Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  4079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

CARPERA last won the day on September 8

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

1130 Master

6 Followers

About CARPERA

 • Rank
  Владо 0896835210

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

6392 profile views
 1. Отиваш и гледаш всички са ок на снимки и писания от продавача, на място о чудо хиляди забележки. Като го питаш защо така,продавача ни лук ял ни мирисал. За обявата заслужава да се види кората и покара.
 2. До колкото знам Акорд не е с хидравлични клапани, което значи се регулират,да ме поправят тези които са с този двигател. Моля те мноооого бързо бягай от тоя майстор
 3. Човече ти сериозно си влязъл в някакъв филм и то по сложен от Бързи и яростни 101ви филм. Сменяш верига не ти регулират клапаните?????,къде ме чу да те карам слагаш оригинален филтър. Само на бензин ли се кара. Почакай още и ще ти се наложи да правиш глава, заради търсене на майстор на майсторите да ти погледне клапаните. Както съм казвал колата е твоя,можеш да а докараш до пълно мазало както си искаш. Регулирай клапаните и тогава може да разсъждаваме защо пали толкова зле,ако пали вече толкова зле. Толкова да няма един майстор в София да ти погледне клапаните,какво ли правят колегите софиянци да кажат.
 4. Този който те е излъгал че не може да са закачи на диагностика не ходи при него,намери друг сервиз да разчете грешката.
 5. Това вече е друга работа,колегата @Mkilla ти е предложил нещо хубаво с което няма да си по майстори постоянно.
 6. Кола която следващата дестинация е за желязо на тази от обявата, и на тази цена се радваш да я караш още 2 до 5 год. Избери нещо по запазено на тази и е взет живота,не казваш за какво я взимаш.
 7. Значи че при първото палене,няма гориво в горивните пътища,докато подкачи въртиш. Винаги евтините консумативи,си го връщат тъпкано после,просто трябва да заболи за да се разбере. При мен този проблем се беше усложнен и от неправилно регулирани клапана,просто майстора е правил каквото си иска,сменх майстора и всичко заспа. Ти кога си ги регулирал. Моят горивен е на МАНН,не го сменям всяка година че да пестя от него дори да е 100лв.
 8. Горивото се връща обраггно. Бензинов е двигателя.???
 9. Един литър ще стигне. Хубаво е да се свали и измие с обезмаслител и течаща топла вода казанчето ,то има цедка по средата която е затлачена от финни боклуци. Тук е описано как става като аз не извеждах маркуча който се връща в казанчето просто под него сложиш една бутилка. За да стане по бързо припалвах двигателя за да избута помпата старото масло,но е хубаво и да се върти волана за да се радвижи старото масло в системата. Ако имаш въпроси може да ми се обадиш.
 10. Сваляне и почистване с обезмаслител оснавно на дросела. Ако го правиш ти не бутай датчиците. Махни гофрираната тръба от въздушния филтър която влиза в дросела виж дали е много мръсна клапата.
 11. Когато се сменят свещите се сменят всички наведнъж. Няма такова нещо само някоя.
 12. Никога не е показал нещо невярно,с 9 волтова батерия е.
 13. Това е крайно разредена батерия дано излезе нещо от нея,все пак я провери на товарна вилка в магазин. Вземи си автоматично зарядно то показва като го включиш моментния волтаж на акумулатора. Не зареждай вече с това руско остави го на историята.
 14. Взими хубав мултицет,или отиди в магазин за акумулатори да го проверят на товарна вилка и мултицет показващ вярно.
 15. Виж отдолу педала ,и жилото в коша при мотора ,проследи пътя му до дросела от педала на газта.
×
×
 • Create New...