Jump to content

AzSum

Фен
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AzSum last won the day on August 25

AzSum had the most liked content!

Community Reputation

74 Neutral

About AzSum

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2015 4WD AT Premium
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

706 profile views
 1. При смяна на гумите винаги се показва дори и да са напомпени еднакво.Влез в менюто DEFLATION WARNING SYSTEM,нулирай го и повече няма да се появи до следващата смяна или вече не дай си боже някоя гума не омекне.
 2. @ceco_accord нещо съм пропуснал. Сега виждам,че си се закичил с Legend. Със здраве да го караш тоя самолет.Някой път ще дадеш едно кръгче Че на моята кончетата й биха могли да са повече, ама нали няма да се оплакваме вече
 3. Нещо не е разбрал колегата. Това ,че се оплаквам от някои неща не означава,че не си харесвам колата. Просто не съм кон с капаци и фанатик.Много си харесвам колата и ми прави кеф още като я видя.Това не означава,че не намирам някои недостатъци като вече споменатите. Обичам си колата и марката, но не съм съгласен ,че при цена на старо колкото двустаен апартамент в малък град може да има такива недоразумения като щеката. За щастие , недостатъците се броят на пръсти. Съветите за БМВ и ФВ ще ги пропусна
 4. Благодаря,Ванка. Аз си имам ръководство за навигацията на хартия, но там нищо не пише за гласови команди. Линка,който си пуснал го бях намерил ,но уви при мен не работи.Той е за Америка. Всичко следва да започва с натискането на бутона за говор, но натискайки го само ми дава да избирам телефон. Взех да си мисля,че може да нямам гласови команди, но при възможност ще питам в Бултрако.
 5. Към оплакванията от известно време искам да добавя и навигацията и то ъпдейтната. Няколко пъти прави опити да ме подведе и добре ,че България е малка и долу-горе знам откъде трябва да мина.Ако съм в чужбина съм загубен. Допълнително е много дразнещо ,че трябва да вкарам точен адрес. Онзи ден се опитах да потърся един стадион в чужд град, но к.р И пак да подчертая за щеката.Маслото потъмня и отново нищо не се вижда.Дотолкова, че не съм сигурен докъде ми е нивото. Все едно тази щека съм я правил аз в четвърти клас в часа по трудово обучение.
 6. В две ръководства пише две различни неща.На едното пише на 80 000 км, а на другото 120 000 км.Обаждах се в сервиз на Хонда за обслужване и като казах, че колата е на 80 000 км ми отговориха :"А рано е още за горивен филтър". Скоро се каня да ходя за регулиране на клапаните и ще питам подробно.
 7. Здравейте, Колата е Cr-V 4 2015 facelift европейска версия, ниво на оборудване Premium. С андроидска мултимедия. Неуспешно се опитвам се да активирам гласови команди за управление на климатроника и навигацията. Би трябвало това да се активира с бутона за говор на волана, но при мен това не се получава. При натискането му единствено мога да използвам гласови команди ,за да набера някой по телефона. Има редица клипове в youtube как става това, но все за северноамерикански коли, а моята е произведена в Европа. Моля, ако има колега със същата мултимедия и с европейска кола да сподели челен опит. Благодаря предварително.
 8. Както ти спомена по-скоро мисля за отделна сим карта специално за колата само с интернет. Не виждам слот на оригиналната андроидска навигация(4та ген) и дали някой има опит с някое допълнително донгълче или нещо подобно?
 9. Има има.Да паркирам до някой безплатен wifi :)) С хотспот-а работи много добре, но използвайки приложението "aha" за няколко минути дръпна 150МБ и то да слушам аудио, а не видео.
 10. А има ли друг вариант за ползване на интернет освен хот спот чрез телефона? В плана ми нямам много гигабайти и много бързо се изчерпва ако слушам някой подкаст да речем?
 11. Аз го душих сутринта преди да я запаля.Видимо не правя разлика между цвета и консистенцията.Може би една идея е по-тъмно маслото в сравнение с тубата, но съм минал около 1000 км и това би трябвало да е нормално.Още повече ,че смених вискозитета на маслото. Когато ти остане време ще съм благодарен, ако провериш дали твоето мирише на бензин.
 12. Здравейте, Не открих такава тема и понеже се притесних реших да я създам. Колата е 4та генерация, а двигателя е R20A9 бензин 155 кс. ,автомат.2015 г на 80 000 км.Facelift.Понеже активноста тук е по-висока поствам темата тук. Скоро сменях маслото (минах от 5W40 към 5W30). Вчера реших да проверя нивото и забърсах щеката (тва е най-тъпата щека от всички ,които съм виждал) преди проверката. После някак си допрях ръката с която забърсах до носа и усетих мирис на бензин. Наведох се и през пробката също се усеща миризма на бензин. Нивото е около 3 мм над максимума, но лошото е ,че не съм сигурен какво е било преди това.След смяната майстора каза,че го е направил на макс., но и аз допуснах грешката че не го проверих на другата сутрин след смяната.Около нас са наклони и няма равно място. Колата работи добре,няма прекъсвания ,нямам увеличен разход.Никога не съм се сещал да душа маслото.Може и преди да е било така. Четох за подобен проблем при V генерация, но там двигателя е 1,5турбо и е масово. За R20 не съм чул и не мога да намеря подобна информация. Моля колегите с бензинови Cr-v да споделят имат ли подобна миризма? Дали това е реален проблем или е мирис от изгорели газове в картера?
 13. Хвърлих го, че го отворих , а не знаех какво е тва чудо.Не искам да рискувам да ми прецака лака на колата.Карам си със SONAX или RAVENOL да ми е мирна главата. Сега като одобрих перата си поръчах и резервни та сигурно пак ще пратят, но ще подаря хапчето на някой.
 14. Подарък е към чистачките, но не знам каква функция има.Няма ни описание, ни дявол.Ти смяташ,че е течност за чистачки ли?
 15. Заедно с перата пратиха едно хапче в отдекна опаковка, но не разбирам каква му е идеята? Ти знаеш ли?
×
×
 • Create New...