Jump to content

kvd74

Модератор
 • Мнения

  1555
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Обществена Репутация

370 Excellent

Относно kvd74

 • Ранг
  Опитен
 • Рожден ден 17.09.1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Последни посетители

13543 профилни разглеждания
 1. Това пита човека, а отговора, според мен е, че, ако сменя номерата минава през канал за сверка на мотор и рама, значи проблем ще има. Ако остане със същите номера не се минаваше на канал за сверка на мотор и рама, значи проблема се отлага до следващото евентуално минаване на канала в КАТ. Ако пък накрая я бракуваш, значи проблема те е подминал.
 2. Ако си оправиш клапата, според диагностиката, може и да имаш парно. Ако е тази клапа, която затваря радиатора на парното, струята просто го заобикаля, затова и ти духа студено.
 3. kvd74

  външно каре

  Грес за карета, има я на дози, колкото е нужно за едно каре. Малък ти е бил чука, или слаб удара и мека контрата на полуоската. Иначе и от едно удряне изпада.
 4. kvd74

  външно каре

  С по- тежък чук и отмерен удар, като държиш контра на полуостта да не се извади от вътрешното каре.
 5. С 29бр.шлици е. Акорд 5 ген. става, но той е и абсолютно същия. Също Сивик 5 и Прелюд 4.
 6. kvd74

  проблем с имобилайзер

  В тази тема и пост съм написал къде е, може би, проблема принципно, защото се отнася за Сивик 6 англичанка. Инфото пък съм го взел от колегата zarrick, който го беше обяснил за Сивик 6 хеч в този негов пост и тема.
 7. kvd74

  проблем с имобилайзер

  Правило ли ти е и преди така, и да се оправя от самосебе си?
 8. Привет, преди 10-ина дни се оказа, че купето е пълно с влага, която се отлага видимо по прозорците и пречи на управлението но автомобила. Преди 3 години теча в багажника бе довел водата от багажника до под задните седалки, сега същия номер, само, че теча не беше от щипките и тапите на задната броня, а от скапано място в ламарината на калника скрито под бронята. Може да ви се стори несериозно направеното от мен, но спешно за 4 часа, под открито небе и сам толкова. А именно- сваляне на броня, пилене с флекс до здраво, грундиране на пиленото, ал.парче ламарина занитено с попнитове и краищата намазани с Боди 999 за уплътнение, накрая пак грунд за украса и бронята обратно. От другата страна беше сходно в по- малък обем.
 9. kvd74

  Кука за теглене

  Аз имам шублери, но нямам джазка да премеря. Помолих колегата ми, който скоро купи една такава, да донесе куката в понеделник и ще ти напиша каквото искаш.
 10. Да, извинене. За 5 ген. Акорд си мислех. 6- та е с 33, Сивик 6 хеч, ЦРВ 1,2 също.
 11. От Сивик англичанка 95-01г., фейслифта след 97г.са същите, както и други с 29 бр.шлици.
 12. Привет, днес гледах с колега, за дъщеря му, едно джазче на живо. Най се изненадах, че са 8 клапанови, след като проверих вина. http://en.vindecoder.pl/JHMGD17904S244007 https://uk.vin-info.com/order-reports/JHMGD17904S244007 https://www.cars.bg/offer/c2860907
 13. kvd74

  Парно система

  Слабо парно- слаба струя на въздуха или ниски градуси?
 14. kvd74

  Скъсан болт

  Вади се скъсаното с екстрактор, не знам дали ще можеш сам да го направиш. Това май е по-малкото зло. При мен превъртя резбата на средната дупка в главата и след време просто махнах болта и запуших отвора в капака с гумена тапа.
 15. Бяха ми препоръчани и на мен двете марки. Сравних Валео и Нисенс и взех втория, защото беше комплект с капачка. Иначе изработката изглеждаше еднаква и като на оригиналния.
×