбицата във вала . В ерата на икономиците се появиха и ролките и драмата не е в толко в циментацията а липсата на масло . отвори снимката и проследи оцветяването на вала и ще видиш че вала е посинял от прегряване . Липса на смазване . Между другото днес отворих к20ката за клапани . За мой късмет главата е топ , ще следя за разход на масло . Подлъгало ме е черно/кафявото най вероятно много старо масло . Прилагам снимка.
 5. Да ви кажа иаз гледах огледалата, но цените са...... Иначе ги рсзгмобих ди момента в който остава само металното краче за вратата.
 6. Да и аз не успях да го разглобя до край.Стигнах до част в която седи моторчето и до там.... В крайна сметка и аз май ще търся нови огледала. Благодаря все пак за бързия отговор.
 7. Да де ама 1-2 секунди след това се включва.
 8. И аз съм с d15z8 аеродеск смесено софииско градсо извънградско 8,5 газ нормално каране без много тежки задръствания.но найстина при еконо режима няма значение скороста за разхода
 9. Да допълня колегата - компресорът не е включен, не работи преди двигателят да е запален, без значение от показанието на екрана. Алтернаторът също не работи.
 10. Е, какви... народен хумор, нали знаеш - някой, някога, някъде видял една кола с управление по минус и отсякъл - "японските са по минус!" - и то като тръгне слух, ходи обяснявай после кое как е. Или примерно "Бай Иван така каза, той прави коли от 35 години в гаража на къщата му на село, значи разбира." То не че няма, ама си е въпрос на инженерно решение.
 11. Здравейте, Купих наскоро за баща ми едно CRV 2004 150 к.с бензин-газ внос от Италия.Колата има монтирана в Италия BRC уредба(по документи 2012),не съм запознат много с колите на газ и там техните реглажи,масалца и.т.н(Аз лично карам 2.2 I-CDTI)Питането ми е за добър специалист по тези уредби за диаогностика.Между другото колата си работи много тихо и без прекъсвания и.т.н благодаря предварително.
 12. Не знам как се казва човекът, който я продава. Благодаря, че се изясни една от точките, които не са ми ясни. Т.е. ако я взема и след време реша да я продавам, продава се само на хора от моя регион. Ако може някой да ме отвори по другите точки от въпроса ми ще бъда много благодарен, моля ви споделете знания и опит.
 13. Как се казва продавача? Ако не се сменя региона на регистрацията, никой не гледа колата. Сменят се двата талона с името на новия собственик само с документи. При смяна ще има проблем. Много полицаи нямат идея какво гледат, няма да има грижа.
 14. Нормално. Фокуса на BMW е в комфорта и глезотиите.
 15. в постовете ми по-горе бях писал за суббуфера Особенто, което аз бях пропуснал е да подам 12V на AMP On от навигацията към усулвателя.
 16. И на мен мни се струва че твърдо вози колата, но го отдавам на това че е SUV. Ако пътя е хував е комфортна, но ако вляза в града, къде улиците са отвартителни на моменти ми прилошава.
 17. Здравей колега, Да поръчам: https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-h-5w-30-honda-1-l.html CASTROL EDGE PROFESSIONAL H 5W-30 HONDA 1L 6х1L (6*9.99)*0,95*1,9675= 113 лв Ще преведа парите по сметката и ще пиша да потвърдя. Благодаря предварително.
 18. DTEC

  F1

  Говориш за други автомобилни състезания, по времето на Хитлер не е имало Ф1... Формула 1 съществува от 1950.
 19. FDS 5W30 и SSV 0W30 имат достатъчно запас да станат на 5W20 и 0W20 при такива условия.
 20. Нищо чудно да е толкова.. Зимата ми се качва на около 9 с дизела във Варна, но сега с новия булевард колега ще покаже друг (намиг)
 21. Аз имах същият проблем. Има някакво пластмасово чопче, което е счупено. Аз лично не успях да разглобя огледалото до край, пък и да бях успял отгде да го взема това чопче. Ходих по различни майстори, мнения и предложения всякакви от рода на - за какво ти е, нали на ръка става или можеш с тиксо да увиеш огледалото или пък една планка ще ти сложим отвън и няма да се отваря повече... В крайна сметка си смених цялото огледало и всичко е чук!
 22. Здравей и при мен се чува нещо подобно макар,че и аз като теб съм сменил ремъци и ролки. Мисля, че този звук идва от компресора на климатика но като гледам той си работи нормално и не смятам да барам. Не е от алтернатора защото моя мина през пълен ремонт плюс смяна на лагери и пак чува този звук.
 23. Срам не срам ще питам - Как се свързва китайска навигация към ОЕМ subwoofer - a ? Тъй като моята е само със CD Changer и си мислих до скоро че нямам оем буфер, ДА АМА НЕ - имам и си стои под седалката на пасежера. Гледам има 3 букси - като синята букса мисля че е точно за него. Ако някой се борил с това, моля да помага, да не откривам топлата вода, благодаря
 24. Знам със сигурност, че при Мазда е точно по "-", а при Нисан - по "+".
 25. Не беше това, което исках да чуя. А за шума, с какво я сравняваме? Но щом държи 4000 при 140 е неизбежно да е шумна, жалко...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...