Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1649
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kvd74 last won the day on March 21

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

389 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

14104 profile views
 1. 1. Съвсем запазен, като нов, калъф от изкуств.кожа. От долу има латексена подложка. Свален от волан с обиколка 116см., около 38см. диаметър. -Подарен 2. Гръмнал еърбег от Сивик японка 6 ген./хеч/. Изтърбушен и залепен, с копчетата. 3. ПВЦ кората зад волана от Сивик англичанка /четирилъчевия/ , без двете странични капачета, само долното е там.
 2. @goga А идват ли поръчаните части с конкретните марки, или каквото пратят, това?
 3. Интересно от кога е това оцветяване, или така си е взе? По цвят прилича на смола. И аз мисля, че никакви промивки няма да го махнат. Моя Сивик е каран поне 6г. с 10W40, предполагам минерално, но няма такова оцветяване.
 4. Продавам 2 бр.кожени волани: - от Сивик 7ген (EP2)- нова ест.кожа, черен мат, ръчен шев с червен конец, цена 120лв., на бартер 90лв. - от Акорд 7ген., ориг.ест.кожа, напълно запазена, без износване по наставките и отгоре, цена 40лв. Воланите са само обръчите и пластмасите отзад. Намират се в Перник, тел.0877661006.
 5. Пропусна само грундирането преди силикона, но може и да е обезмасляване, а не грундиране, просто е като черна боя.
 6. Май неограничен брой, или поне 1 милион мили пробег, както е в рекламата им.
 7. Почваш да разглобяваш от пепелника зад ръчната и стигаш до часовника.
 8. Най-вероятно се е счупила скобата, която държи оплетката на жилата за затваряне на кранчето на парното в коша, и за затваряне на клапата на питата за отопление в купето ( на врътката топло/студено отзад) . Можеш да си го спреш, като издърпаш жилото в коша.
 9. Няма логика да грее от по-дебела пита, при това нов радиатор.
 10. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-hst-sae-5w-40.html Вид и количество: RAVENOL HST SAE 5W-40, 5 литра туба Стойност на поръчката: 34,95*0,95*1,9675= 65,33лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер*
 11. Доста мистериозен проблем, 4 помпи в такъв кратък период. Единствения проблем да изгори такава помпа е карането с много ниско или никакво ниво на бензина., или просто е дошло време, но не и на 4бр. Ако нещо дава на късо би трябвало бушона да я предпази.
 12. Може би тампоните на мотора, или предпазна ламарина по изпускателните тръби.
 13. Там дето си оградил, би трябвало да има фабрично грес, ако сложиш няма да сгрешиш, но скърцането, мисля, не е от там, просто няма триене. Голегите по- горе са ти казали къде да намажеш със смазка. Това е рамото което свързва педала и стойката/ конзолата.
×
×
 • Create New...