Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kvd74 last won the day on October 27 2020

kvd74 had the most liked content!

Community Reputation

450 Excellent

About kvd74

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/17/1974

Profile Information

 • Кара
  D15Z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Североиз-точен Перник

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

15453 profile views
 1. Колега, кажи, че не си си сменил гумите без да махнеш това кълбище. Може би докато се е мотало на полуоста е освободило скобата, която държи маншона, и оттам и греста е заизлизала.
 2. Като за последно.
 3. Вчера две 19-20 г. момичета ме приближават и питат- Къде има наблизо банички? Аз почвам да обяснявам, но се сещам, че ми е на път и тръгвам да ги водя. Заговарям ги, дали са от Перник- не са. Правя се на остроумен и питам- а не ви ли е страх да идвате сами тука. Те викат- не, ние сме от Люлин / софийския кв. Люлин /.
 4. Привет. Ако лаѝсната външно е добре и си пасва на мястото, можеш да я задържиш на мястото ѝ с черен силикон за стъклопакети. Трябва да дозираш умерено, хем да има, хем да ни излезе много. Лепиш с книжно тиксо през 5 см. напречно, ако трябва и натиск измисли нещо за отгоре. Оставяш всичко така за 24ч.
 5. Аз имах подобен случай. Влизаме с жената в едно ВиК магазинче да разглеждаме плочки. Отивам на касата и се заговарям със собственика, който ни познава. До мен застава нещо русо и го гледа какво обяснява. Аз пускам ръка през кръста на дамата до мен и продължавам да обяснявам. По едно време собственика вика- А така, дръж здраво. Поглеждам и виждам, че не е моята жена. Сега, и аз съм виновен, че съм заплес, но и непознатата ме подведе, като не се дърпаше. 😁
 6. Пусни обява, че търсиш преден и заден лип за Сивик англичанка 97-01г. Разгледай какво се предлага като коли на части, но са кът.
 7. Приключих със смяната успешно. Както спомена Емо развива се болта отдолу, може и не напълно, само да се охлаби 4-5 оборота, и се дръпва първо горния край навън. Както каза Краси го нагрях с сешоар панелчето, леко го извадих от рамката и с един здрав конец прерязах болкита (залепящото) отзад. Новото влезе лесно и пасна точно. Сложих вд.зал. И малко черен силикон на няколко точки. Стъклото беше 12лв.
 8. Разбрахме се адаш. Точно за нея става въпрос, пвц панелчето, на което се монтира стъклото, подвижната част при ел.регулиране. Огледалото е само стъкло с фаски от двете страни, и две ленти самодалепващо отзад.
 9. Мерси Емо. Няма шанс да мушна отвертка или нещо по-тънко, просто има ръб, който стърчи пред осъклото. Ел.е огледалото, но това мисля няма значение.
 10. Привет на всички. Успях да си счупя стъклото на страничното огледало, когато чистих последния сняг и то без да разбера. Намерих ново от магазин, изглежда мн.добре направено, отзад има и две ленти самозалепящо тиско. Разгледах старото стъкло, но не намирам начин да го сваля от черната пвц рамка в която се намира. Има лек ръб, който обхваща стъклото отвсякъде по периферията. Лесно ще го извадя на парчета, въпроса е как да вкарам новото, здраво?
 11. А преди това беше ли доволен от парното. Понеже то, май си е малко фабрично сбъркано радиаторчето. Но щом си го и сменял, може би трябва да си отрегулираш жилата, които са отговорни за парното. За обезвъждушаването- пълниш през радиатора, палиш колата да вкл.перката за охлаждане на радиатора, доливаш в този момент, ако спадне нивото, затваряш, щом изключи перката и затваряш радиатора пълен до преливане. Пълниш и разширитерния съд свързан с него. На капачката на разш.съд трябва да виси маркуче за да може да си дръпне от антифриза, когато изстине колата. ПП Напиши как чисти и с какво радиаторче смени старото.
 12. Въпроса е дали може да се сложи темпомат, а не защо и дали му трябва. Казвам каквото знам, кажи и ти нещо по въпроса да не е си само спам. И на D16V1 дори и на пета скорост няма да му е проблем да поддържа скорост и от 60км/ч, стига да позволява настройка от тази скорост. Автопилота не е нужен само за висока скорост, а и за спокойно каране до 120.
 13. Може на всяка кола, има фирми, които се занимават с това. Може би струва около 400лв., по мои наблюдения.
 14. Поръчал си един пияница чаша ракия, отпил, но му станало лошо и умрял. Отишъл на небето и се замолил на Бог, да го върне поне да си допие чашата. Съгласил се Бог, но казал, че вече не може да се върне в човешки вид. -Ще те превърна в паяк, ще се изкатериш на тавана точно над чашата, ще пуснеш нишка и така ще достигнеш чашата. Съгласил се човека и се озовал на тавана. Доплъзял над чашата и почнал да пуска нишка. Но тавана висок и спрял, нишката не достига. Напънал малко и пак тръгнал надолу. Пак спрял. Напънал повече пак тръгнал. Вече усещал аромата на питието, но пак свършила нишката. Напънал още, но нищо. Напъвал, напъвал с всичка сила и изведнъж чул глас: - Гошо, какво сънуваш? Събуди се, че се насра бе човек.
×
×
 • Create New...