Jump to content

AzSum

Фен
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

AzSum last won the day on May 3 2022

AzSum had the most liked content!

Community Reputation

156 Good

1 Follower

About AzSum

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2015 4WD AT Premium
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

1747 profile views
 1. На какъв интервал се сменя маслото на CVT кутията? Това СVT много ме достраша от него и то бе основната причина да взема 4та ген вместо да си внеса една канадка 5та ген.
 2. Прав си! Точно така е.Намерих комуникацията и ти пратих ЛС. Хубавото на Ravenol е,че всяка туба има скреч код и можеш да провериш дали е автентично директно в сайта им !
 3. Брех, ще ме накарате да пробвам и аз 0w20. Въпреки,че разлика в консумацията на гориво 1л/100 ми се вижда невероятно само от смяна на масло. Както и промяна във вървежа .Не е ли прекалено оптимистично? Между другото @dandilov спомена за разреждане на маслото. При мен и сега щеката на маслото си мирише яко на бензин. Нивото обаче нито се увеличава, нито пък спада. При 0w20 имате ли миризма?
 4. Аз го сменям заедно с маслата на всеки 8-10к. Освен това не струва пари и сигурно е нещото, което се сменя най-лесно в тази кола.
 5. В тоя бизнес мащабни компании като Honda и Ravenol няма как да си позволят да напишат просто така,че е препоръчано от Хонда. Веднага отиват на съд. Това не е темата и няма да я разводнявам. Малко се обърках. Точно ти за моя R20A9 ми препоръча Ravenol DXG 5W30 Бултрако от 0 км до 70 000 гаранционно са слагали на моята 5W40, което пък е безумно.
 6. Вярвам, че като вискозитет 5W30 е идеално в твоя случай. Аз използвам същото от 3 години като колата стана на 105к. Само,че не е Repsol, a Ravenol. Препоръчва се от HONDA. Нивото не мърда и грам, но това зависи и от стила на каране и колко често използваш Vtec. https://www.ravenol.de/en/product/motorenoel/pkw-motorenoel/ravenol-dxg-sae-5w-30
 7. И аз порових в самия Garmin Navi app, но не открих как се регулира звука.Единствено може да се спира и пуска. Да използвам тая тема, да се оплача че при ъпдейтната карта от преди 2 седмици не намира улица в София. Улица Иван Абаджиев. Даже мисля да им пиша на тия Garmin да им обясня колко не ги бива
 8. Принципно когато си задал вече маршрута и си го активирал има на дисплея една икона ,която изглежда като тонколона. От там може да спреш нацяло звука, а мисля може да го регулираш.
 9. Не знам дали е от ъпдейта, но веднъж след ъпдейта не можеше да ме позиционира на правилната улица. Сякаш GPS нямаше сигнал. После се оправи и не се е случвало. Инак аз не съм доволен от Гармин ,няколко пъти ме е подвеждала сериозно, но така или иначе я имам по-добре да е ъпдейтната. По-лошото е, че все още не мога да инсталирам нищо на мултимедията. Има уж разни хакове , но не работят на мултимедия с фабрична навигация.
 10. Пода го сравнявам с подобни модели,а не с предишните генерации. Върху тях нямам наблюдение. Но вчера се возих в една Kia Sportage 2018 отзад пода не е равен.
 11. Днес ъпдейтнах картите на фабричната Garmin navi за 2023 . Цената беше 22,32 евра.
 12. Това не го пиши във ФБ групата,че ще стане чудо Там 4-та генерация е най-грозната от всички. Много се забавлявам. Мисля да ходя на психолог да проверя какво сбъркано има в ценностната ми система, че я намирам за най-красивото Cr-V досега Инак вече съм го писал на 4ката има 576 литра при вдигнати седалки, която я прави с най-голям обем на багажник в своя клас. Сравнявал съм с RAV4, X3, CX5. Няма да говоря за останалите предимства, но ще споделя 2 които забелязах и не са много известни. Вратите се отварят почти на 90 градуса и пода отзад е равен.
 13. Другия начин да провериш дали имаш аларма е ако си с keyless entry да отключиш вратата механично с ключа. Веднага ще почне да свири. Инак имам на таблото една червена мигаща лампа за аларма когато заключа.По стъклата нямам никакви подобни лепенки.
 14. Здрасти, Изобщо не е късно. Благодаря, че си споделил вижданията си. Относно сдвояването не знаех,че има ограничения за класа на телефоните. Интересното обаче е,че колата е произведена 2016 а тук говорят за телефони през 2020 и по-нови.Говорят за Galaxy S20 S10, които са скъпи телефони и едва ли всеки би ги купил. За лаптоп или таблет предполагам,че може да става , но не ми се занимава. В стария ми телефон имаше едно Mirrolink приложение CarmodeStub, чрез което някои отделни приложения можеше да се използват. Самсунг обаче го спря около 2018г. Ти си прав,че сдвояването работи само при опъната ръчна спирачка и този хак,който си споделил го зная. Има обаче и друг хардуерен с 2 жички под ръчната чрез които режеш и свързваш(не помня как и трябва да поровиш_) лъжеш колата,че е на ръчна и може да си гледаш в движение. Има и други варианти при които да върнеш заводските настройки на мултимедията да я рутнеш и тогава да инсталираш. Мен това по-ми е интересно , но винаги се говори за коли от северна америка и не зная дали важи за европейките. Освен това имам фабрична навигация GARMIN,която колкото и да е калпава понякога върши работа и не е ясно какво ще стане с нея. Ето и как ставаше инсталирането на приложения в оригиналната, но аз не съм го пробвал.Интересното е,че смениха името на инсталационния файл от CR-V на HR-V. https://www.cmdroid.com/tutorials
 15. Привет!Виждам,че салона ти е същия като моя, но аз предпочетох същите стелки само ,че черни за да не личат камъчета и мръсотия. Имам оригинални мокетни стелки , но откакто купех гумените не се сещам даже да ги сменя, понеже се мият лесно.Оригиналните си отлежават в мазето.За това ти предлагам първо да покараш малко с новите гумени, за да си 100% сигурен ,че ще ги сменяш с мокетните
×
×
 • Create New...