Jump to content

Emicha

Фен
 • Content Count

  3055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Emicha last won the day on April 24

Emicha had the most liked content!

Community Reputation

1521 Master

7 Followers

About Emicha

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2.2i-CTDI-N22A2 (2006); CR-V 2.2i-DTEC-N22B3 (2011)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

10796 profile views
 1. Вилката на лагера на съединителя (снимката е примерна - № 3)
 2. Счупило се е нещо по съединителя - я лагера, я притискателния диск, я... .. Долната помпа, движи ли вилката при натискане?
 3. Честито ми ново "гофре", срещу 138.60лв. , че това на колата, няма да издържи още много. 😀
 4. Щом имаш удивителна (!) след иконата, само с принудителна регенерация ще я оправиш.
 5. Ми, сменявайте дискове и накладки, докато не спре тресенето.... А сега сериозно: Разберете, че смяната на спирачна течност и преглед на спирачните апарати - ако е необходим и ремонт на въпросните апарати, е първото нещо което трябва да се направи, (ако имате тресене при спиране).... Всичко друго е след това.
 6. Emicha

  Photos

  Цецо, честит имен ден - за малко да забравя (а и мислех, че празнуват само жените )... Здрав и щастлив - Наздраве. п.п. това в скобите е на майтап.
 7. Много неразбрано пишеш.....
 8. Принципно да - логиката е такава. Но всичко зависи от: - големината и колко разчупен е самия покрив, както и от дължината на отделните стрехи и големината на отделните скатове. От там се преценява/пресмята, колко и къде ще се монтират водосборни кутии - съответно водосточни тръби, като се преценява и посоката на отичане на водата от съответните скатове, а от там и съответните наклони към въпросните кутии.
 9. Ми така и така са го сипали вече, може да направиш една промивка с него за 500/1000 км. и си го смени с правилното.
 10. Бе то, като се разбие един шарнир, камо ли да започне да "лопа" както казваш, освен в посока нагоре и надолу, "лопа" и наляво и надясно, а също и напред и назад, ама това ще го усетиш като е свален. Оставям размислите и страстите на теб, но само ако искаш - и да не си помислиш, че се заяждам .
 11. Много неприятно усещане и знам за какво говориш (описал си проблемите, много точно и подробно). За жалост, нямам претенции да познавам поведението на въпросния Акорд , но имах същото поведение и симптоми, с едно Есперо. Като изключим тежкия волан при теб (при Есперото беше доста лек), леката предница беше голям проблем и при скорост над 120/130 , направо колата ставаше неуправляема, както в леки завои така и на прав участък - все едно всеки момент ще отлепи предницата от пътя. Пълен кошмар и дори на малки разстояния ,винаги слизах от колата като пребит. Относно тежкия волан и аз смятам, че има нещо по рейката - нещо неправилно регулирана, нещо пренатегнато и т.н , но доколкото знам това си иска стенд. Бих ти препоръчал да направиш и качествен оглед на цялото окачване отпред и отзад , както и един качествен реглаж на стенд за наклони , сходимост и т.н., от човек който разбира.
 12. Само че, ще стане малко като твърда връзка и може да прецака това онова. Не случайно въпросното е гофре, за да поема вибрациите . Така че поръчвате от Бултрако ново, за около 140/150 лв. (последно беше там някъде) и не се занимавате с глупости.
×
×
 • Create New...