Jump to content

JHM

Фен
 • Мнения

  1265
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  10

Обществена Репутация

417 Excellent

Относно JHM

 • Ранг
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  ACCORD CL7 K20Z2 Facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  BG

Последни посетители

1763 профилни разглеждания
 1. За кой Petronas става дума,би ли уточнил?
 2. Взимаш този списък "плюеш си на петите" и бягаш далече от там!
 3. Хубаво е да не сме крайни в заключенията,които правим. За някои хора, пък и за мен точно тя е идеалния баланс между комфорт и икономия (особено ако си на газ и ръчка),изпробвано вече на 7-ма лично! Не очаквайте чудеса и от 2.4 за "спринт". За дизела всичко е много добре,докато не замирише в купето!
 4. Колега,какво караш...,какви са тези цени?Имаш крещяща нужда,от генерална смяна на доставчиците ти на консумативи и авто услуги!
 5. Знам само,че на "yatour-a"за акорд с навигация,трябва да е този вариант. Но на колегата не е yatour..? Аз преди да се обаждам на търговеца,бих разглобил и прегледал буксата,дали е вкарана както трябва.Няма нищо сложно в това .
 6. Колега,свържи се с тях и ги помоли да ти изпратят заявлението по email в pdf вариант.Попълваш го скенираш го попълнено и им го пращаш пак в pdf вариант.Те ще ти се обадят кога да идеш да го вземеш готово,с попълнена евро категория и мокър печат,като ще им оставиш едни 30лв. Успех!
 7. Да,ама не...,първото изречение на гишето от служителката в кат беше-"къде е документа от бултрако"!
 8. Абе добре прави,че се грижи хубаво за хондичката си колегата,но повечето от автоуслугите,за които описва горе,е могло да са с поне 25-30% надолу.Да не кажа,че повечето които е правил,с малко желание и сръчност,ще си ги направи сам. Инъче признавам,че и аз съм "скубан" за какво ли не,особено като си на зор или в еуфория.
 9. И един комплект такива смених.Почнаха да премигват на втория месец,после единия отказа.Явно не съм оцелил на бройка,но реших да не експериментирам с други подобни.
 10. Ето ти добър вариант, с който съм в момента и "кара",след няколко китайски боклуци. https://autopro.bg/led-krushki-osram-v5v-4000k-k-t-2br Такива са ти и на вратите и габаритите.
 11. На 50% от далече "биеш на очи", пред "органите"че ползваш дългите.
 12. JHM

  Разход

  А..,да си дойдем на думата..! Споко,там си някъде колега.
×