Jump to content

CARPERA

Фен
 • Мнения

  380
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  4

CARPERA last won the day on Декември 30 2018

CARPERA had the most liked content!

Обществена Репутация

134 Good

Относно CARPERA

 • Ранг
  Honda Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Последни посетители

536 профилни разглеждания
 1. Това точно говорихме на снимките уникално запазена и писал без корозия,интересно ръждата която намери е нещо друго явно за него.На снимките в обявата нищо няма да видиш трябва оглед на място с всяка която ти хване окото.
 2. Ок при мен няма такава след ,до колкото съм чел тази втората не е ли сложена да показва кога си е заминал катализатор.
 3. Провери дали изобщо имаш такава след катализатора аз нямам двигателя ми е B20Z1 края на 2000г.Как свети чека за ниска ефективност на катализатор обясни.
 4. Ти вече си решил проблема купуваш оригинален и го сменяш.Всяко китайско нещо работи може и много може и до утре. В пост 18 пише как може да се калибрира ТПС, май не го прочете,и нов да вземеш сигурно ще му трябват настройки.
 5. Прочети 18 пост възможно е да има нужда от калибраовка, преди да купиш нов.Това с чека започна да го прави след ремонт или почистване нещо.
 6. Смени го този филтър.
 7. Да колегата Krasi-mir е обяснил точно i-vtec.Всяка автокъща има транзитни номера на разположение просто не оставяй да те лъжят че ейтам седели полицаите и само тях чакали ,че не може да се кара,все пак купуваш кола не макет кото да стои,ако не ти дадат да караш значи има нещо което крият.Сервиза ще ти направи диагностика но как се държи автомата в движение и самата кола.Има телефон питай дали може да се кара колата за да се изпрабва но не само в отсечката пред автокъщата поясни им го.
 8. Ами нищо по снимките ако има как да прегледат и автомата софтуерно.Не е показал двигателя .Автомата не трябва да има придърпвания кикове, изчакай да загрее колата да си прояви всички магарии особено автомата . Автомата при включване на директна и задна не трябва да блъска,при каране градско с 50-60км отпусни газта да се убие скорост и подай газ до край,ако е наред фрсира без удар същия тест при 100 км .Карай след 110 км да видиш как действа V TEC системата на двигателя. Ако решиш да е твоя карай я над половин час.....ако ти разрешат.Вдигни щеката на автомата трябва да има розово червеникав цвят маслото въпреки чернотата му всичко от кафеникаво до черно говори за липса на поддръжка.Павярвай джамбазите знаят как да снимат и да не ти покажат забележките.
 9. CARPERA

  Слагане на газ

  Ако караш по 6-10 хил на година ефтино издържат толкова 40-50хил.Ако караш по 30-50хил хубаво и скъпо с 5 год и 150хил км гаранция Романо ,Ловато и тн.
 10. Много лесно се установява пораженията от антифирз който не е за Хонда маркучето което е в разширителния съд, започва за става като желе не прилича на пипане на гума. Но тогава е вече късно всичко по системата е в същия вид и спестените 20-30лв стават с няколко нули отзад. Това синьо повярвайте не е като другото синьо
 11. Ако не ти е казал майстора че му трябват повече литри и няма да се сменя целия .Защо да се вкарваш в разни филми с друга марка като литър готов Хонда е 15 лв http://www.honda-varna.com/service/componentsa.html
 12. Вземи си този който ти показах и не мисли за други.Както казах в преден пост японската батерия е доста по-добро от всяка произведена по евро стандартите. Да го разясня японските батерии ги тестват за капацитет С5(Аh)-тест който се използва само за тягови батерии в Европа за 5 часа батерията се подлага на голям разряд.Европа изисква от батериите и капацитетС20(Аh) при който се изисква доста по -малко.Спокойно може да се каже че 48Ah японска с С5 (Ah )капацитет отговаря на наша 58Ah с С20 капацитет . Затова и оригиналните издържат по-дълги и мястото оставено в колата при някой модели е много малко изчислено е за Хонда батерия.
 13. Бултрако незнам къде е в София,но внимавай да не ти набутат стар. В постнатата тема на Митко Йотов 39ти пост дадена е фирмата помогнала на колегата с доставката на
 14. Втора генерация без екстрите за следващата фейс. Явно изненадите са под капака като ръжда и тн.Гумичките на педалите сменени с нови но не е намерил тази на газта.Трябвя да се види подробно на място на снимки всички са уникални.
 15. Ако не се скъса може и да стане да го развъртиш.
×