Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/20/19 in all areas

 1. 2 points
  Тези от тойота в алито са по 10-на долара. Току що поръчах с купон за $3, излезе под 10лв с доставката. Мисля, че си заслужава за пробата, като пристигне ще пиша пак за резултата. Поздрави!
 2. 1 point
  На твое място бих погледнал как е вързан изпарителя, имал съм го същият проблем и се оказа той.
 3. 1 point
  Бях до Хонда. След два месеца, ще ми сменят пасажерския еърбег безплатно. Дано проблемът се реши.
 4. 1 point
  Здравей, накисни го с нафта и изчакай няколко часа или нощ. Или WD 40.
 5. 1 point
  Нормално е,и моята стои точно там не се притеснявай.
 6. 1 point
  Здравейте! Аз също имах проблем преди време с въпросната биалетка. Чуваше се едно дразнещо скърцане/тракане при преминаване през неравности. Проблема го реших като напръсках обилно с WD40. Вече 3+ години нямам ядове, но тъй като тогава не знаех дали това ще сработи, бях проучил нещата и бях в готовност за смяна, ако се наложи. Естествено не на целия механизъм, както се предлага за Хонда, а само на биалетката. Та да споделя и моя вариант, на който се бях спрял. Може да е от полза на някой. Оказа се, че при Тойотите също има такава биалетка, но се предлага отделно, че е и "регулируема", като тези дето показвате. По спомени, беше около 60-70 лв. нова. Лично за мен цената е приемлива... Ето няколко снимки на въпросната част, заедно с OEM Part Numbers (2 различни номера са - за лява и дясна, в зависимост от местоположението на механизма): 48906-35010 48906-35020 Да спомена и една важна подробност. Темата е за Accord 8 gen. A aз съм с Accord 7 и говоря за него. Но силно подозирам, че биалетката, a най-вероятно и самия механизъм ще са едни и същи. Все пак, добре е това да се провери преди евентуална покупка. Поздрави!
 7. 1 point
  Аз съм с F18B2, ползвам инфоборд според който VTEC-а се включва между 2500 и 3000 об/мин.Не знам дали е нормално, но така е откакто я имам /2007 год./.
 8. 0 points
  След като сложих спортна маска от Марвел тунинг, ако някой иска да си сложи и иска да види как, ще изглежда. Пускам снимки.
 9. 0 points
  Можеш да си направиш самодиагностика. Ако е ламбда ще ти покаже. Другото е ако ти е скапан регулатора за налягане в рейката също гори много и трудно пали особено студена. Иначе не бързай да сменяш. Провери си нещата и тогава.
 10. 0 points
  Масло се мери винаги на студен двигател.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×