Jump to content

Executor

Фен
  • Мнения

    412
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

Executor last won the day on Ноември 24 2020

Executor had the most liked content!

Обществена Репутация

49 Neutral

Относно Executor

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    пеш
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Прави бяхте, спря да скърца. Толкова години скърцане...... Иначе за сега след доливането всичко е наред, ще видим докога.
  2. Тя връзката между двете помпи е метална тръбичка. Това за скърцането ще пробвам да видя дали не е наистина от самото лостче.
  3. Преди години нещо се беше разскърцала горната и взех от блъсната една, но така и не я смених, сега колата вече я кара баща ми и то рядко. Може би ще направя една ревизия и смяна на гумичките на тая свалетната и ще чакам другата да умре нацяло ако умре.
  4. Да, беше изчезнала течността, не видях да има течове или омазнено. Колата е купена 2010 година и никога не е наливано. Сега долях и нещата се оправиха, ще видя какво ще стане.
  5. Темата е стара но да не отварям нова, гледам че долната помпа има гресьорка, някой смазвал ли е ? Има ли начин да се разбере горна или долна е проблемът ?
  6. За сивик 6 1997 (англичанка) можеш ли да направиш дубликат ?
  7. 16 години карах същата кола. Тая лампа ми е светвала само веднъж и беше ламбда сонда. Буксата обикновено е под жабката в дясно. Направи самодиагностика с кламер или жица и ще видиш кое точно е.
  8. Вярно че така беше. Едно време когато я купих имах проблем с шофьорското. Един стругар ми го оправи веднъж завигани. Благодаря.
  9. Вчера забелязах че когато вдигам предно дясно стъкло механизмът не изключва, когато стъклото стигне най-горна точка а продължава да работи и ако задържа ще счупи стъклото. Механизмът има ли нещо като краен изключвател или нещо такова ?
  10. Темата е стара, но някой може ли да каже от къде да купя това коляно ?
  11. Нещо омазнено ми се вижда там. Семерингът на делкото май е за смяна.
  12. Имам D14A7 като застана пред двигателя, плюса се пада мое дясно. Клемите са нормални.
  13. Тия неща по снимки не стават.
×
×
  • Създай нов...