Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kvd74 last won the day on October 27

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

439 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

14973 profile views
 1. Свали жабката и ще го видиш, на две рапидки е, в дясно.
 2. @Mkilla Колега, човека си има претапициран волан ( вече си е дал парите ), купил си е и емблемка ( пак си е дал парите ), иска да разбере как да я смени, и ти за втори път му предлагаш да си купи изгнил волан с бег заради емблемката.!!!
 3. Кое е сложното, да свалиш бега или след това да стигнеш до емблемата? Ако, не е занитен пиропатрона и възглавницата, би трябвало за са хванати на някакви шпилки и гайки за корубата на бега и след свалянето им да имаш достъп до емблемата отзад. Скоро разглобявах същия волан с пера, но от джазка, не много сложно, все пак успях, и после го събрах успешно. Не вярвам бега да е по- сложен, но него не успях да го видя.
 4. Здравейте! От месец съм собственик на Хонда Сивик 2003 г., на която не и работи централното. От дистанционното се заключва само багажника. Видях, че Вие сте писали по тази тема и по-точно, че е добре да се проверят машинките, преди да се предприеме смяна. Аз предпочитам да се възстанови оригиналното, вместо да слагам китайски. Не съм специалист и за това търся майстор за това. Знаете ли майстор в София, който може да ми отстрани проблема? Може и да не е точно от София. Видях, че сте от Перник. Ако трябва и там мога да я докарам. Не ми е проблем.

 5. Може би тези: https://stelkite.com/catalogsearch/advanced/result/?godina_avtomobil=303-viii-01-2006-01-2012&kategoriya=spetsifichni-gumeni-stelki&marka_avtomobil=honda&model_avtomobil=145-civic https://www.stelki.bg/product/2676/gumeni-stelki-za-honda-civic-model-2006-do-2012-godina-samo-za-hechbek.html
 6. От този сайт си правя справка за номера, цени и марки. После с инфото в магазина на Битовия комбинат или при Митко над автогарата. Проверих за TRW понеже ти го спомена. Иначе имам задни такива марка и са добре. https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/spirachen_disk-10132/honda/jazz/jazz-ii-gd/11671-1-4-flex?supplier[0]=833
 7. Привет, минималната дебелина, при която се сменят дисковете при теб е- задни дискови-8мм., предни 19мм. Ако не са стигнали този сервизен лимит и накладките не се обаждат, то няма смисъл да ги разбутваш, засега. Иначе, подмяната не е сложна и във всеки сервиз би трябвало да се справят. Погледнах цените в интернет на TRW за накладки по около 50лв. са камплект предни или задни, и дисковете по толкова, но на бройка.
 8. Може би за етиленгликола, от който се прави антифриза, имаше в предвид за замръзването. На около -13 градуса замръзва чистия етиленгликол. С разреждане с вода се вдига прага на замръзването до към -75гр. Една туба антифриз на Хонда би ти свършила работа за дълго време.
 9. Щом е в ред колата, моля, използвайте тази тема за уточнение относно маслото:
 10. Привет, какви са тези халогени отзад? Аз слагах халогени отдавна и помня, че купих бутона и релето от Роувър 400 серията или 45, мисля, че и бушон сложих. Прекарах всичко през 15 мм. шлаух, а кабелите май от някаква др.инсталация на кола бяха, каква кв. не знам. Самите халогени направих на ел.обувки да се разкачат за ревизия на крушката. Скоро сменях единия, беше се спукало невероятно самото алуминиево тяло + стъклото. От два строшени събрах един здрав.
 11. Правете добро, не се правете на добри.
 12. Прочети тази тема, може би ще намериш отговор на някои неща: Към @CARPERA - колегата пита конкретни въпроси, ти пак да те има и тука- с общи приказки, пък после "моля другарко" получих минус. Ако, сам не разбираш някои работи, няма как да ти се обяснят.
 13. @Niakoi Май вече можиш да видиш какво те интересува. От ДАНС го разрешиха.
 14. Отишло едно овчарско куче в гората и нещеш ли нападнало го глутница вълци. Кучето се примолило- оставети ме живо, аз ще ви показвам откъде минават овцете, ще отбиваме по някоя за храна и така ще живеем заедно. Вълците се съгласили и наистина всичко вървяло така добре. Но след време настанала зима, вече нямало овце, вълците огладняли и.... изяли кучето. Зарили кокалите, сложили цветя и решили да направят надгробна плоча. Чудили се какво да напишат- "От приятилите", не върви, изяли го. "От враговете" също, нали яли и пили заедно. Накрая написали нещо средно - "От колегите".
×
×
 • Create New...