Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  999
 • Joined

 • Days Won

  9

Митко Йотов last won the day on December 30 2019

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

226 Excellent

About Митко Йотов

 • Rank
  Потребител
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

1289 profile views
 1. Най малкото,бих уцелил шестицата.
 2. По природа съм много толерантен и винаги съм готов да помогна и с риск да се разсърдят някои колеги не мога да кажа на бялото черно. Тази тема става все по цинична.Все едно слушам наркоман как се опитва да ме обиди,че тревата е безвредна и тя не е виновна за постъпките на някой който не може да си сдържа нервите. Не визирам никой колега,да не се огледа някой.
 3. В пълна дискотека диджеят се провиква: -Готови ли сте да избухнем? Отзад се чул вик: -Аллах акбар!
 4. И защо да бягам? Аз личн не бих ръчкал едно лайно за да разбера,че мирише.щом мама (в случая мнозинството) казва,че мирише и цапа значи е така.Който не вярва може да провери. За какви тъчове,корнери и линии говорим.
 5. Ако можеха мъртвите да говорят дали щяха да са на същото мнение?
 6. Той волана не е виновен но е фактор и то голям. Иначе щеше да има У-коли с десен волан.
 7. Това горното над мен изобщо не е вярно. Преди две три години пътувах по работа от Плевен до Червен бряг по пътя настигнах колона,пред мен беше една Ксара с десен волан но български номер.Тръгнах да го изпреварвам и в момента на изравняване с него и той реши да изпреварва.Ако не бях захапал шанеца на насрещното и да набия спирачки щеше да ни убие (бяхме трима в купето), колегата с Ксарата изобщо не ни видя.Явно всичко на тези коли им е на обратно.По реакциите му после стигнах до извод,че и той много се уплаши. Да се кара кола с десен волан и да си свиркаш за сметка на здравето на някое семейство, така не.
 8. https://automedia.investor.bg/a/2-novini/40713-formula-1-preminava-na-dvutaktovi-hibridi?fbclid=IwAR31DqE0Ayz2C3f8TZgjE7oC70ZjM0xO25fkjjsUbz63mAs32dhLfTWk5Y8
 9. Здравей колега. Това се прави единствено ако си сигурен на 100%. А за да си сигурен трябва да се замери антифриза има ли изгорели газове в него.Почти всички сервизи имат такава апаратура (забравих как се казва) Моето мнение е,че проблема ти ако изобщо има такъв е свързан с газовата.Там наблегни. Можеш да промиеш радиатора с препарат за тази цел и да смениш антифриза.После обърни внимание на термостата и водната помпа.Виждал съм водна помпа с пластмасови перки как са изядени някои и работи с две три от тях,антифриза ги беше стопил.При Хонда може и да няма такива. От известно време бера яд с един термостат,пролетта го бях сменил но явно е бил ментак защото не работи акуратно,сега ще трябва да го сменям пак но този път ще търся оригинален (за друга марка кола става на въпрос) Не са много възможностите за вдигане на температурата,бързо ще се ориентираш.
×
×
 • Create New...