Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  2538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

CARPERA last won the day on July 30

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

445 Excellent

1 Follower

About CARPERA

 • Rank
  Владо 0896835210

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

2705 profile views
 1. Искаш да видиш разхода на газта на борд компютъра си,така ли.
 2. Казваш колега 13 градско, а всеки тук готори за извънградско. Точно какъв ти е въпроса ,с този тежък крак няма как да го докараш разхода. А 13л градско е перфектен разход.
 3. На съобщение едва ли ще ти отговори, има телефон става трудно свързването но получаваш най-доброто. Ако оставиш колата да я прави тъкмо ще покараш неговото Хари.
 4. @BizzitoТи си без DPF преодолей го тава С и мини на А/В.
 5. @Bizzito Amsoil, има и разработки за дизелови двигатели https://www.ato24.de/en/car/engineoil/acea-c3/amsoil.html Вярно много малко са ,ако сравняваш за бензиновите двигатели.
 6. Според мен колегата влезе регистрира се пусна няколко теми получи отговори ,и сега чао. А може да не е така.
 7. Както каза колегата доста хора са се постарали да направят тази таблица https://docs.google.com/spreadsheets/d/18IV4V8vpBlpLht78IJwiptLA0RPjpcSvzF97TGIp8cU/edit#gid=1668529716 Според нея златната ти среда трябва да е търси между 0 w20 или 0w30. Но явно си я намерил и това е 5w30 която е златната среда за моята 20 годишна Хонда на незнайно колко хил км. Всеки решава сам какво да сложи на колата си.
 8. Спестените 250 лв според мен после може да ти излязат тройно,но ти си решаваш. Мен лично ама много ме дразнят тия дупки по бронята,остави че след време там се изкривява от заспали бензинджии. Бутилката няма значение каква е и българските са на супер ниво,важно е нивомера и клапана върху нея. Както казах дори като ти я монтират,увери се като приемаш уредбата че всичко е от марката която са ти казали. Има доста монтажи при които едно обещано а друго сложено, те на това разчитат на хорското незнание и както в повечето случаи никой не проверява. Не знам какво са ти дали ама като си иска оферта,се иска ,комп модел дюзи......номер модел еди какви си реика ,,,.номер модел еди каква си изпарител......номер модел еди какъв си нивомер......номер модел еди какви си клапан.....номер еди какви си какво е това Тя марката има само един вариант и това ли.
 9. Първо ни казваш това После излиза това Интересно оторизиран сервиз нямат части,пълни лъжи и измислици. Чисто и просто си им позволил да те ограбят. Имаш пари даваш ги,и накрая тампоните несменени.
 10. Както писах масла от различни марки ,са коренно различни. По въпроса за сравнение може да се направи някакво ако имаш хим. анализ и съставки на двете. За чистенето на двигателя нямам идея освен и двете някой да ги е пробвал и да им е правил капкови проби. Мога да дам мнение за Petro-Canada 5w30 и 0W30 за студиния старт, и то е в плюс към 0w. Сега започвам да тествам 5w30 Shell Helix като мисля после 0w30,но това не става в рамките на месец.
 11. Да така е както всички знаем има и разлика от 0w до 0w,както от 5w до 5w. Две масла с 5w от различни марки може да са коренно различни. Но с навлизането в дискусия на точно това въпреки следенето и на двете теми,масла и капкови аз получавам главоболие. При вас така ли е.
 12. Благодаря точно това имах впредвид,можеш би него обясних не съм изхождал от студения вискозитет. Това че 0w имат по-добра база е на първо място ,но и не на последно по-дорите характеристики при студен старт.
×
×
 • Create New...