Jump to content

Mochkov

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Mochkov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    FR-V, дизел, HR-V, 1,8 AWD
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Svishtov

Последни посетители

1568 профилни разглеждания
  1. За три години съм навъртял почти 60к. Колата в момента е на около 240к. 1. Движи се като "трамвай" - субективно е. Качи се и покарай. На мен ми харесва, а сравнявайки го с някой автомати е направо супер. Няма смяна на предавки, няма тласъци и пр. 2. Издържа до 150к. - моята е на 240к. и няма признаци на умора. Питах в БТ казаха, че при коректна смяна на маслото и неагресивно душманско отношение, няма да имам проблем. Оказва се, че и ремонта не е непосилно скъп. Но и това е относително. 3. Шумни са - невярно. Абсолютно безшумно работи, за разлика от вариатора на Кашкай напр.
  2. Honda Z "На твое място бих потърсил Geotrade за закупуване на оригинална оригинална карта, отключена към това устройство. Според мен, би могло да сработи." Нищо не разбирам от тези неща. Търся някой, който да знае какво трябва да се направи и да го направи. Естествено срещу заплащане.
  3. Не искам да те отчайвам, но проблема е по-голям отколкото изглежда. Аз не намерих решение. Не ми се купува нова навигация. Ако успееш .....пиши. Успех.
  4. lyubok "There are no current safety recalls for this vehicle." - това е съобщението за моята кола. Благодаря за информацията и помощта.
  5. lyubok знаеш ли дали проблема засяга и колите внос от САЩ?
  6. Ефектът на ластика мога да го опиша по следния начин: Подаваш газ, колата увеличава оборотите на двигателя, но ускорението не нараства със същия темп. Това създава усещане подобно на това, което изпитва човек когато дърпа неща с ластик. Ти опъваш, ластика се разтяга и при достигане на определен момент или критична точка тегленето започва и предмета се премества. Постигането на желаното действие се забавя спрямо момента на направеното усилие. Мисля си, че донякъде това е субективно, гледайки сравнението на ускорението между два автомобила сивик 10 - единия с механична, другия със CVT в YouTube. CVT-то позволява автомобила да върви с изключително ниски обороти. В началото се притеснявах, но после разбрах, че е нормално. Това дава възможност за нисък разход на гориво, което е добра новина. За мен CVT-то е много приятна изненада, след като посвикнах с нея.
  7. Двигателя е добър, но CVT-то изисква привикване. Кутията създава усещането за мудност и ефекта на "ластика".
  8. Последните две смени съм направил с посоченото масло и нямам никакви забележки. За инфо.....Fenabg
  9. Здравей,

    Казвам се Иван и не знам дали можеш да ми помогнеш? Имам няколко въпроса и ако съм се заблудил, извинявам се предварително. 

    Имам Хонда HR V 1.8 AWD 2016 внос от САЩ, с навигация. Картите обаче са за САЩ и Канада и не намерих някой, който да реши проблема. Днес попаднах на обява за навигация втора ръка от кола от Европа с навигация ( https://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=21600514231686609&avto=Honda_Hr-v). Въпросът ми е: дали може да се постави въпросната навигация на моята кола и да заработи без проблеми?  Трябват ли някакви, настройки, кодове на колата и пр? Ти предлагаш ли подобни услуги? Телефонът ми е 0882 217 118. 

  10. Погледнах кога съм сменял въздушен филтър - на 29.01.2020 г. При поръчка по номер на рамата идваше филтър, който е с друга форма и размер. Та затова в БТ.
  11. Имам HR V внос от САЩ и имах същия проблем с въздушния филтър. Поръчах от БТ за 60 лв.
  12. Колата е внос от САЩ. Няма гаранция. Модела е произведен в Мексико и е често срещан проблем доколкото разбрах. В БТ ми казаха, че на Европейските модели ги подменят гаранционно. Иначе колата е на 200 хил. км.
×
×
  • Създай нов...