Jump to content

MAX-1

Фен
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MAX-1 last won the day on April 6 2023

MAX-1 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About MAX-1

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/10/1963

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2,0 VTEC
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  plovdiv

Recent Profile Visitors

2814 profile views
 1. Здравей goodybg , кой е Драго и къде се намира ? Ще ти бъда много благодарен ако ми пишеш на ЛС .
 2. Беше най-скъпата от 70 лв . Не помня точно заглавието. Но от цялата гама само тя е 80 лв . Другите са по 30-40 лв . Само да отбележа , че смяната на скоростите става все по-мазна .
 3. Здравейте пак ! Ходих при Жоро Ауто- ул.Гаганица . Смени маслото под налягане с някаква машина и направи промивка. Нямаше кой знае каква разлика. Каза да мина около 1000 километра и тогава ще се усети разликата. Ходих на море , върнах се и пак при него. Много приятен човек и винаги с разбиране се отнася. Направо ми каза да сложа добавка в маслото . Една инжекция ... и сега нещата се подобравят. Но кагато мина още 1000 км ще пиша
 4. Работата е свършена Значи развиват се 4 гайки и се избутва нагоре цялата колона задно със стопа . Има 2 куплунга . Единият е за бас касата, другият е за рефлектора със лампичките. Много търпеливо и внимателно се разкачат. Лампичките се вадят много трудно, защото с времето пласмасата се е залепила за тях. С остро връхче отделих пласмасата и крушките излезнаха........... РАПОРТ ДАДЕН !
 5. Много здраво е захванато отгоре......... Нещо винтове и гайки да се развиват ???
 6. Много благодаря за бързият отговор. Отивам да се боря !
 7. Здравейте колеги. Опитвам се да сменя изгорелите лампички в третият стоп на моят Хонда Акорд 6ген. от 1999/2001, но нямам идея как се прави. Стопа сякаш е закачен за суббаса на тонколоната, а през багажника пречи навигацията. Някой да го правил това упражнение? Ще помоля за стъпките по който да достигна до тези лампички . Предварително благодаря !
 8. ............ Ходих ! Говорих ме с майстора . Той изпуши една цигара и каза, да не я пипам. " Карай докато може" ...... това му бяха думите !
 9. Здравейте колеги. Опитвам се да сменя изгорелите лампички в третият стоп на моят  Хонда Акорд 6ген.  от 1999/2001, но нямам идея как се прави. Стопа сякаш е закачен за суббаса на тонколоната, а през багажника пречи навигацията. Някой да го правил това упражнение? Ще помоля за стъпките по който да достигна до тези лампички . Предварително благодаря ! 

  IMG_20230405_145832.jpg

  IMG_20230405_145919.jpg

 10. Благодаря , Krasi-mir Transporter и на всички колеги. Утре съм на майстор, който препоръчах те и ще пиша !
 11. ......... все пак я имам от 20 год. а това с ритането се получава при потеглянето и при спирането. Това започна да го прави от това лято. Между временоо съм сменил 2 акорд V , 2,2 VITEC с никакви забележки за 20 год. И няколко сивика. ...... знам как трябва да върви една Хонда
 12. При дълго пътуване на първият светофар при спиране .... рита, а след това при потегляне трябва по осезателно да се натисне педала, защото има нещо като забавяне. На дълъг светофар я слагам на неутрална. Рита само напред, когато потеглям и когато спирам .
×
×
 • Create New...