Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Митко Йотов last won the day on July 30

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

174 Good

About Митко Йотов

 • Rank
  Потребител
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

1066 profile views
 1. Че то Берга е една от най яките марки за акумулатори.Държи цена и качество.В никакъв случай не е на 1/2 от цената на ОЕМският и в случаят сравнението е не коректно.
 2. В Бултрако не могат ли да видят ID-тата на тези на колата? Ако ги видят ще могат да кажат дали има и позиции за поставяне,тоест позиция 1 и позиция 2 (зимни/летни). Хипотетично - да предположим,че ги видят с тяхната програма ще могат да кажат и дали има позиция едно и две тоест ще можеш да ползваш два комплекта.Ако ги видят и кажат,че няма позиция значи,че датчиците ще са само четири и не може повече (което ме съмнява,ще е първото TPMS което виждам с една позиция) а ако кажат,че има и втора позиция,вкарват новите ID-тата в нея и така колата е запълнена и повече няма да може да се вкарат други.Ако се случи да ти умре някой от датчиците винаги може да се изтрие мъртвият и на негово място да се вкара нов,тя колата ще си каже кой липсва. Забелязал съм обаче,че азиатците не мислят както европейците и разбиранията ни за лукс,екстри и сигурност на един автомобил доста се различават и няма да се изненадам ако тяхното TPMS няма нищо общо с това което е по правило в Европа. Въпреки,че от Бултрако са ти казали,че не могат нищо да ти кажат до като не я качат на програма не значи,че няма да стане.Предполага се,че от Хонда постоянно им ъпдейтват програмата и новостите са там но те не знаят за всички до като не им потрябват за клиент. Ако си се дръпнал защото не си получил точен отговор и си си тръгнал нищо не постигаш.(казвам АКО). Просто ще трябва да прежалиш едни пари за теста,няма как,може и да не губиш.
 3. Решила акулата да учи малкото акулче как се ловува. Видяли един тюлен и акулата казала на малкото - гледай как се прави,гмурнала се на дълбоко,изстреляла се на горе и хам лапнала тюлена. - Видя ли ,мамо,-да видях казало малкото акулче. Продължили и видяли един Морж. Веднага акулата казала на малкото да гледа,повторила процедурата и с моржа и попитала акулчето - видя ли. - Да ,мамо видях. Продължили по на татък и видяли един сърфист. - Хайде сега е твой ред казала Акулата,но при този преди да се гмурнеш и да го лапнеш първо направи две-три кръкчета около него. -Защо да го обикалям,не може ли направо да се гмурна и да го хапна попитало акулчето? -Може,защо да не може,но е добре първо да се изходи,добре да се изходи.
 4. Доктор се прибира навъсен от лов. Жена му: - Нищо ли не уби? - Не... - Ами да си беше седял в болницата...
 5. MotoMK5 Здравей колега. Знаеш ли каква е дължината на ремъка по ОЕМ
 6. Много разнообразни драскотини отвътре и отвън, леки Hageldellen на капака, изпъкналост в дясната странична поли (виж снимките) Положителни: Автомобилът е в много добро техническо състояние. (Двигател, скоростна кутия, съединител) са безупречни, нова батерия, нови гуми за добра година (DOT1019), ...
 7. Защо не вземеш Конти? Само ремъка ли мислиш да смениш или и ролки? Ако се вземе пистов комплект не е ли по изгодно от колкото по отделно?
 8. Дават 296 и 320.Ще трябва да се мери какви са на колата.Ако на колата са 296 такива трябват ,ако са 320 по всяка вероятност не. няма да съвпадне винта(торска) за закрепване на диска към главината.Но пък дават,че и двата ще станат.Това може да го каже само колега който го е правил. Ей това дават за номера който си дал на снимката - - HONDA Accord VIII Комби (CW) 2.2 i-DTEC (CW3), Година на производство 07.2008 - ..., 2199 ccm, 150 K.C.
 9. Заместителя го дават 320 С този ОЕМски номер няма как да са с друг размер
 10. На всички дизели този тампон си дава фира.Всички го имат и точно там стои между кутията и мотора.На две-три години смяна. Това което си направил няма да издържи а ако по всяка вероятност е станало чудо то ще се скъса на друго място.Гумата много бързо се уморява и е готов.Мотора е тежък и го мачка. Събирай си пари.
 11. От няколко дена се появиха две на страхотна цена https://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz/details/show/25487210 https://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz/details/show/25476622 Сега е момента. Най добре става ако има човек познат джамбазин да я качи на репатрак.Ще си спести много пари и главоболия и пред митницата ще се мине тънко.
 12. https://www.avtochastionline24.bg/oen/45251tl0g51 Ако може да помогне.
×
×
 • Create New...