Jump to content

Класация


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11.11.2018 in all areas

 1. 2 точки
  Според мен му гори масло. Оттам е черния, мазен пръстен и жълтия изолатор.
 2. 2 точки
  Ъпдейт: превключва си нормално хайвана вече. Благодаря на всички за отделеното време. До колкото разбрах, проблемът беше датчика на темп.
 3. 1 точка
  Може би това е отговора .
 4. 1 точка
  Вземи едно дълго рамо към ключа и полеееека развивай-може да напръскаш около свеща с вд40 и да изчакаш 30 минути ,завиваш и отвиваш за да влезе вд-то в резбата където върви и после полека пробваш постепенно нататъка да отвиваш ,развие ли се -лесно после ,скъса ли се -погледни предния пост на колегата .
 5. 1 точка
  Тоя Тотал за градско му са много и 4хил и с една смяна на масло няма да се освободиш от лютеницата която си слагал до сега.Филтрите са също много важни има ги в таблицата в темата за маслата.Виж също е в нея какво масло да слагаш като го избираш по API и ILSAC спецификациите.На Petro ги покрива всичките.
 6. 1 точка
  Това е маслото за твоето Харви! Направи си реглаж на клапаните и няма да си познаеш мотора сутрин. Сменяй на 5 - 6 хил. км. Понеже имаш много градско.
 7. 1 точка
 8. 1 точка
  Аз имах подобен проблем - трудно влизаха 1, 3, 5 и по някое време даже изскачаха! Като дигнах капака и свалих кутията на въздушния филтър и кво да видя - гофрираната тръба за студения въздух се откачила и паднала върху жилата и пречи на движението ...
 9. 1 точка
  Върви при Дидо(Миямото),ще ти свърши работа.
 10. 1 точка
  И най новото jdm салон-спална и щора
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×