Jump to content

Markony

Администратор
 • Content Count

  5044
 • Joined

 • Days Won

  42

Markony last won the day on April 28

Markony had the most liked content!

Community Reputation

1863 Master

About Markony

 • Rank
  Главен Модератор
 • Birthday 06/10/1969

Profile Information

 • Кара
  NC 750.HR-V D16W1,D16W5, CR-V R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  Автосервиз,автоелектроника,диагностика,климатици,земеделска техника,Къстъм ГИ LPG О8935177О9 Бранко

Recent Profile Visitors

29283 profile views
 1. Отговорът не е еднозначен.Различните марки имат различна логика на управление на клапаните.В режим бензин клапаните би трябвало да не се управляват,но са физически и електрически свързани,така че при незиправност в компютъра могат да щракат.Управлението е директно от компютъра.
 2. Опа ,появи се Турция на картата.АКо продават билети ще си направя подарък за рожденния ден..
 3. Да ,диаметъра е друг.Остави си датчика и виж дали можеш през софтуера да го смениш.
 4. Още ли се мъчищ с това БРЦ? Няма нужда да пускаш 1000 теми за него.Проблема ти е точно в инерционния клапан.Извади нивомера и го разглоби изцяло.Клапана се намира между смукалото с цетката и входа на електрическия клапан.Представлява една проста съчма.Смени всички уплътнения с нови като сглобяваш.Бутилка се тества с обикновен въздух от компресор. Пълниш 10 бара и си правиш експерименти.
 5. Недей вика дявола ,че вчера са ошамарили Пеевски,барабар с цялата му охрана .Спецназ не си играят...
 6. Ххах 20-на милиона е една кола,ще му удържат 2 броя...
 7. Колега,компресорите не са резервна част ,която се сменя като всяка оемска част.Те никога не са производство на Хонда ,а са 3 други марки.На всичкото отгоре ,като се намери нов компресор много често се налага подмяната на шайбата,съедителя и електромагнита.В общия случай проблема се решава лесно във всеки един сервиз за климатици,Компресора се сваля ,на него има два номера ,които не са оемски.Единия е за тялото ,а втория за муцунката.В сервиза решават кое да поръчат спряма конкретната ситуация.Гаранция се дава след пълна диагностика и промивка на системата.В 90 % новите компресори продавани в магазините не са нови ,а рециклирани. чисто нови има само китайски. С две думи бих препоръчал да оставиш колата в сервиз ,а не да търсиш части.
 8. Имам доста болтове.За съжаление няма как да занеш какво ще стане преди да пробваш.Може и да се развие.
 9. Болта си е болт. Къса се ,разрпобива се,слага се болт с гайка и тя се заварява или се осигурява.Достатъчно е да се ползва болт с 9.8 здравина.На едно от мойте Харвита е така.Иначе за процедурата се ползва гайковерт 1 цол или 3/4 цол. Над 1000-1200 Нм се развива или къса.
 10. Бъди сигурен! Провери им картите и виж коя работи добре и коя бедно. После виж къде ,кой прави клапаните.Аз колега с пластина 0.09 не познавам.А то имаме само 2 двигателя ,които се правят с метрични пластини...всички останали за на цолови размери.
 11. Може.Както някой е забелязал има техническа възможност,но има софтуерна забрана.Бултрако имат софтуер ..Канадски ,който прави това ,но нямат право да го сипват.,,
 12. Ще почакам още малко да се наиграете в пясъчника и после ще затрия всичко,че не е полезно никому...
 13. Записване тук за срок 15.04 -20.04. цена с ДДС 360 лв. Плащане само с фактура по банков път.Лични данни само на лични. Трите имена,ЕГН,Адрес по л.к. телефон и имейл.Пращам фактурата ,превеждате парите.Пружините са тук в началото на .Май.
 14. Знам какво съм длъжен да направя! Кажи на човека с проблемния сивик да ми се обади.Телефона ми е в подписа. Ще му отговоря на всички въпроси и ако мога ще му оправя проблема безплатно. Втори вариант е той да се включи в тази интересна група като собственик и да чете ,задава въпроси т.н.Има адски много информация,подредена ,услужлива и т.н. На теб желая много успехи в немските форуми и с немските коли. Като си купиш Хонда си добре дошъл! П.П. Изречение се започва с главна буква....от уважение към езика и към събеседниците най-малко!
×
×
 • Create New...