Jump to content

ipetkow

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно ipetkow

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, преди малко бях на ГТП и там ми казаха, че колата не ми работила оптимално на бензин (не покривала нормативите) и за да се оправи това, трябва да се направи реглаж на бензин - центровка. Имам Хонда Акор 7, 2.4 автоматик - бензин/ газ. Карам колата само на газ. Искам да попитам някой имал ли е подобен проблем да не му работи оптимално колата на бензин и къде си е правил реглаж на бензин - центровка. Този термин реглаж на бензин - центровка не е ли същото като реглаж на клапаните, защото това го правих януари месец. Благодаря на всеки, който отдели време да сподели мнение.
  2. Здравей и честито за покупката. 1. Двигателно масло - аз използвам Motul 5w30 като маслото го взимам от общите поръчки, които се правят тук във форума. Това е темата: https://forums.hondabg.com/forum/27-общи-поръчки-от-страната-и-чужбина/ 2. Масло на автоматична скоростната кутия - Относно маслото, казвали са ми и съм чел тук мнения на по- разбиращите и компетентни от мен и препоръчват само оригинално масло. Преди месец-два точно направих обслужване в сервиза на Motobox Овча Купел (гр. София) и съм доста доволен от хората и обслужването като цяло. 3. Окачване - тук нищо не съм правил до този момент 4. Диагностика - не съм правил цялостна диагностика, но ако правя бих се обадил в Motobox Овча Купел (гр. София) и да ги попитам дали правят тази услуга. Имай предвид, че понякога трябва да звъниш по- настоятелно докато вдигнат. 5. Спирачни апарати - може да питаш пак дали правят диагностика на спирачните апарати в споменатия сервиз от горната точка 6. Гуми - моята кола е 2003 производство и гумите, които ползвам са с размер 205/55/R16 - летните ми гуми са: BRIDGESTONE TURANZA ECO, но зимните не помня какви бяха. 7. Смяна на хидравлична течност - не съм го правил 8. Проверка по ВИН номер - не съм правил и не знам къде може
  3. А от къде мога да си купя оригинален филтър за скоростната кутия? Авоматик е и моята кола. Акорд 7, 2.4?
  4. Благодаря на всички за мненията! Успях да запазя в Мотобокс в края на този месец.
  5. Здравейте, може ли да ми препоръчате място в София, където са ви правили регулаж на клапаните и след това сте нямали проблеми. Карам Хонда Акорд 7, 2.4 - автоматик, газ/бензин. Благодаря на всеки, който сподели мнение.
  6. Здравейте, от както купих колата (преди 2 години), Акорд 7 (двигател 2.4 автоматик) не ми се е налагало да сменям накладки и спирачни дискове и като цяло - един приятел ме посъветва, че е добре да се сменят понеже имат нужда от смяна. Не разбирам много, много и затова пиша този пост за да попитам следното: - може ли да ми препоръчате къде в София мога да направя смяната на накладките и дисковете? - аз ли да си поръчам нещата или направо от мястото, където ще ги сменят те да се оправят с поръчката? - каква марка да гледам и от каква марка сте доволни вие? - долу горе колко би струвало смяната им? - има ли определено време на което трябва да се сменят (примерно изминати километри или на някакви години)? Благодаря на всеки, който отдели време, за да сподели мнението си и даде насоки.
  7. Здравейте, тъкмо обслужват колата - смяна на масло и филтри и ми казаха, че меката връзка ми е на заминаване и че трябва да се смени и катализатора. Казаха, че ще струва 300 лв. понеже не разбирам много нещата - това ок цена ли е?
  8. Здравей, искам да поръчам Линк: https://www.ato24.de/en/motul-8100-x-clean-5w-30.html Вид и количество: MOTUL 8100 X-CLEAN+ 5W-30 5x1L Стойност на поръчката: (5*10.15)*1.9775 = 100.36 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат пратени по REVOLUT Начин на получаване: - чрез куриер (адресът е изпратен като лично съобщение)
  9. Алтернатора е умрял, сега ще го сменят
  10. Не угасна в движение. Тръгнах от вкъщи и стигнах до мястото, където трябваше. Загасих я. Оставих я на P и после като исках да запаля, таблото ми гасне и колата не пали.
  11. Здравейте, закъсах на пътя и колата не пали. като завъртя ключа таблото светва и когато го завъртя да паля - започва да премигва и после загасва. Също така спирачката ми е твърда и като я натисна не потъва. някой имал ли е такъв проблем и как го е решил.
×
×
  • Създай нов...