Jump to content

goga

Фен
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

goga last won the day on October 6 2018

goga had the most liked content!

Community Reputation

97 Neutral

About goga

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2005г. 2.2 i-ctdi ЕХ N22A1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен

Recent Profile Visitors

1971 profile views
 1. Поръчвам тези: https://m.aliexpress.com/item/32729709784.html?trace=storeDetail2msiteDetail&spm=a2g0n.store_home.productList_2727818.0 И избирам размерите, без да задавам за каква кола са.
 2. Поръчвам ги от този доставчик: REFRESH Official Store Не мога да кача линка, че съм с мобилното приложение. Тип банан 15 и 26 инча около 12 долара са двете. Няма проблем при висока скорост - два пъти до Германия и все някъде валеше. Зимата също няма проблем. Изкарах две зими с тях и още чистят /не че тази зима имаше много сняг/. Шофьорската започна да шляпа малко, но си чисти. Имат и едни които ги водят хибридни, в момента съм с тях. Дясната е по-голяма - 40 см. и чисти и ляга добре, но другата оставя следа и не е добре и сега чакам да пристигнат отново стария вариант.
 3. Такива си поръчвам от Алиекспрес. Чистят перфектно.
 4. Ако става въпрос за преди фейса аз купувам от тук Бош: https://m.autodoc.bg/avtochasti/honda/accord/accord-vii-cl/17485-2-2-i-ctdi#
 5. goga

  Винетка

  Същото е и в БГ пощи. При плащане в брой издават бележка в която пише номера на колата и срока на валидност на винетката. При плащане по банков път имате ли някакъв подобен документ - получен на имейл или по друг начин.
 6. goga

  Данък 2019

  Не знам на кое гише, трябва да питаш охраната или на информация. Познавам шефката и направо при нея отидох.
 7. Да Благодаря! Мислех, че е на стабилизиращата щанга, но явно не е. 17 е задна напречна щанга и за ляво и дясно колело явно е един и същи тампон и щанга, че не намирам отделни номера. Напукани/нацепени са тампоните и ще се сменят.
 8. Днеска като сменях гумите и видях, че са за смяна тампоните на задната стабилизираща щанга и на задно ляво и на задно дясно колело. Качвам снимки и схема. Въпроса ми е щангата от снимките номер 15/16 или номер 17 е. За смяна е тампона не към колелото, а на другия край на щангата.
 9. Направихме и втората рентгенова снимка и я пратих в Германия. Доктора каза, че всичко изглежда добре, няма нарушаване на имплантите или скъсване на кордата, която държи имплантите. Каза, че в щатите /където е измислен този метод/ биха направили и втора операция за още по голяма корекция на изкривяването, но неговото мнение е ако кривината остане стабилна и не се увеличава да не правим втора операция. За сега и ние се въздържаме. Следващата снимка след още шест месеца. Синът вече почти не го боли гърба, само ако го натовари много, напр. с тежка раница, макар, че не му даваме да я пълни. Това е за сега.
 10. Сигурно знаш, но пробва ли да почистиш лазера на ДВД.
 11. Може да свалите пистовия ремък и след това като запалите, ако се чува стържене, тракане, чаткане вероятно е верига /може и демпферна шайба, но по малко вероятно/. Все пак без ремък не трябва да работи продължително време, че няма охлаждане, алтернатор и т.н.
 12. CARPERA, моля те като пишеш слагай точки, запетайки и др. препинателни знаци. Щото твоето изречение се разбира така: Вариант 1: Не слагай нищо по ралично от 0w30 Бардал. В никакъв случай Мотул. Вариант 2: Не слагай нищо по различно от 0w30. В никакъв случай Бардал. Мотула от общите поръчки. Мисля, че втория вариант е правилния, но не съм на 100% сигурен.
 13. goga

  Данък 2019

  Цитирам се и допълвам: В Общината се подава уведомление за промяна на евро категорията, с копие от големия талон, искат и оригинала за сверка и на момента отразиха промените. Относно данните от КАТ, същите се предоставят на общините чрез Министерството на финансите и така и не можаха да ми обеснят защо за мойта кола нямат данни за еврокатегорията - дали от КАТ към министерството, или от министерството към общината са "загубили" данните.
 14. goga

  Съединител 2.2

  Съединител е да. По добре го смени да не ти разбие и маховика макар, че обикновенно и маховика се налага да се сменя, но това се преценява след като се отвори кутията.
×