Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. От кой дилър? Клапана трябва да е оригинал, а не маркуча!
 3. Yesterday
 4. Оправи клапаните ! Сложи това K20TT денсо и пиши пак . Ако няма от къде да си вземеш денсо ми пиши имам всички денсо ползвани за хонда на склад.
 5. Дойде с такива първия път което беше преди 9 месеца смених ги малко след това ми дадоха абсолютно същите защото спука една тетка на газовата и прегря доста и взе да прекъсва пак трудно ги извадих имаше една с леко пукнат електрод смених ги и доста се подобри работата, но пак имаше леко претрисане. Обаче с карането се задълбочи най вече докато е студена,и се хванах пак да ги сменя и ми дадоха пак NJK, но двуполюсни с тях се оправи сутришното тресене, но има леко треперене което го нямаше като я взех. Инак ги налагах на височина са същите, но работи по добре с двуполюсните пак са NJK, а старите бяха безупречни поне на око 🙂
 6. https://autobild.bg/новата-honda-clarity-чиста-вода-вместо-смрад/?fbclid=IwAR1OKeZNDNmRBB2WpYSgoV3SlKjZVi7GV20SKRSJTd2fZiD9Xxhtc7Hq9hY
 7. Продават и цветни шапчици във Викиват и можеш да си направеш необходимия цвят
 8. Това ли сложи като свещи https://www.ngkntk.com/bg/prilozhenie-za-namirane-na-chasti/produktfinder/PKW/ZK_BENZINER/HONDA/FR-V/ZFR6J-11/6221/ това дават за тоя двигател.
 9. здрасти колега намери ли фарове за фейс ако не си се обади 

 10. Колеги колата е хонда fr-v 1.7 бензин 125 коня, двигателя работи леко неравномерно. Смених свещи имаше лека промяна, взех 1 бобина пробвах на всеки цилиндър, за да проверя дали не е тръгнала някоя, но пак нямаше разлика. Като влезне в оборот няма проблем. Накрая светна чека прочетохме грешката Р0172 богата смес. Та въпроса ми е от кои датчик може да прави проблем или егр или дюзи бензинови. Колата има и газова lpg tech. Другото което не ми харесва че свещите ги развих с 300 зора даже отива да повлича резба. Свещите май излизат леко в горивната камера трупат нагар и кат тръгнеш да развиваш се получава тоя ефект. Викам да не да са били по дълги да са ги объркали, но и новите бяха същата височина, ако някой се е сблъсквал ще съм благодарен да сподели опит. 🙂
 11. Това е добро хрумване за тест на датчика, но да поясня че трябва да са включени чистачките на предното стъкло, а вече при вкл. на задна, трябва сама да сработи и чистачката на задното стъкло.
 12. Колега,дай ми цена за това 12341-PR4-A00 И това 12342-PG6-000 PACKING B, HEAD COVER Благодаря!
 13. Напръскай задния джам с вода и включи задна ако тръгне чистачката значи не е от включватела.
 14. Това го гледах и както вече писах крушките са здрави. Сега издирвам датчика/ключа на скоростната кутия (ако е там де).
 15. Така, заредих акумулатора с въпросното зарядно, което тръгна с 6А и стигна до 1.5А. Явно акумулатора е бил доста изтощен. Стигна до 16.5в. Изчаках час о го изключих. За сравнение на другата ми кола сега в включих да зарежда о направо тръгна с 15.8 волта и 2.5А, а на хондата тръгна с 13.2в и 6А. Макар че на другата ми кола все се кара градско по 29км на ден сигурно с 6 7 палене та е доста по добре зареден. Да не казвам че сигурно 4г. Явно това, че имам оловни втулки на клемитр оказва влияние. Понеже хондата доста често карам и извън града и зарежда акумулатора. Но когато го за мерих уж зареден след около 30ч без да е закачен на клемитр показва 13.1в
 16. Здравей, Може ли цена за тези, оригинал: 1. 46402-SWY-G01 - TUBE ASSY., MASTER POWER 2. 51920-SWA-A01 - RUBBER, FR. SHOCK ABSORBER MOUNTING 3. 51726-STK-A01 - BEARING, FR. SHOCK ABSORBER MOUN 4. 51722-SWE-T01 - RUBBER, FR. BUMP STOPPER От amayama ли са частите?
 17. Доста време е минало от този пост, но моля колегата да обясни как е разбрал, че филтърът е бил заводският. Фактът (ако е факт) е наистина интересен и си струва да се обсъди.
 18. Здравейте, преди време имах проблем със муден старт. Давам на контакт, след като изгаснат всички лампи по таблото паля и като завъртя да запаля, стрелката за горивото се връща в начална позиция и пак измерва. Отидох да ми замерят батерията(на 5 месеца е YASSA) и от там ми казаха, че алтернаторът не зареждал батерията. Смених алтернаторът и днес отидох да я поразходя и пак същият проблем слаб старт. Зелената светлинка на акумулатора е налична, проверих със уред за диагностика 12.7v си държи, но това след като се разходих 20 мин. Предполагам при самият старт да е бил 12.4,което трябва да е ок. След това колата си пали съвсем нормално, проблема се появява само като я оставя за 2 дни да стои. Има ток в батерията, но пали сякаш е слаб... Да се насоча към стартера може би , да се смаже и прочие, знам ли.
 19. Не знам дали само заспива двигателят но преди две години карах един Кугар на Форд и мога да кажа,че системата не заспива,направо си гаси мотора. Акумулатора не е обикновен а специално за коли със старт-стоп и цената му започва от 700 лв Тук подкрепям Цецо и това което пише се препокрива на 99%. Но никога не съм обръщал внимание на тази система защото аз лично никога не бих я използвал.А шанса от бъгове и проблеми по нея е много голяма.Един датчик да даде фира и грейва таблото да не кажем,че и ако угасне може и да не запали.
 20. Да повдигнем малко темата... днес забелязах, че и аз имам вода в краката. Махнах предната лайсна пред предното стъкло, изчистих от всякъде. След това развих 4 болтчета в долната задна част на подкалника и с ръка гребях кал и листа. Те запушват изхода на каналчетата, то пак си изтича де, но половината влиза вътре при шофьора. Дано да се е оправило, на следващия дъжд ще пиша. С англичанка съм аз.
 21. Ефективна и ненатоварваща ако е направена добре - ама това оскъпява - фирмите предпочитат да го направат да изкара 5-6 години и след това да си купуваш части... Иначе от 2г ако не се лъжа,всички нови модели продавани в Европа трябва да имат старт-стоп или подобна система - само че не е задължителна а опция. Дори Дачиите я имат. Задължително системата трябва да е активна при начално палене , ако искаш да изключиш - с поне 1 натискане на бутон и е изключена само до следващото гасене на двигателя Борбата за продажби е безмилостна, малцина гледат дългосрочно - онзи ден четох че Хонда ще свиват разнообразието от модели и разходите - вследвие проблемите с качеството маржът им при автомобилите е паднал на 2-3%, формата взимала курс към икономии...
 22. Продавам 4 бр. всесезонни гуми Vredestein Quatrac 5 205/70/15 Грайферът е ок. 3-4 мм. Произведени средата на 2016 г., купени са есента на 2016 г. за 650 лв. Нямат пукано, лепено или криво. Карал съм ги зиме-лете 3 години без никакви проблеми. Цена 150 лв. В София се намират. Вече са измити и в найлони.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...