Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  3411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

CARPERA last won the day on June 12

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

766 Excellent

5 Followers

About CARPERA

 • Rank
  Владо 0896835210

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

4468 profile views
 1. Зависи от газовата,и калко е искал да спести предния собственик,като сложи сбирщайн за малко пари газова. При газта на по-малък пробег се регулират клапаните,незнаеш това правено ли е навреме. Обикновено вързано охлаждането на изпарителя за ,Y образното съединение и колата прегрява,от газаджия мързелив и гледа да спечели повече,от няколко тройника Нищо страшно 1000лв е ремонта глава. Ето малко инфо за газовите
 2. Продължаваш същата марка сменяш на 10хил км и няма да имаш грижи.
 3. Тайна ли е ЕКО категорията която ти въведоха, не знаеш какво е показало на различните горива. Явно са те подложили като нещо с джуркането на тото,да се разбъркат там и квото компа покаже. Да пълни некадърници,не искащи дори да прочетат това което е по наредбата. Написано ясно. П.П .написал си го 3 ЕКО
 4. На бензин и на газ еднаква ли беше ЕКО категорията и коя ти вписаха. Явно никой не е чел наредбата от тези които проверяват,и си правят каквото там смятат за добре.
 5. Спирачната течност,не е еднаква с хидравличната. Тази е за хидравликата при Хонда. Спирачната течност обикновено и дот 4 е еднаква с тази която задвижва помпите на съединителя.Две казанчета малко за съединителя сива капачка и голямо за спирачките черна капачка, обикновено близко позиционирани едно до друго под чистачките в коша. Хидравличната течност е в казанче което е позиционирано обикновено някъде около левия или десния фар в сиво казанче с червена тапа,няма как да се обърка.Такова няма ако автомобила е с електрическа кормилна рейка. Изброените причини влошават работата на хдравликата особено първата.
 6. Ти на газ ли го мина прегледа. Приятеля ми при прегледа са го накарали на бензин да кара.
 7. Пълна пародия са тези стикери,отново да вземат парите на хората. В моя град няма камери,по кръстовищата и как ще разберат коя кола с коя Еко категория е.Явно после ще се изгражда системата за засичане. Приятел мина прегледа,CRV1 gen147k с газ ,ЕКО 3 категория но прегледа го мнаваш на бензин ЗАЩО. Изобщо неясноти и май пак да напълним хазната.
 8. Там където си сложил тази 3Млента на ламаринките по тази повърхност контактува и се движи накладката. Ти си блокирал това движение, добре си направил че си я махнал,там единствено тънък слой грес.
 9. Когато решиш да сменяш пак филтрите. Големия които казах че го знаеш. И малкия може да на изпарителя Може да е отделно на газовия клапAн
 10. Отиди при при читав газаджия,да я види. Но щом не ти пречи и колата върви добре,пълни бутилката и не се занимавай с разни там филтри.
 11. 60хил с едни филтри това на газ. Обикновено издържат 20-25,но ако сменяш често бензиностанциите съм вадил малкия,задръстен и черен на 10хил. Смени филтрите и двата на газовато,и да ти погледнат профилактично настройките.
 12. Ако колата влезе в сервиза и ти се наложи да я оставиш,получаваш оборотното HRV с което да се върнеш и да не останеш без кола.
 13. Защо трябва да ходите до Габрово, Русе ви е на 100 км и там е Маркони.
 14. Според мен всичко сочи към издухана гарнитура.
×
×
 • Create New...