Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Митко Йотов last won the day on December 16 2018

Митко Йотов had the most liked content!

Community Reputation

133 Good

About Митко Йотов

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VIII Wagon 2.0 (156 Hp) AT 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

702 profile views
 1. Потвърждавам! Особено добре се отразява на страничните огледала.
 2. Митко Йотов

  Нива на оборудване - разлики

  И аз съм точно така.
 3. Че те и едните и другите нямат датчици.Хонда не предлагат такива,системата ТРМS е съвсем различна.
 4. Митко Йотов

  Новини от Хонда

  https://auto.offnews.bg/news/Biznes_2/Honda-zatvaria-i-zavoda-si-v-Turtciia_35125.html?fbclid=IwAR2ZwGySrOKtQAeiGF4JREtDVCKHCv7VXSVAiNybsUZKBEkvdcoupQL9a9Y
 5. Митко Йотов

  Вода в багажника (седан)

  При мен няма вода в багажника и не твърдя,че от там влиза вода а,че може да влезне. Вода от горе няма как да влезне,според мен е само от долу или странично нещо. Покрай стоповете,бронята да не е дупчено нещо и около задните гуми.
 6. На дизела трудно се проверява.Тази круша и при други марки създава проблеми по някога.Да не качвам линкове защото са от други форуми.Бистрили сме го там проблема.В тази круша има възвратен клапан една каучукова мембрана,ако има боклук при нея и не може да уплътни хубаво налягането изчезва.на моят маркуч от крушата до филтъра беше прозрачен и ясно се виждаше какво става.Такава круша можеш да вземеш и от друга марка.Френските са хубави и не са скъпи,само щуцерите да ти отговарят.При монтажа спазвай посоката.
 7. Митко Йотов

  Вода в багажника (седан)

  Това трябва да го има,иначе ще се сцепи.Лятно време материала от който са направени отделя газове и ако ги няма ще цъфне. Иначе тапите за които говоря и не им стига малко са това : Тези са ф10 ,значи осмица ще станат. Остана и кори от щатите да намеря и ще приключат нещата.
 8. Митко Йотов

  Вода в багажника (седан)

  Да ама стоят странично някак си, даже една от тях е доста високо.Аз нямам съмнения за какво са. Забравих да снимам,иначе и други колеги можеше да споделят мнение.
 9. Митко Йотов

  Виц на деня

  Да,този последният е много готин.Много се смях и нямаше как да не споделя с колегите и те да се по смеят. Споделеното щастие е пълно щастие.
 10. Митко Йотов

  Виц на деня

  Пътник се вози в такси и решава да заговори шофьора. потупва го по рамото и в този момент-шофьорът подскача,удря си главата в тавана,качва се на бордюра,помита кошче за смет и пътен знак и спира на сантиметри от будка за вестници. -Съжалявам господине,не исках да ви изплаша,исках само да попитам нещо. Шофьорът изтрил потта от челото си и рекъл: -Оххх.....Вината не е във вас,днес ми е първи ден като шофьор на такси, през последните 25 години карах катафалка....
 11. Митко Йотов

  Виц на деня

  Жените не харесват когато вали, защото дъждът връща лицата им към фабричните настройки.😀
 12. Митко Йотов

  Виц на деня

  Жена при сексолог: - Имате ли редовен полов живот? -О, да - аз не съм омъжена...
 13. Митко Йотов

  Вода в багажника (седан)

  Скоро сменях зимните гуми с летни и при оглед на окачването и спирачките ми направи впечатление,че има дупки за подкалнична кора за задната ос.Кора няма и тапи също,дупките си стоят така и се замислих,че при едно миене или шофиране при силно дъждовно време от там може да влезе вода,а те са си около 10 мм. Имам няколко модела поръчани за другите коли които са точно за подкалнични кори но нито една не става.Ще трябва да взема шублер и да измеря фито и да поръчам от сайтовете точният размер,не може да стои така отворено. Моето мнение колега,че водата влиза отдолу а не отгоре.багажника да не е "канче". Аз съм комби ти си седан и е възможно при теб колега да не е точно така.
×