Jump to content

khaccbg

Фен
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About khaccbg

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord VIII Tourer 2010 2.0 i-VTEC
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, така мисля да направя. Иначе казаха че лайсната е била правена преди... и имаше доста мръсотия под нея - нормално.
 2. Ходих в Кобра, но там пък не се наеха да изследват горе където е покрива и релсата. Казаха че само могат да ми запушат ако открият нещо около челното стъкло и лайсната. Откриха уж малко и запушика с пяна, залепиха ми лайсната покрай фронталното стъкло със силикон. Ако имало пак теч тогава да ходя на сервиз да ми разглабят отгоре товарната релса (аз съм с комби) и евентуално те да се занимават с търсенето на пукнатини в района на покрива. Така че от сервиза ме прехвърлиха на стъклар, а от стъклар към сервиз. Но кой не иска да се занимава по принцип.
 3. Теча идва по-скоро от покрива където се съединява с челното стъкло. Забелязах че първо се намокри под покрива и след това премина надолу по колоната край стъклото. Сега ходих в Омбре сервиза да попитам дали ще ми го оправят. Казаха че не се занимават с това и ме пратиха на автостъклар, като ми препоръчаха Кобра. Някой ходил ли е при тях за подобен проблем? По принцип сигурно мога и аз да си го направя но като проучвам там има едни щипки и мога да ги прецакам. Та се замислям да я занеса на Кобра в Младост 2.
 4. Не, няма шибедах. Явно има пукнатини под уплътненията където се съединява тавана с предното стъкло. Поне това е масово проблема като разглеждам в ютуб...
 5. Здравейте колеги, Имам теч горе в дясно колоната кедето е малкия airbag и към дръжката. Не знам дали е от скорошния сняг или сега от продъкжителния дъжд, но за първи път ми протича там. Лайсната покрай фронталното стъкло - четейки че е декоративна - е открехната леко само в долната част към капака. Горе не изглежда да е открехната. Заради нея ли влиза вода? Какво да направя за да спра теча в момента че май ще продължава да вали целия ден?
 6. Линк: https://ato24.de/en/ravenol-ssv-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL SSV SAE 0W-30 1x4L Стойност на поръчката: 1 x 47.95 € -20% = 38.36 € x 2.15 = 82.47 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: Доставка чрез куриерска фирма
 7. Здравей, Линк:https://ato24.de/en/shell-helix-ultra-5w-30.html Вид и количество: Shell Helix Ultra 5W-30: 3 х 1L Стойност на поръчката: Shell (3*8,49) - 10% = 22.923 * 2.15 = 49.29 с включена отстъпка SHL10 Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: чрез куриер* -- детайли на Viber
 8. При мен е подобен проблем с ръчната и задно дясно колело (въпреки че съм с друга генерация). От сервиза ми казаха, че трябва да се смени жилото на ръчната с ново. Чакам вече OEM жило от 1 месец.
 9. Не съм сигурен дали е ОК да постваме инфомарция от YouTube, но това видео обяснява доста неща и чупи митове: Отделно има таблица която обяснява вискозитетите:
 10. Здравей, Бих искал да поръчам: Линк: https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-5w-30.html Вид и количество: Shell Helix Ultra 5W-30 1x4L + 1х1L Стойност на поръчката: (26.75 + 6.96)*1.9775 = 66.66 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Малинова долина Благодаря!
 11. Много прочетох и от споровете не ми стана ясно . Какво масло да поръчам за Accord VIII 2010 2.0 бензин R20A3? В таблицата пише 0W20, 5W-20, в упътванията 0W20... В отговорите тук повече се спрягат 5W-30 и 0W-30 заради нашия климат. 4 литра от 0W20 или 5W-30 да поръчвам и коя марка точно? Това: https://www.ato24.de/en/honda-full-synthetic-0w-20-0-946-l.html или Това: https://www.ato24.de/en/ravenol-ecs-ecosynth-sae-0w-20.html или Това: https://www.ato24.de/en/ravenol-dxg-sae-5w-30.html
 12. Мерси колега, това е като гледам за Сивик. Имаш ли случайно и за Honda Accord 8 ген?
 13. Имаме ли owners manual в PDF в който да може да се търси с ключови думи? Тоест истински PDF а не сканирани страници. Английски или български няма значение.
 14. Това звучи доста зле. Мерси че споделяш... така поне няма да сме изненадани ако се случи
 15. Изненадам съм да го чуя. Мислех да имаш Бултрако в листа от доверени сервизи трябва да ми е основен критерий
×
×
 • Create New...