Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Митко Йотов last won the day on November 26

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

207 Excellent

About Митко Йотов

 • Rank
  Потребител
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

1190 profile views
 1. https://autobild.bg/новата-honda-clarity-чиста-вода-вместо-смрад/?fbclid=IwAR1OKeZNDNmRBB2WpYSgoV3SlKjZVi7GV20SKRSJTd2fZiD9Xxhtc7Hq9hY
 2. Не знам дали само заспива двигателят но преди две години карах един Кугар на Форд и мога да кажа,че системата не заспива,направо си гаси мотора. Акумулатора не е обикновен а специално за коли със старт-стоп и цената му започва от 700 лв Тук подкрепям Цецо и това което пише се препокрива на 99%. Но никога не съм обръщал внимание на тази система защото аз лично никога не бих я използвал.А шанса от бъгове и проблеми по нея е много голяма.Един датчик да даде фира и грейва таблото да не кажем,че и ако угасне може и да не запали.
 3. Днес на автомивка се видях с един приятел.Беше с докера още гаранционен,та ми се оплака как в Сърбия една кака как го е натресала отзад и ако не е бил теглича да е поломила всичко.Та се разговорихме за този докер и стана на въпрос за старт-стоп системата която е на него.Каза,че е изключил защото няма никаква полза от нея.
 4. Четеш колега като Дявол Евангелие За да бъда по детайлен - производителите казват,че подходящата гума за сезона помага да се стигне по далеч но в никакъв случай няма да спаси човешки живот ако бъде надценена от неразумно и рисково шофиране. Не мога да го обясна по добре.Кой разбрал разбрал.
 5. 3 И погледни колко вата са ти крушките,дали отговарят на зададените.
 6. Колата си е екстра.Освен,че е щипнал оригиналният акумулатор и е сложил този Банер (може би към края на живота си) и номера е сложил за да излъже,че е докарана на ход друг кусур не виждам.Което не трябва да те притеснява разбира се,то и по добре ако е на автовоз.Това с акумулатора да не те притеснява ще си купиш нов.Ако колата е със сервизна книжка повярвай ми колега,че е гледана само в Хонда.Там банери не слагат.Гледам,че е качил вина и винаги и всеки може да провери къде е гледана колата.По всяка вероятност и компресора за гумите е ощипал но и това се намира.швейцарците слагат всичко,и летните гуми с джантите даже.Той ще ти ги оферира поотделно по всяка вероятност но след сделката ако стигнете до нея.
 7. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Задай си рамата и почвай да търсиш.
 8. Така е Цецо.Всяка година е така. За това към края му се ражда нов живот.Случайности няма.
 9. Точно така. Подходящата гума помага да стигнеш просто по далеч нищо друго, не спасява човешки живот.
 10. И трите са екзекутив - най високо ниво.На бензиновата и липсва само коженият салон и навигацията,но и ДПФто.
 11. Р0341 Неправилно показание/не е регулиран датчика за положението на разпределителния вал Р0342 Ниско показание от датчика за положението на разпределителния вал Р0343 Високо показание от датчика за положението на разпределителния вал Р0344 Неизправен датчик за положението на разпределителния вал Това го дава програма - ДИАГНОСТИЧНИ КОДОВЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИТЕ EOBD/OBDII Трябва да намеря време и да кача файла с всички грешки които дава тази компания която се занимава само с диагностика.Не гарантирам за достоверност.
×
×
 • Create New...