Jump to content

Plamen_Honda

Фен
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Plamen_Honda

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR V 2013
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Хасково

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. В ръководството пише следното за системата за спускане "Системата се активира, когато скоростта на автомобила е между 10 км/ч и 20 км/ч." В моя случай колата на 2-ра се движи с 40-50 км. (Дизел 2.2 автомат)
 2. Аз ползвам лоста в режим D да падна на 2-ра предавка по-наклон около 500м, 40 градуса, за да не натискам постоянно спирачките. На ден по три пъти, незнам дали е ок за скоростната кутия. Колега при теб изписва ли ти номера на коя предавка си при ползване на перата в малкото прозорче в ляво на таблото? При подаване на повече газ преминаваш отново в автоматичен режим.
 3. CRV- IV генерация с навигация?
 4. Незнам къде се крие проблема, но при мен се чува звуковия сигнал от мигачите.
 5. Да. Предварително питам. Благодаря за инфото.
 6. Четох за сайтовете нужен е и сериен номер, който незнам от къде ще се види лесно, а за Бултрако пишат, че вземат по 40 лв.
 7. Здравейте, При смяна на акумулатор, ще е нужен ли код за радиото, навигацията да се въведе. Ако е нужен от къде може да се провери. Не разполагам със стикер, на който е изписан кода.
 8. Здравей, В тази тема е описано как става записа на музика на HDD
 9. В Facebook "Honda CR-V Club Bulgaria" има тема за update, но май става само за ген 3. за 4 ген не се е похвалил никой да е успял. Тук има и клипче за 4 ген как става.
 10. Здравейте, Няма писано по темата от 2014г. Да попитам в наши дни 🙂, как почиствате и поддъдржате бежов перфориран кожен салон на CRV 4 генерация (2013г) генерация. Попаднах на този спрей от линка ( https://nastauto.com/продукт/некатегоризирани/luxtream-спрей-за-поддръжка-на-кожен-салон/ ), ставал за естествена и изкуствена перфорирана кожа. Отзиви не намира по форумите. Очаквам вашите препоръки. CRV 4 генерация с естествена или изкуствена кожа е?
 11. Проблема е следния. При издърпване на лоста в багажника за сгъване на единичната задна седалка, възглавницата за сядане се обръща напред, облегалката за глава се накланя напред, а облегалката за облягане не поммръдва, остава заключена. При двойната седалка няма проблем. Лоста от приложената снимка се движи свободно до максималния му ход без усилие, все едно е скъсано въженцето, което освобождава механизма.
 12. Аз след доста четене по форумите сложих Michelon Crossclimate SUV 225/60/18 Всесезонни. С идеята, че климата ни е по умерен и спестяването на смяна всеки сезон на летни-зимни гуми. Пролетта сутрин стартираш с 5-7 градуса, след обед 20-22 градуса, идеално според мен за всесезонна гума. За лятото не очаквам проблеми, предстои да разбера как ще се държи автомобила на сняг.
×
×
 • Create New...