Jump to content

Fakira

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно Fakira

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda HRV 1.8 2019
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Какъв е този необходим луфт, то трополясва като каруца 😀
  2. Как така гаранционно ги смениха като е от Мексико лолата? При мен след смяната взе да трополясва още повече особено при бавен ход и точно такива неравности.. но аз сложих Каяба понеже това намерих в нета като вариант. И какво излиза накрая значи това няма оправия?
  3. То въпроса е, че нищо не се промени със смяната на амортисиорите..дори дали не си внушавам взе да тропа повече. И не понякога, а почти винаги като мина през по-големи неравности.. в кое Бултрако си ходил?
  4. Здравейте колеги, от известно време чувам тропане от предницата при преминаване по неравности, не знам дали така купих колата или се появи в последствие, понеже от година всичко около нас е разкопано и минаваме по малко разбити пътища.. Ходих на двама майстори - единият каза всичко по окачването ти е бетон, нищо и няма на колата.. Другият също каза че от долу всичко изглежда наред и може да са само амортисьори или тампони на амартисьорите. Вчера ги сменихме и като че ли няма никаква разлика, пак се чува това трополясване. Видимо старите части не бяха повредени. Колата има лек удар от зад. Колегата lyubok от форума има подобен проблем, та с него се чудим дали не е нещо фабрично? Някой да знае нещо или да има подобен проблем? Колата е HONDA HR-V 1.8 2019 (производство Мексико).
  5. здравей, и аз да поръчам нещо: Линк: https://ato24.de/en/honda-ultra-leo-sn-0w-20.html Вид и количество: HONDA ULTRA LEO-SN 0W-20 1x4L Стойност на поръчката: (46.96)*2.15 = 100.964 лв Начин на плащане: - Чрез наложен платеж Начин на получаване: - Доставка чрез куриерска фирма SPEEDY Клубни поставки: Не
  6. колеги, смених маслото като на равна повърхност (канал) извадихме 4 литра. После майстора наля от 4 литровата метална туба (японското масло HCF-2), обаче не отгоре, а през контролната пробка до преливане. Останаха ни едни 200 гр от новата туба. Не знам дали има някакво значение откъде го е налял, но нормално ли е да ни остане някакво количество масло? На следващият ден отидох при него и го накарах да развие контролната пробка и ми каза че почва да си капе от нея...тоест нивото би трябвало да е ок.
  7. Здравейте, днес бях в Бултрако Пловдив и за мое очудване те успяха да ми направят ъпдейта. Разбира се те за този рекол от Канада не са чували и проверката на CVT няма как да я извършат. Надявам се тази информация да помогне и на други колеги с този проблем :)
  8. Здравейте колеги, аз доста зациклих с рекол-а за ъпдейта на CVT. Писах и на гърците и ромънците, но при тях не излиза че колата има такъв рекол, явно е само в канадската система. Нямам идея в Солун как го направили на lyubok. Някой може ли да ми помогне с информация ако си дам ВИНА какъв е номера на ъпдейта за моята кола или с някакви други идеи какво мога да направя?
  9. Здравей, Линк: https://ato24.de/en/honda-ultra-leo-sn-0w-20.html Вид и количество: HONDA ULTRA LEO-SN 0W-20 1x4L Линк: https://ato24.de/en/honda-hcf-2-4-l.html Вид и количество: HONDA HCF-2 1x4L Линк: https://ato24.de/en/honda-hcf-2-0-946-l.html Вид и количество: HONDA HCF-2 1x0,946 L Стойност на поръчката: (65.45 + 51.80 + 19.99)*2.15 = 295.066 лв Начин на плащане: Чрез наложен платеж Начин на получаване: Доставка чрез куриерска фирма ЕКОНТ Клубни поставки: Не
  10. @Honda_Z проверих да и за съжаление имам два отворени рекол-а за горивна помпа и за този ъпгрейд на софтуеъра..
  11. Здарвейте колеги, някой да е намерил друго решение на проблема или ще трябва да се ходи до гърците ? В Бултрако нещо ме гъбаркат и според мен нищо няма да свършат..
  12. Колата е AWD и е на 42000 хил. км. Според вас да го сменям ли сега маслото и къде в Бултрако или?
  13. това е отговора от Бултрако Пловдив: Цената на маслото за CVT трансмисия е 205.09 лв с ДДС, труда за подмяната е 97,20лв с ддс. Филтър има, но се подменя при ремонт на скоростната кутия, тъй като той е вътре в трансмисията! Маслото на този тип трансмисия се подменя на 40 000км или период от 2 години, което настъпи първо!
  14. Здравейте колеги, имате ли идея на колко хил. километра се сменя маслото на CVT? Предполагам има и филтър, който трябва да се смени? В книжката пише само: отидете в местния т дилър на хонда да ви провери нивото и евентуално да смени маслото...
  15. Здрасти колега. Купих Hrv 2019 Канадско. Видях че си писал по темата с реколите. Имаш ли някакъв напредък? Моята също излиза че подлежи на две сервизни акции..

×
×
  • Създай нов...