Jump to content

Markony

Администратор
 • Content Count

  5048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Markony last won the day on April 28 2021

Markony had the most liked content!

Community Reputation

1909 Master

About Markony

 • Rank
  Главен Модератор
 • Birthday 06/10/1969

Profile Information

 • Кара
  NC 750.HR-V D16W1,D16W5, CR-V R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  Автосервиз,автоелектроника,диагностика,климатици,земеделска техника,Къстъм ГИ LPG О8935177О9 Бранко

Recent Profile Visitors

32848 profile views
 1. Привет

  Ако ти се намира болт за резервната гума за CRV 4  ще съм благодарен

 2. Здравейте, от Русе съм и от скоро съм собственик на HONDA CRV 4 2,2 дизел автомат. Искам да купя масло за скоростната кутия 3л, задния диференциал 1л. Казаха да Ви потърся че е възможно да помогнете. Имате ли и на каква цена? Благодаря

 3. Всички навигации се скапаха.От Хонда обявиха ,че търсят глобално решение на проблема.Засега няма сервизен бюлетин...ще чакаме.
 4. Получено плащане от: Г-и Янев И-о Петров M-в Иванов Й-н Кръстев
 5. Имам поръчка за 04.03.2022. Поръчал съм 4 комплекта. Цената за 2022 е 420 лв с ДДС и данъчна фактура.Първите свързали се с мен по телефона, на които фактурирам печелят.Следващата поръчка е за месец 07.2022.
 6. Здравей колега. Весели празници, сигурно вече празнуваш, но ако мога да те питам нещо. Днес пътувахме със семейството на гости при бабата във Велико Търново и веднага щом излязох от София ми светна check engine на колата Хонда cr v 2.2 I-DTEC 2012г. До Търново се придвижихме без проблеми, като колата нямаше проблеми със скоростта. Не бяха ограничени обороти или скоростта. Въпросът ми е, на какво може да се дължи светван ето на тази лампа. Зная, че трябва да се закачи на диагностика, но дали имат някакви серийни проблеми тези модели. Имаш ли представа дали има някой колега в района на Велико Търново, който може да помогне за решаване на проблема. Благодаря предварително и весели празници. 

 7. привет  приятелю

   

  абе хвърлих се в размисли......взех зимни гуми 185/65/15 размер, но започна да ме гложди дали не направих грешка?

   

  как мислиш....

 8. Отговорът не е еднозначен.Различните марки имат различна логика на управление на клапаните.В режим бензин клапаните би трябвало да не се управляват,но са физически и електрически свързани,така че при незиправност в компютъра могат да щракат.Управлението е директно от компютъра.
 9. Опа ,появи се Турция на картата.АКо продават билети ще си направя подарък за рожденния ден..
 10. Да ,диаметъра е друг.Остави си датчика и виж дали можеш през софтуера да го смениш.
 11. Още ли се мъчищ с това БРЦ? Няма нужда да пускаш 1000 теми за него.Проблема ти е точно в инерционния клапан.Извади нивомера и го разглоби изцяло.Клапана се намира между смукалото с цетката и входа на електрическия клапан.Представлява една проста съчма.Смени всички уплътнения с нови като сглобяваш.Бутилка се тества с обикновен въздух от компресор. Пълниш 10 бара и си правиш експерименти.
 12. Недей вика дявола ,че вчера са ошамарили Пеевски,барабар с цялата му охрана .Спецназ не си играят...
 13. Ххах 20-на милиона е една кола,ще му удържат 2 броя...
 14. Колега,компресорите не са резервна част ,която се сменя като всяка оемска част.Те никога не са производство на Хонда ,а са 3 други марки.На всичкото отгоре ,като се намери нов компресор много често се налага подмяната на шайбата,съедителя и електромагнита.В общия случай проблема се решава лесно във всеки един сервиз за климатици,Компресора се сваля ,на него има два номера ,които не са оемски.Единия е за тялото ,а втория за муцунката.В сервиза решават кое да поръчат спряма конкретната ситуация.Гаранция се дава след пълна диагностика и промивка на системата.В 90 % новите компресори продавани в магазините не са нови ,а рециклирани. чисто нови има само китайски. С две думи бих препоръчал да оставиш колата в сервиз ,а не да търсиш части.
×
×
 • Create New...