Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

CARPERA last won the day on May 15

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

196 Good

About CARPERA

 • Rank
  Honda Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Recent Profile Visitors

1011 profile views
 1. Ако все пак имате соленоиди външни,ето го сервизния бюлетин. Колега с добър английски може да го преведе,за да стане ясно на всички. http://ww2.justanswer.com/uploads/HondaJosh/2009-04-18_023457_zzz.pdf Благодаря на колегата zzfz98 че го предостави.
 2. Това е горния соленоид според теб не би ли могъл да се запуши. Отговорен при мен за придърпвания и кикове е линеарниа дори има спусната сервизна информация от Хонда за почистването му.
 3. Да имах такъв проблем с предпазната ламарина на катализатора дрънчеше та се не трае ,след премахването на горната част всичко се оправи.
 4. Соленоидите при CRV 1 ген са отвън,горния може да се чисти кото не се точи маслото другите два трябва да се източва. Това са Сигурен ли си че на твоя автомат са вътре. Намери схемата в твоето ръководство
 5. Освен да направиш още едно опресняване,да попиташ Бултрако нямат ни някъкав софтуерен ъпгрейд за автомата. Друго е почистване на соленоидите при мен са 3ри на бр,незнам твоите колко са.Ако нищо не помогне следва отваряне на кутията но това е крайна мярка.
 6. Не си го объркал просто закарай колата в читав сервиз. Така описън проблема е трудно да се каже каквото и да било .
 7. Играх я тази игра и аз сменях водачи и нищо пак тропане ,не сажелявам че съм ги сменил,при мене се оказа биалетки стабилизилаща щанга.Смених и тампончетата към нея. Но пак не не е сащата кола от близо год и половина и смяна на сервизи. Чак сега намерих точния човек които лично с мен под колата бутахме навсякъде,сега знам състоянието на всяко тампонче. Оказа се едни тампончета на носачи за мижави пари,ноооооо работата по свалянето огромна момчето си игра 5 часа. Та това което установих ако труда и играчката е голяма а парите малко,първо от частите защото те си ги поръчват и имат стабилна отстъпка за тях и второ не могат да вземат много за труд.НИКОЙ не иска да се хваща и те отсвирват. Успех в намирането на точния сервиз и майстор.
 8. CARPERA

  FR-V на газ ?

  Flashlube, V-lube , и JLM. Тези също не работят ,имах първия свалих го другите два ги имат приятели също спират да работят ,иска се настроика поне веднъж месечно.Няма как една капка пусната след дросела да се раздели на четири и да попадне поравно за там където е предназначена обикновено мазни само един цилиндър.Да не кажа че повечето които ги инсталират си нямат никаква идея къде точно да се включи в системата този омаслител,виждъл съм къде ли не дупкане но не и на правилното място. Когато се интересувах от това бях попаднал на система за омасляване но не в Бг, но тя впрйскваше към всеки цилиндър и струваше от порядъка 500евро.
 9. Интересно преди всичко ок,след смана амортисьори изведнъж започват да тракат,тук нещо не ти ли намирисва.
 10. Смени маслото на в автомата ако имаш и филтър и него,знаеш че трябва да се използва само с марката Хонда. Автомата незнае колко е натоварен автомобила но при товар и той се товари повече. Гледал ли си цвета на маслото , имало ли е опресняване, кога.
 11. Май и на двамата въпросите и отговорите ви не са за тази тема малко стар въпрос отпреди два месеца.На колегата с вентилатора който не се включва датчика който следи температурата трябва да се смени, изтегли си ръководството и ще намериш къде е. С удър по таблото едва ли се оправя вечно , първо стрелката не трябва да отива в най-горно положение.
 12. По принцип изобщо не се замисляй ами я карай там,за да няма после тема колеги кой ще ми оправи стореното от майсторите.
 13. CARPERA

  FR-V на газ ?

  Първо системата за мазане е абсолютно ненужна ако газаджията знае как да настрои газовото.Пълен грабеж е за една бутилка с капкомер да взиматв8 140 лв.За 50 лв може да си я купиш с 1л течност и сам да си я сложиш.Твоята изразходва 50мл за 5 хил значи не работи,има колко капки за мин трабва да прави ако е обикновено, ако е електронна там незнам как се настройва. Ето ти цено без масло https://www.alo.bg/3457472
 14. При много стара и не сменяна течност става там на гел. Трабва яко помпане с педала и може да се подпомогне с издърпване с тово Прави достатъчно добър вакум за изтегляне само трябва да намериш точното маркуче от пробката до спринцовката. Пробва ли през пробката на горната да обезвъздушиш и там може да се помогне с вакум на спринцовката .
 15. Сигурен ли си че точно в този момент не се включват вентилаторите за охлаждане на радиатора. Клапаните регулирани ли са. Горивен филтър сменен ли е.
×