Jump to content

NikolayNikolov

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно NikolayNikolov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Jazz
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Contact Methods

  • Skype
    M_E_T_H_O_D_MAN

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Господа, благодаря на всички. Благодаря, че се занимавате и вписвате толкова много скъпа информация. Днес 07.12.2021 станах собственик на първата си Хонда. Благодаря на Бранко (Markony), че ми отдели толкова много време по телефона и ми обясни търпеливо толкова много важни детайли без дори да ме познава нито виждал. Получих добри съвети от всички ви. Благодаря отново, остана да почерпя!
  2. Crown_bg, благодаря ти за инфото. Идея нямах, че са така нещата. Това до някъде ме успокоява. Някой има ли идея къде мога да си проверя ВИН номерата поне за това колко реални километри са изминати с въпросните автомобили и дали има нещо фрапантно в историята на автомобила?
  3. А.Д., благодаря. Ограничил съм периметъра си на търсене. В Пловдив и София има няколко добри коли с повечко екстри, но ми е далеко за съботна разходка с жените... Относно цвета... ... случайност. Като гледам, и тази от Пловдив е китайка, с тапициран волан е, задните врати са й с ръчно сваляне и вдигане на прозорците, на близки цени са и двете. Спорт пакета определено е плюс, обаче. Ще видя окончателно колко ще ми свали от цената продавача, което ще бъде най-тежкото перо.
  4. Имаш набит поглед. Не се бях сетил да го огледам. Честно да ти призная, направи ми впечатление, че седалката на шофъора е износена, явно колата си е ползвана за градско каране - сядане ставане, маневриране и въртене на волана.... Имаше и дефект при багажника - заключващия механизъм беше отишъл подяволите. Според мен не беше блъскана, поне там, но с този бял цвят в това мрачно време как може да забележиш разлика в детайлите... Ще ви държа информирани какво се случва. Определено ми се налага да правя доста компромиси, но вярвам, че държейки на основите - цялост на купе и окачване, двигател и скоростна кутия, няма да сбъркам.
  5. Владо, благодаря за съвета. Ще го използвам. Иска ми се да купя по-големия двигател, а и при предварително разучаване, имам информация, че този Джаз, от Русе, не е особено читав. Има си нещо. Честно да ти призная, не съм го гледал лично... Относно тези в Плевен - по твой съвет се бях насочил към този с БГ регистрация, защото разбрах, че е поддържан от Бултрако и за да спестя някой лев от екотакса, но за съжаление при сравнение състоянието от долу, определено се насочих към новия внос. Всъщност това е екземпляра: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11632385822459002&slink=mgbbmh малко е скъп, но да не съм спал до сега... Едва ли ще успея да я мина през сервиз в Плевен. По-скоро се надявам на мъжката дума на продавача и на късмет. Подготовил съм се с един приятел, който също се занимава с внос на автомобили, но като цяло нещата са относителни... Явно Маркони е Хонда специалист и ще използвам услугите му. В заключение, дано имам късмет, защото избирам колата с търпение, внимание и ентусиазъм.
  6. Здравейте, в продължение на предходния ми въпрос за закупуване на Джаз 2-ра ген., разходих се до Плевен и разгледах двата екземпляра. И двата си имаха и силните и слабите страни. Като цяло се насочих до по-запазения от долу, с по-малкото ръжди и други видими дефекти по купето и окачването. Снимах двата ВИН номера и моля, ако има някой, който може да помогне, да го направи. Разбрах, че и двата са от Китай, но на това нямане.... LUCGG3740A3206002 LUCGG3760B3201023
  7. Здравейте, моля за помощ да изясня следните свои дилеми: 1.Сега ли е моментът за закупуване на нов автомобил (ест. Хонда Джаз), предвид покачването на цените на нови и употребявани автомобили? 2.Според вашите наблюдения, тенденцията за близката една година към повишаване или понижаване на цените е? 3.Какво е професионалното ви мнение за следните два автомобила: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11628769978625583&slink=m2833e https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11631555351397656&slink=m2833e 4.Каква е ценовата разлика за обява на същия тип автомобил от преди година или две? Предварително благодаря на всички отзовали се. Надявам се, че темата е интересна и ще подбуди повече разсъждения и гледни точки, тъй като ситуацията е безаналогова и лично аз съм объркан.
×
×
  • Създай нов...