Jump to content

Executor

Фен
 • Мнения

  139
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

-3 Poor

Относно Executor

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  пеш
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Executor

  Смяна на каре.

  Благорадя ви за информацията.
 2. Executor

  Смяна на каре.

  Благодаря за бързия отговор. Само да попитам - след като е наклоненена на другата страна как ще изтече маслото. Маслото е сменяно преди 20 000 км. Купих го оригинално от Бултрако 27лв. литъра. Иначе на англичанките, гайката на главината има белязка колко а се завие.
 3. Executor

  Смяна на каре.

  Ще подновя темата, понеже карето вече наистина е за смяна. Пука и при ляв и при десен завой . Ако извадя цялата полуоска ще текне ли масло от скоростната кутия ? В смисъл какъв е недостатъка от ваденето на цялата полуоска ?
 4. Здравейте, продавам броня за Сивик 6 генерация (англичанка). Бронята е пунката на едно място горе в дясно. Но така съм я карал 2 години. Няма никакъв проблем. На снимките се вижда добре къде е счупена. Цената е 10 лева, може и 5. пишете на лично или 0896 47 88 56
 5. Хич не се лъжа. Делко и капачка смених, но това беше само, когато съм в движение.
 6. Executor

  Компресията на D14A7

  Че моята е 9.5 и не виждам разлика от преди 5 години.
 7. Имах един сивик D16Y7, имаше същия проблем. Ако не се лъжа, май смених делкото и се оправи.
 8. Здравейте, искам да попитам, колко трябва да е комрпесията на цилиндрите на D14A7? Доста търсих, но нищо конкретно не намерих. Намерих само степента на сгъстяване и формули, но не ми се вижда много достоверно. Ако някой може да каже, в какви граници трябва да се движи ?! Има доста информация за по-големите и комерсиални двигатели, но не и за този !
 9. Executor

  Може би термостат !

  А бе аз основно магистрала я карам тая кола. След като долях изминах 450 км, от които 200 магистрала. За сега всичко е ОК. В началото, когато видях, че е суха в разширителния съд, нямаше грам течност. От както съм долял 500 в радиатора, около 500 в разширителния (да стигне почти макс) са добре нещата. Преди месец, когато беше още топло, ми казаха че съм оставил петно на паркинга, ама не било мазно масло и можело да не е от мен. Тогава не обърнах внимание, но и в тоя студ не ми се занимава да търся теч. Маслото го следа редовно - не е станало повече, нито е пресечено. Според мен съм далеч от проблем с гарнитурата.
 10. Точно това беше. БЛАГОДАРЯ.
 11. Колата е 99 англичанка, 1.4, 90 коня. Имах лек проблем с едното жило на парното и бях разглобил всичко, и докато беше разглобена радиото беше подпряно,но не захванато. На един завой падна и повече не тръгна. Тествах радиото на друга кола - работи. Взех друго радио, пробвах го на моята - НЕ работи. Идва + до радиото проверих, но няма - . Не знам какво стана, но някой знае ли къде е отива другя край на този сноп от буксата за радиото ? Тоест от къде взима -. В аутодатата нещо не можах да се ориентирам.... .
 12. Executor

  Може би термостат !

  В това студено време не мога много да разбера. Ще гледам от къде е. Майсторът, уж мой човек, цял живот все хонди кара и поправя, макар че старата помпа е като от завода, ама айде от мен да мине.
 13. Executor

  Може би термостат !

  Сега бях долу. Отварям - сухо. Събра литър и малко антифриз и сега е пушка. . Или майстора нещо не е долял колкото трябва или от някъде ми тече. Но ще го гледам това . Благодаря за предположенията
 14. Executor

  Може би термостат !

  Преди 1 месец я взех от майстор смени и ремъци, ролки, реглаж на клапаните (минах 70 000 км) водна помпа (казах му да не я бара, понеже предпочитам да стои оригиналната но така бил решил). Всичко си беше ОК, до големите студове. Не е проблема да дам 30-40 лева за термостат. Сега ще отида до колата да проверя антифриза как е.
×