Jump to content

Bizzito

Фен
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Bizzito last won the day on November 8

Bizzito had the most liked content!

Community Reputation

184 Good

About Bizzito

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V III N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Contact Methods

 • Skype
  varna_18_604

Recent Profile Visitors

1595 profile views
 1. Здравейте, кое е най-евтиното масло 10w40, което мога да купя. Трябва ми за една стара кола, която не се кара и не е сменяно маслото 10 години. 😜 Ако може за Варна насоки?
 2. Акумулатора е на няколко месеца. Зарядното е това. Няма зимен режим. http://steinberger.bg/product/2621/zaryadno-za-avtomobilen-akumulator-5a-chr12.html Иначе пък се е заредил. 12.7V показва след 3 часа вече.
 3. Ако може консултация 😉 За пръв път зареждам акумулатор преди зимата. Преди да го включа измерих с мултицет 12.5V. Което около 82% заряд. Не беше палена колата 24 ч. След 45 минути вече беше спряло да зарежда. Зарядното е такова, че спира на 14.5V. При 74Ач акумулатор по мои сметки би трябвало да отнеме около 3 часа до 100%. Зарядното дава ток 4.7А. Сега половин час след като изключих зарядното показва 12.8V. Предполагам ще падне още малко след час. Та изглежда, че е зареден. Как ти се струва, всичко наред ли ще да е?
 4. Определено трябва да се видят. Моя съвет е да не правиш компромис с нищо. Най-много едно две неща, защото е стара кола все пак, но да си сигурен какво точно и колко ще ти струва. Едно леко потропване в предницата може да излезе 1000 лв. Втората с тоя големия теглич отзад, не знам
 5. То е като спора за бензина и дизела. Едни казват хубаво от от тук, други хубаво нов внос. Ако е купувана от БГ и е със сервизна история, опредлено да. Има разлика. Но ако е вкарана и е карана 2-3 години от някой тук, не мерси. Не може да си представиш на какво се нагледах от българските майстори, и естествено се слага най-евтиното. Така се наиграх човек, че още не мога да си вдигна главата. Сега това повдигане на тази кола за какво е мислиш? Дали омекнали пружини? Дали 15-те тампона отзад не са наред? 😂
 6. Точно така, бургаската е вдигната и отпред даже. Изглежда на кола, която е гледана ама, аз най-вероятно повече автомобил, който е каран в БГ няма да си взема. Освен това лично мое мнение е че 16 хил за 2007 с това оборудване са много. Ако беше 2008-2009 може. Отбелязал е 7 местна, не е. Ако решиш да вземаш шуменската виждам, че има петна по сивите части на таблото, които не се махат. Имах ги същите, с 30 лева спрей и лак и няколко часа работа се оправят. Ако е само това да не те спира, защото наистина е гадно и създава вепечатление на износено.
 7. Защо ми се струва че си капнал повече от 1 капка? Утре като направи 24 ч я снимай на светлина на стъкло. А за сканиране може да ползваш някоя програмка за телефон, добре се получава.
 8. По пет години май всичките карат. Имаш ли проблеми, че се замисляш за нов?
 9. 244 с намаление. Когато ти потрябва няма да има намаление.
 10. Ба* тая yuasa ли е кво е. 75 Ач 300 лв, почти колкото две варти силвър.
 11. Най-лявото кръгло копче АМ, до него даже пише clock. Задържаш го докато почне да мига часовника и 1 и 2 клавишите настройваш часа. На тях пише H и М.
 12. Не съм отварял фара, но изрязвах дупка в него, за да направя ремонт на механизма за повдигане и сваляне. После залепих парчето с това и не е мръднало вече повече от половин година. Ходих да избирам в магазина и това ми се стори най-подходящо. https://www.ceresit.bg/bg/products/tiling/grouts-and-sealants/ft-101-flextec.html
 13. Аа твойте са с проблем. Аз помислих, че нещо допълнително ще слагаш.
 14. Какви са тия подкалници? За съжаление така е с частите 🤕
 15. Доскоро се бях зарибил и аз и проучвах ама засега се спрях. Иначе съм си харесал тези видове: Вид 1 Вид 2 Ходих, мерих и останах с впечатление, че повече от 70-75 мм крушка има опасност да не влезе. Сега виждам, че на колегата са почти 90 мм. Това е добро инфо. Но виждам, че са с вентилатори. Има оплаквания, че след време се износват и започват да бръмчат. Друго полезно инфо, което събрах е, че не е добре да са бяла светлина, защото на мокро не осветява. 4300 келвина е златната среда и е достатъчно бяла и достатъчно жълта. Много лесно се сменят крушките на късите, въздуховода е проектиран ака че само да махнеш малка част от него с дърпане. Няма проблеми там. Мигачите обаче са кофти за смяна май. @nesorab колега, имаше ли някакви проблеми с телчицата, която държи крушката?
×
×
 • Create New...