Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  1528
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

CARPERA last won the day on December 11

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

276 Excellent

About CARPERA

 • Rank
  Honda Fanatic

Profile Information

 • Интереси
  honda. Fanatic
 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

1651 profile views
 1. Това ли сложи като свещи https://www.ngkntk.com/bg/prilozhenie-za-namirane-na-chasti/produktfinder/PKW/ZK_BENZINER/HONDA/FR-V/ZFR6J-11/6221/ това дават за тоя двигател.
 2. Чисто и просто са го излъгали,вкарали в някъква схема,прецакали. Това е никакъв контрол, и си правят каквото си искат, и трябва да им вярваш ОТОРИЗИРАН сервиз. Според мен ако е поискал да го плати на минутата ще му го дадат,но нали е гаранционно обслужване,защо да не си го скатаят.
 3. Едва ли ще ти отговори отпреди три години както е питал. Питай ти какво искаш да знаеш.
 4. Какви са тея 43лв за литър ето тук нещо по-добро 0w20 е 22лв литъра Хонда, https://www.ato24.de/en/honda-ultra-leo-sn-0w-20.html
 5. Оригинални джанти да ,а гумите предписани за модела ти това написах аз. Можеш и да пробваш с такива щом за теб всичко е глупости.
 6. Добре може да не съм обяснил за това го правя за теб. 45аh беше и още е при мен тази батерия,но не съм написъл че е оригинална,ако имах такава и аз да съм я сложил в колата нямаше да я смена. Сложих 52Ah Yuasa защото ми дойде за без пари,и вече втора зима върти много по-добре стартера от 45аh,52Ah Yuasa и не сдаде багажа при забравен плафо докато 45аh го направи. Това е моето наблюдение. Това което съм разбрал за частите на Хонда много точно изчислени,да с никакъв презапас,и нищо в повече . Полуаските ги скапваме ние като почваме да слагаме изгъзици в гумите и джантите. Хонда са казали скоростен индекс,теглови и размер ,кой ни е виновен че не го спазваме,и джанти Honda ENKEI
 7. Ти май не следиш темата прочети пост№119,ще разбереш защо оригинален.
 8. Аз не я събрах но CRV 1ген няма там никъкво масто, освен за оригиналния размер. Имам тема пусната в раздела за моя модел как съм го събрал. Само да знаеш че и отиването на много по-голям ампеража също не добре,затова си позволих аз само с 7Ah по-голям.
 9. Това се опитвам да ти обясня, този малкия акумулатор няма никакъв капацитет да се разрежда. Ако си го правил често това е довело до сегашното му състояние. Най-добре е оригинална батерия,ако не вземи нещо от тази марка сивата серия http://akumulatori.bg/335/Product/YBX5000#prodAnshor
 10. Ок добре но 15 мин на фарове си е товар. 45 ah батерия няма голям капацитет ако забравиши някой консуматор, зависи от батерията ,лично мнение и от марката. Аз моя то смених от 45 Аh сложих 52Ah Yuasa. С предния 45 Ah бях забравил плафона едно денонощие и на сутринта не запали .Сега този наскоро пак забравих плафона,сутринта запали без никакъв проблем.
 11. Това 11.3 V на фарове при работещ двигател ли е. Алтернатора ти го няма никакъв,не зарежда. Това ти е проблема ти. Отиди да го видят но при някой който се занимава с това.
 12. Тук в Бг няма отиваш в авто аксесоари и които пасват. Не съм пробвал в Бултрако не ми харесват безумни те им цени. Тук по ОЕМ номера може да провериш има ли в Япония
 13. Тук може да не е точно но хората са видели подобряване
 14. Интересно доста хора ти задават въпроси,моите са два а ти не отговаряш. Накря ще ни кажеш ли за кой двигател и коя кола са тея проблеми. Сложил си снимка нa CRV в подписа ти друго. Сменен ли е датчика на маслото от който свети лампата. Нищо лично но се опитваме да помогнем,докато както виждаш другите ще ти сменят полвиния двигател вместо една ролка. Ето тук има хубаво ръководство с схеми https://omanual.ru/Honda/ Тук по винаги номер можеш да видиш също схема на ремъци те и какви ролки имаш и цена по ОЕМ номер и заместители. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Сега ще има нова поръчка за ОЕМ части можеш да вземеш оригинална ролка на супер цена и други части.
 15. Маслото в скоростната кутия сменяно ли е.
×
×
 • Create New...