Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Митко Йотов last won the day on July 30

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

162 Good

About Митко Йотов

 • Rank
  Потребител
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. https://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz/details/show/25332796
 2. Моето скромно мнение е колежката да си вземе дизел.Следващият път да не пита. Учи живота,учи,болезнено но разбираемо.🔧
 3. Той какво да и гледа.и да я гледат какво да ти кажат колега. Дали има някой шарнир за смяна,или някой амортисьор е изпуснал. Единственото нещо което се гледа по един автомобил втора ръка е да се огледа за удари,корозия и чека. Всичко това можеш да го направиш с приятел защото четири очи виждат повече от две.
 4. Минусите са му толкова малко а плюсовете са му толкова много, че с радост се преглъщат.
 5. Тъй като няма нищо случайно на този свят,предполагам ( тъй като си втори случай във форума все си мисля) ,че при разкачане-закачане на клемите на акумулатора при "прецъркването"/изкренето както се изрази един колега си е заминало някое съпротивление или кондензатор на платката на таблото което отговаря точно за долният дисплей. Щом от Бултрако са казачи,че си трябва друго табло значи,че там е проблема. Колега на твое място виж в тубата при руснаците, те качват такива неща и показват кое е изгоряло и как се подменя.По всяка вероятност е нещо елементарно но трябва да знаеш къде да пипнеш.Виж в испанския форум,в английския,чехите също качват такива неща. Ако решиш проблема качи тук нещата как са се получили.
 6. Митко Йотов

  Почна да гори много масло

  Пак ще потретя 0/40 Потвърждавам. С такова карам от пролетта яко.Не знам колко съм минал вече но и до морето ходих като не съм жалил мотора.Миналата седмица го гледах и не е мръднало нито като количество нито като цвят.Даже едвам го различавам на пръчката.Тази кола ме кефи.
 7. Волана не е гаранция за малтретиран автомобил колега.Не се отказвай така лесно.Сложи си един пръстен на ръката и пошофирай един месец и глЕй кВо става с волана.
 8. Митко Йотов

  8-ма генерация Акорд

  Токио подценяваш ме.Знаеш много добре,че не е така.Това беше глупаво и определено не колегиално.Имам други впечатления за теб,иначе нямаше да пазя номера ти в телефона си. Продължавам да го твърдя,дизела не е за всеки в БГ.Мога да изкарам една дузина причини за да се обоснова.А ти можеш ли да ми дадеш две с които да ме убедиш да го купя?
 9. Точно.Даже аз лично изобщо не го използвам.За мен да карам хондата на круиз е все едно да се кача на харли и да го подкарам в снега.Цялото удоволствие излита през комина.
 10. Митко Йотов

  Няколко въпроса за Акорд

  Това ще го разучиш. С блутута не е проста работата има си тема и ще стане.На мен ми го направи колегата policeman за което безкрайно му благодаря. Това със зануляването аз съм го деактивирал защото ме дразнеше да ми се занулява постоянно.Влизаш в менюто, и трип А и го правиш на ОФ. За сега толкова.Ползвай търсачката,помага много.Изтегли си упътването,там има всичко.
 11. Митко Йотов

  Уплътнения врати Акорд 8

  Това не е нормално.Потърси и смени.От препарат е, или до нещо много нагорещено си спирал.Пак казвам това не е нормално дори за 25 годишен автомобил. Погледни един автомобил на 25 години и ще видиш,че това не е така,и не трябва да е така.
 12. Митко Йотов

  Климатик странно поведение

  На Опел в документацията изрично е подчертано - при палена на мотора е добре да няма нищо включено и дори е добре да се натисне и педала на съединителя ако не е автомат.При Хонда не знам дали го дават така,не видях в мануела подобна препоръка но може и да съм го пропуснал тъй като не съм го чел детайлно. Най добре ако имаш упътване вземи и потърси при палене какви са препоръките.
 13. И ти ли колега след смяна на акумулатор?
 14. Митко Йотов

  Климатик странно поведение

  Конденз е.Нормално е.
 15. Имам приятел който се занимава с транспорт.Има няколко буса и превозва търговци през ден до София-Плевен.Преди година/две ми показа единият Транспортер който е на газ и е на 2 000 000 км.Казва,че разхода му е много близък с този на бензин (нямам причина да не му вярвам). Имам и други такива познати един от тях който помогна за вземем Хондата кара Porsche Cayenne, също на газ и той твърди същото.Имам още много както всеки колега тук и това което казват се препокрива.Газта не е за подценяване и аз съм с две ръце за нея стига да се кара повече от нормалното и ако е една кола във фамилията.
×