Jump to content

Mochkov

Фен
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mochkov

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  FR-V, дизел
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Svishtov
 1. Колко струва този датчик? Лесно ли се сменя?
 2. Здравей, Бранко!

  През месец февруари сменях маслото на двигателя и скоростната кутия на колата при теб. Тогава се разбрахме да се обадя през "топлите" месеци за да се уговорим, кога ще е възможно да направим още някой неща по хондата.  Най - важния проблем е с помпата на съединителя - говорихме за смяна на течността и профилактика на самата помпа(смяна на гумички или нещо подобно).  Бих се радвал ако може да направим и профилактика на климатика и почистване на ЕГР(нямам представа какво е, но чета във форума, че е хубаво да се почисти). Номера на телефона ми е същия - 0882 217 118  

  Поздрави от Свищов

  Иван Мочков

 3. Сервизирах колата при Markony. Хм.............много интересно преживяване. Впечатлен съм. Много харизматичен и завладяващ. При всички случаи получих повече от колкото платих. На Markony и "неговия" моряк пожелавам здраве и благословения.
 4. При мен се случва на 1500 оборота - колата e FR V е със същия двигател.
 5. Имам FR V 2.2 дизел, 2008 г. Мисля, че ще трябва да сменям спирачна помпа. Въпреки, че колата е обезвъздушавана в няколо различни сервиза, педала на спирачката след няколко хиляди километра отново почва да "потъва". Няма загуба на спирачна течност или някъде да се вижда омасляване. В този ред на мисли се питам: Дали може да се отремонтира въпросната помпа? Да се сменят гумички или нещо подобно. Какво мислите за варианта - помпа "втора ръка"? Става ли помпа от бензиново FR V ? Става ли помпа от Акорд, или Сивик с такъв двигател? Ако някой може да ме посъвтва какво да направя или да ме насочи към майстор който може да ми помогне, ще съм много благодарен? Не знам дали е необходимо да поясня, но мисля, че е ясно - търся алтернатива на нова помпа.
 6. Mochkov

  HONDA FR-V

  Аз бих определил возията като стегната. Но все пак е хубаво да се качиш и да покараш някой автомобил, защото само така ще можеш да прецениш дали моето "стегнато" не е твоето комфортно.
×
×
 • Create New...