Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  3486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

CARPERA last won the day on June 12

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

807 Excellent

6 Followers

About CARPERA

 • Rank
  Владо 0896835210

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

4778 profile views
 1. Намери колата и след това ще говорим за газта.Но може да прочетеш малко. Мога в едно изречение,некадърни газаджии продаващи боклуци на висока цена.
 2. Виж в линка по долу как вървят читавите екземпляри навън,за 11 хил цена тук ти си направи сметка какво ще вземеш,като в тази цена е включено всичко разходи и печалба на търговеца. Да вдигнаха се доста цените особено на бензиновите. Все пак излизат читави но се разпродават буквално до час след обявата. https://www.autoscout24.bg/lst/honda/cr-v?sort=standard&desc=0&fuel=B&ustate=N%2CU&size=20&page=1&fregto=2006&fregfrom=2005&atype=C&
 3. Такъв ремонт щом не те плаши,мен да не съм го превил на никоя от моите коли,значи взимай смело. Наистина не е нормално да направиш почти основен ремонт,не знам да къде сте стигнали на този сивик. Пожелавам ти тази да не стига до това,наистина гледай питай,карай тествай ако може закарай колата в сервиз,и аз моята я търсих почти година. Преди да сложиш газовата,и там има особеност която трябва да знаеш.
 4. Оправете стойностите на входящите дал съм ти ги,колата е твоя може и да не ме слушаш. Изкарай тия лайна дравиньол ли квото е там и сложи нещо хубаво в двигателя да не е 10на 40. Имаш избор от общите поръчки тук, при Фена има също хубави масла. Тракането ще се засълбочава с падането на студа,горната граница на входящите ти е 0 .12. Това масло 10на40 също ще влоши тракането при студ,става на абсолютен мазут гъст и не мазнещ нищо, първите минути при студения старт. Редовно проверяват ли се клапаните,това с презастраховането на горна граница не ти е нужно. Вече тук идва и каква е газовата, настройката и, от там дали ще ги проверяваш на 10,15 или 25 хил.км.
 5. Няма проблем важно е да попаднеш на читав екзумпляр,италянки не гледай кукли отвън ,двигателя с заводското масло ако може при тях.,и др.течности направо леж. Сподели като я купиш,ще имаш обслужване,и не на последно масто газифициране с тази цена на бензина.
 6. Всички коли с верига като им доиде времето навън ,защото и там реманта е доста скъп се продяват и идват тук. Сямо ние вярваме че идват по на 175 хил. км. изобщо некарани отвън. Всяка автокъща има номера транзитни и колата може да се кара. Откаже ли бягй тотал щета е. Казва ли може ама една кръгче по булеварда,знае че е разтегната веригата,и тн. Все пак ако свалиш цената и си готав за ремонта верига и може би вал ще я караш дълго.
 7. Повечето за продаване са с разтегната верига,трудно се разбира,на място ако вече тотално розтегната трака. Трябва да се тества просто колата не върви след100км/h,спънат кон. В повечето авто къщи няма как да я тестваш ,на дълга отсечка.
 8. Какъв размер караш,дай повече инфо за шума . Няма връзка но може да е дошло времето ,сменял ли си масло на задния диференциал.
 9. При всяко зареждане когато отварям ми свисти.Значи според тях и моя не работи.
 10. Отиди на сервиз да ти ги сменят малкия е ясен на първата снимка но там имаш налягане,ако тръгнеш да го развиваш директно. Големия ако е този от снимката е странен, и дали е това филтъра. Какво излиза в нета по тези номера отпред на лепенката.
 11. Не знам кой се е учил на твоя двигател но явно това е станало от майстора ти. Ето ти на какви стойности трябва да са клапаните. тук има и други стойности Направете ги по средата като стойностите са по ръководство вх-0.08-0.12 и изх-0.16-0.20 Какви са тези стойности 0,15 на входящи???????? Оправете това и на газ на колко ги проверяваш,изобщо регулирани ли са имаш ли информация. Това не го прави повече може на лада,така може да изгори бобина или комутатор. Следващия път като взимаш Хонда гледай ти да си сложиш газта,явно но ще си проличи впоследствие,предния собственик явно не е правил нищо. Какво масло като вискозитет караш сега.
 12. Четвърти сезон с горелка Грейко RB20,слънчогледови без проблем 6мм 8мм.
 13. И аз го играя този сменена оптяжна ролка,лятото ок сега с падане на температурата просвирва. Единствен път на който се доверявам на майстор да сложи той нещо с уговорката да е добро,положението беше заварено и нямаше как да купя аз хубава. Виждам избора на майстора взел нещо там на което му дават най-голяма отстъпка,ефекта ясен боклук който не издържа много.
 14. Да тези твърдения са много добре известни. Наскоро се свърза един човек с мен да попита за автомата на своята Хонда за смяна на масло и тн. Та най-добрия майстор според него,му казал че автомата на колите така бил проектиран че там никога нищо не се сменя и прави. Та от такива простотии навсякъде да,защо да сменяш маслото там нали после ремонта е хубави 1000лв и нагоре за този майстор. Не знам къде ги четеш тези неща или те съветва някой майстор като споменатия от мен,но не го казвай повече. Темата е доста дълга но каквото и да напиша не е в плюс към твоето твърдение. Всички течности в колата се обслужват и сменят,това ти гарантира безпроблемна работа на колата, Както каза колегата преди мен за спирачната, добавям може да ти коства и живота за едни спестени 30-40лв.
 15. Ако си мерил утечката и е читав акумулатора а на Хонда са,дори да е бил на 50 процента пак би издържал. Виж утечката и ако искаш пиши.
×
×
 • Create New...