Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Мнения

  505
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Митко Йотов last won the day on Декември 16 2018

Митко Йотов had the most liked content!

Обществена Репутация

111 Good

Относно Митко Йотов

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Последни посетители

598 профилни разглеждания
 1. Митко Йотов

  Смяна предно стъкло

  Вземи си атермично.Оригиналното при акорда е гола вода предполагам,че и при ЦРВ-то е така.
 2. Митко Йотов

  Автоматична скоростна кутия

  Точно.Супер удобно е.И аз ги използвам доста често.
 3. Това на задните странични стъкла на комбито не е подгрев а антена.Няма да се размразява нито ще се суши. Колегата не те разбра, но то така написано,че .... .
 4. Митко Йотов

  Покупка на акорд 8 ген съвет

  Вземи комби.Абстрахирай се от моя избор,казвам го като човек който кара и седани и комбита.На комбито всичко му е по добро и окачването е по заздравено по функционален автомобил имаш резервна гума и какво ли не още. Мани го това което си копнал.Нито има Premium audio нито обдухване на задните седалки,нито километрите са реални,нищо. Защо се занимаваш с това,от тук те виждам с няколко хиляди нагоре само за два-три месеца.Веригите комплект колегите казват,че са около 1200 (без труда,могат да ме поправят няма лошо ) + едно обслужване около 300,от там отиваш на ДПФ 700/1000 + колегите казват,че отиват на колектори не знам колко струва но е мин 500-стотака,зимата ще си винаги с ушанка и ръкавици (кой каквото ще да ти доказва - гарантирано ти е ) ,едно лошо зареждане и си капут,сервизите не обичат да се занимават с дизели,ще те влачат,бавят,мотат и на края ще те разчекнат (личен опит) и нищо няма да направят след осем месеца пак ще си в бокса.Горна финансова граница няма за дизел втора употреба.Дано имаш всички органи защото може да се наложи да се разделиш с някой,(да не ти се налага). нищо няма да спечелиш от един дизел,ама нищо.Един колега беше споделил преди време тука,че когато настъпи дизела и усети турбината това го карало да се усмихва,(да не му казвам името) повярвай ми колега, когато видя такъв ентусиаст аз се усмихвам два пъти по широко от него. Повече няма да коментирам дизелчето,че някои колеги са много чувствителни на тази тема,то всеки си носи кръста в края на краищата. Не е необходимо до копваш нищо,щом си решил давай,колегите няма да те оставят.Нетърпението е лош съветник. Говоря от моята камбанария без да съм имал никога Хонда дизел но за сметка на това други дизели.
 5. Митко Йотов

  Дилема за CR V?

  Един домашен любимец може да направи един автомобил на нищо само за два месеца.
 6. Митко Йотов

  Интервали на обслужване

  10 000 са достатъчни.Аз сменям на колите всяка година Есента след като паднат всички листа без значение на пробега и мога да кажа,че винаги е имало нужда.Сменят се и двата филтъра. Не съм мерило нито правило,кой когато иска да го прави само споделям моят 21 годишен шофьорски опит. Важно е мястото все пак на живеене,няма как да не е.На дъртия филтъра на колата се сменяше на три години,ама като спеше все в гаража и ходеше само до село.
 7. Митко Йотов

  Интервали на обслужване

  Не е по гъст при осма.
 8. Митко Йотов

  Покупка на CRV автомат

  Точно.Защото ще изтече информация по посока на вътрешният и ще го надскочи с едно левче.Единственият шанс е колегата да разбере кога е крайният срок до последната секунда и тогава на място да даде писмена оферта,буквално на края и да си вземе входящият номер заверен с час и дата.
 9. Да се сменя цялото масло на един агрегат никак не е лошо,друг е въпроса дали има смисъл да се прави по често от колкото тестовете на производителя показват.Финансово е по изгодно да се опреснява но пък чак да е вредно за кутията за това,че си го сменил цялото,това няма как да е вярно.
 10. Митко Йотов

  Интервали на обслужване

  Ми то и на антифриза му е време вече.
 11. Митко Йотов

  Интервали на обслужване

  Още въпросчета: С какви гуми бих карал най-меко и най-безполезнено за колата? Сега си е със 17" - ок ли е да сложа 16" ? Може,зимата,17ските за лятото. За горивото - виждам че е А95, но виждате ли по-добро поведение при 98, или някъде 100? Някоя специфична бензиностанция? Менкам и трите,разлика почти няма.
 12. По всяка вероятност комфорт модула е свързан с екюто и може да не го разпознае.Може и да не е но силно ме съмнява. Пример : Акурата еквивалент и Акорд 8 може да правиш такива фокуси с екюто и да си настройваш каквото пожелаеш да се отваря,затваря,заключва,отключва само една врата,само един прозорец,..... и какво ли не.До като в европейският вариант системата е силно скопена.
 13. Митко Йотов

  Покупка на акорд 8 ген съвет

  Ще намериш.Десет месеца ми отне на мен.Да не те отчайвам но няма много бройки осмица като цяло в Европа.autobild.de казват,че са около 1800 само това е и една от причините да държат цена (търсенето е по голямо от предлагането).Аз когато търсих в Швейцария при тях на тезгяха бяха 222 броя,говоря за 2017 Декември,сега виж сам колко са - https://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz?requestobject={"Make"%3A100000028%2C"Model"%3Anull%2C"VehicleType"%3A"2%2C3%2C4%2C6"%2C"Construction"%3Anull%2C"FirstMatriculationYearFrom"%3A2009%2C"FirstMatriculationYearTo"%3Anull%2C"PriceFrom"%3Anull%2C"PriceTo"%3A-10%2C"MileageFrom"%3Anull%2C"MileageTo"%3A-10%2C"MaxAdAge"%3Anull%2C"MinComparisPoints"%3Anull%2C"OutsideColor"%3A""%2C"Transmission"%3Anull%2C"DriveTrain"%3Anull%2C"Co2Emission"%3Anull%2C"Eurocode"%3Anull%2C"FuelType"%3Anull%2C"PerformanceFrom"%3Anull%2C"PerformanceTo"%3Anull%2C"ConsumptionFrom"%3Anull%2C"ConsumptionTo"%3Anull%2C"SeatsFrom"%3Anull%2C"SeatsTo"%3Anull%2C"DoorsFrom"%3Anull%2C"DoorsTo"%3Anull%2C"Cantons"%3A""%2C"ComfortOptions"%3A""%2C"SecurityOptions"%3A""%2C"Features"%3A""%2C"FreeTextSearch"%3A""%2C"CapacityFrom"%3Anull%2C"CapacityTo"%3Anull%2C"Garage"%3Anull%2C"ModelGroup"%3A2052%2C"Site"%3Anull%2C"EfficiencyCategory"%3Anull%2C"Sort"%3A3%2C"TypeTag"%3Anull%2C"MFK"%3Anull} И ще стават все по малко. Аз побързах защото не искам да карам 1.3 или 1.1 и какво като е турбо.След една година само такова ще има на пазара. Успех!
 14. Трябва да решиш проблема с кората,в което нямам съмнение.За твоето камионче тя е важна.
 15. https://forums.hondabg.com/topic/105389-подкартерна-защита/
×