Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kvd74 last won the day on March 21

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

385 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13974 profile views
 1. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-hst-sae-5w-40.html Вид и количество: RAVENOL HST SAE 5W-40, 5 литра туба Стойност на поръчката: 34,95*0,95*1,9675= 65,33лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер*
 2. Доста мистериозен проблем, 4 помпи в такъв кратък период. Единствения проблем да изгори такава помпа е карането с много ниско или никакво ниво на бензина., или просто е дошло време, но не и на 4бр. Ако нещо дава на късо би трябвало бушона да я предпази.
 3. Може би тампоните на мотора, или предпазна ламарина по изпускателните тръби.
 4. Там дето си оградил, би трябвало да има фабрично грес, ако сложиш няма да сгрешиш, но скърцането, мисля, не е от там, просто няма триене. Голегите по- горе са ти казали къде да намажеш със смазка. Това е рамото което свързва педала и стойката/ конзолата.
 5. Не разбрах, поне аз, отвътре или отвън при съединителя е скърцането. При мен е отвън на вилката, която отделя, вътре в кожуха. Слез смазване внимателно със спринцовка с маркуче и грес съединетеля омекна приятно и не скърца няколко години, 2-3.
 6. Според мен, щом си решил сам да се пробваш, купи си комплект шпилковадачи. Подбери точния размер от тях за начинанието, според вътрешния диаметър на скъсаната част от свещта. Също подходящ и сигурен удържител. И с шабър може да стане, но пак трябва да го прецениш колко да е дълъг, та като влезе да не счупи електрода на масата, който е точно отдолу. Но по-добре пробвай с първото и успех.
 7. Но съм получавал и правилни подаръци от стари фенове на марката, като от колежката @desap .
 8. И на мен ми подариха ключодържател на Хюндай, все е с Х, ама малко по- различно.
 9. Имаше процедура по регулирането на ръчната спирачка, описана от колега преди време тук.
 10. Е, при мен си е доста добре, 6-7 градуса показва на централните духалки. По-добре от това не, знам на къде. Това след ремонта на пробита тръба ниско налягане и зареждане. Виж за парното да го кажеш може да се съглася, въпреки, че други го сравневат с жигулово парно, демек мн.добро.
 11. От изброените марки, мисля, че Aisin е за предпочитане, но @mar_tod @fenabg @Markony могат да кажат по- добре.
 12. Решението си е само твое, или доливаш, или ремонтираш. Ще кара още така, но си прецени дали не ти цапа много.
 13. @niko_es3 , това да си го преведеш в нов пост и вече само на български.
×
×
 • Create New...