Jump to content

JHM

Фен
 • Мнения

  1159
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

JHM last won the day on Ноември 6

JHM had the most liked content!

Обществена Репутация

364 Excellent

Относно JHM

 • Ранг
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  ACCORD CL7 K20Z2 Facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  BG

Последни посетители

1601 профилни разглеждания
 1. Би могъл,ако в заглавието на темата го пишеше!Хора,придържайте се по съществото на темата. Колега Георги,гаранция от 3 год. си е супер,какво друго ти трябва?
 2. Ето такъв: https://www.coxmotorparts.co.uk/honda-shop/genuine-honda-accord-2-2-diesel-battery-2009-2015/ И търсачката на YUASA,би ти помогнала: https://www.yuasa.co.uk/ Тзи от коксмотор,бяха по евтини,но и там гонят тавана!
 3. Абе гледайте,като ги вадите тези бушончета,ключа на хондите ви да ви е в джоба. Имам лош спомен с друга марка,че даже и автоключар не можа да ми я отвори.Добре,че бях само на 40км.от къщи.
 4. Или на някой му е трябвала!
 5. Аз пък те разбирам напълно,защото там на острова инвестирате добре, но в техния бюджет,с цените на таксите, застраховките и други екстри.Не бих се разделил с любимата ми,заради един маркуч.Малко по същество,вече няколко хил. км.,нямам забележки към работата на хидр. система.
 6. Това е чудесно,че си му намерил цаката,но както си писал ти стоиш от дясно..,при нас е различно и си плащаме за оригинала! Гледам.цената за оригинален в "coxmot.UK" е минала нашата.
 7. ...Или накосен (спукан) маркуч!
 8. Е нали трябва да ни е "густо майна"така си е,най скъпите данъци!
 9. 1.Клебер,продукт на michelin 2.Фулда,имат нова гама HP2,продукт да good year. 3.hankook,не лоша гума! И трите са среден клас гуми. Това е класирането от мен.
 10. Така..мн.добре,сега ще трябва да вземеш един флакон "wd40" и да го напръскаш повреме пак на работа ,от вътре и от вън докато спре скрибуцането му.Аз повторих процедурата два пъти и скрибуцане на ремъка няма.Всичко това го отдавам да застудяването и възможно зацапване на ремъка,когато ми сменяха маркуча за високото налягане в Бултрако. Пробвай го този вариант,преди да са те оскубали,я за помпа,я за някоя шайба.Страничен ефект,за сега на се забелязва. Успех!
 11. Колега,имах преди месец същото "цвърчене" от към ремъка.След като ходих на няколко места,нищо нередно не откриха.Пробвай да го намокриш (напръскай го с вода),по време на работа и ако спре значи симптома е като моя,който реших по друг начин.Ще чакам да кажеш и ти давам решението на проблема,при мен се получи и шума го няма вече.От ремъка беше шума,а не от ролките. Поздрави!
 12. Видео и звук е най малкото,което би могло евентуално да помогне тук.
 13. И аз съм с евтина,но боята и лака за сега си стои.Единствената забележка е ,че при заледено стъкло го размразява,НО... после нищо не се вижда,замъглява го.
 14. Русе ти е по близо,потърси колегата Маркони,ще останеш доволен,че може и да почерпиш после!
 15. Провери за разхлабен повдигач,от долу,където е захванато стъклото под кората.Преди да я свалиш,с просто око трябва да се вижда, дали при повдигането,някоя страна не изостава.Това е признак,за нещо нередно зад кората,при захващащите елементи на стъклото.Друго,което може да погледнеш, е евентуално някое гумено уплътнение да му пречи,при повдигане.
×