Jump to content

AzSum

Фен
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About AzSum

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

208 profile views
 1. Здравейте, някой скоро да е монтирал навигация за 4 ген. и да препоръча нещо качествено? Линк? С пожелания за лека седмица!
 2. Предполагам ще й направиш пълно автокаско, т.е. би трябвало ремонта да е за сметка на застрахователя в доверен сервиз.Ако колата е нова(имам предвид до няколко години) има вероятност сервиза да е в Бултрако.Т.е. поне за брони,маски и др. подобни не би трябвало да имаш проблем.
 3. Ще използвам темата да попитам няколко допълнителни неща: 1.Освен по-високата кубатура и повече коне има ли друга разлика разликата между 2.0 и 2.4 двигателя? 2.Всички ли 2.4 са внос от Америка? 3.Резервните части същите ли са? 4.Колко по-висок е разхода на 2,4 двигателя? 5.Друго което изпускам?
 4. AzSum

  Данък 2019

  Вероятно аз съм един от малкото доволни от данъчната промяна. И въпреки това смятам,че промяната е безумна не само заради механизма на смятане, а и заради факта ,че общата сума от събрани данъци ще е значително по-голям от 2018, но същевременно никой не обяснява как точно тези пари ще се инвестират в подобряването на околната среда. Ето и моите данъци за колите ми за Стара Загора: 2018 2019 2018 diesel 190 hp 758,50 лв 273,70 лв 1997 бензин 75 hp 17,78 лв 31,46 лв Цените са без 5% отстъпка. В допълнение само ще ви кажа,че миналата година въпреки,че предишния собственик бе платил данъка на колата в София, аз трябваше да доплатя 143,75 лева заради по-високия данък в Стара Загора.Има безумни разлики в местните данъци и такси в различните градове.
 5. Дано отварят пликовете накрая, за да няма изтичане на инфо.Ти реши ли дали ще наддаваш?
 6. Зависи кой я продава.Ако е ЧСИ или кредитор ще гледа да вземе най-добрата цена ,ясно защо. Така,че там има шанс. Ако просто фирмата си обновява автопарка там най-вероятно ще се случи сценария описан от теб. Но колегата не е уточнил подробности.
 7. Успя ли да разрешиш проблема?
 8. Това е интересно.При това положение ако автомобила е читав и го искаш ти пожелавам успех .Не ти пречи да си пуснеш цената,която си склонен да дадеш, а ако спечелиш -супер.Важно уточнение е,че шофьора е бил само един, че инак общите фирмени коли са...всеки кара на макс и никой не го е грижа за поддръжка.
 9. AzSum

  Дилема за CR V?

  @note как се проверява това? И то само за коли регистрирани в БГ ли е възможно?
 10. AzSum

  Дилема за CR V?

  @pepurНе мислих ,че е възможно да има ниво на оборудване без климатроник и темпомат. При това положение е повече от постна и ти си прав ,че е непродаваема впоследствие. @nik4o77 понеже питаш, моето мнение е : -комфорта безусловно НЕ щом е с ниво на оборудване колкото 25 годишен Опел.Не и за 20+ -Другата от Италия.НЕ! Италианците не се славят с поддръжка на колите си, километрите са много, а и едва ли са истински.Не си описал кои са й екстрите в детайли, но дори и да покриват всичките ти желания аз бих я пропуснал.Може би и защото съм предубеден към стара дизелова кола.А като добавим в комбинация и ключова дума Италия ...някак си бих бягал надалеч. Парите са си твои,изслушай всички и вземи решение сам. Успех!
 11. AzSum

  Дилема за CR V?

  Кои според теб са екстрите с които не бихме казали за кола,че е постна? T.e. които Комфорт-а няма?
 12. Мисля,че би било изключително полезно за всеки, който реши да мине сам по твоя път.Понеже всяка досадна подробност в чужбина си струва пари.Най-малко допълнителните нощувки в хотела
 13. Така. @Vorpatril ,човече, искам да ти благодаря за подробното описание на целия процес. Смея да твърдя, че от около 2 години чета внимателно форума, но такова подробно описание така и не намерих.А изрично търсих. Всичките подробности и детайли ще бъдат от полза на мен и вероятно други заинтересовани. Вероятно тук четат и хора (като колегата @pepur и др.) на които всички тези процедури са безкрайно ясни, но на лаици като мен това бе изключително интересно, а вярвам и полезно. А и начина по който си описал премеждията си е забавен. Относно обслужването аз подкрепям решението ти поне първия път да го направи качествен сервиз, какъвто ти си избрал. Със сигурност има хора за които това е детска игра, но не всички са такива, включително и аз. Може с времето да почнеш да правиш сам някои неща, но според мен си постъпил абсолютно правилно първия път да се довериш на сервиз. Искам да ти пожелая безаварийни километри, да си возиш жената и детето и дано наминаваш да споделяш в движение опита си. А и дано решиш да качиш някоя снимка на автомобила. Поздрави
 14. А и подробен доклад за цялата процедура.Преговори, цени, колко екземпляра хареса/пробва и т.н. И стискам палци пътя към България да е безпроблемен.
 15. Успех и да не забравиш после да "докладваш".
×