Jump to content

JHM

Фен
 • Content Count

  2171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

JHM last won the day on April 13

JHM had the most liked content!

Community Reputation

1133 Master

About JHM

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  ACCORD CL7 K20Z2 Facelift LPG BRC Sequent 24 MY11
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

3911 profile views
 1. И тук нямам доливане,5w20,на 5000к. Ето щеката: Хайде милиметър,два надолу да е.Пълня до дупката...!
 2. ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: Най-високият връх на Балканския п-в се намира в България - вр. Мусала- 2925м! Селото с най-голяма надморска височина на Балканския п-в се намира в България - с. Орцево - 1555м. (център) - 1606м! Д Най-високата жп-гара на Балканския п-в се намира в България - гара Аврамово- 1267м! Най-високото езеро на Балканския п-в се намира в България - Леденото- 2709 м! Най-високият водопад на Балканския п-в се намира в България - Райското пръскало. Пръските на водопада падат от невероятната височина от цели 124 метра! Най-големият подземен водопад на Балканския п-в се намира в България, пещерата Дяволското гърло - 42м! Най-горещият гейзер в Европа и на Балканския п-в се намира в България- Сапарева баня 103°С! Най-високият язовир на Балканския п-в се намира в България - язовир Калин в Рила планина - 2394м! Ценете забележителностите на майка България! Малка държава, която ни дава толкова много красота!
 3. Едно от най хубавите,които съм наливал(и като усещане от към мотора),но анализа показва друго.
 4. Зад океана, колко са тези с такава табела....?Защо си мисля,че коментарите ви за марката, са много обобщаващи и първосигнални.Само с 0w20 не съм карал акорда но до 7000 нито имам описания разход по горе,нито каквито и да са други драми.То ако се разровите и за амсойла има разнозначни мнения,даже и тук бях пуснл едно от братушките. П,П,Ето :
 5. Прилича ти на бмв ли...?Ония,ще се "избият", да ги светнат оранжевите мигачи!"American Style",се води.
 6. Някой може ли да сподели нещо за Lexus NX 300h SE P Nav 2018...197к.с. хибрид? Повече ме интересуват минусите.
 7. JHM

  Photos

  Само стъклата изчиствам и тръгвам🙂! Лято идва,ей...!
 8. JHM

  Виц на деня

  Как се казва японец,който си е продал мотора?
 9. "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека." "Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай – с обещанията ще си останеш. Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат. Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш..." "Дон Кихот" Мигел де Сервантес
 10. Сегашните дискове,колко мм са в диаметър?На 2.4 мисля,че бяха 320мм.
 11. Съгласен съм и за това си пиша тук. Радва ме все още "чистотата" тук,че е нещо по различно,от групите в глобалните социални мрежи. Та..,от там понякога ми идват в повече,тези сърца ли са,"like" ли е...! По добре,не пипайте нищо,добре си е така!
 12. Да е само един вота,..зелена стрелкичка според мен,че сърцето много лично идва.А пък не сме от тия, взаимно любящи,честно казано!
×
×
 • Create New...