Jump to content

Emicha

Фен
 • Content Count

  3249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Emicha last won the day on April 9

Emicha had the most liked content!

Community Reputation

1749 Master

8 Followers

About Emicha

 • Rank
  Epic

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2.2i-CTDI-N22A2 (2006); CR-V 2.2i-DTEC-N22B3 (2011)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

13234 profile views
 1. Да, за телефона става въпрос! Отвратително е и не знам вече, колко пъти сме го коментирали това! Пак ще напиша: спрях "Блокадата" в знак на съпричастност, за благото на форума, или както искате го разбирайте, като се примирих със статичните реклами - отгоре и след всяко първо мнение от дадена тема. Но това с падащите реклами, не смятам да го търпя! Още един път - моля вземете мерки и оправете форума.
 2. Започва се пак, с досадните падащи реклами! Моля да ги премахнете.
 3. Вие ли си hphphp или Hunter?!
  Моля за честен отговор,

  преди да продължа някаква форма на контакт.

  Внимавам в думите си, извинете ме.

  Има какво да говоря, но се пазя.

 4. Актуално, актуално - та дрънка... Без извинение!
 5. Абе, да не съм слагал - да не споря. Но при опита ми да сложа 8мм. подложки, в купето видях 1 резба от шпилките, затова сложих по-тънки.
 6. Защо я тестваш с "наклонен полицай"? Накарай двама или трима да се качат отзад, за да видиш дали няма да сработи. По логика, тази система е да не заслепяваш насрещните. Когато си натоварен отзад, би трябвало да сваля фаровете само надолу, а когато примерно разтовариш - то фаровете се връщат в нулева позиция.
 7. Тропането ще изчезне, когато сложиш подходяща смазката на водачите. Дозировката също е важна. На единия от водачите, имаш и гумен О пръстен, та го погледни и него. Ако смяташ че проблема не е от водачите, а от накладките, има такива накладки с 3 пера/скоби, които влизат в буталото и няма да дрънчат.
 8. Със силикон е временно решение, защото скоро следва друго сцепване. Първото лепене изкара 2/3 месеца и се сцепи на съседното стеснение. Намерх втора употреба, уж привидно здраво и еластично гофре за 50-на лева, но и то изкара около година. Затова купих ново от Бултрако и вече доста години няма проблем. На 3-тата генерация, също го смених, че и при нея се сцепи.
 9. Втора употреба за 80/100 лева, но бих ти казал да вземеш нов. Стария и да е здрав, ще е изпечен и не се знае колко ще изкара.
 10. Прав си така е, но не виждам някой да ти забранява - изразявай каквото си искаш. п.п. И аз по-нагоре изразих мнение - дано си го разбрал правилно.
 11. Така е за последния месец - 0,41 лв. с отстъпката, а без отстъпката е 0,49лв. Но колко ли нагоре, ще бъде за следващия месец, после за по-следващия и така нататък, че тя неяснотата е много важен фактор - особено за ценообразуването. Другото няма да го коментирам.
 12. Лесно се подменят. Смених ги с втора употреба, че новите не се пипат 😊 (говоря за оригиналните). Горе долу - 50 лв. върви бройката. Нови "оригинални" от алито😊, също ще ти излезнат толкова.
×
×
 • Create New...