Jump to content

jaccomo

Фен
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 Neutral

About jaccomo

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CRVIII R20A2 A/T 2009
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 • Интереси
  CR-V III 2.0I-Vtec R20A2 2009г.
  LPG ROMANO A.I.S OBD2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз очевидно изпуснах и тази, ще следя за следващата.
 2. jaccomo

  CR-V 5та ген.

  Някой знае ли при хибридната версия какъв е ДВГ ? К20 R20 или нещо ново което по скоро е като..... ?
 3. Здравейте, Предвижда ли се нова поръчка от сайта или ще има лятна почивка В случай че се предвижда, бих искал да поръчам 5 броя от това https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html С цел да не задължавам, ще пусна парите веднага след потвърждение че ще има нова поръчка. Благодаря,
 4. За мен ако може 4 х https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html Сметката от 97,12лв. ще преведа веднага. Благодаря
 5. Ако не е късно ще искам: 5х1л. PCSS 0w30 https://www.ato24.de/de/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Утре ще преведа по сметка парите.
 6. Той първи ми изпрати грешен и след това нещо се покри. Радо, аз като купувах ги нямаше тук. Сега вече има избор.
 7. Прецака ми се тъч скриина. За 6 месеца смених 3 броя и нито един не пасна. Успяваме да разчетем модела на чипа, поръчваме от корейците от ali, но за сега греда. Ако на някой му хрумне нещо ще съм благодарен.
 8. Тази драма с вентилаторите някой я беше играл. Потърси в някоя от темите. Нещо ми е върти в главата за лоши настройки при премахването на ДПФ.
 9. Телефона е ОК, но аз съм с отделен микрофон който се наложи да преместя за да не крещя. Със вградения незнам как е. Софтуера..... Андроид..., Какво да му е? Гледай там да имаш вградения модул за управлението от волана и евентуално суб ако имаш.
 10. Аз не съм я сменял. Знам че започва да трака като се разтегне и е за смяна. Трудно се къса и прави бели като ремъка.
 11. Хахаха, да, освен твоята и всички останали 2,0 (че за 2,4 не съм сигурен) ivtec също са с верига
 12. Хахаха абе свиркай си. Ти се радвай, че в бисквитките "Катеричка" има бисквитки изобщо, че се случва освен катеричката и тях да ги няма, или да не стават за ядене.
 13. Моята я рециклирана и не съм доволен, ще трябва пак а му я карам. 150 за сваляне качване, 180 за рециклирането (или обратното) 12м гаранция. Вече си мислех че ако бях взел втора ръка за 400 щеше да е по добре, ама като чета как се оплакват хората от рейки непрекъснато...... Май пак си е греда.
 14. Щом е толкова скъпо дали има начин без да ги даваш? Само не съм сигурен дали се мери на загасен или работещ мотор. За напълно загрятбсумнсигурен, но мисля че се чакаше да се включи перката и като спре, се дърпа щеката максимум до 30-40 сек. В мануала го пише но скоро не съм се зачитал. Но си спомням че това беше момента в който показа че маслото е пълно, когато го премериха точно както е по книжка.
 15. Не мисля да е от кутията. Нека и по компетентни колеги споделят но кутията по принцип се обажда с други симптоми. Има ли ГАЗ.
×