Jump to content

Emicha

Фен
 • Content Count

  3312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Emicha last won the day on October 11 2023

Emicha had the most liked content!

Community Reputation

1802 Master

8 Followers

About Emicha

 • Rank
  Epic

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2.2i-CTDI-N22A2 (2006); CR-V 2.2i-DTEC-N22B3 (2011)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

14742 profile views
 1. Е, ти изчакай още ден два и ще стане по-голяма беда. Цялата система събира към 0.8 л. . Вземи си 1л. оригинална течност и или долей ,или я смени цялата.
 2. Имал - дал... На "Големите" гумаджийници, това им е работата - да взимат двойно и тройно, като има кой да им плаща. Дали услугата която предлагат, отговаря на съответната цена за нея, е много спорно. Не че като спуках гума преди 2 години през ноща, не си платих като поп 80 лв., за сваляне, демонтаж, лепенка, монтаж, баланс и качване, ама нямах в случая алтернатива. Иначе си имам гумаджия, който за смяна летни/зимни и обратното, на 18-ки ми взима 60 лв., за всичките неща около смяната. Та това е.
 3. Е, то и с 18-ки трябва да е така - такива сантиметри имам в предвид .... Но , един въпрос към питащия : защо ще се набиваш с 4 излишни джанти 18-ки и колко ще спестиш евентуално... ? Апропо - да не се набутваш за демонтаж монтаж два пъти в годината.... Ми той е около 20 лева на смяна, но така и така ,на 6 месеца е хубаво да направиш баланс на гумите , та не знам какво ще икономисаш...И да си купуваш втори комплект джанти на 15 годишна кола , е безумие... Ако обаче си решил да минаваш на 18-ки , вече е друг момента..!
 4. По принцип, лагер свири а не чатка и тропа. И според мен, проблема е в обтяжния механизъм, даже преди година някой беше писал за същия проблем. Ако загледаш клипа, ще видиш че като причатка, обтяжната ролка започва да притреперва.
 5. Има много мнения, защото има и много "професори". В България си купуваш регистрирана кола, с всичките необходими документи, включително и с валидна ГО към момента. По спомен имаш 20 или 30 дневен срок да пререгистрираш колата, но само 7 дневен срок, да направиш "добавък" на полицата - в противен случай става невалидна. Реално дилемата ти е, дали френската ГО е все още валидна и дали можеш с нея да придвижиш колата - според мен отговора е НЕ. Ти може да си докараш колата и да нямаш проблеми,(Господ обича смелите моряци) но ако за беля стане някаква случайна и нелепа злополука - ще го изядеш целия.
 6. И аз взех моите от същото място и както казах, вече година съм доволен от тях.
 7. Това го е написал "умника" който повече няма да ме цитира. Цитирам го, по повод видеото което е публикувал колегата, защото му казах да прочете какво съм писал, какво е питал колегата и да погледне пак видеото, в което ясно се вижда, че при преминаване на другите режими (разбирам позиции на обдухване), климатика не се изключва автоматично - както е на всички мои Хонди, но уточнявам, че аз не съм имал като неговите Хонди. п.п. И chavdu - никак не съм се напрегнал бе човече. А и от теб - едва ли.
 8. Чудесно chavdu .👍 Обаче, какво искаш да ми кажеш, или пък покажеш, като ме цитираш - че нещо не те разбирам? Ако е за името на бутона, съм го написал вече. Ако е за "функцията" на бутона - ми нали това съм написал, че климатика се включва и човека да не се притеснява? Пак прочети първия пост, после изгледай видеото и кажи къде виждаш грешка, в написаното от мен.
 9. Краси - здрасти наборе 😊 Че помним нещо, помним бре, ама че на бутона за обдухване на предното стъкло му викате defrost бутон - не помня, пък може и така да си се казва. 👍 Как се казва комбинирания бутон предно стъкло/крака? 😉 Та накрая - според мен човека пита: след като натисне някой от въпросните два бутона (с посока на обухване към челното стъкло) и му се вкючи климатика, след преминаване на друго положение за обдухване (или натискане на друг бутон) дали не би трябвало климатика да се изключи. Логиката би трябвало да е такава, но не се изключва, докато не се изключи принудително от самия бутон. Това и му казах - че няма проблем и така си работи.
 10. Какво натискаш...? Какъв defrost, какви 5 лева...? 😉
 11. Би трябвало, но не е така. Даже не знам на някоя Хонда да е така. Даже, ако е зададено на вътрешна циркулация, преминава автоматично на външна.
 12. Да с климатик си (имаше и 3-та ген. с такова изпълнение). Но това да не те притеснява, просто са включили тази "екстра". По спомен, това го има още от 1-ва генерация.
 13. Не си с климатик, а с климатроник и това си е заложено във функцията му. Щом промениш положението на клапите, да духат само към челното стъкло, или стъклото и краката, климатроника се включва. Така че спокойно - това е нормално.
 14. DAN_DAN - Хубаво видео . Иначе знам на практика какво изгаря и ако покритието е тоталка като при теб, си трябва рециклиране. Идеята ми беше точно такава ,като мнението на момчето от клипа - ако не са отчайващо заминали рефлекторите , колегата да сложи лед и да види дали ще има промяна, ако не е доволен ,чак тогава да рециклира и да се набутва.
×
×
 • Create New...