Jump to content

MAX-1

Фен
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

MAX-1 last won the day on Април 6 2023

MAX-1 had the most liked content!

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно MAX-1

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 10.05.1963

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2,0 VTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    plovdiv

Последни посетители

2939 профилни разглеждания
  1. Минах 3000 км с добавката . Нещата са положителни. Доволен съм . Само по някой път като я натисна по - сербез, поритва . Доволен съм . Трябва да я сменям ...........
  2. Здравей goodybg , кой е Драго и къде се намира ? Ще ти бъда много благодарен ако ми пишеш на ЛС .
  3. Беше най-скъпата от 70 лв . Не помня точно заглавието. Но от цялата гама само тя е 80 лв . Другите са по 30-40 лв . Само да отбележа , че смяната на скоростите става все по-мазна .
  4. Здравейте пак ! Ходих при Жоро Ауто- ул.Гаганица . Смени маслото под налягане с някаква машина и направи промивка. Нямаше кой знае каква разлика. Каза да мина около 1000 километра и тогава ще се усети разликата. Ходих на море , върнах се и пак при него. Много приятен човек и винаги с разбиране се отнася. Направо ми каза да сложа добавка в маслото . Една инжекция ... и сега нещата се подобравят. Но кагато мина още 1000 км ще пиша
  5. Работата е свършена Значи развиват се 4 гайки и се избутва нагоре цялата колона задно със стопа . Има 2 куплунга . Единият е за бас касата, другият е за рефлектора със лампичките. Много търпеливо и внимателно се разкачат. Лампичките се вадят много трудно, защото с времето пласмасата се е залепила за тях. С остро връхче отделих пласмасата и крушките излезнаха........... РАПОРТ ДАДЕН !
  6. Много здраво е захванато отгоре......... Нещо винтове и гайки да се развиват ???
  7. Много благодаря за бързият отговор. Отивам да се боря !
  8. Здравейте колеги. Опитвам се да сменя изгорелите лампички в третият стоп на моят Хонда Акорд 6ген. от 1999/2001, но нямам идея как се прави. Стопа сякаш е закачен за суббаса на тонколоната, а през багажника пречи навигацията. Някой да го правил това упражнение? Ще помоля за стъпките по който да достигна до тези лампички . Предварително благодаря !
  9. ............ Ходих ! Говорих ме с майстора . Той изпуши една цигара и каза, да не я пипам. " Карай докато може" ...... това му бяха думите !
  10. Здравейте колеги. Опитвам се да сменя изгорелите лампички в третият стоп на моят  Хонда Акорд 6ген.  от 1999/2001, но нямам идея как се прави. Стопа сякаш е закачен за суббаса на тонколоната, а през багажника пречи навигацията. Някой да го правил това упражнение? Ще помоля за стъпките по който да достигна до тези лампички . Предварително благодаря ! 

    IMG_20230405_145832.jpg

    IMG_20230405_145919.jpg

  11. Благодаря , Krasi-mir Transporter и на всички колеги. Утре съм на майстор, който препоръчах те и ще пиша !
  12. ......... все пак я имам от 20 год. а това с ритането се получава при потеглянето и при спирането. Това започна да го прави от това лято. Между временоо съм сменил 2 акорд V , 2,2 VITEC с никакви забележки за 20 год. И няколко сивика. ...... знам как трябва да върви една Хонда
×
×
  • Създай нов...