Jump to content

JHM

Фен
 • Content Count

  2553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

JHM last won the day on April 12

JHM had the most liked content!

Community Reputation

1630 Master

1 Follower

About JHM

 • Rank
  Epic

Profile Information

 • Кара
  ACCORD CL7 K20Z2 Facelift LPG BRC Sequent 24 MY11
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

5823 profile views
 1. Ще е от полза,всяка подробност..!
 2. Здравейте бих искал насоки,за избор на качествен и на добра цена влагоабсорбатор(от колеги ползващи такъв),за домашни нужди и до 100м² площ?
 3. Намират се и по 52лв.бр.,ама здраве да е! Ако не е тайна,колко пари ти взеха за труда,че последно време и там има аномалии?
 4. Ето и моето ГТП ,от вчера: Това бяха,най високите стойности на CO,като държеше и нула в повечето време. Тази стойност,трябва да бъде макс. 0,3,доста си извън нея! При мен,тези хубави показатели ги даде на бензин.Спокойно съм можел да спя в колата,на запален двигател в гаража (кога ме изгони жената...)!
 5. Имах същите симптоми с бендикса,при завъртане за запалване. Правеше го повече на студено. Та както каза горе,ако ви се отвори ремонт...,го рециклирайте. Сменяха ми съединителя и използвах момента да ми го рециклират.Цената за работа без да сменя нищо (четките здрави),само почистване и смазване100лв. за работа🤔! Сега е "кибрит"...🙂!
 6. Слабо място,бих казал фабричен дефект.Не може всеки втори с К20,да е с такъв проблем и да го упрекваме,че не си гледа автомобила. Отдавна трябваше да има сервизна акция от Хонда ,за проблема!
 7. Една от причините,да купя оригинален акумулатор. Доста досадно това с клемите,при афтърмакет акумулаторите,а уж азиатски стандарти и т.н. Този бош,с допълнителни втулки ли си върви?
 8. Два тавана съм претапицирал с това(най евтин и с ефект вариант),но иска сваляне и старателно почистване на изгорелив дунапрен.След това от магазин за автодамаски си избирате подходящ плат,който си е с дунапрен 3-5мм.и си го оправяте.
 9. Да,с много добри впечаталения съм и аз от SSV 0W30.Тиха работа,добре "развърта" мотора,няма разход за сега 4к.Да кажа,че за пръв път наливам SSV,и като цяло Равенол. Така че колегата може да избере,което си поиска от горе изложената селекция от търсачката на равенол,но не и крайности от сорта на 5W40;10W40 Ако аз трябваше да избирам за този мотор,бих избрал едно 5W20, от върховите синтетики на равенол или амсойл. Има и мобил,но не се намира по нашите ширини или само едно,което събира вниманието ми за в бъдеще: https://www.oil-club.ru/forum/topic/33174-mobil-1-esp-lv-0w-30-c2-a5b5-api-sn-stjlr-035007-bmw-ll-12fe-mb-22961-volvo-95200377-ford-wss-m2c920a/page/15/
 10. За 130к.и 17год. по окачването това: + това: Ей така ,за да служи вярно!
 11. Там трябва да е стрелката и зиме и лете! Перките ги чакай лятото,при повече градско и работа на място. Да мотора не е с vtec,а с IVTEC!
 12. Не,само ще си дадеш парите за ненужна диагностика,ако няма някакви индикации по таблото.По скоро,иди да й регулират клапаните,ако не са скоро и като отворите капака на главата,ще разбереш за състоянието на изпускателния вал,който им е проблем с времето.
 13. Най вероятно е плот на договорката,която имах посредством кореспонденцията с търговеца и не изключвам,да е била индивидуална. АВТОЦЕНТЪР КОНТИНЕНТАЛ 088 860 0796 https://g.co/kgs/ooNAkw Няма ги вече,последно ги имаше на 170лв. с монтажа,а в моя случай се предлагаха на 160 лв. с монтажа. Та, иска търсене ...
×
×
 • Create New...