Jump to content

JHM

Фен
 • Content Count

  1836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

JHM last won the day on May 19

JHM had the most liked content!

Community Reputation

712 Excellent

About JHM

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  ACCORD CL7 K20Z2 Facelift LPG BRC Sequent 24 MY11
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да докладвам и аз за тези кори...! Купих ги,втора ръка от колега тук и трябва да потвърдя,горното цитирано мнение. Шума от към мотора,намаля с около 30%!Това е значителна промяна и ви препоръчвам,да си ги намерите и монтирате. Пасват идеално на бензинов акорд,като отворите за клипсовете, си ги има фабрично!
 2. Благодаря колеги,разкрихме го дявола...,на три колела! Тегло малко под 800кг.и двиг. на GM с 200к.с.!
 3. Познайте марката, на този "батман мобил"! Мина толкова бързо,че и аз не я видях . Добре че светофара го спря,че да го наснимам!
 4. JHM

  Виц на деня

  Циганче пред "Шератон",тормози чужденец..."Чичо дай,чичо дай,дай..." Чужденецът:"YOU DIE MOTHERFUCKER...."
 5. JHM

  Виц на деня

  И тук е научно доказана,констатацията на Цецо...:
 6. Радой Ралин: "Ако теб не те бива - включи се в колектива. Колектива най-добре прикрива, че теб за нищо не те бива."
 7. И аз купих едно лагерче,...за напред! Не ми е дала симптоми за смяна ролката. NSK цена 3.70лв. полски:
 8. JHM

  Photos

  Naturally....,със захар де!
 9. Благодаря ти! Бях споделил с теб,за евентуална алтернатива на Mobil 5W30 ESP,с което беше преди равенола. До сега,караше мерцедеса с мобила,като му харесваше много. Да педант е човека,като търси най доброто,но не се вслушва много в препоръките,които му давам,за по ранна смяна. Инъче,сега отиде зад океана и наля това: Като цяло,усещаше по шумен двигателя,преди да смени равенола,но това е логично за пробега,който има.В началото на експлоатация на равенола:"работеше,като часовник"...вика! Сега пък е очарован от амсойла,същата работа,"...тиктака"! Абе...,все топ масла...,а кога ще излезе и "онова извънземното",да го опитаме и него..! Поздрави!
 10. Пускай снимки,шасита номера,детайли....!
 11. Здравейте пак колеги,капнах няколко капки от това масло:RAVENOL USVO VMP SAE 5W-30. Автомобил-Mercedes C200 2002г.116к.с.,известен още като W203,дизел. Общ пробег по километраж 202 000км. Пробег на маслото-14800км. Режим средно тежък,леко градско и къси преходи. Не ползва добавка за дизел Тъй като този мерцедес няма щека за нивото на маслото,сипахме едно бурканче масло,след смяната му,вчера. Подгрях го в един алум.кен на газовия котлон и капнах тези капки.Сканирах ги след 24ч. сушене на стайна температура. И до тук,за дизела ми е тъмна Индия,както са и капките,по долу! Маслото е на година и от общите поръчки. Инфото е оскъдно,защото не е моя колата,а на приятел.
×
×
 • Create New...