Jump to content

Bizzito

Фен
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bizzito last won the day on September 16 2019

Bizzito had the most liked content!

Community Reputation

28 Neutral

About Bizzito

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  varna_18_604

Profile Information

 • Кара
  CR-V III N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

947 profile views
 1. Тази не трябва да има забележки просто, за тия пари трябва да е перфектна. Задната броня изглежда припръсквана, поне на снимката. Но това е нормално. Ако има и малко ожулване трябва да го оправят, няма как.
 2. Аз си го ползвам само когато трябва или съм паркирал на кофти място. Но благодаря за идеята, някой път може да е от полза.
 3. Тук вече си е за чудене. И двете си имат плюсове и минуси. Първата е по-добре като оборудване, но на повече километри и по-слаб двигател. Втората е по-ниско оборудване, но пък е на малко киметри, зеления цвят също е минус за мен, но това е въпрос на вкус. Ако зелената е Американска или Канадска може да пробваш да провериш на какво дередже е била преди да я вкарат. Ако километрите са реални по-добре да е тя. Със 100 хил по-малко км е. Сигурно ще е била чукната ако е от там ама, ако е направена както трябва няма проблеми, ще я вкараш в сервиз. А и цената на залената не е за пренебрегване. ПП: Сега видях, че е много ръждива зелената. Затова, на място, но по-скоро не. Някой скоро май беше питал за нея. Ако е ходил да я види може да сподели.
 4. Карам аз карам, не я оставям. И аз чакам някакъв сняг малко да я раздвижа ама като гледам тая година ще се разминем, във Варна особено ☹️
 5. Здравейте, на вас тресе ли ви когато давате на задна? Тресе доста при първото потегляне, след това ако спреш на съединител и после продължиш на задна не тресе. Повече в ниските обороти го прави. Понеделник влизам в сервиз за малко други ремонти и ако не е нещо нормално да знам на къде да насоча вниманието. Ще влизам за смяна на демпферен маховик, ако това има значение. При потегляне напред няма тресене.
 6. Аз нямам забележки към спирачките. За мен си спира добре. 115 хил не са ли множко за спирачни дискове. Нямат ли голям ръб?
 7. Видях го това. Явно не сме в ЕС 😂 Пиши тук с твоята как е минало да знаем.
 8. Не знам пичове, намерих само някакви новини с общи работи за споразумение между Европейския съюз и Япония, за отпадане на митата, но нищо конкретно. Аз съм си платил и ддс и мито и то и върху цената за доставката, както си му е реда. Нещо по-конкретно може ли да ми покажете. Смятам да се обадя да питам има ли, няма ли мита и защо съм платил. Прилагам снимка за това, което съм платил върху 770 долара. Даже като смятам митото е повече от 3.7%, колкото трябва да е за авточасти.
 9. Не знам за такова, но ако има зависи какво обхваща. Може да е само за определени стоки. Септември ми спряха пратката и си платих като поп
 10. Втората ми поръчка от сайта. Лагери за тампона на макферсъна. Дойдоха за две седмици. Този път не минаха митница. Крайна цена с доставка 39 лв за брой. Цена в Хонда Варна 100 лв.
 11. Като цяло да, обявена е за тотал щета май. Но то от там всичките са такива. Виждал съм ги преди ремонта. Не са чак толкова зле. Малко смачкано отпред, отзад, отстрани. Километрите поне са малко и това е чудващо. По-големия проблем ще е ръждата. Гледах един сивик от там преди ЦРВ-то, беше много зле отдолу. А тук се вижда навсякъде. Гледал ли си я на живо как е отдолу?
 12. По принцип не правя, но се бях заглеждал по тези. 20 000 оценка, цена 950 лв https://www.sdi.bg/zastrahovki/avtokasko/kasko-izbor/
×
×
 • Create New...