Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  1079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

CARPERA last won the day on July 28

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

220 Excellent

About CARPERA

 • Rank
  Honda Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Recent Profile Visitors

1287 profile views
 1. Да този е за всички Хонди За мен е син
 2. CARPERA

  Масло за скорости

  Определено ако ще я продаваш тази кола и не искаш да караш не му мисли и слагай всичко каквото ти кажат че става в магазина.Ако искаш да се грижиш за колата си маслото е това от линка ти.
 3. Става с дрелка или винтоверт с регулируеми обороти има накрайник с гъба за целта за пастата. На ръка се търка с шкурката без паста и се полива с вода докато се свали тава жълтениканото от фаровете. Аз използвах паста за фаровете на К2 мисля че беше 60мл остана доста поне за още 3 пъти че и повече. Използвах само 2000 шкурка. Това е пастата https://unique.bg/грижа-за-екстериора/възстановяваща-и-полираща-паста-k2-46507.html Ефекта е същия на колегата не съм слагал лак,за 4 мес през лятото не са мръднал и, дори да ми се налага да ги освежава всяка година пак не е цената на 3м https://www.olx.bg/ad/3m-pasta-za-polirane-CID360-ID5gCVU.html
 4. CARPERA

  Масло за скорости

  Всичките на Хонда са в други опаковки.Поръчвай си на хубава цена е в ato24. Аз съм ползвал за авт.кутия за хидравликата за даференциала даференциала. Всичките са в различни опаковки.
 5. CARPERA

  Масло за скорости

  То е точно за ръчна скоростна кутия на Хонда и може да го смесиш ,защото е едно и също.Но е розфасовка в кварти тоест не е 1л,пише колко е.
 6. Ок но не и с тази кола.
 7. CARPERA

  check system

  Явно е попаднал на сервиз от бивши митничари само вземат, сменят ти няколко пъти ЕГР а не ти чистят пътищата. Или пълни некадърници незнаят да почистят пътищата.
 8. Това второто защо? Ако искаш да е постоянно зацепен ,това вече е друга система не на Хонда.
 9. Дезела се обезцени доста бързо рискуваш да остане вечно твой ,или да го продадеш на загуба просто да се отървеш. Слагането на газ при бензина много бързо се избива. И разхода за гориво не е за пренебрегване дизела 6-7л на сто при 2.25лв цена на горивото, бензин с газово 10 - 11л на 100км при цена 0.85ст на литър газ. Визирам бензин с автоматична скоростна кутия. При читав такъв сменяш масло само на авг.кутията,при ръчна сменяш и масло на кутията и когато дойде време за съединител комплект те боли глава от цени.Като включиш и DPF филтъра , не печелиш нищо от покупката на дизела само повече разходи.
 10. Благодаря цената е много добра. Ок е това че ти продаваш на супер цени само може да ни радва. Не е така и в оторизираните сервизи.
 11. Разликата между иридиевите и обикновените в пъти по големия пробег в полза на иридиевите. Карам с иридиеви ,купих я с NGK иридиеви 60 хил аз им навъртях,сега съм с Denso иридиеви купих ги защото бяха на промоция половин цена, NGKто имаха още доста хляб в тях .
 12. От гумата е по-мека е от останалите и свири на завоите. Тези ги пишат и за всесезонни ,сигурно има знака M+S . Не търси причина в колата нищо и няма.
 13. Ако кажеш марката и на гумите може и да намерим проблема.Зимните свирят и по меките летни свирят ,и при мен е така.
 14. За да нямалиш шум с се заменя с резонаторно гърне. Какво ти пречи крайното гърне.
 15. CARPERA

  Нов член CR-V 2006

  Честита да ти е.Виждам че доста свети от вътре ,и като гледам супер запазена тапицерия на шьофорското масто,много рядко може да намериш такава,направо сякаш не е сядано в този кола.Да и навъртиш наистина милион безаварийни км.Прочети тук темите ,има доста насоки как да я обслужиш правилно.
×