Jump to content

khaccbg

Фен
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About khaccbg

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря ви много колеги!
 2. Благодаря за отговорите. Това определено ми вдъхва доверие. А имаме ли тема със списък от сайтове където да се поръчват части?
 3. Здравейте, Ппедварително се изяинявам ако това е дъвкано но не можах да намеря конкретен отговор. Как стои въпроса с авточастите за Акорд 7-ма ген? Говорих с майстор на Тойота и той ме предупреди да не купувам Акорд защото "няма части." Не знам дали има в предвид че в сравнение с на Тойота частите не са толкова в изобилие или наистина е проблем с намирането на резервни части. Например трябва да се поръчват главно от ebay.de или други EU сайтове и да се чака. Може ли да ми дадете обективно мнение за достъпност на части за обичайните проблеми който ще трябва да се сблъсквам с притежаването на Акорд 2.0 бензин?
 4. Не знаех че хамелеона е юбилейно. Да, може да отида и да ги видя и двете на място. Там някой знае ли къде мога да ги проверя в сервиз? Или ако ми хареса трябва да се опитам да я докарам в София за обстоен преглед преди покупка?
 5. Да странно наистина. А между 2 и 3? 2) е на 300к км 2007, докато 3) е на 227к но пък е 2006. Мисля също, че това което ще взимам да карам 3-4 години и след това ще искам да го продам.
 6. Здравейте колеги, Може ли мнение за избор на Акорд 2.0 бензин 7-ма генерация? Ще се кара главно градско в София и от време на време на дълги разстояния по празници и почивки -- семеен автомобил. Гледам за фейслифт, седан... тоест след 2006г. Бонус ако е екзекютив, но не виждам такива от частно лице. Между тези 3 обяви коя е най-добрата опция: 1) Испания без скрити ръжди 2007 200к км https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11652541255159211&slink=orvg28 2) 2.0 Sport Испания 2007 295к км https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11651168074986506&slink=or8f9b 3) 2.0 Sport Испания 2006 227к км https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11635422376091924&slink=or8f9b
 7. За градско и в задръствания в София еинственото развлечение е музиката ако киснеш по един час трафик във всяка посока. Не ми е приоритет, но ако има две подобни коли на пазара, защо да не гледам и това? Иначе афтър маркет трябва да се наливат още пари, да се разглобяват врати и т.н.
 8. Благодаря за отговорите и изясненията. А да попитам също понеже си търся "нова" стара кола. Ако намеря читава бройка седан 7-ма ген, но е без Premium Sound мислех да заложа да сменя елипсите на задната кора и да подобря баса. Какво мислите за това?
 9. Мерси за разяснението. Тоест както предполагах елипсите на седана са сложени за малко по-добър бас понеже са 6 x 9 и слизат малко по-долу в ниските честоти. Аз не бих го нарекъл в категорията събуфер понеже едва ли могат да изкарат нещо което дори 8 инчов суб е способен. За акустиката съм съгласен. По принцип колата е огромен компромис като акустика, дори да има добра шумо излоация. От толкова моного стъкла (рефлектираща твърда повърхност), разположение на колони/туитъри и т.н... За това аз се фокусирам върху баса да е ОК.
 10. А някой знае ли защо на 8-а генерация надписът Premium Audio System понекога е отгоре понякога отдолу
 11. Мерси! Знае ли се каква марка е суб-а и колко инча говорителя. Прдполагам може да се сложи и още по-добър суб говорител.
 12. Благодаря! Търсил съм и изчетох много постове с които се споменава, но така и не бях сигурен. От линковете разбирам че: 7-ма генерация: 1) Комби - има субуфер 2) Седан - няма субуфер Премиум аудиото има повече тонколони (с 2 повече) и марката е Pioneer. При него елипсите на задната кора предполагам поради по-големия диаметър и граят ролята на по-добър бас Аналогично ли е за 8-ма генерация?
 13. Здравейте, Имам въпрос относно Premium Sounds System. Само комби при 7-ма генерация ли има субуфер? При седаните има ли суб колона в кората отзад и ако да това само при 2.4 бензин ли е? А при 8-ма генерация как стоят нещата?
 14. Гледам че по толкова вървят. И аз мисля че това са адски много пари за толкова стара кола и с много километри, но не виждам избор. По принцип не крам бързо и не ми е приоритет мощността... както споменах приоритет ми е безопасността като за семейна кола. И за това се замислям от тази гледана точка дали и да не гледам Авенсис че са малко по-евтини и по-безопасни според NCAP. Има екземпляри от 2009-2010 2.2 дизел на цената на Акорд 2007 бензин.
 15. Гледам в мобилето има няколко от Испания за около 10к. Освен да са пъпен боклук, но ти казваш че и 12к са малко за 2007 2.0 бензин? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=3&slink=ok4ju2&f1=1
×
×
 • Create New...