Jump to content

Honda_Z

Модератор
 • Content Count

  1548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Honda_Z last won the day on September 30 2021

Honda_Z had the most liked content!

Community Reputation

1052 Master

About Honda_Z

 • Rank
  Апокрифен
 • Birthday 03/07/1981

Profile Information

 • Кара
  Accord '16 Touring, HR-V '19 Sport, Civic '17 Sport Touring, CR-V 3, CBF600SA, UMK435, HRX476
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

29524 profile views
 1. То не е до Бултрако, а до Хонда. Със сигурност първите биха гушнали някой лев от вторите за това, ако можеха. Международна или междуконтинентална само нямат? Ауди имат ли?
 2. Струва ми се малко вероятно седалката ти да е получила такава форма на амнезия. Мисля, че седалката ще се премести на избраната с бутона позиция, само ако скоростния лост е на "Р". Мисля, че бях пробвал в движение и (предполагам от съображения за сигурност) не става. Друго, което ми идва на ум как да се провери - запамети позиция и размести седалката от нея. Заключи колата и я отвори с дръжката, докато в теб е ключа, за който си избрал тази позиция (Driver 1 / 2). Обърни внимание, дали седалката се мести, веднага щом я отвориш. Това ще е най-меродавния тест дали паметта работи, защото е и най-голямото предимство на паметта на седалките - че колата си знае кой шофьор я отваря, за да му премести седалката тя.
 3. Това не може да го казваш на сериозно?! Кампанията е за деца на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебния дълг полицаи и пожарникари. Аз се отчитам символично в нея всяка година. Не си рискувам живота, за да спасявам чуждия всеки ден, когато отида на работа, за разлика от тези хора. Предполагам и ти... Давай си малко време за размисъл, преди да пишеш.
 4. Не. И трябва да дефинираме какво означава "аларма" и "звук". Вградената защита за модела издава звук чрез клаксона. Сигнализацията започва, когато се отвори врата или багажник, без колата (или багажника) да е била отключена с централното (било то с дистанционно или ключалката). Но това няма общо с "алармата", като понятие от 90-те. Нито има отделно дистанционно, нито отделна сирена или шок-датчик. Това, за което говори @JapCar си е класическа афтърмаркет аларма. В Англия се крадне не по-малко от тука. Но не съм сигурен, дали подобни допълнителни аларми вече не са забранени в много части от света. Смущават кучетата...
 5. Едно ревю от изданието на Ауто Билд от 16 април 2009г. Извинявам се за качеството, но го намерих като опаковка на предмет. Auto Bild CR-V Test.PDF Колата от теста е като шоурум за аксесоари за модела.
 6. Да върна темата в правия път. Какво смених по акорд седмИцата си? Акорда!
 7. А да видим, тази година кой ще посрещне новата година с най-близките си хора... във форума. Винаги има някой. А можеше да забраним писането до сутринта, че да не се натъжаваме, като четем после
 8. @IvelinG разчистих малко темата, обединих Ви мненията, сега ще редактирам и заглавието. "Проблем с Хондата" не говори нищо никому, дотолкова доколкото тук почти всяка тема е за това... рядко пишем за "Радост с БМВ-то". Другото подхожда на раздумка у фейса. И малко тема за размисъл - като се "реже" на 3-4 предавка с какви обороти е двигателя и докарвали ли сте го с такива на 5-а, за да видите как се държи? То тогава и въздушното съпротивление ще си каже своето, но да питам със същите обороти ли е сравнението?
 9. Напълно разбирам за какво говориш и съм съгласен с повечето неща. Просто има и друга гледна точка - на човека отсреща, който си вади хляба с това. Много дълго ще стане, ако започнем да го бистрим, или поне не и тук да му е мястото. В Бургас съм чувал единствено за Апостолов. И то не с хубаво. Има няколко човека от града във форума, може и те да споделят чии услуги ползват.
 10. Добре де, ако си бил с HR-V-то от подписа ти, как ще да те е преценил като особено платежоспособен? И другото - да направим разбивка на цените и услугите за тези 140лв. Аз лично предполагам, че е нещо подобно: Масло двигател: 20лв Масло скоростна кутия: 40лв Смяна на спирачна течност: 80лв Кое от всичкото е много като цена? И като изключим двигателя, всичко останало се сменя на доста повече от период от година. Така де, всеки си определя сам приоритетите и ти си в правото си, но понякога в търсене на съвършенството, прецакваме това, което си е било достатъчно добре.
 11. За управлението ми е ясно. Аз проявих интерес към това що за птица е твоята кола. Не.
 12. Климатроникът наглася температурата вместо теб. Дори да можеше, представи си колко пари би струвала конверсията и дали си струва да я платиш, за да те отмени в тази ти роля. А какво е това ЦР-В 2.0 (демек европейско) с климатик?
 13. Венелин, още познат като "Венко", който повечето заралии знаят от АйЕмАй (аз специално отпреди 20 години, от времената, когато още бяха в кв. Самара) вече работи в собствен сервиз с нова локация. https://goo.gl/maps/ViodWPCnpqPvnjpn8 Става дума за хале в дъното на автокъща "Оникс Карс" (бившата картинг писта на пътя за Богомилово).
 14. Стига с тоя негативизъм де. Това, че е "БГ" фирмата, не я прави задължително прокажена. Ние си знаем, че там е така - не са много по офертите. Въпросът е бил в пазарлъка. Явно им е влязъл малко вътрешно и са решили да минимизират загубата. На твое място повече бих се притеснявал какво масло са сложили. Щото за сервизните им кампании с промоционална смяна на масла в последните година-две, от Бултрако слагаха от "нашето си". И с вискозитет далеч не същия, като този, препоръчван от производителя. Аз затова откакто се научих как да си обслужвам 10-ката, вече си я правя сам - масло Castrol Honda ot ATO24, HCF-2 пак от там, сложих панелен спортен филтър, а за купето - намерих такъв афтърмаркет (FP 21 003), че не знам, дали има оем-ски с такива свойства: с антибактериално действие, с фунгицидно действие, филтър за финни частици (PM 2.5), филтър купе с полифенол, филтър с активен въглен, FreciousPlus. Чак очаквах, редом с упътването за смяната, в кутията да имам и зелен сертификат
×
×
 • Create New...