Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kvd74 last won the day on October 27 2020

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

444 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

15212 profile views
 1. А преди това беше ли доволен от парното. Понеже то, май си е малко фабрично сбъркано радиаторчето. Но щом си го и сменял, може би трябва да си отрегулираш жилата, които са отговорни за парното. За обезвъждушаването- пълниш през радиатора, палиш колата да вкл.перката за охлаждане на радиатора, доливаш в този момент, ако спадне нивото, затваряш, щом изключи перката и затваряш радиатора пълен до преливане. Пълниш и разширитерния съд свързан с него. На капачката на разш.съд трябва да виси маркуче за да може да си дръпне от антифриза, когато изстине колата. ПП Напиши как чисти и с какво радиаторче смени старото.
 2. Въпроса е дали може да се сложи темпомат, а не защо и дали му трябва. Казвам каквото знам, кажи и ти нещо по въпроса да не е си само спам. И на D16V1 дори и на пета скорост няма да му е проблем да поддържа скорост и от 60км/ч, стига да позволява настройка от тази скорост. Автопилота не е нужен само за висока скорост, а и за спокойно каране до 120.
 3. Може на всяка кола, има фирми, които се занимават с това. Може би струва около 400лв., по мои наблюдения.
 4. Поръчал си един пияница чаша ракия, отпил, но му станало лошо и умрял. Отишъл на небето и се замолил на Бог, да го върне поне да си допие чашата. Съгласил се Бог, но казал, че вече не може да се върне в човешки вид. -Ще те превърна в паяк, ще се изкатериш на тавана точно над чашата, ще пуснеш нишка и така ще достигнеш чашата. Съгласил се човека и се озовал на тавана. Доплъзял над чашата и почнал да пуска нишка. Но тавана висок и спрял, нишката не достига. Напънал малко и пак тръгнал надолу. Пак спрял. Напънал повече пак тръгнал. Вече усещал аромата на питието, но пак свършила нишката. Напънал още, но нищо. Напъвал, напъвал с всичка сила и изведнъж чул глас: - Гошо, какво сънуваш? Събуди се, че се насра бе човек.
 5. Ако ти мига зеления ключ на таблото значи, че не го разпознава имобилайзера.
 6. За една 1-2 минути работа. Мен зе учудва наглостта им посред бял ден, и това в голямата "бяла" държава Англия. Или пък тези- запушили улицата с две коли и крадеца си работи на спокойствие.
 7. Един мъж мразел жена си и искал да се отърве от нея, но така, че да не се усъмнят в него. Споделил го на приятел и той се пошегувал: -Прави секс с нея по три пъти дневно и на 30-ия ден тя няма да издържи и си свободен. На 27 ден сутринта жената излязла на двора весела, свежа и почнала да мете. Мъжът се показал на вратата, едва се държал на крака и казал: -Мети, мети, още три дни ти останаха.
 8. Ловджии си говорили: -И мечката ме изненада, взе ми пушката и каза- сега да те е.а ли или да те ям? - И какво стана? -Ами, изяде ме.😃 ------------ И още един: Пак такава мечка, може и същата да е била😉, пак ловец, издебнала го и вече знаете какво е избрал. Обаче толкова го било яд, че си купил най-модерното оборудване за лов на мечки, но мечката пак го изненадала и обидила жестоко. Като се върнал за трети път за лов на същата мечка, и тя пак го изненадала в гръб, го питала- абе ти ловец ли си или пед...с. -Ето ти едно перо да ти сложиш на шапката, та да не те закачам повече. И така, вече знаете защо ловците носят перо на шапките.
 9. @Nadia1 Пратих човек от съседната борса да я погледне. Коментара му беше, че я бива, хубава е. Толкова.
 10. Да не е ремъка. Пробвай да си смениш лагара, не знам лесно ли е, но поне не са скъпи.
 11. Какво може да е това? Аз не знам.
 12. Свали жабката и ще го видиш, на две рапидки е, в дясно.
 13. @Mkilla Колега, човека си има претапициран волан ( вече си е дал парите ), купил си е и емблемка ( пак си е дал парите ), иска да разбере как да я смени, и ти за втори път му предлагаш да си купи изгнил волан с бег заради емблемката.!!!
×
×
 • Create New...