Jump to content

Markony

Администратор
 • Мнения

  4811
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  25

Markony last won the day on Февруари 8

Markony had the most liked content!

Обществена Репутация

1639 Master

Относно Markony

Profile Information

 • Кара
  HR-V D16W1,D16W5, CR-V R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  Автосервиз,автоелектроника,диагностика,климатици,земеделска техника,Къстъм ГИ LPG О8935177О9 Бранко

Последни посетители

16233 профилни разглеждания
 1. Често се случва.По резбата е имало някакъв боклук и майсторчето е усетил натяг,а то е било някоя песачинка. Мястото е неудобно ,но поне с ръка може да се бръкне и да се забърше челото и резбата. Ако по време на завиване хрущи,значи резбата в блока е компрометирана.
 2. Нямам идея.Те така или иначе нямат нищо на склад и ги изработват по поръчка.Ако пазят ролките за навиване ,би трябвало да могат да я изработят.
 3. Тук сега някой трябва да попита : А как аджеба станаха бензиновите времена без ламбда сонда в сервизен режим? ")
 4. Markony

  Дилема за CR V?

  Какво общо има мисленето с реалността...дизелите умряха.Който се излъже последен до края на годината това ще бъде.В Германия и Италия цените паднаха двойно и пак няма кой да ги купи.Тук пазара се наводни с дизели ,а бензиновите скочиха яко.Резервни части спират да се произвеждат,та последния проблем са волана и стелките.В момента ЦР-В 3-та се търгува трудно на 8000 ,тук вървят двойно...
 5. Там горе пиши на човека...Ти си последния мохикан.Трябва да ти го подарят чарколяците.
 6. Няма как да не съм прав.Всеки тип настройка е на база обратна връзка.Кой и как настрои тамоната? на вкус и цвят не става...
 7. Markony

  Лагер на кардан

  Къв зор е видял тоз лагер.Обикновено пада на 250-300 к км....
 8. А пък моя съвет е да се реже .Всеки един преходник влошава качеството и намаля мощността...
 9. Не съм съгласен. Ламбда сондата играе единствената важна роля във всяко смесообразуване.
 10. Нямам време ,само това е проблема.Всъщност намирам време нощем да чета за процесорите и толкова.Засега съм се спрял на Хеликс мини.Няма да мога да използвам корекционните файлове от микрофона ти,но ще ги правя на ръка.За съжаление всичко ,което прочетох се свежда до предна линия и суб.Задна линия няма настройване...като сфазиране и сцена.Така че Морелите са под голям въпрос.На всичкото отгоре баш майсторите твърдят ,че добре подготвена врата и добре настроени мидбаси правят суба излишен.Тук ти е ясно ,че говоря само за 25-35 херца, които някой път са приятни,но в повечето слуачаи са излишни.Единствено оптичния вход на ДСП-то и highres файл ще ти даде да чуеш нещо чисто.Останалото ...радио и MP3 под 40 херца е какафония. За кабелите.Ми не съм поръчвал нищо,само чета.Нямах идея каква цифромания е.За интерконектите дадох досега 300лв и няма да ми стигнат.Купих 5 ,а ми трябват 7.За говорителите,както говорихме се очертават около 20 метра.Варианта OFC или OFC+сребро излиза над 300 лв.ЗАхранването също...4 метра по 21 квадрата ми е ужас.
 11. Предлагам на 13-14 .04 да направим скромна среща на Мотоекспо 2019. Достатъчно е Димо примерно ,като стар моторджия да определи час за среща и да тръгнем по щандовете заедно.
 12. На бензин гасне ли? По данните ,които даваш мапа ти е 0,3 или греша?Клапаните ,кога за последно ги прави?
 13. Парцал,разредител.Махаш старата грес пълна с кал и слагаш нова/Работа за 30 мин до 1 час.
 14. Ставаш локомотив.Потърси 2 ръка или универсален нов.Не прави Хондата на BMW....
 15. Повали ме грипа ,но не ме свърта вкъщи.Отворих и дясната врата за подготовка. Искам да опиша малко детайли по подготовката на вратата за нов говорител. Нещата са прости и логични. 1.Трябва да имаш проект.Колко говорителя,как разположени,има ли място,кое на кое ще пречи и т.н. Другия важен момент е филтрите във вратата ли ще бъдат или ще пускаме допълнително 2,4,6 кабела... 2.Изрязване на отвор и укрепване . 3.Монтаж на подиум външен ,а може и вътрешен както ще направя аз. 4.Проверка на размерите при спуснат прозорец.Да не се окаже че магнита пречи на джама да слезе до долу. 5.Влагозащита/навес за магнита и клемите от стичаща се вода.Има го фабрично на оригиналния говорител. Хубаво е като е разглобена врата да се обслужат основните механични възли-ел стъкло,пантограф,централно,брава,ключалка.
×