Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  1662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Митко Йотов last won the day on April 7

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

544 Excellent

About Митко Йотов

 • Rank
  Опитен
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT EX. 2009 R20A3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

2391 profile views
 1. - Каква е тази опашка, Джеймс? - Кандисат-премиери за Слави, сър. - Много е дълга, Джеймс. - Дълга, но върви бързо, сър.
 2. По всяка вероятност волана на колегата е свалян за претапициране и не са закачили някоя букса както трябва при монтажа или са скъсали някакъв лентов кабел.
 3. На Хамилтън могат да му дадат каквото си искат, но щом е първи все едно не са му дали нищо. Справедливост е когато гътнеш конкурент и той не може да се върне на пистата заради теб трябва и ти да отидеш в бокса за почивка без значение дали умишлено или неволно (стават такива работи), ако удариш някой и той загуби пет места заради теб и стане осми ти да не можеш да станеш повече от девети, това е справедливост, Наказанието на Хамилтън беше про-форма както казват циганите "мижи да те лажим" (затвори си очите да те излъжа) И Хамилтън забелязахте ли как тръгна след ферарито на вторият старт, започна да се влачи все едно това са възможностите на мерцедеса, направи се на луд, до преди половин час се ръгаше и се чудеше как да отстрани конкурента а с ферарито даже спазваше прилична дистанция. Каквото и да се говори не може да се каже на черното бяло. Както казват хората - хубава работа ама циганска.
 4. Колега извени ме но това изобщо ама изобщо не отговаря на истината. И да попитам наказаха ли Хамилтън, че не разбрах?
 5. Да, точно така. Без ръководство е тегава работа. Съжалявам, че не мога да помогна. В този случай на този детайл се бърка с широка отверка от долу натискаш леко да освободи фиксатора и след като изпука (откопчае) буташ, ако не стане на едната страна пробваш на другата. Гледам, че си ползвал щангата, смел си.
 6. Колега, това наливам на 2.0 мотора от подписа. Много съм доволен, мисля, че и за 2.4 е същото.
 7. Защо не качи снимка, така на изуст трудно ще се помогне.. Има такива елементи по Хонда които първо се дърпат да освободят една или две щипки които фиксират елемента и тогава се плъзга на страни да се освободят другите щипки стига да се знае от коя страна е фиксираната щипка.
 8. Добре си се справил. Браво! Преди това с какво ги почисти?
 9. Зимните са ми 205/60R16 но от тази Зима мисля да мина на летният размер който е 225.
 10. Разбира се, че смисълът на писането е да си помогнем а не да се заяждаме, това е последното нещо което искаме всички. Мисълта ми е, че ние сме си ги избрали като сме си дали гласът за тях, това са те, няма други, няма смисъл да ги плюем. Опитвам се да те успокоя да не си губиш времето, просто трябва повече да внимаваме, че една грешка от наша страна и влизаш във филм ако тръгнеш да я коригираш, просто ще загубиш повече пари. Мисля, че разбираш какво искам да ти кажа. Но иначе ти желая успех и дано приключиш нещата с положителен резултат както за теб така и за обществото.
 11. 205 / 60 R 16 и 225 / 50 R 17 , това са ти размерите колега.
 12. Ти гласува ли колега, че гледам продължаваш да дълбаеш?
 13. Тя тази тема направо си е за коша ама българина е свикнал все някой да му плаща грешките а той самият никаква отговорност да не поема, все едно в Германия ще му върнат парите. Автора на темата да не се обижда, случва се да се сбърка (при мен също се е случвало) но правилата са ясни и равни за всички. Казуса на колегата е много странен и оправията ще му е трудна, за мен не си струват нервите, нито тези 100 реда където са написани.
×
×
 • Create New...