Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

kvd74 last won the day on September 20

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

544 Excellent

1 Follower

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

17086 profile views
 1. -Как мина първият учебен ден?- питат първолака. - Май не много добре, щом ни карат и утре да ходим.
 2. Привет, според мен не го пипай докато не си проличи теч. Но, ако решиш да го сменяш, може, освен оригинален брандиран също и да видиш Кортеко, като марка. Поне при 6 ген. Сивик вътре е NOK, както и оригиналния.
 3. Ако не са помпите, може би проблема е в синхронизаторите на зъбните колела в ск. кутия.
 4. И как разбраха, че е за смяна катализатора? Според мен се опитват да те оберат, и най-добре си тръгвай бързо от там преди да са ти свили катализатора без да разбереш.
 5. Пак привет. Смених помпата пак с Аисин наред с ангренажната ролка и ремъка. Та, помпата се оказа протекла,а аз изобщо не я включвах в смяната, взех я само защото е евтина, като всичко друго по тази кола. От ремонта на главата, миналата есен, и някъде в началото на зимата се появи някакво мяукане откъм ангренажа. Гледах външните ремъци и се съмнявах в тях, също и в натягането на ангр.ремък. Около 65 000км. е изкарала.
 6. https://www.autodoc.bg/lucas-electrical/7838691 примерно от тук, или втора ръка от автоморгите.
 7. В интернет магазините не се ли намират?
 8. Привет на всички. Има ли писан или не срок за подмяна на водната помпа, както е за ремъка и ролката, 50-60х.км. за афтермаркета и 100-120 за оригиналните? Сега съм със сменена преди 70х.км. помпа с Аисин.
 9. Виж въздушния филтър на колко км. е. При мен разхода се вдигна от него, щото го бях поизпуснал.
 10. Здравей. Аз не разбрах какъв е точно проблема. Това, което описваш е нармалната работа на двигателя- загрява, връща определено количество антифриз в разш.съд, после когато изстине връща определено количество обратно в системата. Ако няма повишаване на температурата над нормалното, то какъв е проблема? Виж, ако ти прелива разш.съд и после липсва антифриз на системата, то тогава има проблем.
 11. Два пъти зареждах, и двата пъти ме питаха за отстъпката, но не беше талона в мен, а в колата и викам- другия път. Още преди да влезе в сила това, един познат ми завижда, че щял съм да зареждам бензин с отстъпка, а той не можел. Щото има нова кола от магазина купена, ама защо точно не можел не го и питах. Познат, дето съм му все в услуга за какво ли не. Викам- това е подигравка и още един начин да разделят хората на основа- за едни може, за други не. Много иска и газова да си сложи, но уви, ще му отпадне гаранцията. И тук е онеправдан и аз съм по-добре от него, щото моята е на 1/4 век и свободно мога да си слагам каквото си искам. Ето това, поевтиняването на отношенията, е по- страшното от поскъпването на суровините.
 12. Такъв голям разход е или от теч, или от горене на маслото. И двете неща може да се установят визуално и да се вземе решение какво да се прави.
 13. Привет. Отремонтирах стъклоповдигача с помощта на познат, който ми направи една втулка по моя скица. Май леко трябва да охлабя натягането на ножицата, защото за нагоре понякога няма сила да тръгне, иначе надолу от теглото на стъклото си върви бързо.
×
×
 • Create New...