Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Колеги, имам в наличност Motul 8100 ECO-lite 5W-30, разфасовки от 5 литра, на цена 65 лв. до изчерпване на количествата.
 3. Здравейте, Колеги, Нова поръчка от ATO24.de - до 18-ти май! Ползвате безплатна доставка до гр. София, кв. Малинова долина. ВАЖНО! Поради новите правила за ДДС за електронна търговия от юли 2021, курсът на Еврото, който ще използваме е 1.9775лв/EUR, което ще включва доплънителната сума, която заплащаме към ATO24 при поръчката. След доставката, който е от София може да вземе маслата лично, а за Колегите от други градове, ще ги изпратя с куриер за Ваша сметка. С това вариантите за получаване на поръчките остават така - Лично предаване в София, кв. Малинова долина - тъй като през деня съм на работното ми място, ще може да получите нещата си в кв. Малинова долина след 19:30 часа в работните дни Доставка чрез куриерска фирма За да се включите в поръчката, моля да използвате добре познатия "Шаблон за поръчка". Стойността на поръчката Ви трябва да получа, преди крайната дата за поръчване. Парите можете да предадете лично, да изпратите чрез Revolut или чрез Wise или на следната банкова сметка: Атанас Мушев BG24UBBS80021013830440 BIC: UBBSBGSF ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Моля пишете само псевдонима си във форума, като основание за плащането. Моля не превеждайте пари в чужда валута или от чуждестранни банкови сметки. Телефон/viber за връзка: 0894639302 - Атанас Шаблон с примерна поръчка: Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-sso-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL SSO SAE 0W-30 1x5L + 2х1L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-z1-4-l.html Вид и количество: Honda ATF - Z1 1х4L Стойност на поръчката: (58.95 + 2*14.49 + 55.96)*1.9775 = ... лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат предадени лично - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Малинова долина - чрез куриер* Клубни поставки: Да/Не, 1/2 комплекта С поръчката си можете да закупите и новите клубни поставки за номера. Подложките са изработени от полистирол и разполагат с държачи на регистрационния номер от двете страни. Печатът е комбинация между ситопечат в двата края, и дигитален печат в средата, за да може да се визуализира преливащия ефект между бялото и черното. Дизайнът им е максимално изчистен откъм цветове и оформление, за да се вписват върху какъвто и да било цвят кола. Цена за комплект от 2 (две) подложки: 12лв. *в случай, че ще получите нещата си чрез куриер, моля след като поръчате, изпращайте данни за доставка, като лично съобщение *към момента Revolut е най-лесния и бърз, същевременно безплатен начин за плащане на поръчките. Ако нямате Revolut, може да се регистрирате използвайки този линк - ЛИНК *може да преведете сумата за Вашата поръчка и чрез Wise. Ако нямате Wise, може да се регистрирате използвайки този линк - ЛИНК
 4. Можеш да смениш езика. Имаше някъде гласовите команди. Ама ти и да се свържеш с блутута, той е само за разговори.
 5. Каква е процедурата по свързване с Блутута? Говори ми нeмски моята, нищо не вдявам
 6. Скоро ми направи впечатление че има разлика във височината но при мен е отзад. Разликата е около 2 см. Преди две години съм сменял задния мост. От къде може да е?
 7. Today
 8. Привет колега, аз си поръчах задна чистачка, цялата, с рамото, чисто нова от Бултрако, за 34 лв. Сега е супер.
 9. Здравейте, Взех си хонда цб125ф 2018г. Питането ми е има ли маслен филтър и ако има къде се намира.
 10. Привет на всички, Доста рових из нета и се намират разни неща, но на парче, или платено, и то предимно за американските версии на прелюд. Направих подобна тема за FRV защото имам такова и с общи усилия се получи добро решене. Сега купихме Прелюд 4 Ф20А4 и - греда ... само за УС модели... Нека направим една тема в която да се намира документаця за нашите автомобили - безсмислено е всеки да открива топлата вода малко по малко. Благодарение на братята руснаци имаме https://japancars.ru/catalogs : убииствен сайт в който може да се търси и по ВИН из реално изскача официалната документация, с оригинални парт номера и то безплатно и без регистрация. От там нататък търсенето на части е лесно дефинирана задача. Отворен обаче стои въпроса със: User manuals, Service manuals, Wiring Diagrams, Repairing manuals, Data sheets, Service bulletins .....
 11. Пак за америката, в кооперация. https://www.theverge.com/2022/5/18/23075754/honda-prologue-electric-suv-ev-us
 12. Е как да няма? Виж че е "врътка". Щяло да влезе във валидност от началото на ЮЛИ, а до тогава цените ще скочат. Не случайно си сложиха вчера на парламента метални врати!
 13. Не е само при паркиране. На няколко пъти съм влитал в големи дупки извънградско и ако моите не бяха с борд и XL, не ми се мисли. Гумите с борд обикновено са с усилени страни и колата се държи по добре с тях. Най-вече реагира по-точно на рязко врътване на волана и по-бързо променят траекторията и.
 14. Там никога нищо не се знае. Дано сме си "опекли работата" технически и гладиаторите не се облъскат "кат свинско шкембе у тараби".
 15. Хаха Шъъ я видим сега таз работа
 16. Здравейте отново! Издирвам такава хонда вече около 3 месеца и нямам успех. Харесах няколко коли, но все някой ме изпреварва. Следя обявите и звъня още в деня, когато са качени в интернет, но някак си преди мен вече са се обадили 3-4 човека. Явно има огромно търсене. Случайно някой да си продава хондата. Търси се Автоматик, 1999-2001 г., да е с подлакътници и да има шибидах. Благодаря!
 17. @borko 30 Ама от бояджия до бояджия разликата е огромна. Има хора, които се занимават основно и само с полиране и пастиране на коли. Даже последните години се появиха повече такива.
 18. Drone

  F1

  Е може да е карък, но колата им е по-добра в завоите от Редбул-а
 19. ceco_accord

  Photos

  Случайно паркирах до Акордеона и ми направи впечатление. Знам че той е "голема кола", но да изглежда съразмерен с Легена само защото е по-ръбест ме учуди. Вярно че и ракурса малко му помага, но дясната е 30-тина санта по-дълга.
 20. Абе хубавото си е хубаво, ама и скъпо, та всеки сам си преценява дали и колко да инвестира. Аз се уговорих с момчето да направи минимум усилия с максимум ефект и цената да не е като за 2-3 годишните премиум коли които лъска и стават по-добре от нови. Огледа я и ми каза че ще му отнеме 2 дена и ще ми вземе 180 лв, обаче ... Имаше много "паяжина и холограми", та я прави 3 дни, а аз от неудобство закръглих сумата на 200. Каза че сефте пипа Хонда, а лакът и е много мек (наложило се да си поръча най-меките падове) и я е минавал 3 пъти, а смяташе че ще мине само веднъж. Накрая е мазана с някаква паста - да пази от безконтактната химия. Освен това ми предложи да заличи "дзънките" от камъчета, ако му донеса малко боица, та си купих 50 мл по кода от табелката. Отбелязах му кое съм видял, но е оправил и нещата които съм пропуснал. Много уважавам занаятчии които надхвърлят очакванията на клиентите си и пак при него ще ида догодина, когато пастата вече отслабне. Но всичко е временно - нямаше слънце за по-ефектни снимки, а след малко и заваля.
 21. И аз съм с Bose и потвърждавам, че звука е много добър. Ама аз имам bluetooth. Май имаше някакви джиджавки тип parrot Или yatour за Legend.
 22. Със сигурност предните болтове ще дойдат къси и трябва да ги сменяш,задните може би също.Трябва да се избиват от шлиците и да се сложат по-дълги,къде има такива обаче не знам.Моите подложки отпред са 8мм. сложих ги понеже имам метална кора,която си натежава,отзад направо нови пружини Закс.В аутодока бяха 60лв. бройката,дето се вика човешки цени.Смених и четирите амортисьора и сега стойката си е идеална.За каретата никой доказано не е дал мнение дали заминават по-бързо,но ако е доста увиснала е логично така пак да работят извън нормите.От гарнитури и силикони няма нужда,фабрично са си метал в метал,може да ги омажеш с грес да не ръждясват поне.
 23. Подлага ли се нещо като гарнитура или силикон между подложките и бомбетата
 24. Предполагам ефекта с пружините е същия, но по скъпо ще излезе. Интересувам се при повдигането, което смятам да направя има ли опасност за полуоските /карета/ и за бомбетата, въобще рискове като цяло.
 25. Yesterday
 26. Колеги, поръчката е направена! Ще пиша отново, когато пристигне.
 27. Почнеш ли да пипаш акцизи и ддс и да се отдават на популистки "социални" мерки в този див капитализъм наоколо,не ни се пише добро на гърбините.Някой трябва да плати баланса!Еми..., пак ще го платим,няма проблем...!
 28. Ми то трасето е бавно и асфалта неравен, та от аеродинамика и подналягане няма много смисъл, а и Шарл на него е карък.
 1. Load more activity


 • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...