Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  4381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

CARPERA last won the day on May 4

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

1278 Master

6 Followers

About CARPERA

 • Rank
  Владо 0896835210

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

7851 profile views
 1. През телефона се изкривяват доста шумовете. Да кажат колегите от Пловдив къде да отиде за второ мнение.
 2. Смени майстора,или си вземи една туба от 1 л и му давай на тоя мързеливец само 4 л от тази 5лтуба. Сервизи за смяна на масло под път и над път все ще намериш един дето да те слуша. Аз си го сменям сам нямам ядове. Масло от БГ отдавна не взимам ,ментета многобройни.
 3. Това с преминаването на 5w40 заради жегите моля те обясни ни смисъла.
 4. Кой ти е за Пловдив майстора. Не е видял веригата нищо не е отварял,а директно за основен.
 5. Това е грешка но времето ще покаже,щом майстора е поел гаранцията,дано не е само на думи. Дизел ли е колата. Раздатъчна кутия Масло HGO- на 3 ген CRV събира 0.500мл има го само при дизелавите двигатели автомат. Диференциална течност -Honda DPS F максимумм е 1.2л. тоест трябва да са останали масла. Върна ли ти масла майстора.
 6. Намери друг газаджия,може да са много неща.
 7. Измери на колко зарежда алтернатора,няма да навреди да знаеш. Не ходи при този газаджия,няма какво да измисли за некадърността си.
 8. Какво визираш под О пръстен ,смени и него измери старите водачи ,да няма разминавяне в дебелината с тези новите. Сам ще свършиш всичко по-добре при желание.
 9. Размера за RD1 e 205/70/15 ти каквъв размерз използаш.
 10. Интересно казал майстора имали луфт.....къде не можа ли да обясни. Ние тук гадаем само. Освен водачи се сменят маншончета гумени уплътнения по водачите ,и всички пластини те притискат добре накладката и не и дават да хлопа ,ако е от нея.
 11. До вожна е и твоята обратна информация,за слесващия колега с подобен проблем. Ако е възможно пиши и снимай какво е станало.
 12. Различна информация даваш,първо стои колата с лек наклон надясно,сега предницана на високо. Няма как ние пък да ти дадем адекватни мнения. Сета вече знаеш къде да отвориш.
 13. Тук и засегнат проблема и има повече насоки
 14. Карал си Бойко джипката, пуснал радиото и слуша как Корнелия обяснява, че хората бягали от България. Решил да провери и подкарал към Терминал-2. Пред терминала – тълпа. Но като приближил и се разпръснала. Отдалечил се – тълпата пак се събрала. Приближил се – всички се накачвали по коли и таксита и пак се разпръснали. Така няколко пъти. Накрая подгонил едно от такситата, блокирал го на бул.“Брюксел“, измъкнал пътника отвътре и го пита: – Какво става бе? Защо бегахте от терминала? Демокрация е! От какво ви е страх?! – А, от нищо не ни е страх… Ама ако ти ще си ходиш, ние защо да си ходим?!
 15. @ValMihov Не карай така,и метър докато не сложиш каквато трябва грес,по добре без нея да беше ги сглобил. Взимаш обезмаслител и доста парцали и лъскаш до блясък от стари мазнотии и мръсотии,нови водачи ако са нужни,но задължително нови маншончета,изтъркваш с телена четка всяка пластина ,сваляш а почистващ леглото и пак слагаш. Грес се слага без да прекаляваш.
×
×
 • Create New...