Jump to content

Fissikela

Фен
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

Обществена Репутация

12 Neutral

Относно Fissikela

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Cr-v 4Gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Contact Methods

  • Skype
    Non

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оправено.... жилото се беше измъкнало от клапана.
  2. Да добавя че, днес следвах процедурата за обезвъздушаване от форума. Изчаках няколко пъти да завърти перката и доливах антифриз в радиатора...изхабих 1л близо и пак няма парно и този маркуч в дясно е студен. Прави ми впечетление, че като тръгне да върти перката, каточели парното лееко се затопля.
  3. Колеги, парното духа студено на High. Наскоро, преди преди 20тина дни, сменях антифриза и уш я обезвъздуших и тогава духна топло, НО понеже бяха топли дни и не съм усетил, Но днес си духа направо студено. Тези двата маркуча (големите) са топли но твърди а тези отзад в ляво са топли а в дясно този е студен. Някакви идей? Нивото в разширителния съд смятам че е добре, при загрял двигател, НО ми направи впечатление, че капачката се пипа с ръка. Не е студена, но не е и вряла.
  4. Добре, 3 от гумите са Мишелин Латитюд Алпин 2 с 8 или 9 мм грайфер и 4тата е Мишелин Алпин 5, пак с такъв грайфер. Не мога да го добавя в първия пост, за това сега го споменавам. Колкото до Диана и тн. Да ви кажа, на вас имам по-голямо доверие.
  5. Здравейте, колата е 2014г. 2.0I AWD. Въпроса ми е, като гледате шарката на гумите, проблем ли е да карам с тях градско зимата? Гумите са почти нови с 8 или 9мм грайфер. Марката, предполагам е без значение.
  6. Може ли да кажеш, как се изключва при ЦРВ 2104г?
  7. Не колега, още не съм решил проблема с притрисането. Рядко го прави и за това не ми е на "дневен ред" иначе според мен е от съединител. До колкото гледах в Хонда, комплекта е 1000лв. и това е дръгата причина поради която не съм се засилил да го сменям.
  8. Ясно колега, благодаря много за съвета. Ще търся нещо което най-близо до оригиналната, като вид, че не искам излишни изгъзици.
  9. Презареждане на темата Колеги, карам 2014 ЦРВ Европейско 2.0. Възможна ли е инсталацията на нави от фейсова с Андроид на моята която е с MID дисплей.? Ако не, дайте най-добрата алтернатива с андроид. Това нещо дали ще стане?
  10. Колеги, колко струва слагането на афтърмаркет теглич?
  11. Останах с впечатлението, че колегата говори за ръчна кутия. За автомата съм чувал, че има щека.
  12. Интересно, падна ли са цените, това е добре.
×
×
  • Създай нов...