Jump to content

kvd74

Модератор
 • Мнения

  1492
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

346 Excellent

Относно kvd74

 • Ранг
  Опитен
 • Рожден ден 17.09.1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Последни посетители

13264 профилни разглеждания
 1. Хонда Стрим сходни части

  Би трябвало да ги има. https://m.autodoc.bg/rezervni-chasti/voeden_radiatoer_edinichni_chasti-10203/honda/stream/stream-rn/15955-1-7-16v
 2. Климатроник на FR V

  Ако, ти студи тръбите отвън е възможно клапата за разделяно на потока въздух в купето да не работи, също и кранчето за пускане и спиране притока охл. течност към радиаторчето.
 3. Продавам оригинална капачка останала ми от стария радиатор, който протече. Исках да си я ползвам нея, но новия радиатор е с гърловина за другия тип капачки. Работила е без проблеми до смяната на радиатора. Цена 12 лв., намира се в Перник, тел. 0877661006.
 4. Сваляш уплътненията на задните и петата врата отгоре, двата пвц панела на задните греди, дръжките на тавана отзад, леко огъваш тавана надолу и имаш достъп до гнездото на пръскалката. Ако искаш да свалиш целия таван, продължаваш напред по същия начин.
 5. Свещи NGK IZFR6K11 6994 от Китай

  Има в ютуб клип сравнение на оригинал и менте свещи от марката, но беше за обикновените.
 6. Мисля, че е възможно. Тази четвърт, която ти бяга волана, всъщност е бил оборот и четвърт и тогава кабела е приключил. Волана можеш да го центроваш, като го презацепиш на шлиците, и след това е трябвало да отидеш на реглаж. При реглажа се изравнява и волана. Лентовия кабел ще трябва да го смениш и пак може да го скъсаш, ако не се центрова при монтажа, според аванса му наляво и надясно.
 7. И на мен ми трябват задни накладки, дано има скоро поръчка.
 8. Някои "майстори" не знаят белезите по които се зацепва правилно ангренажния ремък. При смяна на ремък, и без такива знания можеш да го направиш правилно, като бележиш стария ремък и ролките.
 9. Климатик

  Светна холендрите и маркуча с едно лилаво светещо фенерче, не реагира като да има проблем, пък нататък не знам. Казах каквото знаех, пък той направи каквото искаше или можеше. БГ майстори. От мен остана да си сложа изолация на тръбата и планката отдолу, за да не мърда маркуча / той си е по-тежък от ал.тръба /,и да товари с напрежение свръзките.
 10. Климатик

  За фреона му казах, че на тази кола и дават 550гр. с толеранс до -50грама. Масло видях, че прелива от литрово шише в такова от около 100гр., а колко е сипал и какво налягане държи не видях. Не ми смени гумичките на холендрите, въпреки, че го питах дали не се сменят задължително, за това и не му споменах за смяна на иглите на вентилите. И след това пак източва всичко, защото вентила за ниското налягане изпускаше, видя се по балончетата, които правеше на маслото.
 11. Климатик

  Привет, вчера ми монтираха ремонтираната тръба на климатика, със запресован маркуч и старите холендри- това предложи майстора, това направи. Рано е да се каже, обаче, дали е успешен ремонта.
 12. Останаха задните, за фейслифт.
 13. Бултрако, Омбре сервиз, Юби-ко, Слави от Овча купел.
 14. Губи антифриз

  Води се проверочна косъм линия, но и тук са скъпи. https://www.olx.bg/ad/proverovchna-kosam-liniya-CID1012-ID7lymN.html https://www.olx.bg/ad/liniya-proverovachna-mastova-l-320-l-500-l-1000-CID1012-ID5xB0i.html
×