Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1596
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kvd74 last won the day on March 21

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

377 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13786 profile views
 1. Добавям и една кожена топка към волана.
 2. kvd74

  Photos

  😄
 3. Ново тапициран кожен волан от Хонда Сивик 7 ген. /01-05г./, трилъчевия модел на ЕP2 Sport и EP3 Type R. Става за Сивик 6 хеч и 7 ген., S 2000 и може би други с 33 бр.шлици. Изпълнението е естествена кожа с плетен полиестерен восъчен конец, ръчен шев, тип "рибена кост". Направен по модела на Сивик Тайп Р 9 и 10 генерация. Цена 300лв. Не е слаган да се ползва. Цената е с еърбега. Възможна продажба и само на обръча. Намира се в Перник, тел.0877661006.
 4. kvd74

  Виц на деня

  -В Англия се родил нов принц. -Айде бе, кой пък го реши, че е принц? Може да е принцеса. -Е, малко му е още дупето да е принцеса.
 5. kvd74

  Странен теч

  Както се казва- от каране няма време да се счупи. За 2.0 от около 117лв. са радиаторите, за 3.0 от 150лв., или там някъде, на място може и по- евтино.
 6. kvd74

  Странен теч

  Дошло е време за смяна на радиатора. Все пак се увери, че не е от маркуча, дето влиза горе в радиатора.
 7. Тогава свали гума и прегледай подкалника / металната част / там където се съединява с калника, целия ръб от бронята до най- високата част на веждата и малко повече. Предполагам трябва да поизмиеш подкалника за да видиш евентуална дупчица от ръжда. Ако го направиш подсуши преди това отвътре, където държиш салфетката за проба и я провери след измиването. При дъжд, ако проблема е този, малко трудно от там ще влезе вода, но това при положение, че не се кара колата. Тръгнеш ли на мокро, вече гумата я праща водата навсякъде отдолу.
 8. Колега @Mironch0, преди седмица и аз минах за смяна на предно стъкло. Направих го на друго място в Перник, когато ти писах не се бях сетил за там, но цените и разясненията им бяха почти едни и същи. Обясних твоя случай с флекса и поисках да присъствам на демонтажа и монтажа, съответно се съгласи човека. Така се случи обаче, че не можах, хванах само монтажа, но видях края на демонтажа на друга кола. Няма метални корди, като по Ютуб клиповета, само едно острие от макетен нож монтирано на някакво удължение и яко ждрулене отвътре докато се пререже силикона. Явно и напъна на стъклото е голям през това време, защото беше цялото напукано. Та беше грундирал стария остатък от силикон с някакво спец. мазило и нанасяше силикона върху рамката. После няма вендузи и др. сгоди, с момчето от съседното ателие за мебели изнесоха стъклото и го шляпнаха. Малко помогнах и аз. Смени горното гумено уплътнение на стъклото, сигурно върви със стъклото. Та така, откраднах каквото можах от занаята и най- вече снимах материалите, които ползва. 135 лв.кит.триплеск , 220 лв. евр.пр., примерно Филингтън, тово за Сивик 6 ген. Китайското като марка го слагали Волво и Форд, не знам дали е вярно, според думите му по един и същ начин се супели и европийските и китайските.
 9. Колега на прав път си, сега свали бронята и може би ще видиш проблема който отвътре не можеш. При мен е друга колата, но проблема е принципен. Жълтата линия е дъното на багажника, дупката я нямаше, появи се след като поразръчках с една отвертка, просто се беше надуло от ръжда, а отвътре нямаше нищо притеснително на пръв поглед, освен водата която влизаше. От другата страна беше идентично в по- умален вариант. Махни салфетката и се загледай за кафяво около фабричното мазано уплътнение. Реших временно проблема, и така.
 10. А двете гумени тампончета в горната част на амортисьора смени ли?
 11. Явно трябва да махнеш корите за да огледаш ламарината и клипсовете, където се виждат, за да видиш нещо повече.
 12. Имам познат, който си кара хондите на метан- първо Сивик 4ген., сега Джаз 2005г. Има и Сивик 8ген.хибрид, но там още не знам да е сложил газ. уредба. Та Джаза от около 6 години е на метан и не знам нещо да му е станало, или да е ремонтирано до сега. Ако искаш ще ти направя връзка с него, но той е консуматор и само общи неща ще научиш. Газовите ги слага някъде в Кюстендил.
 13. kvd74

  Кои ГУМИ

  Привет на всички, някой да е чувал и карал тази марка гуми, да даде мнение? Японска марка Sumitomo / Sumitomo Rubber Industries Ltd./, тайванско производство.
 14. Има две гайки за отвиване, които са под страничните кори в багажника.
×