Jump to content

Djaksel

Фен
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от Djaksel

  1. Здравейте, аз също съм в голяма чуденка за 6-та генерация, все още не съм я виждал на живо, още преди година мислех да си я поръчам от канада чисто нова, но като цяло за хибрид съм много скептичен, предпочитам да е пълна електричка но хонда все още нямат ЦР-В. Може би това е и единственото което ме е спирало да проявя сериозен интерес от смяната на сегашната ми 5-та серия 1.5 бензин с този хибрид. Някой ако има наблюдения как се справя във времето хибрида и дали си струва смяна както в моя случай. Аз съм много доволен за сега от моята 5-та серия и от разход и от динамичност, е да има си и минуси особено докато свикна с CVT кутията и шума при по агресивно ускорение, но няма перфектен автомобил все нещо ще му куца. Мисля сега са пуснали HR-V електричка, но на мен ми идва малка.
  2. Колега потърси в алиекспрес има много видове, дори със лед светлини.
  3. Това което ми излизаше като грешка в АСС и в къси и дълги се оказа че единия модул искаше ъпдейт. Отдавна го направих и нямам проблеми вече...
  4. Колега пробвал ли си youtube дали ти върви с този хак. При мен не иска да бачка, и освен приложенията в хака, не ми дава да свалям от google play.
  5. Колега мисля, че съм ги виждал в алиекспрес. Може да потърсиш там.
  6. Ами като цяло колега не бързам да я продавам Засега съм доволен, автомобила си е супер. Но в един момент може би както казваш на пролет, ще мисля да я сменям. Относно маслото, откакто карам вече с изключен еко режим нещата са в пъти по-добре. Нивото се вдига но не много, може би 2-3мм над максимума, и това при случай че не може да загрее и я изгасиш...
  7. Колега и на мен звука изобщо не ми харесва...предвид това, че имам суббуфер в багажника намира се като отвориш багажника от дясно. Води се, че е 200-300 вата, но е много зле. Според мен проблема е, че са вдигнали местоположението на тонколоните по вратите, на старите генерации напр. 4-та са ниско долу на вратите и звука е в пъти по-добър. Мислех да се заемам с тоя въпрос, но по принцип вече обмислям да сменям автомобила и може би няма да се занимавам. Ако има някой който си търси гледан автомобил да пише
  8. Здравейте колеги, ето го новия батко https://automobiles.honda.com/future-cars/2023-cr-v#performance Все още е малко оскъдна информацията, но пак може да оплакнем окото...жалкото е поне за мен и моите мисли, че ще бъде електричка или поне ще има две модификации, една хибридна и една електрическа, но като гледам май ще е само хибрид. Може би на по-късен етап ще пуснат и електрически. Лек ден.
  9. Колега при теб как работи този хак, питам защото и аз си го бях инсталирал, но много започна да ми забива навигацията с централния дисплей?
  10. Колега дай малко повече инфо за автомобила коя генерация е и т.н. ...
  11. Карам само с 95 бензин. Веднъж сипах 100 октана и се вдигна драстично разхода на гориво с около 2-3 литра и от тогава си сипвам само 95. А пък и вървежа не ми хареса особено с 100 октана. Предишния ми автомобил БМВ го карах само с 100 октана и работеше добре, вървеше доста по-добре от 95, а и разхода ми падаше с около 2 литра спрямо 95.
  12. Колега може да започнеш със смяна на течността на съединителя, на баща ми е същото Цр-в 2013г 6МТ, и доколкото си спомням се сменя на 2 години или не помня на колко км, но на неговата е сменяхме миналата година а колата му е на 50к. А относно прищракването може и да е нещо по окачването.
  13. Ами колега монтажа и закупуването се случи много лесно. Има едни момчета в Пловдив, които монтират тези мултимедии и се познават с продавача, съответно, за да ти важи гаранцията от 1 година или 2 бяха не помня, трябва да я монтираш в сервиз, около 50лв беше монтажа. Ето това е човека https://www.olx.bg/d/ad/honda-cr-v-crv-2012-2016-navigatsiya-android-wifi-bluetooth-CID360-ID8nSHg.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=3 около 450лв е с андроид и камера за задно виждане, която аз не пожелах да поставят, понеже си имахме оригинална. Единствения проблем който се установи е, че вградения микрофон в мултимедията е много слаб и преправиха мултимедията с външен микрофон, които пак има лек шум при отсрещния.
  14. И аз се интересувам, ако има някой, който може да го оправи. Доколкото знам това няма оправяне...питал съм във Бултрако Пловдив, оттам ми казаха, че само смяната на мултимедията е решението.
  15. Здравейте, на баща ми на ЦР-В то 4 генерация преди фейса, монтирахме адроидска мултимедия, работи чудесно. Дори и звука се подобри. Работи си без проблем и може да си сваляш доста приложения за разлика от оригиналните. Смело слагай китайче, но гледай много на охлаждането на самата мултимедия, общо взето това е от най-важните неща при китайските. Успех! При въпроси може да ми пишеш.
  16. При мен откакто я смениха няма проблем, поне за сега...Но като се стопли времето, от време навреме ми присветва грешка в ACC - то и грешка къси-дълги светлини, после остава само грешка в къси-дълги, трябва да си запазя час да видя защо се получава.
  17. Колега проблема с горивната помпа го има и при хибридната версия, ако колата е европейска няма да имаш проблем, просто трябва да се смени в Бултрако по сервизна акция, други отзиви нямам, но би ми било полезно ако някой даде такава.
  18. Колеги проблема се оказа съвсем по-различен от това, което сме предполагали, а именно бензинова помпа. От бултрако ми казаха, че имали сервизна акция за тези бензинови помпи, но тъй като колата ми е от Канада не попада в обсега на акцията и ако искам могат да ми сменят помпата срещу заплащане. Струваше ми с диагностиката, помпата и смяната около 360лв. Та да се знае, който има ЦР-В с двигател 1.5 бензин с турбо, да е нащрек, че бензиновата помпа може да го остави на път. Аз съм имал късмета че пак е захапала да работи след 2-3 опита...Общо взето дори имало запаметена грешка - ниско налягане на бензиновата помпа. Успех с новите брички колеги.
  19. Благодаря колеги, може би утре като отида в Бултрако ако има записана някаква грешка ще стане ясно. Не ми се вярва да иска заряд акумулатора понеже колата се кара доста...смисъл най-краткото разтояние е 20км...може би самия акумулатор нещо прави проблем..сигурно се предава..Попринцип премерих и зареждането, зарежда си 14.80V, ако и на диагностиката не покаже нищо, ще го карам така до следваща поява на симптоми и направо нов! Иначе си върти пали без проблеми не се затруднява, като цяло няма симптоми на проблемен акумулатор.
  20. Притеснявам се другаде да не прецакат нещо електрониката на колата.
  21. Здравейте колеги, миналия ден ми се случи нещо много странно, след известно шофиране в града трябваше да спра за 30-40 мин до един магазин, след това влизам в колата паля и трябваше да си проверя нещо на телефона за не повече от 3-4мин и както си работеше колата стана нещо и угасна...викам си брех какво стана, натискам бутона върти и не иска да запали, втори опит запали и угасна, реших да правя трети опит ураа запали, но таблото като коледна елха, ще кача видео да видите. Оттам викам си отивам в бултрако дано не загасне по пътя. По пътя карам и разглеждам клипове в ютуб, намерих нещо, но си мисля преди да стигна пред бултрако няма да пипам нищо. Стигам там беше събота, естествено има само един механик и три коли в сервиза, другите били болни, приемчиците почиват...Нищо неможаха да направят беше и 15:00ч а те работят до 17:00ч. Реших че ще тествам метода от клипчето, което също ще кача тук. Воаля след втори опит се получи угаснаха всички лампи. Сега имам записан час за 10.03 в бултрако да видим дали ще е записала нещо. На някой случвало ли се е подобно нещо, или ако сте чели някъде другаде за подобен проблем. Аз попрочетох почти навсякъде обвиняват акумулатора..премерих моя след едночасов престой даде 12.55V при палене падна до 10.8V което мисля, че е добре. Ето го клипчето по което нулирах лампите: 0-02-0a-fe1a4c902cfe101ab5b817bac7af1a3c6a6e62d11456ab5796694279dfb9393c_5154fa46bc781835.mp4
  22. Моето ЦР-В като го тестваха в Бултрако, тестваха именно термостата, казаха че е ОК. Отваря си нормално на 72(или 75 ми казаха не помня) градуса. Като четох по други форуми, има едни пластмасови клапи пред радиаторите отпред на решетката, които са активни и правели отвреме на време проблеми със затварянето, но моите си работят без проблем. Може да се видят след като се запали автомобила те се затварят и стоят затворени, докъто не загрее. Проблема със загряването главно идва от градското шофиране, понеже колата доста време е в престой по светофарите, тя си загрява, но като е включено парното и колата се охлажда, това е от моя личен опит.
  23. Колега след като ти е направен ъпдейта на софтуера, ти сега като я караш колата имаш ли проблеми с нивото на маслото. Питам понеже и моята сега я чукнах в сайта на хонда в канада и за мойта пише, че е направен ъпдейта, но веднъж имах проблем с нивото макар и малко над максимума. Впрочем след като покарах извънградско около 100км и нивото на маслото се нормализира. Това което ме посъветваха от Бултрако да НЕ карам с включен Еко режим.
  24. Колега здравей, днес имах път около Бултрако и минах да ги попитам, казаха че трябва да показва и дни и километри, някъде от настройките се сменяло. Ако има някой друг колега с европейска хонда нека сподели, на него какво му изписва. Това което се сещам може би от менюто което може да си сменяш от км в мили или нещо подобно но трябва да се потърси в настройките.
  25. Ок, ще питам. А ти откъде си я купи дай малко повече инфо, защото ще ме разпитват в Бултрако
×
×
  • Създай нов...