Jump to content

CARPERA

Фен
 • Content Count

  4295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

CARPERA last won the day on January 30

CARPERA had the most liked content!

Community Reputation

1242 Master

6 Followers

About CARPERA

Profile Information

 • Кара
  HONDA CRV 1Gen 147 avtomatik B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  DOBRICH
 • Интереси
  honda. Fanatic

Contact Methods

 • Skype
  vlado0073

Recent Profile Visitors

7018 profile views
 1. Слагам го когато паркирам колата всяко вечер не гледам прогнази,дори да няма сняг сутрин прозореца не е замръзнал,и не чистя нищо. Тава от Лидъл е голямо.
 2. Колега уточни се сменяш оригинални ,не с друга марк,а пак оригинални но точно за твоя двигател,някой е объркал твоите. В този цитирания пост подвежда че си сменил оригиналните с нещо друго. Та дилемата и на колегата може да е точно тази неточния размер гумички на клапаните въпреки че са оригинални.
 3. Да колегата е прав крана се задейства от жило,виж дали не го е разкачил газаджията.
 4. Преди да набуташ в двигателя си разни добавки пробвай първо с друго масло.Както и хубав маслен филтър,Маnn или оригинален. Да я караш вечно в лютеницата изобщо не си за Кастрол. С такова каране Кастрола е приключвал на 4хил км. Според мен си я докарал за ремонт,който трябва задължително сегменти. Този разход 2л Кастрол5w30 на 1500км е много.
 5. @D-D Колегата е писал че е сложил оригинални гумички по-подходящи от тях накъде,ако наистина е сложил такива,или се е доверил на майстора си.
 6. Не знам дали ще го откраднат , но ако го направят пак ще взема това покривало за стъкло. Ето днес дърпаш го и стъклото чисто,няма ледарки,няма да чакаш да се размразява. Супер е. А това е покривалото.
 7. @Деян Против правилата в форума е да цитираш предходно мнение,ясно е че ми отговаряш. За да стане обмен на антифриз между,разширителния съд и системата,трябва да е загрял доста двигателя и да отворен големия кръг към радиатора. Според мен на затворено помещение пробвай да обезвъздушиш системата,по вероятно е да има въздух попаднал при монтаж на газовата. Тук е показано как
 8. Това да не се разкача акумулатора не е правилно. Няма как да го направя и аз нямам гараж. Но въпреки това акумулатора се зарежда най-добре на стайна температура,сваляш оставаш да се аклиматизира и включваш зарядното. При падането на акумулатора под 10V може и да го заредиш но той вече е заминал.
 9. Провери и в разширителния съд да е мажду мин и макс. За да изчезне парното не достига антифриз,или на майстора ти за газ тройниците нещо запушени. Маслото тук от колегата ,като гледам и какви цени без конкуренция за оригинални часто предлага.
 10. Преди ден заредих отново акумулатора,като гледам днес и какъв студ го дават от понеделник. Това е време когато акумулаторите заминавт най-често...студено.....
 11. Извинявам си че не видях че тава е тема отпреди месец и е дублирина от колегата. Може да се изтрие от модераторите тази
 12. Ако настина е 0,18 за всмукателни е много макс 0,12. Явно майстора ти е гледал някакъв каталог с грешни стойности за целия ремонт. Питай го защо е направил толкова стойностите на всмукателни.
 13. Първо пиши в раздела за твоята генерация за повече успех на темата. Смяната ако е бензин колата е елементарна, провери дали няма твоя мотор и външен филтър. Маслото е HondaATF. Имаше в Пловдив човек който се занимаваше точно с Хонди https://m.facebook.com/1688300691404396/
 14. Какъв ти е разхода на масло,колко го караш като пробег този Кастрол. Какво трябва да значи това. Пробвал ли си с друго масло освен Кастрол.
 15. Това изобщо не трябва да е така е така,майстора ти тотално е оцапал тоя ремонт. Тази кутия е резонаторна кутия,отдолу е всмукателния колектор.
×
×
 • Create New...