Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kvd74 last won the day on March 21

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

381 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13882 profile views
 1. kvd74

  Виц на деня

  Мъж се хвали на приятел: -Взех кредит, отворих публичен дом, нещата вървят добре. -А цените какви са? -Орален 50, анален 100. -А класически? -За сега не е възмажно. -Как така, защо? -Засега работя сам.
 2. Релето на фаровете, може би е за смяна.
 3. kvd74

  Разлепена емблема на багажника

  Тънко двойнозалепящо тиксо, след добро почистване със спирт, или с черен силикон за стъклопакети.
 4. kvd74

  Какво е това ?

  А има ли възможност да се сипе маслото от там?
 5. Прави се ремап и отива мотара на 180 к.с. и 400 н.м., мисля, че @Veseliq го беше правил на предишната му кола.
 6. И на мен ми се струва незначителен разхода на масло за 10 год. кола, но хората се интересуват от причината, смятам я знаеш, остава и да се обясни. Накрая може и съвет да се даде, както "emod" го направи вече.
 7. Ака не бъркам, ограденото е "канистър" и май служи са улавяне на бензиновите изпарения от резервоара.
 8. Само да отбележа, че с лошо впечатление от форума може да остане автора на темата, който е новорегистриран потребител така, както си отговаряте и върви темата. Едни се опитват да помогнат, колкото знаят, други които знаят само се репчат и говорят с половин уста. Аз бих послушал съветите на "Emod", който е с спец в пробите с масла.
 9. Привет и честито. Все пак смени поне маслото на мотора с подходящо за него, и по възножност качествено. По-нататък и другите течности. Мотора е с верига, но се ослушвай за шумове от нея, и тя подлежи за смяна, не е вечна. Накладки при свалени гуми също може да се види колко феродо има.
 10. Бих казал термостата, но пишеш, че е сменен, все пак го провери/ свари / да видиш колко е хода на клапана. Моя на сивика отваряше 3мм. и само натоварен с климатик тръгваше стрелката нагоре. Ориентирай се къде е проблема от това кога се е появил.
 11. @D-D Казвай я марката, но без да споменаваш от къде е купена.
 12. Познавам човек от София, който се занимава с ремонт на шибидаси. Колко е добър не знам, предполагам е. Пратих ти ЛС с номера.
 13. Едва ли някой със скапал се Форт транзит, дето няма сила да дърпа натовареното, го интересува екологията, и за това да монтира уредба. Там ( при бусовете) е заради допълнителната мощност, при леките автомобили на бензин се монтира газова заради по-евтиното гориво. Освен колегата от първия пост, който отбелязах, друг случай не знам за монтирана газова на лек автомобил дизел.
×