Jump to content

Plamen_Honda

Фен
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Plamen_Honda

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR V -IV, 2013г Dizel 2.2 Автоматик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Хасково

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Двигател 2,2 150 кс. IVген., автомат Разход Градско 11-12 л/100 Извънградско 6-7 л/100 Магистрала 8-8,5 л/100 Но, както е писал колегата зависи много и от стила на каране. Средно за годината 40% градско - 9,2 л/100
 2. Здравей, Виж в Ръководството на страница 366 График на сервизните обслужвания, стр. 373 Дневник за подръжка, стр. 374 Подръжка на двигателния отсек, няма ли да ти свърщи работа
 3. Колата ми беше на ремонт CRV-4 , след ремонта Навигацията искаше да се въведе код. Кода се взема от сайта посочен от колегата, нужно е да си знаете сано серийни номер на Навигацията (радиото)
 4. Update Поръчал съм тръба за EGR за смяна, очаквам доставка и смяна в Бултрако Пловдив. Качвам клип, какво се случва при стартиране регенерация на ДПФ. output.mp4
 5. Здравейте, Проблема е следния: Камерата за задно виждане при включване на задна скорост не се активира всеки път. След гасене и палене отново на автомобила започва да работи. Не го прави редовно този проблем. Тези дни при постоянните валежи го направи два пъти в рамките на два дни. В сухо време не се е случвало досега. Навигазията е оргинална за модела Honda CRV-4, 2013г, Dizel 2.2 авт. Някой да се е сблъсквал с този проблем?
 6. Четейки из форумите мисля, че и при мен ще излезе EGR тръбата, следя темата. ЕГР тръбата връща част от отработените газове в двигателя. Някой колеги при запушен ДПФ ,запушват тръбата на ЕГР и софторно премахват или казано Ремап. При мен са следните симтоми: 1. При ускорение се чува едно свистене фучене на свалени прозорци, при вдигнати не са чува. В мощността не съм забелязал промяна. При теб има ли промяна в мощността? 2. Ако пусна въздуха от вън в купето мирише на изгорели газове, и сега карам трети ден на вътрешна циркулация само.
 7. Днес покарах градско около 10 км, няма пушек. Отворих предния капак форсирах няколко пъти и при високи обороти мирише на изгорели газове без видим пушек, отпусна ли педала не се осеща миризма.
 8. Здравейте, Honda CRV 4, 2013, D2.2 След шофиране 10км в купето се осети миризма на изгорели газове. Спрях, зад лявото предно колело от страната на шофьора излизаше черен пушек. Вдигнах предния капака няма пушек. Изключих двигателя, продължи поне минута да излиза пушек зад гумата. Вентилатора работи около 5 минути и спря. Не е от накладките джантата не пареше, предполагам, че ако е от спирачния апарата щеше да загрее джантата. След час карах колата 5 км няма никакъв пушех, върви нормално има ускорение. При ускорение на отворен прозорец се чува едно свистене, немога да определя дали е от ремък или ролки и дали е нормално при набиране в ниските скорости. Включих диагноза, последна регенерация на ДПФ е била преди 500 км. Няма грешки. Чета, че при Акорда Д2.2 пушека идвал от спукана тръба към ЕГР. Има клипче но там пушека е при отваряне на предния капак. За да загрее двигателя и да продължи да работи вентилатора след спиране, може да е започнала регенерацията и да съм я прекъснал. Някой сблъсквали ли се е с подобен проблем?
 9. Добра идея за мокетните да останат от долу ще пробвам. (Няма да търся место къде да ги съхранявам зимата) Прилагам и снимки на бежевите стелки как стоят. Монтажа е без изрязване на отвори. Отдолу в момента са без мокетните, обмислям да ги сложа под гумените.
 10. Поръчах стелки Rezaw-plast. На предните стелки рязал ли си отвор за да ги закрепиш за пода? Ако си правил отвори качи снимка.
 11. И моя е бежов салон, мислех, че ще е по добре за интериора като цвят!? Ако имаш време качи снимки.
 12. Тези ли си сложил https://stelkite.com/stelki-guma-za-honda-cr-v-2011-2018-tip-legen-bejovi? В сайта им пише доставка след 5 октомври
×
×
 • Create New...