Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  1879
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

CARPERA last won the day on February 18

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About CARPERA

 • Rank
  Honda Fanatic

Profile Information

 • Интереси
  honda. Fanatic
 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

1926 profile views
 1. Бакшиша сам си е виновен,защото скриха случея. Та колата е с две уредби и газова и метанова,на дивака които си е сам виновен му е дошла гениалната идея,коя да се зарежда от уредбите да се превключва от винтил или незнам какво там. Та в този ден не сработила простотията му е е напълнил ГАЗОВАТА бутилка с метан на който знаем какво е налягането, и естествено гръмнала. Не си чеша пръстите имаш инфо ,което е истината защото е от моя град. Карала е жена му и незнам неговата или нейната майка затри с собствената си прастотия. Това незнам защо го написа ,и какво колата се запалила и седят и чакат да гръмне газовата,така ли. Коли се палят по ред други причини,но не и от газова уредба. За едно си прав трябваше им оправдание и простотията човешка им го даде.
 2. Можеш ли да кажеш за такъв че нещо не се сещам за десетки та дори за единици.
 3. То май всичко от тази марка отиде в канала.
 4. На къде отиде темата. Но защо е започната дясна дирекция е за пътищата и страните които е направена. Не е за нашите. .........
 5. Според мен това е чист рекет от държавата.. Минал си преглед удостоверено е че е годно записано в тяхната система има го в листа от прегледа. Какво като го има в талона ще го провери катаджиите ли,пълни измислици за да ти вземе държавата пари. Вдигат ти данъка отново тази година,хиляди писания за да спрем замърсяването това ще правим това и онова. Ами караш на газ не замърсяваш като повечето раздрънкани дизели. Но се ослушват нищо , никакви облекчения че не тровиш въздуха, важно да съберем парите за регистрация да ги открадне накой с много власт.
 6. Да този година мой колега ,но намираш друг пункт за ГТП и минаваш .
 7. Задължително е но няма кой да го проверява,просто като притрябват пари се започва да се обявява и пише. След 7 дни пак по старому.
 8. Отиди или питай в Хонда кое масло е точно за твоята кутия и колко литра. За по-добра цена го вземи от общите поръчки, но там разфасофките са в кварти което не е точно 1л.
 9. Ако заречдачката е до бензиновата гърловина, махаш лепенката триъгълната от задния прозорец,да те спират и доказват че си на газ. Да мога да те глобаята, всяко изменение по конструкцията трябва да се регистрира в талона. Не ми се търси в закона на мисля че гласеше при нова газова трябва до три години да я регистрираш. Това с облекченията няма да се случи никога,само ако трябва са се взима става на минутата.
 10. Залагам на заден ляв апарат. Първо смени цялостно спирачната течност. Ако е заял от там ще излези най мръсна течнос ,направо кафява боза. Огледайте го апарата и го ревизирайте . Когато паркираш и няма наклон не е нужно да дърпаш ръчна. Аз поне вече съм забравил да я използвам ,а е хубаво да не се натоварва палеца заключващ автомата.
 11. Това е различен приоритет доката за нас колата е важна и се отделят средства за хубави консумативи. Отвън тя е разход за който ако е възможно се дават най-малко или никъкви пари ,защото ще се смени след 4-5 год. Мой приятел 7 год вече в Канада 1год си взе кола ,масла филтри всичко супер на ниво както беше тук в Бг,преди година го питам какво масло сложи PetroCanada SS там го произвеждате .Отговора беше ти луд ли си взех някъкво на мега промоция от хипер маркета и това сложих,няма да се женя за тази кола. Та истината е това ние взимаме с мисълта че ще е вечно наша,или поне следващите 10 год.
 12. Браво взел си правилно решение за живота и дългото каране на тази Хонда.
 13. Ако е това от клипа закъснението,мисля че си нямал повод за притеснение. Все пак основната функция на лампата която е свързана с синзор който прави проверка,и ако всичко е ок тя гасне.
 14. За някой който разбира от руски https://omanual.ru/Honda/
 15. В момента в който няма на къде да ходя клапаните, даваш едни 1000лв за ремонт на глава и продължаваш на газ.
×
×
 • Create New...