Jump to content

CARPERA

Фен
  • Мнения

    4679
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    54

CARPERA last won the day on Февруари 25

CARPERA had the most liked content!

Обществена Репутация

1456 Master

9 Последователи

Относно CARPERA

  • Ранг
    Владо 0896835210

Profile Information

  • Кара
    HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1 , CRV3 R20A2 AT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    DOBRICH
  • Интереси
    honda. Fanatic

Contact Methods

  • Skype
    vlado0073

Последни посетители

9714 профилни разглеждания
  1. Да грешката е в парвилната дума други места го пишат резистор.
  2. Реостат парно е часта отговаря за степените на вентилатора.
  3. @iRONY На 3ген бензин ,не вярвам фара да е по различен от този на дизел има достъп отзад от горна страна ,малко е навърте. Ето
  4. Освен препоръчаните от колегите ето още едно. https://ato24.de/en/ravenol-dfe-sae-0w-20.html
  5. Здравей колега @никси 63 ако е това копчето ,трябва при натискане да се прибират .
  6. @iRONY За кой точно мигач отляво става въпрос.????
  7. Нещо правено ли е по двигателя скоро,трябва да се прегледат тампоните двигател. Тези 4 те-
  8. Задължително на всяка кола отваряш капачкана за масло там не трябвап да виждаш чернилка като асфалт . Ето ти пример когато не отвориш капачката https://forums.hondabg.com/topic/120008-ще-мога-ли-да-го-спася/ После оглеждаш аспуха черен ли е като на дизел ,харчи масло. Тези тук не го харчат 1 Под капачкато за масло то може да е почерняло то дйлгия преход но елементите да са сиви и чисти. Черно ли е под капачката и аспуха отиваш на следващата. Автомата пази двигателя и веригата на Хонда.Трябва плавно да превключво,вадиш щеката на масло автомат изтриваш в бяла салфетка,трябва да има розов утенък маслото,кафяво към черно не е сменяно никога, При пълен ляв и на отворен прозорец ако е зле задния диференциал вие и се чува. Най -вече се уговаряй предварително да караш колата поне 30до 40 мин и на висока скорост,не разрешат ли Ти да караш има проблем прикриват нещо.
  9. Ето тук как колегите са се справили с старт/стоп системата.
  10. Здравей това 5 и 20 са режими при които се тестват акумулаторити при произвадителя и е обозначение за AGM такива. ЕFB и AGM са направени да издържат на натоварвате в пъти повече от обикновения,твой е избора какъв ще купиш,като тези двата ще издържат в годините повече от обикновен такъв.
  11. За сажаление аз имах 1 ген и сега 3ген CRV автомат. Компресия се измерва в сервиз всеки майстор знае как. Страхът че колата ще тръгне и няма спиране според мен е неоснован,все пак освен ръчна имаш и спирачки с които можеш да спреш колата. Колегите с рачна скоростна кутия да кажат как е при тях с това потегляне на скорост.
  12. @trc21 Ако наистина няма харчене на масло за тези 8500 км не сменяйте сегменти,то едното от предназначенияте на тази смяна е спиране разхода на масло. Това за наклона и потеглянето не го схванах може да го до обясните,няма общо с ремонта. При подаване на газ пак ли потегля колата назад,може би трябва да споделите проблема с майстора да му го покажете,това да не е признак на заминаващ съединител,трябва да се тества.При заминаващ съединител скоростите пребуксуват но при 3та и 4та в началото.
  13. Преценете точно кокво ще правите писъл сйм по горе,може ремонт на глава само,при което се сменят леглата на клапаните и така те могат да се регулират. Основния е по-сложен и по-скъп,и там трябва не случаен майстор,защото после се влиза в голям филм. Ако разхода на масло на двигателя е поносим направете ремонт глава,там тя се сваля и праща на фирма коато се занимава само с това и няма голям риск от оцапване на положението. п.п Чистен ли е дросело и (стъпкавото моторче) IACV клапана.
  14. @vasilnikolov Избора на пазара е голям но след като закупих такъв автърмаркет взех и оригинален койо поставих. На снимките си вижда разликата в изработката.
  15. @imiloykov Маслото от втората снимка Honda DPS-F 1.2л ти трябват насипва се до протичане от горната пробка.
×
×
  • Създай нов...