Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Митко Йотов last won the day on June 6

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

145 Good

About Митко Йотов

 • Rank
  Потребител
 • Birthday July 1

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

817 profile views
 1. 😉 Пека по лека някои неща ще се изчистят в процес на експлоатация.Винаги можеш да ги вържеш.
 2. Екстра е.Не слагай нищо повече! Бих сложил и аз някои от нещата но ако имаше възможност да се вържат към осветлението на плафоните за да си изгасват плавно и да грейва при качване и слизане от която и да е врата. (Лагуната беше така,много е удобно.)Това в движение нощно време постоянно да свети не ме грабва нещо. Ако имам нужда от помощ/съвет ще звънкам,прати мобила на лични ако нямаш нищо на против.
 3. Някъде четох,че инженерите от ФВ казват до 10/12%макс. Не ми се рови сега да го търся.
 4. https://fakti.bg/avto/70424-milioneri-v-kilometri Автора на темата отдавна е решил какво да вземе даже виждам,че вече го и кара.Да му е честита. Като гледам в линка по горе само дизели виждам.Да ме прощават колегите с дизел нищо лично.Ей тъй като каже някой,че от Витоша по високо нема и ми иде да го разцелувам.😘
 5. Митко Йотов

  CRV 2.2 ctdi пропуска запалване

  Ей човече,късметлия си.
 6. Митко Йотов

  F1

  Точно! Нека колегите не ме разбират погрешно.Не съм за кюнеца нита за Мерцедес,Но Фетел просто прекалява и най лошото дава пример. Направи ми силно впечатление как мангото и швабата говорят на микрофона запотени и едвам дишашти и в един момент дават Леклер,ми пича все едно отиваше на прием.Внимателен,усмихнат и абсолютна свежарка.Този пич все повече ми харесва.Май някои пилото много преиграват.
 7. Митко Йотов

  F1

  Фетел се отърва минимално.Аз ако бях щях да го накарам да мине през бокса. А за втората постъпка където я направи само доказва правотата на първото.Сега бих го наказал с едно състезание. Трябва да стане както в Премиам шип Англия.Обсъждаш съдийските решения,обиждаш - плащаш + наказание.И ако някой играч понече да премести колчето на корнера на друга позиция,че виждаш ли така не съм съгласен "мама миа" , не ми се мисли какво ще му се случи и дали изобщо ще може да продължи в тази лига.Отвратителен е.Ферари могат да измият петното на позора единствено ако го изгонят.В противен случай копелето ще продължи да се чувства богопомазано и безнаказано,и лошото бързо заразява.Макс е идеалният пример.
 8. Митко Йотов

  Проблем с HDS/HIM диагностика

  Сега с какво джиткаш?
 9. Митко Йотов

  Верига CR-V III 2009 дизел

  ОК. Правя и аз редакция. Ми не са нормални и едва ли някой би трябвало да ги приема.Няма лошо това да искаш колата да ти е топ,щеше да е лошо другото. Няма да забравя преди няколко години как изсипах един мотор на земята заради една дюза.Но ти не споменаваш за никакви сериозни вибрации. Дизела трябва да работи леко,спокойно и с леко почукване което идва от комънрейла.Не трябва да има никакво виене,стържене,хлопане и тресене.
 10. Митко Йотов

  Верига CR-V III 2009 дизел

  Един съвет колега,без да се обиждаш. - Не пипай нищо в коша.Ама нищо значи нищо! Това е дизел и то турбиниран и няма много общо с бензинов атмосферен мотор.
 11. Митко Йотов

  Ремонт фар

  Не.Нямам това на предвид. Фарове които се регулират автоматично така трябва да им мърда рефлектора. Колега трябва да си по детайлен,че така на бързо и с тази ръка не може да се прецени точно.Може и да грешим. Виж си захвата на двата фара дали е еднакъв от към рефлектора.
 12. Митко Йотов

  Ремонт фар

  Този фар е за автоматично регулиране,ако колата няма такова (кантар на носачите и машинка на фара) значи е слаган допълнително към това купе.Нищо не можеш да направиш.Дори и да го регулирате ръчно (трябва да може)той ще продължи да си играе по паветата.Нека някой колега с автоматично регулиране на фаровете да качи снимка от вътрешната страна на фара да видиш за какво ти говоря. Колега имаш егати късмета.
×