Jump to content

AzSum

Фен
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AzSum last won the day on June 22

AzSum had the most liked content!

Community Reputation

110 Good

About AzSum

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2015 4WD AT Premium
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

1064 profile views
 1. Щом ти е толкова висока скороста наистина няма как. @Pspet Преди да идеш в Бултрако включи на S и се опитай само с перата да боравиш да видиш дали няма индикация и да се покажат номерата на предавките в прозорчето. Ако и това не помогне може би ще трябва някой по-компетентен сервиз да посетиш.
 2. Да, когато използвам перата си изписва номера на предавката . При спускане защо не използваш асистента за спускане ако е толова стръмно? Не,че аз съм го използвал някога, но пък на 2ра толкова време не ми звучи добре.
 3. Когато си на S може да караш изцяло с тях. Когато си на D не е добре да се използват постоянно. Да кажем ако изпреварваш и нямаш достатъчно мощност може да слезеш една надолу. На таблото вляво долу има едно прозорче ,което обичайно е тъмно. Когато промениш предавка чрез перото там светва предавката на която си.
 4. Минавах преди 2месеца реглаж. Момчетата от сервиза бяха изключително любезни, което ми направи добро впечатление. Относно реглажа казаха,че е имало лека нужда, но аз няма как да преценя.И преди и след реглажа нямаше промени в поведението на колата. С гарнитурата струваше 120 лв.
 5. Не съм наясно с фолио-то.Виждам разни детайлинг фирми вече слагат на далеч по-скъпи коли, но не знам повече. А и трябва да се премахнат вече появилите се драскотини.Но ми даваш идея.Благодаря.
 6. По принцип си прав, но това го забелязах след 300 км и вече я камилата, я камиларя. А и за препарат решаващ проблема за 10 лв хич не ми се занимава със застрахователи. Повече ме дразнят драскотините от врати на паркинга и някоя умишлена драскотина от комплексар. Там нямам решение още.
 7. Надявам се,че всичко ще е наред. Би ли качил няколко снимки да се порадваме на визията?
 8. Четох една подробна статия как допълнителното крило влошава аеродинамиката и прави колата нестабилна в някои ситуации. Проучи този ввъпрос предварително. Инак създава доста приятна визия на колата.
 9. Здравей,Младен, Когато купувах моята беше изскочила една тестова в Пловдив и подробно я обсъдихме по телефона с търговеца на Бултрако. Човека беше отзивчив и отговаряше подробно на всичките ми досадни въпроси. Бях извън страната и се уговорихме за една дата да ида да я тествам. Два дни преди да ида човека ми се обади,че се извинява, но управителя им от София решил да я остави за себе си и я свалят от продажба. Според мен колата ще е читава като качество на екземпляра, но конкретно тази е с прекалено висока цена за това ниво на оборудване и ръчна скоростна кутия. Все пак за цената ти си преценяш. Дано съм бил полезен. Поздрави А.
 10. В допълнение искам да споделя, че след като третирах с препарата и следи от клони по боята ,то те избледняха. Не изчезнаха напълно, но със сигурност станаха по-бледи. Все пак препарата не е предназначен за това, но реших да експериментирам.При малко свободно време ще ги мина още веднъж. Поздрави! А.
 11. Да дам обратна връзка и да благодаря на @mysticchannel за препарата на Ma-Fra. Хора, това нещо изчисти превъзходно смолата. Изключително ефикасен препарат! Дори някакви клони бяха охлузили колата и минах върху следите им да видя какво ще стане, но утре ще видя резултата. Но за битума това е решението !
 12. Здравейте, Уикенда пътувах и някъде правиха ремонт на пътя. Понеже кърпиха дупки по краищата на новоположения асфалт имаше смола/битум. Колата преди мен мина през него и в резултат на това ме опръска. Появиха се множество ситни черни точки от смола по фара,капака,бронята и предното стъкло. Ако някой колега се е сблъсквал с този проблем и има практически опит ще се радвам да сподели. Благодаря и поздрави!
 13. Супер, аз също обмислях този вариант ,но ме достраша за зимата. Ще се радвам да споделяш отзиви как се държат. Ако не греша около 300 лв им бе цената нали? Инак е много досадна смяната на летни със зимни и в моя случай си вървят по едни 120-140 лв за смяна само на година,което не е за пренебрегване.
 14. Не мога да ти помогна за Sumimoto,но ако искаш виж в темата при 3та генерация, доста време обсъждахме всякакви варианти. Аз взех миналата година https://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/325010220343109/. Да използвам случая да те питам на лепенката на шофьорската врата какви са допустимите размери при теб? В моя случай има само R18 225/60.
 15. Както се вижда на снимката при мен този бутон е EJECT и друг номер няма.Използвам го за да извадя таблета и да имам достъп до CD слот-а.При вас не е ли така? Сравнявайки номера на версията таблета е RC8 MATRIX,но и там има 2 варианта.Явно ще чета внимателно линка ,който си пратил към темата.
×
×
 • Create New...