Jump to content

Djaksel

Фен
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Djaksel last won the day on Март 15 2022

Djaksel had the most liked content!

Обществена Репутация

21 Neutral

Относно Djaksel

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 5gen.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, аз също съм в голяма чуденка за 6-та генерация, все още не съм я виждал на живо, още преди година мислех да си я поръчам от канада чисто нова, но като цяло за хибрид съм много скептичен, предпочитам да е пълна електричка но хонда все още нямат ЦР-В. Може би това е и единственото което ме е спирало да проявя сериозен интерес от смяната на сегашната ми 5-та серия 1.5 бензин с този хибрид. Някой ако има наблюдения как се справя във времето хибрида и дали си струва смяна както в моя случай. Аз съм много доволен за сега от моята 5-та серия и от разход и от динамичност, е да има си и минуси особено докато свикна с CVT кутията и шума при по агресивно ускорение, но няма перфектен автомобил все нещо ще му куца. Мисля сега са пуснали HR-V електричка, но на мен ми идва малка.
  2. Колега потърси в алиекспрес има много видове, дори със лед светлини.
  3. Това което ми излизаше като грешка в АСС и в къси и дълги се оказа че единия модул искаше ъпдейт. Отдавна го направих и нямам проблеми вече...
  4. Колега пробвал ли си youtube дали ти върви с този хак. При мен не иска да бачка, и освен приложенията в хака, не ми дава да свалям от google play.
  5. Колега мисля, че съм ги виждал в алиекспрес. Може да потърсиш там.
  6. Ами като цяло колега не бързам да я продавам Засега съм доволен, автомобила си е супер. Но в един момент може би както казваш на пролет, ще мисля да я сменям. Относно маслото, откакто карам вече с изключен еко режим нещата са в пъти по-добре. Нивото се вдига но не много, може би 2-3мм над максимума, и това при случай че не може да загрее и я изгасиш...
  7. Колега и на мен звука изобщо не ми харесва...предвид това, че имам суббуфер в багажника намира се като отвориш багажника от дясно. Води се, че е 200-300 вата, но е много зле. Според мен проблема е, че са вдигнали местоположението на тонколоните по вратите, на старите генерации напр. 4-та са ниско долу на вратите и звука е в пъти по-добър. Мислех да се заемам с тоя въпрос, но по принцип вече обмислям да сменям автомобила и може би няма да се занимавам. Ако има някой който си търси гледан автомобил да пише
  8. Здравейте колеги, ето го новия батко https://automobiles.honda.com/future-cars/2023-cr-v#performance Все още е малко оскъдна информацията, но пак може да оплакнем окото...жалкото е поне за мен и моите мисли, че ще бъде електричка или поне ще има две модификации, една хибридна и една електрическа, но като гледам май ще е само хибрид. Може би на по-късен етап ще пуснат и електрически. Лек ден.
  9. Колега при теб как работи този хак, питам защото и аз си го бях инсталирал, но много започна да ми забива навигацията с централния дисплей?
  10. Колега дай малко повече инфо за автомобила коя генерация е и т.н. ...
  11. Карам само с 95 бензин. Веднъж сипах 100 октана и се вдигна драстично разхода на гориво с около 2-3 литра и от тогава си сипвам само 95. А пък и вървежа не ми хареса особено с 100 октана. Предишния ми автомобил БМВ го карах само с 100 октана и работеше добре, вървеше доста по-добре от 95, а и разхода ми падаше с около 2 литра спрямо 95.
  12. Колега може да започнеш със смяна на течността на съединителя, на баща ми е същото Цр-в 2013г 6МТ, и доколкото си спомням се сменя на 2 години или не помня на колко км, но на неговата е сменяхме миналата година а колата му е на 50к. А относно прищракването може и да е нещо по окачването.
  13. Ами колега монтажа и закупуването се случи много лесно. Има едни момчета в Пловдив, които монтират тези мултимедии и се познават с продавача, съответно, за да ти важи гаранцията от 1 година или 2 бяха не помня, трябва да я монтираш в сервиз, около 50лв беше монтажа. Ето това е човека https://www.olx.bg/d/ad/honda-cr-v-crv-2012-2016-navigatsiya-android-wifi-bluetooth-CID360-ID8nSHg.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=3 около 450лв е с андроид и камера за задно виждане, която аз не пожелах да поставят, понеже си имахме оригинална. Единствения проблем който се установи е, че вградения микрофон в мултимедията е много слаб и преправиха мултимедията с външен микрофон, които пак има лек шум при отсрещния.
  14. И аз се интересувам, ако има някой, който може да го оправи. Доколкото знам това няма оправяне...питал съм във Бултрако Пловдив, оттам ми казаха, че само смяната на мултимедията е решението.
  15. Здравейте, на баща ми на ЦР-В то 4 генерация преди фейса, монтирахме адроидска мултимедия, работи чудесно. Дори и звука се подобри. Работи си без проблем и може да си сваляш доста приложения за разлика от оригиналните. Смело слагай китайче, но гледай много на охлаждането на самата мултимедия, общо взето това е от най-важните неща при китайските. Успех! При въпроси може да ми пишеш.
×
×
  • Създай нов...