Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Малко шагре под калниците и праговете: Напълних задния ръб на веждите, където е заварката със задния панел и където фабрично слагат тия черните лайсни със силикон вътре. Ще го мисля дали да не си ги върна напълнени обилно със силикон. Преливките по боята личат, но завършека с лак е приличен. Коригирах където беше нужно с водна 2000 и после пастиране с ексцентършлайф. Мисля че събрах кураж следващия път да пръсна целите панели.
 3. Today
 4. Видях я, трябва мноооого добре да я огледаш отдолу тази кола тя е на 180 000 км. особено пред задните носачи и предните, това ако няма ръжда .... Казвам го защото моята я докарах от Германия и е на 82 000 км., но е фейса та там толкова ръжда видях на такива сивици на по 90 000 км., че трябва много да гледаш да не е пръскана.
 5. Пич, не знам в коя автокъща я гледаш тази кола, но ако е в онази зад мозея в Плевен много си отваряй очите. Преди месец бях в нея и нямаше хонда дето да не й е сменяно предното стъкло и да не е пръскана. Как така си я капарирал без да я гледаш отдолу за ръжда?? На пръв поглед виждам ръжда по някои от болтовете в двигателя??? Хонда от Швейцария ..... трябва много да се внимава за ръжда... На колко км е уж?
 6. Добре, че преди повече от година поръчах превантивно частите за рециклиране на хидравличната помпа, та преди месец като почна да омаслява и дойде времето да я почвам :). За да си улесня ориентирането сред многото уплътнения си намерих готова снимка с добавените кодове плюс схемата на нютонметрите за затягане на болтовете. Благодаря на колегите във форума за всичките съвети!
 7. Днес, 26/02/2024, Газпром, Кърджали посока Момчилград
 8. docev

  F1

  И по F1TV.....което излиза дори по евтино, а да не споменаваме че И навсякъде....... (кенефа имах предвид). ....Следащото също ще е в Събота.
 9. Мда. На него ще клъвнат, но зависи колко е зарибено.
 10. няма, за съжаление ... само да си управляваш музиката става екрана :-)
 11. Само да напомня. В петък от 18.00 ще е квалификацията а в събота от 17.00 ще е състезанието, в неделя няма да има нищо защото тогава започват мюсюлманските празници. Ще се излъчва по Диема спорт3
 12. Меря в частта на бронята, която е на 10 см. навътре под колата и е най-ниската на самата броня.
 13. Колкото и лоши да са пътищата, не пречи за каране... Проблем е при паркиране към препятствие, разни легнали полицаи, извън пътя по поляни... Според мен предният парктроник/камера трябваше да е стандарт, задният парктроник, може и без камера, само с пискане. Отдолу още не съм я гледал, но за каква кора говориш, допълнителна да пази картера ли?
 14. Тя и моята май е толкова, но в автокъщата имаше 8-ца и изглеждаше по-висока... Къде точно го мериш, защото по-назад от бронята има май някаква гума? Както и да е, ниска си е, стандартът за тротоарите е 15см, но много са доста по-високи... Виждал съм и други ниски коли, но май тунинг изгъзици, но долната част от бронята е гумена, а тук, директно я трошиш... Вторият комплект, който ми дават, зимните са 205/55/16, бих искал и летните да са такива, но а 17". Все пак външните диаметри сапочти еднакви, та едва ли влияе на височината...
 15. Здрасти, ето я и моята поръчка. Линк: https://ato24.de/en/motul-7100-4t-10w40.html Вид и количество: MOTUL 7100 4T 10W-40 - 1х4L Стойност на поръчката: 50,30 х 2,15 = 108,15лв Начин на плащане: Чрез наложен платеж Начин на получаване: Доставка чрез куриерска фирма Клубни поставки: Не
 16. Здравейте може ли да ми кажете от къде мога да намеря файл или диск с актуална навигация на Бг
 17. Здравейте от къде мога да сваля файлове за навигания за Бг
 18. Общо взето колата ми направи добро впечатление за първи оглед. Но молбата ми е конкретно с какво да внимавам.
 19. Конкретно ме интересува 5та генераци. Модела след 2017 година.
 20. Струва ми се, че темата не е за този раздел. @Daniel 77 уточнете за коя година говорите, най-добре дайте и снимка, за да понижим темата с генерация надолу. Щом държите да попитате в отделна тема за терзанията Ви, кажете какви са били те с колата, която сте гледали и какво точно Ви интересува.
 21. Здравейте, съфорумци! Поизчетох доста по темата, но държа да попитам и в отделна тема за терзанията ми😁. Решил съм да си закупя бензинова CR-V 2.0 или 2.4. Та молбата ми е да ме посъветвате кой от двата модела е по препоръчителен и за какво да внимавам когато ги оглеждам? Тази събота ходих да гледам една 2.0. Съответно по думите на продавача, бях изключителен късметлия и модела, който оглеждах, беше единственият и нестравним, абсолютно перфектен. Но човека просто си гледа работата...😁 Предстоят ми поне още два огледа на други модели. Апелирам към компетентността ви и моля отново за съвети!
 22. нисък изглежда сивикът, но преценяваш - ще караш ли по лоши пътища, може ли да се монтира метална кора, има ли антикорозионно покритие. Не ни е лесно на търсещиге 4ри врат хечбек има си алтернативи, но да не нарушаваме правилата на форума с хвалене на други марки
 23. Здрасти Когато съм шофирал с някакви такива и по- високи скорости въобще не съм имал време да ги сравнявам (по километраж и по GPS). Но по спомен са около 3-5 км разлика (на километража винаги е по- висока с 4-5 км от реалната такава). Поздрави
 24. Когато си купуват кола, мъжете непременно питат колко харчи? А когато се женят - не питат! После, някой друг им е виновен.
 25. Здравейте, 

  От скоро съм във форума и реших да попитам на лично за да не се излагам от самото начало :)

  Предстои ми смяна на масло на HR-V 1.8 140 hp, колата е внесена от САЩ и е  на 6000 км, но все пак съм решил да я обслужия.

  Та въпроса ми е какво масло трябва да сложа (марка и спецификация ). Знам само, че трябва да е 0W20.

   

  Благодаря Ви предварително!

  Поздрави Иван Христов

 1. Load more activity


 • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...