Jump to content

JHM

Фен
 • Content Count

  1514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

JHM last won the day on August 28

JHM had the most liked content!

Community Reputation

563 Excellent

About JHM

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  ACCORD CL7 K20Z2 Facelift LPG BRC Sequent 24 MY11
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз го имам ,но не съм го изследвал.Някой ако може да даде отговор и аз бих се радвал.
 2. Догодина по това време съм те настигнал,с тази разлика,че моите за 5 год.,ще са 100к. Иначе оправям си познатите болежки за модификацията.
 3. Тук съм писал: Ако на някой му трябват спешно задни супорти,мога да му дам моите стари,вече райберовани супорти на символична цена.
 4. По принцип тези водачи(пинове), на задния спирапен апарат износват и леглата в супортите.Моят проблем с тропането ,го реших генерално,със смяна на водачи плюс нови супорти. Писал съм и по този въпрос с моя казус,но не откривам темата.
 5. Тук колега имам разрез на хонда филтър "made in Japan".В момента "експлоатирам" такъв,нямам някакви забележки,но ми липсва зигзакообрания релеф на прегъвката на филтриращия елемент от purflux - са! Honda accord oil filter https://imgur.com/a/O9r0Ot3
 6. Чак обир,не бих казал,получих и отстъпка,с която акумулатора стана на европейска цена,а не българска. Никой на сила не ме е пратил там,спазват си ценоразписа. Както казах по горе живи и здрави!
 7. JHM

  F1

  Колега ACID BURN от това, което си написал горе се доказва че ферари не са само мит в автомобилния спорт. Отбелязал си най важните неща,като добри инженери,постоянство на пистите,подиуми! По скоро би било добре,да кажеш,кое му е лошото на ферарито..?
 8. Бях с друга кола (не с акорда) и го взех, но не знаех условията им.А именно,както по горе писах,гаранцията важи само,ако те го монтират и замерят.За услугата,ще си таксуван 13-14лв.! Незнам хора,обаче в тази държава,си оставаме само едни платтци! Коксмотор..,как може да го продава с 2 години паневропейска гаранция и на по ниска цена,а тук да ти търсят и последната стотинка. Хвана ме яд за това(не ми е за 13-те лв.) и си оставам европеец с паневропеийската гаранция само! Дано да съм уцелил бройка, пък каквото дойде,здраве да е!
 9. Ако питаш мен,мин.4години. Проблема с банера,са по тънките клеми и се налага оплътняване с допълнителни вложки и темподобни. Хондовия е болт он закачаш и стягаш. Предлагаха ми същия банер на еко цена от 120лв.,като върна стар. Сложих още 40лв. отгоре и хоп...оригинален! Е..върнах и два стари,за това ми "легна" по евтино Ама те са за това,дават се за рециклиране!
 10. Смятай колко паундчета си слагат отгоре,ама стандарта друг!
 11. Ето,даже и в коксмоторс ги предлагат на цената на ОЕМ. https://www.coxmotorparts.co.uk/honda-shop/genuine-honda-accord-2-0-2-4-ltr-petrol-battery-2009-2015/
 12. Само в такъв режим се кара. Банера се "обаждаше" още май,юни но навърши 4год. точно сега и беше достойно "свален от власт"! Може да звучи странно,но няма да бъде,сред марките,на които бих се спрял за в бъдеще. Имам си едно на ум ...!
 13. Колата е в гараж и проблем с поледици,за сега нямам!
×
×
 • Create New...