Jump to content

isullivan

Фен
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

isullivan last won the day on January 19

isullivan had the most liked content!

Community Reputation

59 Neutral

About isullivan

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  -

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 Type S
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Джантата май я дават 9.8кг
 2. isullivan

  Пастиране Пловдив

  Потърси в нета "fresh car detailing Пловдив" момчето работи доста и може да няма свободна дата в близките 2 месеца.
 3. isullivan

  F1

  Няма как да преместят колата като е без волан без помощта на трактор/мотокар, и пак казвам на колата мигаше червената лампа което означава риск от токов удар. Последния път когато имаше трактор на пистата и нямаше сейфти кар, Жул Бианки катастрофира в него и по-късно почина. От тогава имплементираха виртуална кола на сигурност и Хало-то.
 4. isullivan

  F1

  Red Bull признават за неуточнено шаси, през цялото състезание е имало борба с презавиване и за двамата, не добра работа с гумите, и висока чувствителност към силния вятър по време на състезанието. Според мен както всяка година ще видим голям пакет с подобрения по Ред Була в гранд при на Испания. Утре и в сряда ще има тестове на пистата в Бахрейн, наред с другите, Алонсо и Мик Шумахер ще тестват съответно за Макларън и Ферари/Алфа.
 5. И при мен прокапа, утре си решавам проблема с монтаж на нов оригинален.
 6. isullivan

  F1

  Тази кола на сигурността няма как да се нарече измислена. Рикардо като паркира реното му казаха да слиза по най-бързия начин защото има шанс за токов удар. След като слезе той си взе и волана, и на колата ако забелязахте светеше една червена лампичка, и без волан нямаше как да я преместят без мотокар.
 7. isullivan

  Accord-еон

  Колко тежат тези 17ки ? А и да питам тази навигация с обърнатите бутони дразни ли по някакъв начин ?
 8. isullivan

  Новини от Хонда

  https://cars.honda.bg/testvajte-honda-v-plovdiv/ Ще ходя сигурно да пробвам Харви
 9. isullivan

  Данък 2019

  Прах в очите е този данък, 100 лева намаление и какво ? Ще ги дам пак за ток, вода, храна, застраховка и т.н. Не се чувствам по-богат благодарение на държавата. В Европа има санкции и се взимат мерки срещу замърсяването и таралясниците по пътищата и в същото време се стимулират чрез облекчения други неща за които тук дори не се говори още. Държавниците само си го местят от единия в другия крачол и ще се вземат мерки едва след поредната заповед или доклад от ЕС, че не се прави нищо по този въпрос.
 10. Здравей, Чавдаре! Включвам се и аз с: Линк: https://www.ato24.de/en/amsoil-signature-series-5w-30-synthetic-motor-oil.html Вид и количество: AMSOIL Signature Series 5W-30 Synthetic Motor Oil - 1 x (3.785 L) + 1 x (0.946 L) Стойност на поръчката: (48.50+12.40)*0,95*1,9675 = 114 лв. Начин на плащане: Превод по сметка Начин на получаване: Куриер, без промяна от преди.
 11. 5w-20 за мотора с малкия витек за Acura Tsx казват 5w-30, @Takumi Fujiwara погледнете и някой Tsx може да му хареса.
 12. isullivan

  F1

  В 10 наше време започва втори ден от тестовете. Може да следите тук . Засега изказванията на Верстапен и Хорнер са умерени, първоначалната интеграция в шасито е минала добре, колата изглежда доста добре опакована според мен.
 13. Ако може и цената на колектора, с катализатор или без ще си ?
 14. isullivan

  Данък 2019

  Пловдив, същата кола 2008 с Евро 4 295.66 с отстъпката. За калкулацията в Пловдив сме писали може би и в тази тема. Факт е, че плащаме едни от най-високите позволени ставки на KW.
×