Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/18/19 in all areas

 1. 4 points
  Вземи си една 50 кубикова спринцовка от аптеката и шлаух 4 мм диаметър. Общо за 2 лв. И си изсмучи остатъка от дъното на картера. Нищо сложно!
 2. 2 points
  Здравейте колеги ,сетих се че не съм изпълнил обещанието си щом завърша с опресняването на вътрешното осветление и това по бутони и врати да пусна снимки та ето как изглежда салона и таблото .
 3. 2 points
  Човек, като е малък, чака с нетърпение да порасне, та да живее както си иска. Като стане - разбира че по-добре си е бил като дете. Ако можех да сваля 20-тина от годините си, бих се разхождал напред / назад из годините и териториите - просто на екскурзия.
 4. 1 point
  Щом съм пуснал тема, сигурно съм сериозен, ако нещо греша, което явно е така, при желание можеш да ми го кажеш. От пробката изтича ли на 100 % маслото? Ако остава някакво количество най-долу, възможно ли е това масло при смесване с другото да го прецаква по бързо? Или питаш дали съм сериозен за смяната от 10-40 на 0-30? Просто купих колата наскоро и това реших да го направя един вид като профилактика. Уточнявам, че никъде не съм се правил на разбирач!
 5. 1 point
  Искам да има вкуум, защото чувам няколко пъти, че след източване на маслото през пробката остава някакво количество 100-200 гр., което остава в картера. Бих искал да го източат през пробката и след това ако може от долу да измучат остатъка (може да има и някакви утайки, знам ли) за да мога да си сложа изцяло новото масло. Благодаря за коментарите!
 6. 1 point
  Аз ходя при един пич в Дружба, който кара Акорд 7ма. Изсмуква с вакум маслото, но след това отваря и картера да доизтече. Мога да ти дам координати на ЛС, да не става реклама За не го не е проблем да ти сипе твоето масло.
 7. 1 point
  Купуваш си ето тази помпа https://www.emag.bg/rychna-pompa-za-transfer-na-technosti-voda-masla-dizel-pompene-na-gumi-flexzon-po0004/pd/DS635YBBM/ и си сменяш маслото навсякъде чрез изсмукване, ако ти се дават повече пари има и електрически, става и със спринцовка с по-голям обем.
 8. 1 point
  Вчера колата мина през Бултрако. Най - вероятно заради появата на грешка P0420 и постоянното светене на лампата са решили проблема по изключително банален начин. Беше залепено парче черен изолирбанд с размери 1 х 1,5 см под символа на чека. Самата грешка P0420 е заради факта че автомобила гори масло. Свещите са "опушени" и ме посъветваха да ги сменя. Предполага се че и разхода ще се подобри. Миризмата от ауспуха която според мен е по скоро на бензин - техниците определиха като миризма на изгоряло масло. Колата е четена и на място и в движение. За да се определи дали ще се наложи смяна на сегменти или само смяна на гумички ме посъветваха да засека за колко километра какво количество масло ще изгори от max до min на щеката. Диагностиката, откриването на проблема с маслото и решението на проблема с чек лампата /проследяване на верига и разглобяване на таблото/ ми излезе 130лв. Не знам дали това е много или малко но вземайки под винимание, доброто отношение с подробно обяснение на проблемите и съветите които ми дадоха, аз съм доволен от Бултрако Пловдив.
 9. 1 point
  Чека не може да се изключи софтуерно,но може да му се среже управляващия кабел.Най добре е да се мине през професионална диагностика.В живите данни се вижда инструкция за запалване на лампата ,така че ще има малко по-голяма яснота по въпроса.Всички грешки свързано с опасност за нещо се отразяват през чека.
 10. 0 points
  Аа, напротив, аз това милеене по онези дни го разбрах. Ма няма да задълбавам.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×