Jump to content

Honda_Z

Модератор
 • Content Count

  1627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Honda_Z last won the day on September 23

Honda_Z had the most liked content!

Community Reputation

1220 Master

2 Followers

About Honda_Z

 • Rank
  Manchild
 • Birthday 03/07/1981

Profile Information

 • Кара
  HR-V '19 Sport, Civic '17 Sport Touring, CR-V 3, CBF600SA, UMK435, HRX476
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

30773 profile views
 1. Само, че това е 1.5 vtec-e. Нека 90-те коня не те лъжат, че е 1.4. И за тези пари, няма какво да й се гледа толкова. Виж рейката, дали не е разтропана. На англичанките им се разлепят таваните, а и гумените уплътнения са им слабост. Но пак - за тези пари... До 2000лв това е моят фаворит. Може и това. Човекът е писал "Хора с 3000 лв в джоба да не ми звънят ". Ти, нали не си с 3000, значи може
 2. То и тялото на човек е кожен варел със сърце, който му е необходим по принуда. Дай и за него да не се грижим сега, понеже така или иначе е с предизвестен край. Да не говорим, че го доверява на колата си, и ето връзка между двете. Нормално е в Хонда форума темата на разговор да е такава. Който не го кефи, има фейсбук, сватбата и бг-мама, където обсъждат къде по-важните неща в живота.
 3. Специални благодарности на @atoma От днес ще се подарява стикер по избор с всеки комплект поставки. Ако някой вече си е взел поставки, или има поставки от старите, или е обвързан с поставките на дилъра с гаранционна кола, може да се свърже с мен, да му подаря отделно.
 4. Специални благодарности на @atoma Ще се подарява стикер по избор с всеки комплект поставки. Ако някой вече си е взел поставки, или има поставки от старите, или е обвързан с поставките на дилъра с гаранционна кола, може да се свърже с мен, да му подаря отделно.
 5. Пак, добре, че от автосклада са се спрели навреме, защото са много претоварени и много често правят/стават грешки, дори с неща, които е проверено, че уж са така. Тези калници там ги видях и щях да ти ги пратя, ако ставаха за теб. Последните, които си пратил също няма да станат - пак са за фейс. Калниците на фейс и префейс са различни. Както и преди това ти писах, намират се афтърмаркет калници само за фейслифтовата версия. Това, което би могъл да направиш е да смениш цялата предница - капак, броня, фарове и калници с фейсови такива. Познавам колега, който преди 10 години го беше направил това. Само тогава всичко ще стане, но не съм сигурен, дали няма нещо различно по крепежите и очиларката.
 6. Темата е почистена от всички мнения, които нямат връзка с въпроса от първото. Пак започнаха да се осъждат собствениците на други марки, че вече и нетолерантността в България. Винаги съм се чудел, това, че се възмущаваш, че другите са нетолерантни, не те ли прави нетолерантен (най-малкото към нетолерантността) самия теб? Все тая. Има тема, където се обсъждат другите марки, както и предразсъдъците към собствениците им. Хондаджиите, щото сме каймака на обществото, според другите, да... За да не съм извън темата и аз: извънградско 6-7, градско 8-9, като зимата отива и доста нагоре специално градското. Хем излиза от топъл гараж и го няма студения старт.
 7. GGBG съм ги ползвал на няколко пъти за неща от Щатите. Вършат работа и цените им са добри, но не трябва да е спешно, защото не става бързо (между месец и два). Правят и митническото освобождаване - трябва да им пратиш документите, които удостоверяват покупката. Ама в мейл и в свободен текст. После при раздаването, често има някакви кашони на произвола на съдбата отвън. Виждал съм хора да си търсят безуспешно пратките на място. Малко на магия работи всичко. От друга страна вършат работа и са отзивчиви по телефона, просто трябва малко да снишиш очакванията, понеже е някаква лудница там.
 8. Никаква, като дори трябва да знаеш, че тези от фейслифта на модела също са различни от твоите. Намирам алтернативни само за фейса, и то за суми, близки до 200лв. Според мен продължи да търсиш здрави от кола на части, ако тенекеджията ти не е много под пара, че колата ти му виси разглобена. Макар за кола, спряна да се произвежда преди 25 години, не знам как ще се намерят читави употребявани части...
 9. Отдавна не съм разглобявал някоя от колите за подобно нещо, но на последните, на които съм го правил (акорд 7, сивик 6) не беше така. Светлината за натиснато копче си беше още една крушка, като тази за подсветката, но с цветна гумена обвивка. Ето за бърз пример снимка от сивик 10 форума, където ясно се вижда, че става въпрос за две крушки. Все пак, не изключвам да има и изпълнения или бутони със светодиоди, както казваш ти.
 10. Какъв е този сервиз, какво е това чудо? Така като чета, ще взема да запазя и аз. Не, че ми трябва за нещо. Пък може до тогава да ми и потрябва. Това е като, както си вървиш да видиш голяма опашка пред магазин. Няма как - спираш и се нареждаш и ти. Не знаеш какво е, ама няма начин щом толкова хора са се наредили, да не е за нещо или изгодно, или дефицитно. Деформации от 90-те години, кво да прайш... На 19-ти септември очаквайте в раздел "Пазар" тема "Продавам час за Слави за 21-ви септември".
 11. Ако не можеш да си запишеш сам, в OLX е пълно с теми за продажба. Имай предвид, че картите не са променяни от последните 2 години по спомен. Редакция: Примерно Имаше даже и твой съгражданин, който се занимаваше с това, можеш да му пишеш на него за оферта - @mafyata
 12. Поглеждам Ви профила, гледам мненията, чета 3 страници с въпроси и нито един отговор на някого, като изключим тези, които касаят собствените въпроси. И сега си представяме, как щеше да изглежда целия форум, ако беше съставен от хора, които влизат тук само за да питат. Горе долу така: Подобно поведение демотивира и останалите, които се "прецакват" да отговарят. После що било така, що било иначе. Докато не се погледнем нас самите, няма да се оправим. И нямам предвид само форума. Иначе, ако трябва да разсъждаваме, CR-V 3 2.4 се предлага само за Северна Америка. Там дистроник не съм виждал на най-засуканите 3-ки, че даже и на 4 префейс. Дано това Ви спести от ценното време.
 13. Вече има и донори за липсващите части.
 14. @Emil Yankov, @Emiliano и @Емил Янков, добре де, не ти ли омръзна? Правиш още една регистрация, кръщаваш си темата "хонда Емил", пускаш я в раздел "За форума", пишеш не... хайде, да кажем несвързано. Какво очакваш да се случи този път по-различно от предишните няколко? Сериозно, този път няма да заключвам темата, отговори ми сам, има ли нещо, което ти се струва не наред? Има ли си раздел за CR-V 3? Има ли ясни имена на темите в него, от които можеш да се ориентираш за какво ще става дума в тях? Мислиш ли, че ако не можеш да се ориентираш с предходните две неща, ще успееш да смениш маслото на кутията на колата ти, без да рискуваш да си отвориш беля на главата?
 15. От телефона е. Huawei-a ми се свързваше без проблем, докато Xiaomi-то на жената не можеше. Някъде из нета намерих решението от къде да променя настройките в телефона, когато успях, но не помня точно къде. Мисля, че беше нещо подобно на това, или ако не стане, потърси друго решение. Но е от телефона - имах същия проблем и го разреших от него, не от колата. Евентуално само, можеш да пробваш с друг кабел. В началото и Huawei-a ми не искаше да се свърже с един такъв.
×
×
 • Create New...