Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  3646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

CARPERA last won the day on December 4 2021

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

917 Excellent

6 Followers

About CARPERA

 • Rank
  Владо 0896835210

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

5299 profile views
 1. За 50 хил км да скапиш съединителя егати зверското използвате,трябва да дърпал каравана с 4 човека вътре ,или ремарке претоварено,и това всеки ден. Или.да са сложили нещо тотално менте.
 2. Ако е сменян съединителя няма как за толкова малко км да е заминал. Масло има и в скоростната кутия което може да е на 230 хил км,познай каква чернилка е вътре.
 3. Имате телефони сигурно могат да правят снимки,снимате ги тея казанчета като махнете капачката. На махната капачка да е на МАХ.
 4. Ако е много стара и абсорбирала вода,може да и влияе студа. Сменя се цалостно на4 год. В казанчето трябва да е бистро като олио. Като е студено забелязваш ли да се променя нивото.
 5. Регулирай клапаните преди да ходиш където и да е.
 6. Немери кой да регулира клапаните преди да правиш нещо по колата.
 7. Майстор дето сменя маслото,не казвай на никого че е такъв. Изобщо имаш ли на представа от кога не са регулирани клапаните. Едно от нещата като вземеш Хонда е да направиш първо това регилиране . Не бензин ли е само колата.
 8. @Buge Ти напълни ли твоето казанче за спирачна течност на MAX.
 9. Можеше да споделиш какъв е проблема преди да купуваш нов. Трабва почистване като се свали и с обезмаслител и на течаща вода,в сервиза го припръсквят с спрей и айде готово. Ако не стане ,а то нищо не става така те карат да го купуваш. Ново безмислено ,втора употреба можеш сам да си го изчистиш. Ти кога за последно регулира клапаните.
 10. При мен не е така колкото и да го галя педала,писка и обръща на бензин свърши ли веднъж газта. Може би е настрокка, но не мога и 2 км да измина като свърши газта,колкото и да обръщам и искам на изпарения да мина километри. Може би трябва да кажа че е тироидална бутилката 40литра. Газовата Романо.
 11. Когато работят помпите се чуват .Натискаш лостчето и някой трябва да слуша отвън. Ако работи значи е запушена пръскалката. Ето къде са те. Снимката е на @ceco_accord той да даде повече яснота.
 12. @wieen @Illyto Някой от вас сменял ли е течността на помпите на съединителя,малкото казанче от снимката. Там в малкото казанче както и при спирачките е ДОТ4 спирачна течност, и трябва да е светло като олио вътре в казанчето. Като на снимката зеленикаво черна течност е много зле и системите на работят добре. При спирачките се сменя чрез източване от всеки апарат,на съединителя чрез източване от долната помпа.
 13. Последното нещо което можеш да направиш преди да оцапаш тотално двигателя е това,незнайно масло 10w40.
 14. Какво е слагал предния собственик,може леко да те е послъгал с цел продажба. Поробвай поне още две марки масло,преди основния ремонт който смяташ да направиш. Както другите колеги и аз го потвърждавам 1л на 10 хил. км не е разход за основен ремонт.
 15. Какво марка масло използваш. Могат да се сменят гумички на клапаните,но не си ли сменят маслени сегменти е наполовина работа. Този разход е добър 1л на 10 хил км,пробвай с друго масло. @milbor2
×
×
 • Create New...