Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  1616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Митко Йотов last won the day on April 7

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

511 Excellent

About Митко Йотов

 • Rank
  Опитен
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT EX. 2009 R20A3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

2220 profile views
 1. Нямам спомен дали го дърпах преди да натисна но май го дърпах и след като влезни май помагах на щифта да захапе.
 2. Смучи въздух. Не сте обезвъздушили както трябва или не сте затворили, затегнали нещо. Сега на ново вижте всичко от начало да не сте прещипали някое уплътнение, ако сте пипали и капака на горивният филтър и там погледнете.
 3. Два пъти съм ги свалял заради шумоизолацията. Потвърждавам горната снимка на Злати, дърпат си скобите и седалката се освобождава но не съм сигурен дали ще може да се вдигне на горе без да се махнат облегалките защото по спомен точно по средата има една скоба която се държи от винт в купето от страната на облегалката. Лесно е няма да се плашиш, просто ги издърпай и опитай да я повдигнеш ако не иска не напъвай а свали облегалката и тогава седалката. Това е за Акорд 8 комби.
 4. И сидито нещо ти бяга, не се вижда.
 5. И аз като теб бях в размисъл два дена и също колега ми помогна. Нормално.
 6. Това от къде мислиш да го вземеш?
 7. Той този на клипа е егати мазохиста на автомата и мотора и после пипа ми маслото.
 8. Ако си с такова натискаш CLOCK и май задържаш да се появи часа и да започне да мига, четворката (4н) ти е за час а петицата (5м) ти е за минутите.
 9. Не работят. спрени са всякакъв вид сделки за не определено време за клиенти от Европа поради епидемичната обстановка. Пристанищата са пълни с контейнери за Европа и чакат пътуване, след освобождаване на на част от пратките тогава пак ще започнат. Инфото е на шурека който играе с неговите хора на търговете в този сайт. Това инфо го имам от преди няколко дена.
 10. Днес след по мащабен оглед на джантите се оказа, че има доста сериозни язви по борда на джантите от външната страна, това не знам да може да се възстанови. Отказах се. Да си ги продаде ако може. Понеже когато съм си търсил джанти за колите винаги съм си купувал оригинални и бях пълен лаик та се наложи да се по ровя малко по на дълбоко в тази тематика, благодаря на @policeman @Dzmeq Цецо @ceco_accord и Владо @CARPERA , доста интересни неща по научих. Още един път благодаря и за сега оставам пак на старият вариант ще се търсят ОЕМ 17".
 11. Да, разбирам те Владо много добре на 2.0 е с по малки дискове и може и на 16ки да върви та все си мисля, че на 17 не би трябвало да опира баланса. Аз и сега съм на 17 летни и 16 зимни но като ми ги дава приятелчето как да не ги взема а и джантите са много хубави, само това прожулване по борда ги съсипва.
 12. Ясно. Благодаря ви. Утре ми е по лек деня и рано ще свърша с ангажиментите, ще взема една за проба да видя как стои и довечера ще напиша резултата. Иначе на версото централният е 60.1 а на акорда е 64.1 но като гледам какво пише на джантата от вътре или пък да е втулка пък да не съм обърнал внимание (ако е втулка не трябва ли да е подвижна и да може да се маха само с издърпване). Утре по добре ще ги разгледам. Сега като се загледах наистина е допълнителна втулка. Това се избива и се набива нова или и тази може да се престърже ако може да излезе здрава?
 13. Здравейте колеги. Един приятел с Тойота Корола Версо 2005 ми дава неговите джанти 17" ЕТ42 и вътрешно болтово пространство Ако стават мисля да им ремонтират външният ръб и да го боядисат в черно. Въпросът мие ще станат ли за Акорд8 2.0
 14. Абсолютно съм съгласен и то на 200%. До сега един не видях който "миносва" да се обоснове и с това да помогне на питащият. Това червеното се използва изцяло да се уязви някой колега и за нищо друго. Между другото аз никога не бих използвал този символ, това е толкова грозно.
×
×
 • Create New...