Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

kvd74 last won the day on June 3

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

530 Excellent

1 Follower

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

16915 profile views
 1. Ами, имат някакъв специален профил, малко като конус са отдолу. Търси в авточасти магазините.
 2. Под главите на болтовете има гумички за уплътнение, явно са се спекли.
 3. И при мен проблема е точно там, да видя какво ще излезе от ремонта. Ако го бива, ще пиша да се похваля, ако не дай адрес на майсторите в Княжево, не са ми далеч.
 4. Не знам, но има логика това, което казваш, но пък толкова блокирали. Все пак ги измих и смазах и едвам с едно шило мърдат по малко, а едното и не ще. Монтажа на колелетата е като на шарнирен болт, оста се движи спрямо него в поне две посоки. Толкова да е блокирало, все пак е метал в ПВЦ и няма никаква корозия!
 5. Привет на всички. Свалих стъклоповдигача на шофьорската врата за ремонт. Интересува ме тези малките колелета, на които се движи ножицата, трябва ли да се въртят в улеите или само се влачат в него? Измих ги с бензин хубаво и смазах, две от тях превъртат принудително и много трудно, третото хич не ще.
 6. Чак от толкова рязко почукване на волана мисля е нормално да се залюлее колата, все пак не е картинг количка.
 7. Може да имаш теч от уплътнението на капака на клапаните, от точките, където се слага по малко силикон преди да се монтира. Иначе, ако е от главата, как ще се качи нагоре. Както ти казаха, напръскай с обезмаслител или просто бензин и отмий с пулвелизатор с топла вода да се види после от къде ще тръгне да омаслява.
 8. Такива невидими течове са много неприятни, дано се види къде е проблема. А за количеството фреон в системата при мен е 500-550гр., за 1.5, 114кс, по сервизно ръководство.! @stojkovskimarjan Само, ако е стояла на слънце е парник известно време и карам с отворени прозорци и вкл.клима. После никакъв проблем в движение колкото и да е навън. Важно е и клапата за вътрешна циркулация на въздуха да е включена.
 9. Сигурни ли сте, че не е нещо от парното проблема с топлината в краката?
 10. И на мен ми излезе около 120лв., но с ремонта на тръбата+ допълване, тава преди 3г. 1кг.фреон R134а гледам струва от 36-70лв. според разфасовката. За японките не знам, но на английския Сивик 6 климатика е повече от добър.
 11. Капачките за радиатори на Хонда са два типа, трябва ти от този: https://www.autodoc.bg/ashika/8094934
 12. Ако е видна дупчиацта и е сигурно, че е само тя проблема нека я запоят, алуминия се запоява успешно. На моята имаше проблем по-голяма тръба, около 14мм., минава зад водния радиатор долу. Срязаха я около 30-40см. и запресоваха маркуч, защото имаше множество шупли по тръбата на това място.
 13. Привет. Линк: https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-5w-40.html https://www.ato24.de/en/honda-psf-0-354-l.html Вид и количество: SHELL HELIX ULTRA 5W-40- 4л. HONDA PSF 0,354 L- 1бр. + 2 (две) подложки Стойност на поръчката: €24.25 + €6.99 = €31.24*1,9775 = 61.77лв.+12лв.=73,77лв. Начин на плащане: по сметка в ОББ / преведени на 17.05. Начин на получаване: Еконт
 14. Честита кола и много безаварийни мили.
 15. Привет. И така, разхода се оправи в началото на пролетта. Първо свалях задното гърне и от него изпаднаха доста метални парчета, две шепи. От това, обаче разхода не се оправи. Успях да развия и ланда сондата, за да погледна питата на катализатора. Очаквах да е затапена и черна, в нея ми бяха съмненията, но се оказа, че е съвсем добре на вид. Бръкнах и с една тънка тел в наколко от проходите и, и стигна до тръбите отдолу. Межувременно скоро смених и въздушния филтър, че май съм го поизпуснал малко, и разхода си дойде на старото място и колата, макар и стара, пак е Икономик . И, според мен, "проблема" беше комплекс от затапен въздушен филтър и застудяването на времето.
×
×
 • Create New...