Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1967
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

kvd74 last won the day on September 20 2022

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

580 Excellent

2 Followers

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

17705 profile views
 1. До преди 1-2 седмици беше 28000лв. Изглежда страхотно. На няколко други обяви забелязвам, че на капака на жабката е набръчкано покритието. Защо се получава не знам. И тука прилича на нещо претапицирано и останали бръчки. Или е така фабрично? Нека някой снима неговата.
 2. Продадена средната с маншона, остават другите две налични.
 3. Колега, запазвам си за сивик 7 топката, без гейтъра (не ми трябва)!

  Ако все още не я е купил някой!

  Ако не е налична  за сивик 6!

  Не съм в София до 18.04.2023г

  Ако са налични, след това пиши да ти дам кординати за изпращане!

 4. Привет. Продавам новотапицирани оригинални топки от Хонда: 1. Сивик 6, ВТИ- 60лв. 2. Сивик 7, с гумения маншон хармоника - 50лв. 3. Сивик 6, т.н. англичанка- 25лв. Всички топки са с естествена кожа и не са ползвани. Стават също за повечето хонди с тази резба, ще премеря, но мисля че беше М10х1,5. Намират се в Перник, тел.О877661ОО6.
 5. Лъже те окото, колега. Виждам, че гапа е колкото/около стъпката на резбата, а тя е 1.0мм. или 1.25мм. Честито и безаварийно на пилота.
 6. Привет. Предполагам няма да бъде евтино- сваляне качване на табло, части и работа, предполагам ще мине двойно стойността на автомобила. Вече дали си заслужава сам си реши. Майстори, може би, тези дето се занимават с автомобилни климатици.
 7. Нисенс и Валео би трявало да са добри.
 8. kvd74

  Photos

  Англояпонски хибрид.😏
 9. А защо си сложил такава гарнитура и какво значи вложки?
 10. Уточни от къде точно е теча- капачката или радиатора, и после действай. Провай със старата капачка, ако пролема е там, или друга. Иначе аз сложих капачка на 0.9 бара и си работи без проблем. Малко странно- протекъл радиатор, пък ремонт на глава.!
 11. Самото стъкло трябва да е залепено за панела му отзад с двойно залепващо тиксо. Може да успееш да го срежеш с мн.тънка тел или здрав плетен конец. Така ще отстраниш стъклото, можеш да почистиш и монтираш новото стъкло без да сваляш друго от колата.
 12. При мен, преди години, проблема се оказа в термостата. Отваряше само 3мм. ход, при около 8-9мм., иначе темп. стрелка не мърдаше. Мръдна над средата, когато качвах Предела пълна кола с хора, и веднъж в 39 градуса и пуснат климатик. Термостата го смених с Тама. Иначе нямах преливане на антифриз в разш.съд.
 13. ? Проблема може да е и във водната помпа, ако няма някоя и друга лопатка на перката, или е превъртяла оста.
×
×
 • Create New...