Jump to content

Honda_Z

Модератор
 • Content Count

  1784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Honda_Z last won the day on August 30 2023

Honda_Z had the most liked content!

Community Reputation

1437 Master

2 Followers

About Honda_Z

 • Rank
  Manchild
 • Birthday 03/07/1981

Profile Information

 • Кара
  Accord '18 Touring, HR-V '19 Sport, Civic '17 Sport Touring, HR-V '20 Touring, CBF600SA, UMK435, HRX476
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

33530 profile views
 1. Струва ми се, че темата не е за този раздел. @Daniel 77 уточнете за коя година говорите, най-добре дайте и снимка, за да понижим темата с генерация надолу. Щом държите да попитате в отделна тема за терзанията Ви, кажете какви са били те с колата, която сте гледали и какво точно Ви интересува.
 2. Който не знае, европейските сивици са с амортисьор на жабката за плавно спускане и осветление. Нещо, което на сивик 10 в Северна Америка му е спестено. На моя този ъпгрейд го направих преди повече от година. Изглежда така: VID_20240217_185715.mp4 Взех още един комплект от Сивик 10 за да го ползвам за акорда, но осветлението от сивик не пасва за него, амортисьорът също трябва да е друг. Сега го продавам заедно с основата. Цена: 80лв Намира се в София. За контакт ЛС и скайп "златозатор" (на латиница)
 3. @DAN_DAN на мен тази извадка ми изглежда като да е опитал да помогне. После дискусията тръгва в грешна посока.
 4. Добре де, @CCord @DAN_DAN, единият се опитва да помогне на другия с малко по-саркастичен наклон от колкото трябва, а другият вместо да види, че макар и видимо подигравателно, някой отделя от времето си да пише за проблема му, почва да се заяжда и той. Бива ли така... Айде, моля, спрете се до тук, или си продължете диспута във фейса.
 5. Комплектът включва: 4бр за врати 2бр за задна кора 2бр пищялки За седан. Цена 100лв. Намират се в София. За контакт ЛС и скайп "златозатор" (на латиница)
 6. Събужда се мъж в болницата, целият бинтован, от главата до петите. Идва докторът и казва: – Виждам, че сте вече в съзнание. Много вероятно не си спомняте, но претърпяхте тежка катастрофа на магистралата. Ще се възстановите бавничко през следващите месеци, но при инцидента сте изгубили пениса си… Мъжът изхлипва, но докторът продължава: – Имате от здравната застраховка 10 000 лева и със сегашните технологии ще може отново да си се направи пенис. Работят страхотно, но никак не е евтино. Около 500 лева на сантиметър е. Мъжът изхълцва вече, но докторът продължава: – Ще трябва да решите колко сантиметра искате да бъде, но все пак имайте предвид, че след като сте били тридесет години женени ще трябва това да го обсъдите с жена си. Ако ви е бил 15 сантиметра преди това и сега го направите двадесет може да е в повече. Ако ви е бил пък 20, а сега инвестирате само 5000 лева за 10 сантиметра, може да не е ок и тя да е разочарована. Важно е с нея да решите. Мъжът се съгласява да говори с жена си. След ден докторът идва и пита: – Жена ви помогна ли да решите? – Да. – И какво решихте? – Ще ремонтираме кухнята.
 7. Това е зимната конфигурация на сивика. И аз се чудех заради пределната ширина на джантите, но се реших. Гумите са с борд и видимо не изглеждат тесни на джантите. Сложих и тъмни гайки и секрети, че джантите го изискват. Летните 18-ки са в същия нюанс. И да - 235/40/18 е заводския размер за цолажа.
 8. Аз изпуснах нишката на темата. Хора с интерес не виждам, само една и съща ода, колко е ценна колата. Това го определя пазара. @b0b40 можете да определите цена по-висока от очакваното и да видите, дали ще има желаещи. Може и в немското мобиле. Лично за мен колата няма някаква ню/олдтаймерска стойност, освен ако не се намери някой немец (нали в Германия ги дават хилядарките), дето има някаква сантиментална история свързана с модела. Само дето, как се изнася кола за Германия... Другата опция е да започнете проект, да споделяте тук, и да му се кефим всички Но всеки ден, прекаран на паркинга отвън, само ще смъква цената, каквато и да е тя.
 9. @b0b40 имаш ли предвид някаква индикативна цена? Имам приятел с две такива и може да му трябва още един донор евентуално.
 10. Стара тема с подобна дискусия. И връзка и тук към първопричината. Това, което мога да обобщя по мои наблюдения е, че там има голямо текучество и от там липса на дори средна компетентност за марката в повечето звена. Има май едно момче в резервните части, което знае какво прави, но като цяло се налага проактивно участие от страна на клиента за намиране на търсената част. В сервиза и приемчиците също имаше печени хора, но предвид честото "търсим колега" не знам какво ще заваря всеки път, когато отида там. И текучеството го разбирам донякъде. Имах близък човек, който се опита да работи там преди години, но издържа няколко месеца комбинацията от заплата и отношение. Та затова не знам доколко е редно да се очаква кой знае колко и от текущите кадри и чак им се радвам, че и тях ги има. А липсата на продадени нови автомобили ги е довело до там, че да внасят употребявани от Европа и да ги продават като "Проверен автомобил с доказана история", където единственото доказано е, че цената ще е едно 20% над пазарната. Нали е от "дилър"...
 11. Толкова много и различни теми за всякакви търговци и сервизи имаме, а това, за което се говори най-често сме пропуснали. Официалния дилър. Всякакви случки, впечатления и евентуално благодарности, са добре дошли тук.
 12. Honda_Z

  Photos

  Поршето си е Порше ... ама и левчето си е левче А със струята трябва явно да се внимава повече...
×
×
 • Create New...