Jump to content

Emicha

Фен
 • Content Count

  3321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Emicha last won the day on June 14

Emicha had the most liked content!

Community Reputation

1808 Master

8 Followers

About Emicha

 • Rank
  Epic

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2.2i-CTDI-N22A2 (2006); CR-V 2.2i-DTEC-N22B3 (2011)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

16408 profile views
 1. Ти беше с бензинова, или бъркам? Та не съм сигурен дали е същата рейка,като при дизела. Иначе, този слаидер е по средата, вътре в рейката и без да се свали, не може да се смени.
 2. Еми сметни ги и двата варианта, като материали на квадратен метър, ама не забравяй да си включиш труда, както и изгубеното време и после ще говорим.
 3. Защо не помислиш да го направиш със сандвич панелите...
 4. Еми има си раздел за НРВ, а колегата пише в раздела на СРВ-2, та би трябвало да се интересува за такъв модел. Но както и да е - и при двата модела, има 1 кутия при двигателя и 1 в купето под/около волана.
 5. Това за какво СРВ се отнася? Защото, едните бушони са при двигателя, другите до волана. И по спомен, при дизеловите бушона е един за централното, плюс още нещо вързано на него и е в кутията при двигателя.
 6. "Вината" винаги е в двамата....
 7. На тези километри, не би трябвало да е, каквото и да е.....
 8. Добър ден, прочетох статията за почистване на DPF на хонда акорд 8 генерация, може ли координати на човека или сервиза във Варна или сайт ако има също?Споделете доволен ли останахте от почистването и появи ли се отново проблема, тъй като статията беше от 2017 мисля и са минали 7г. Благодаря ви!

 9. Ми, ще ти кажа примерно една две разлики : При фейса, третия стоп е с диоди, другите са с една крушка 😊. Също по спомен, на 99% и стъклото на петата врата е различно. Джанти и гуми са 16-ки. Мисля че и в предните дискове има малка разлика (по-дебели са за сметка на по-тънките накладки, а и май диаметъра им е една идея по-голям, 2 или 3 мм. ) Сигурно има и други неща, ама едва ли са толкова важни.
 10. Е, ти изчакай още ден два и ще стане по-голяма беда. Цялата система събира към 0.8 л. . Вземи си 1л. оригинална течност и или долей ,или я смени цялата.
 11. Имал - дал... На "Големите" гумаджийници, това им е работата - да взимат двойно и тройно, като има кой да им плаща. Дали услугата която предлагат, отговаря на съответната цена за нея, е много спорно. Не че като спуках гума преди 2 години през ноща, не си платих като поп 80 лв., за сваляне, демонтаж, лепенка, монтаж, баланс и качване, ама нямах в случая алтернатива. Иначе си имам гумаджия, който за смяна летни/зимни и обратното, на 18-ки ми взима 60 лв., за всичките неща около смяната. Та това е.
 12. Е, то и с 18-ки трябва да е така - такива сантиметри имам в предвид .... Но , един въпрос към питащия : защо ще се набиваш с 4 излишни джанти 18-ки и колко ще спестиш евентуално... ? Апропо - да не се набутваш за демонтаж монтаж два пъти в годината.... Ми той е около 20 лева на смяна, но така и така ,на 6 месеца е хубаво да направиш баланс на гумите , та не знам какво ще икономисаш...И да си купуваш втори комплект джанти на 15 годишна кола , е безумие... Ако обаче си решил да минаваш на 18-ки , вече е друг момента..!
 13. По принцип, лагер свири а не чатка и тропа. И според мен, проблема е в обтяжния механизъм, даже преди година някой беше писал за същия проблем. Ако загледаш клипа, ще видиш че като причатка, обтяжната ролка започва да притреперва.
 14. Има много мнения, защото има и много "професори". В България си купуваш регистрирана кола, с всичките необходими документи, включително и с валидна ГО към момента. По спомен имаш 20 или 30 дневен срок да пререгистрираш колата, но само 7 дневен срок, да направиш "добавък" на полицата - в противен случай става невалидна. Реално дилемата ти е, дали френската ГО е все още валидна и дали можеш с нея да придвижиш колата - според мен отговора е НЕ. Ти може да си докараш колата и да нямаш проблеми,(Господ обича смелите моряци) но ако за беля стане някаква случайна и нелепа злополука - ще го изядеш целия.
×
×
 • Create New...