Jump to content

Mochkov

Фен
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Mochkov

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  FR-V, дизел, HR-V, 1,8 AWD
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Svishtov

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Mochkov

  Photos

  Много добра! Долната и горната земя. Рая и ада.
 2. Аз сменях масло в БТ. Маслото е HCF - 2 ; 4л. - 130 лв + 46 за труд. Мисля си, че може да си купиш маслото и да го смениш сам или в друг сервиз. Друго не се сменя. Има филтър в ск. кутия, но от БТ ми казаха, че се сменя само при ремонт.
 3. Здравей,

  Интересува ме колко струват, два предни амортисьора за hr v 1,8 awd 2016. За съжаление не успях да се справя с линка, който си посочил. Номерът на рамата е: 3czru6h78gm715335. Благодаря.

  1. Izanagi

   Izanagi

   По 190 долара са в USA без транспорт и митници

  2. Mochkov

   Mochkov

   Благодаря. За сега ще трябва да се въздържа.

 4. При мен също няма такива подкалници отзад. Мисля, че такъв е "модела". Не се притеснявай....карай!
 5. Смених 17- ките с 16 -ки. Колата вози осезаемо по-добре. По-ниска е и с 17 изглежда по- яко, но се замислям сериозно дали да не мина на 16- ки целогодишно.
 6. Rakeem, както казах имам останали гуми и джанти от предишната Хонда.
 7. Здравейте, Колата ми е "обута" с гуми с размер 215/55/17. От старата останаха гуми и джанти с размер 205/55/16. Според калкулатор за гуми има несъвместимост. "Стар диаметър: 668mm Нов диаметър: 632mm Разлика: -36mm (5.39%) Разликата НЕ е в допустимите граници Показание на скоростомера при скорост 100 km/h: 106km/h" Въпросът ми е: Ще има ли други проблеми, ако поставя по-малките гуми освен разликата на скоростомера?
 8. Оказа, че по този начин се обновяват картите, които са в навигацията на колата. В моята има само за Америка и Канада. При следване на инструкциите се обновяват само те. Аз искам да сложа карти на Европа и България. Ако някой знае как да стане това и може да помогне, да ме потърси на посочения по-горе телефон. Ще заплатя за услугата естествено.
 9. Ще идвам в София в събота. Ще се опитам да актуализирам навигацията по начина, който ми изпрати. Ако имаш желание и време може да се видим и да почерпя 🍹🍕🍻.
 10. Много благодаря, ще потърся някой да го направи, че не съм много в час с компютрите.
 11. Още не съм я обслужил. Чакам някакъв филтър за скоростната кутия. За сега нямам никакви ядове с колата, като се изключи посоченият по-горе проблем с лампичките на скоростния лост. Навъртях й 4к. откакто я купих. Установих, че ми липсва, някаква защитна кора отзад. Няма друга такава кола в нашия град, че да видя каква е. По сайтовете намирам все предни защитни кори. Колата е внос от Щатите и картите на навигацията са за Америка и Канада. Не знам как да реша "проблема". В БТ ми казаха, че не извършват такава услуга. Ако има някой, който може да ми помогне и да предлага такава услуга може да се свърже с мен на тел. 0882 217 118 - Мочков. Ето една снимка на "Мексиканката".
 12. Благодаря ви! Имам уговорка с Маркони в Русе за обслужване на колата.
 13. Оказа се, че тези лампички трябва да светят постоянно и показват на коя позиция е лоста на скоростите. При мен, по някаква причина светват, когато си решат. Най - вероятно е лоша ел. връзка, защото при леко почукване върху диодчетата те светват. След извесно време угасват и т.н. Благодаря за съветите и препоръките. Приятно съм изненадан и от БТ Пловдив, които ме консултираха обстойно и отговориха на всичките ми глупави въпроси по телефона. Сега ще трябва да открия как се сваля въпросния панел за да проверя връзките. Иначе, като цяло съм доволен от "мексиканката". Навъртях й 2 хил. и още не съм й се нарадвал. Мислех да й слагам газ, но онзи ден пътувах от Свищов до Габрово и компютъра отчете 5,8/100 при скорост 90 -100. Така, че газта отпада.
 14. Не свети постоянно на D във всички позиции. Ако съм на D свети D, ако съм на N свети N и т.н. Проблема е, че понякога свети, понякога не. Не мога да открия някаква закономерност. Не откривам и промяна на работа на кутията или двигателя. Колата е внос от САЩ и няма гаранция. При закупуването и е направен тест в БТ Пловдив. Не е констатиран проблем. Търся помощ и сервиз за обслужване на кутията и колата.
×
×
 • Create New...