Jump to content

CARPERA

Фен
 • Мнения

  122
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

CARPERA last won the day on Юни 29

CARPERA had the most liked content!

Обществена Репутация

43 Neutral

Относно CARPERA

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH

Последни посетители

243 профилни разглеждания
 1. Тук в близките дни ще я свалям и ще има снимки, там влиза вода защото черната пластмаса се е нагънала и влиза под нея,там си има едно уплътнение но за 18 год то вече е предало бого дух, първо влиза мръсотия и затлачва канала точно под прозореца за оттичане,и от там тече точно над вентилатора.На мой приятел решихме проблема с изчистване на този улей и слагане в горната част на кората силикон за да прилепне към прозореца,и водата да се отича и водата да отива в отредените за нея места.
 2. Ами под всеки негов пост има телефона но мисля че срещнах в една тема че е до 04.10 е на почивка,прочети малко негови постове и ще намериш много отговори на терзанията ти за колата.
 3. Защо не отидеш до Русе при Маркони все пак сте на 100тина км и да ти се решат проблемите,на какви стоиности са направени, двигателя истинал ли беше,този които ги прави правил ли е на Хонда не само на твоята преди.
 4. Ето защо влизат толкова боклуци след демонтирани на черната лайна под предното стъкло вентилатора засмуква всички боклуци и ги на тиква в филтъра
 5. Ник газ по пътя за Каменар се намира от дясно Николай се казва 0889221440 след доста мъки тук в Добрич го открих и ми реши проблема за 10 мин докато тук се блъсках почти 1 година и какво ли не правиха по газовото,вече на двама мои колега е сложил газови на ЦРВ1 ген,почти от ДВЕ год никакви проблеми. Да и аз ще ходя при Маркони защото освен че слага газови знае всичко поХонда и най добре ще ти настои двигателя към газовата и обратно.
 6. CARPERA

  Чистачките прекъсват

  Следва да се закара колата на ел майстор да отвори отзад механизма и да види проблема,първо проверете бушоните на тези които са спрели може да е от там. Не се пробваите да отварята там личен опит отворих изпадна едно зъбно колело с едни пътеки по него които контактуват с мисля три пластини бяха,два часа и повече докато го наместа да работи в норма и много нерви.
 7. CARPERA

  Бутало на петна

  И харченето на масло,кой установи това неправилно зацепване,когато колата харчи масло се образува това черното върху буталото,и не на последно масло което не е за двигателя на Хонда ето доста написано и колко грешки сме правили при избора на масло
 8. Смени я и като потъмнее повтори пак,ABS ще си работи.
 9. CARPERA

  Разход на газ двиг.150кс.

  Въпросът ми звучи няма да ви кажа каква е газовата но ме успокойте че моята не харчи много. Както казах това а само в сферата на догатките по принцип има зимна и лятна смес на газ това е промяна на съотношенитето на съставките,и това дали пълниш бутилката до горе или половината,на какво налягане работи колонката на която зареждате,колко пъти слязохте и видяхте на какво налягане ви зареждат . Това което забелязъх бутилката ми е 39 л зареждам 20 л на налягъне 11 бара дава един и същи разход от една бензиностанция Тази ботилка е зареждана и 45 л на едно ОМВ на автомагистрала Тракия,ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДА КАКВО ВИ ЗАРЕЖДАТ. Съвета ми е през лятото за да е ефективно зареждането сутрин по хладно защото в бутилката влиза повече течна фаза на газта и може да я заредите ефективна и на бензиностанция с колонка показваща повече 11 бара,и не на последно с два ръкава ли е колонката в момента който се пусне другата кола да зарежда всичко отива по дяволите. Един пример тук в Добрич бензиностанция Марешки колонка 10 бара бутилка празна на 25 л и умря помпата бензинджията каза готово пълна до горе,да трябва да спомена при мен е махнат поплавъка който задейства винтила и спира зареждането и това е от значение на кой как е настроен,зареждам когато свърши газта и винаги наполовина.
 10. CARPERA

  гори масло

  Това което забелязвам никой не казва какво масло повечето 10w40 като колегата в първата тема на 5000км и под мимимума,на това масло толкова след тези километри караш някаква смесица от изгоряло масло и всичко друго но не и масло,И ЗАПОЧВА ДА СЕ МИСИЛИ КАКЪВ ПО ГОЛЯМ БОКЛУК МАСЛО ДА НАТИКАШ. Темата започва закупих от Италия С ГАЗОВО-тук трябваше и да приключи закупил кола за основен ремонт. Газовата уредба излъгал ви газаджията това е най доброто и хубавото и натикал каквото му диша сака най големите турски боклуци и ви взел 1000лв удушил го на макс и започват темите харчи масло,как няма да харчи като системно я прегрявате тази кола. Маслото е 5w30 и се търси това API SN ILSAC GF-5 API SN тук може да се намери ILSAC GF-5 тук изписват само GF -ПРИ НЯКОИ А ТЯ Е- 1 2 3 4 5 https://lubrifilt.bg/shop/supreme-synthetic/ ЕТО ВИ МАСЛОТО които не иска да го поръча от общите поръчки има го и тук в повечето градове дори в момента е на промоция 40 лв 4л но само в София за другите градове не съм проверявал. Да няма да стане сега взимате хубавото масло и ок всичко заспива като досега сте задръстволи колата си с ментеляците в БГ и 10w40 kм на по 10 хил км няма такова нещо. Гумичките elring, най евтините на пазара не са най удачния вариант
 11. CARPERA

  Разход на газ двиг.150кс.

  Ако на всички газовите уредби бяха еднакви и настройките са при един майстор,и зареждате от една бензиностанция ,карате по един и същи начин и тн. и тн.и тн.може да се говори за сръвнение В момента както се казва си мерите. ............ и кой ще изкара по малък разход.
 12. Да имат abs CVR 1gen има,не не работи колата по време на сменянето.Каква е идеята ти.
 13. Как се обучава IACV то как да ръзберем че това е нужно и защо всмукателни те да са на 0.15 при газ.
 14. Може ли за го снимаш ,за кои точно задни светлини става въпрос, и какво е правела колата за да го смениш.
 15. Аз написах че незнам как се нарича ок ясно това е Сензор за позицията на дросела благодаря при мен от там оравиха оборотите,а какво стана с стъпковото моторче как се нарича това чудо което показах на снимката и колегата от другата тема. Ок имаш знания пиши поправи ни а не само аз когато трябва съм писъл и ......
×