Jump to content

Plamen_Honda

Фен
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

36 Neutral

Относно Plamen_Honda

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR V -IV, 2013г Dizel 2.2 Автоматик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Хасково

Последни посетители

1408 профилни разглеждания
  1. Аз след единичната седалка скоро правих и двойната по същия начин от клипа по горе. Решението е добро трета година си работи механизма със свинската опашка.
  2. След смяна на акумулатора, проблема не се е появявал вече втори месец. Предполагам, че е било от слаб акумулатор грешката за стартовата система.
  3. И аз си правех тази сметка, че няма да се занимавам със смяна, ако съм с всесезонни, но за 3 г, два пъти ходих до гумаджия. След първата година за баланс взе да друса, и един път за размяна на гумите. Ако е само до размяна, колегата е прав за клюа и крика. Но според мен все се налага от нашите хубави пътища да се изправи джанта да се направи нов баланс и до тук с идеята, че слагаш всессезонни и караш 4-5 години без да ги мислиш. Лятото си е мор за тях.
  4. След почти три години пробег с всесезонни гуми Michelon Crossclimate SUV 225/60/18 споделям: Изминати км 35 000 км за 3 г. Тази зима ще им е последна пързалят се на учатъци, които до миналата година вземах без проблем, видимо износени, особено в краищата, след първите две години съм разменил предни със задни. Сега се замислям да инвестирам в летни гуми, чета в форумите за препоръки. Един плюс за всезонните е, че не ги сменяш всеки сезон. По-шумни са от летните и лятото се износват бързо.
  5. В тази статия сравняват AGM и EFB http://bg.energybatterytop.com/info/efb-battery-vs-agm-battery-55679318.html
  6. Здравейте, След 2г и два месеца акумулатор ENRG 77Ah, 780A, отказа да запали при 0 градуса. Преди това палеше мудно. След зареждане със умно зарядно, на второто палене приключи. Акумулатора беше обикновен. Колата ми е със start-stop системата, която е изключена (така я закупих с изключена система и никога не съм опитвал да я включа). Днес сложих акумулатор Bosh Power AGM 70Ah, 760A (според книжката трябва да е 74Ah,но не се уточнява, ако е AGM, дали е същия), по препоръка на продавача. Независимо, че е изключена start-stop системата, по-добре било да се сложи AGM Акумулатор. Времето ще покаже дали е прав. Колата я взех с обикновен и след като се изтощи взех отново обикновен акумулатор, незнаех че има значение при изключена система. Прочетох за Audi, че при смяна на AGM акумулатор се налагало обучение, за CRV не намира инфо. Да заключа ли, че се самоубучава .
  7. Здравейте, И при мен се появи при палене грешката с удивителния знак в кръг със стрелка за проблем със стартовата система. CRV 2013 , dizel 2.2, автоматик, палене с ENGINE START/STOP Някой с автоматик да се е сблъскал с този проблем. При липса на съединител, може ли този датчик да е обвързан със спирачния педал?
  8. Здравейте, Имам следния проблем със заден десен колан. Без причинно по време на движение започва да бибка, че не е поставен. На задната седалка няма нищо (чанти, човек и т.н) за да активира липсата на поставен колан. Поставя ли колана без да има човек спира бибкането, работи си. Някой да се сблъсквал с този проблем. CRV IV 2013г.
  9. Как реши проблема с разкранчването? На мен ми предлагат да сложа втулки на пружините за повдигане на задницата и регулируеми щанги за да се оправи разкрача.
  10. Пост 9 и 24 от Темата Провероно е, работи.
  11. Виж тази тема, доста е изписано за всесезонните. Според моя майстор, за Honda подхождало Michelin. Колко е в крак с модата незнам.
  12. Не съм търсил нищо, в сервиза я оставих и за един ден я направиха цена с монтаж, демонтаж на генератор, смяна на четки плочка под 300 лв. (дано и твоя е за ремонт, а да не се налага подмяна с нов) И моят съвет е попитай в сервиз за ремонт на генератори, повечето искат да им го занесеш свален, но при някои сервизи има опция за демонтаж от автомобила.
  13. Аз скоро ремонтирах неработещ алтернатор при електричар, сменени четки и плочка. Провери при майстор на генератори какво ще ти кажат. Може да подлежи на ремонт.
×
×
  • Създай нов...