Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  1830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Митко Йотов last won the day on April 7 2021

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

646 Excellent

1 Follower

About Митко Йотов

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT EX. 2009 R20A3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

2768 profile views
 1. Ми чудесно, аз бих звъннал на телефона в Стара Загора и бих попитал това дали отговаря на истината и имало ли е гаранция тяхното изпълнение. Аз лично се съмнявам този лист да отговаря на истината.
 2. Обадих се в Бултрака и им казах за проблема в микрофона на което те ми отговориха, че за първи път чуват за проблем с микрофона. Попитах ги ако поръчам по рама знаят ли какъв ще е номера на поръчаният микрофон за да мога да ги сверя но те ми казаха, че могат да направят поръчка но вина но не могат да кажат частта която ще дойде с какъв номер ще е. Човека от Бултрако беше много отзивчив и се опитваше всячески да помогне но относно номерата на частите никой не знае освен централният склад с какви ще дойдат. Не искам да рискувам и да карам на пробагрешка да не се окажа в ситуация като колега който имаше проблеми със сензорите на гумите които се оказаха различни. Ако някой колега някога сменя микрофона нека преди да го монтира да снима номера за да го сверим тук.
 3. Добре, че ме подсети колега, бях го забравил. Утре ще звънна в Бултрако да попитам и ще дам обратна връзка.
 4. Според мен матовата е бита и то сериозно. Аз не бих обърнал никакво внимание на удряна кола. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
 5. Езика се сменяше гласово. Трябва да и се каже и го обръща. Колегата е дал как се прави.
 6. Разбирам ти иронията @Terje но знам хора които за тежък джип плащат 4лв данък, познавам и хора които карат и без гражданска, и при двата случая дали е платено или не не пречи на колата да се движи тоест опираме до добрата воля на собственика което няма нищо общо с кондицията на една машина. Но да не спамим излишно защото смисъла е високи разходи които води един модел автомобил а не текущи които ги има и един мотор.
 7. Зависи от колата Павка, зависи от марката. Опит имам, горчив опит. Разхода който има един автомобил е, части, труд в сервиз и разхода за гориво който има, всичко друго е на добра воля, собствен избор и каприз.
 8. Колега @Legend91 мисля, че беше от Плевен, обади ми се да те заведа където си сменям моята спирачна течност. Сменя се с машина за около 20/30 минути. Странно но до сега на три коли съм сменял там включително и на акорда като на хондата си бях закупил течността от Бултрако и никога не са ми отказвали. Ако държиш сервиза да е оторизиран и там няма да те върнат нищо, че колата няма да е от тяхна.
 9. Тази новата власт нищо няма да отмени а ще надгради, защото новите са още по-старите (доказани измамници). Веднага ти давам пример с тола. Скачаха срещу него и искаха камионите им да тичат и мачкат асфалта на воля без да плащат нищо, че на вън си плащат и не мрънкат, сега казаха, че го вдигат. Нали бяха против него?
 10. Някой колега беше споменал, че записаното име трябва да е на латинеца до 50 имена можеше да се запазят в системата на колата но при колегите с нави ли беше или на всички не мога да си спомня. Не го твърдя а карам по спомен.
 11. @Г.Писаров Браво колега. Не си се отказал да въдвориш ред в нещата, харесвам такива хора - жив и здрав да си. А що се отнася до това ти изречение - " Ако жена ми случайно се добере до тези цифри от някъде - бройте ме труп " не бъди съвсем сигурен защото тя споделя същото с приятелките си но за женски работи които ние мъжете не знаем (женските пръсти са много отворени), равновесието в природата никога не се губи, в семейството също.
 12. Точно така. Всяка една система за саморегулиране може да обере минимален луфт и да регулира педала да отиде до средата на хода си, системата влияе на позицията на аксиалният лагер нищо повече. Щом е почнал вече да приплъзва няма вариант хода на педала да помогне защото съединителят ти приплъзва когато педала не е активен и помощ от него не може да се очаква. Ще се оправи колата но си иска своето.
 13. Колега, спри да малтретираш колата а си смени съединител в комплект с маховика и долната помпа. Това е консуматив и на определени километри си иска подмяната му. Разбирам, че търсиш варианти това да го прескочиш но е неизбежно. С това тресене което причиняваш на мотора най много да влезнеш в такъв разход, че свят ще ти се завие (съсипваш тампоните на мотора, демпферната шайба, късаш тръбата на ЕГРа и отиват и лагерите на скоростната кутия) но ти си знаеш всеки си носи кръста.
 14. Днес Тото Волф има рожден ден. Да му е честит и един поздрав от мен : Пожелавам на Тото още много незабравими състезания като последното да преживее. Жив и здрав да е и все така да ни радва.
×
×
 • Create New...