Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  2941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

CARPERA last won the day on November 13

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

585 Excellent

4 Followers

About CARPERA

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

3326 profile views
 1. Като отидеш в сервиза ,както казах вижте това. Ако не си сложил хубав горивен филтър не е лошо да инвестираш малко пари в това. Знаеш ли на какво стойности ти направиха клапаните.
 2. Ето това много ми хареса,тези майстори са единици в БГ. Радвам се че познавам такъв,който каза този агренажен ремък ще изкара с ролката още 60 хил,след това караш на своя отговорност. За 5 коли до сега не съм чувал такова нещо да казва майстор всеки сменя наред всичко. От опит когато решиш да спестиш нещо по колата след това ти излиза ремонта 3 пъти повече ако беше го сменил.
 3. Точна тези тип банан. Бюджетни и чистят перфектно.
 4. Моля те обясни първо казваш след реглаж на клапани,кога е това. Сега пък проблема се появил преди няколко месеца,след смяна на горивен филтър. След коя точно манипулация се появи това,ако е след горивен,сменяй го пак може да е дефектен. Измерете тогава налягането в горивната система. След смяната му от някъде може влиза въздух в системата,или самия филтър да не е хубав. Сложи MАNN или Mahle за горивен филтър. Моля те дай точно инфо,кога ти се е появил проблема.
 5. Горивен филтър сменян ли е,да се измери в норми ли е налягането в горивната система. На какви стойности са направени клапаните, и проблема непосредствено ли се появи.
 6. Все пак това е въпрос на избор. Всеки сам преценява това дали е за него, или да се довери на майстор. Важното е че има възможност,и е осигурена.
 7. Здравей колега ето тук е писано и за автомата какво масло и задния диференциал,и на двете места да смениш маслата но с точните няма да сгрешиш. Виенето може да не е от ск.кутия отиди да я видят и установят откъде идва,може някоя ролка да е тръгнала.
 8. Писах с хората , да винаги има човек който е там да покаже всичко и да съдейства, ако трябва помощ. Цената е 7 лв на час. Мисля че е добре ако искаш да свършиш нещо по колата и не ти се стои навън на пътя. По принцип не знаех за такива сервизи нещо ново е за мен. Ето сега нямат извинение колеги които казват нямам условия да го направя. Може всичко да се плати.
 9. Нищо не е без надзор,един човек технически грамотен ще има винаги. Влизаш казваш какво искаш, и те опътва подемниците той борави с тях. Като го тествам ще имам ,повече инфо. Но незнам какво да правя по колата ,като нищо и няма.
 10. Това ще е ново в града,имате ли такъв в вашия град колеги. Някой ползвал ли е такъв. Инфо от мен ще има когато го открият. Скоро. Два подемника и съдействие за поръчване на авточасти.
 11. Да уточним не е голяма грешка,въздушния е в коша на двигателя. Поленов,филтър климатик или купе е едно и също и обикновено и някъде под жабата. Това с листата не е добре част от тях преминават през решетката на черната лайсна ,което значи те се събират в канала който е под прозореца и ето ти проблема с миризмата,освен че запушва също поленовия филтър. Според мен трябва да демонтираш черната лайста под прозореца, като първо си осигури щипки които я придържат ,често са пригодени от слънцето и се чупят. Както и да намери този дренажен маркуч .
 12. Ето ти един двигател на който му е спестявано да се сменя маслото. Според теб колега само един ЕГР и един калетор на този двигател трабва да се чисти. Писъл съм ако има нужда престанете да четете между редовете .
 13. Нищо не разбрах но явно нямаш избор и каквото направят в тоя сервиз това става за лошо или за добро. Това което питах е след като смени помпата ли прави ремонт на главата и клапаните,но няма значение. Поне да са си признали че е тяхна грешка и да са я подменили за тяхна сметка,тая водна помпа. Дано този път са си взели поука и да сложат качествени части.
 14. Казано по-точно сложили са ти боклук взели са отстъпката за него и той се прецаква за 30 хил км. Тя ли е виновника за другите проблеми,и куп работи които сте сменили докато намерите виновника,включително и ремонт на глава. Не казваш тя кога е сменена в времето преди проблемите или след тях.
 15. Можеш ли да кажеш коя е тази марка която издържа 30 хил км,и се прецака . За да знаят колегите какво да не слагат. Какво сложи сега и му гласува доверие като марка.
×
×
 • Create New...