Jump to content

Bizzito

Фен
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bizzito last won the day on January 22

Bizzito had the most liked content!

Community Reputation

47 Neutral

About Bizzito

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  varna_18_604

Profile Information

 • Кара
  CR-V III N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1090 profile views
 1. Много добре, за тия пари си е направо супер. Full HD IPS, повече няма какво да говорим. Сподели по-нататък как е?
 2. Ами ползвай си го тогава за кво ти е друго? Тая диагностика според мене няма да покаже много повече от елма.
 3. След малко четене установих, че това е най-оптималния вариант цена-качество. Има и по-скъпи ама за любители мисля, че това е предостатъчно. https://www.aliexpress.com/item/4000015826288.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhjeW4K В интерес на истината преди това бях купил едно евтино версия 2.1 и аз така имах проблеми със свързването и го разкарах. Но пък с него изчистихме грешкитре на един газов акорд. Общо взето при най-евтините варианти е въпрос на късмет, над 10 долара всичко бачка без проблеми. Ти имаш ли ги тия двете или се чудиш кое да вземеш?
 4. Еми синьото щом пише, че е 2.1 и 1.5 най-вероятно е 2.1. Паднаха им продажбите заради проблеми и китайците почнаха да пишат каквото им падне само да продават. Второто повече изглежда да е 1.5 ама и то е ментак. По мак адреса може да се разбере дали е читаво или е боклук. Ако мака е АА-BB-00-00-00-11 или нещо подобно е боклук.
 5. Карай я, това са рядкосрещани проблеми а със спирачките шега не бива. Надали някой ще може да отговори.
 6. Torque си е ОК за грешки попринцип. Аз ползвам това за живи данни и запис, но също поддържа и грешки. Допада ми повече. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pnn.obdcardoctor Иначе синия ако наистина е версия 1.5 си е ок. Ползвал съм такъв.
 7. Ако нямаш проблеми по-добре недей. Най-малкото няма смисъл. Да не говорим, че с времето може и проблеми да създаде.
 8. Да, с късия ремък съм. Просто не са две ролки, а една.
 9. Колеги, доколкото знам, ролката е една. Бихте ли споделили номер или някаква информация да я погледна и аз итази ролка и евентуално да я сменя, че и аз вече една година не мога да се отърва от тракащи, стържещи, звънтящи, виещи и какви ли още не шумове
 10. Потърси ръководството в раздела. Ще ти трябва за такива неща. Тази снимка е от там.
 11. Имаше ли нещо друго сменяно? За демпферна шайба също е имало акция? Разбира се че има коли на 400 без сменен верига - 2/20, които са карани само на магистрала 😂 Твоята на колко е? Трябва са са реални щом е купувана от там?
 12. Добре е. И аз съм перфекционист малко с числата по книгите ама май не е толкова лесно да се докарат до номиналните стойности, а гледат да влязат в границите или близо до тях. Само за ъгъла на шенкела не съм сигурен дали е фатално да е толкова голям и дали има значение за това окачване изобщо. Качвам то моята разпечатка за справка. Това е един вид втори стенд, защото преди месец бях минавал пак и имам пълно доверие на човека, така че мисля, че може да се ползва за референция.
 13. Имаше нещо подобно и с накрайниците. Като ги оглеждах ми направи впечатление, че и те са запресовани, но не се задълбочих. Все си мисля, че може да се измисли нещо, но повечето майстори не им се отдава, а на някои не им се занимава. Те знаят отвиваш, завиваш и айде. При накрайника маншона се притиска и даже се смачква между борда на накрайника и гайката. Гайката не ами другата част, към която се прикрепя При шарнира не е по-различно.
 14. Е щом са руски и аз не бих си купил. Благодаря за информацията!
×
×
 • Create New...