Jump to content

darius

Фен
 • Content Count

  2880
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

darius last won the day on March 4

darius had the most liked content!

Community Reputation

724 Excellent

About darius

 • Rank
  Хонда маниак
 • Birthday 06/08/1976

Profile Information

 • Интереси
  RWD, 550Nm
 • Кара
  ше EN1, EG8, EJ9, EK4 supercharged, RN3, CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, CW2

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13425 profile views
 1. Цената на горивата и петрола падна! Е сега, да си носят бензина в къщи, както винаги съм казвал! Намаляваме потреблението, намаляват цената!
 2. Не превръщайте темата в политическа дискусия! Вирусът на политиканстването е по-опасен!
 3. Доста съмнителни са италианците с тези данни. Явно всеки смъртен случей е обявяван за такъв от корона вируса! Нали трябва да се точат кинти от ЕС, гърците да не са по-глупави.
 4. Лекарството споменато вече е: 1.Резохин,Азитромицин https://thebulgariantimes.com/Николай-Бареков-короната-се-лекува-с-50/
 5. Медийният вирус ще промени света! Явно създателите са се престарали! Сащ ще хапнат дървото скоро! Масови съкращения и 3.5млн безработни! В Южна Америка как ще се развият нещата, е много важно? Особенно Мексико! Атакуват ли червените Сащ, целият свят ще запалят!
 6. Четири литра наливна бира, моля! - Носите ли някакъв съд да Ви я налеем? - Със самия съд разговаряте!
 7. Ако се появи още някой вирус, който се лекува с алкохол, няма да издържа!
 8. Снощи ми писна от скуката. Сложих по едно шише ракия във всяка стая. И цела нощ обикалях от бар на бар!
 9. Македония, малка страна извън ЕС: "Caмo дa припoмним, чe влacтитe в Мaкeдoния рeшихa зaплaтитe нa вcички държaвни cлужитeли, нaчaлници, ръкoвoдитeли, кaктo и други длъжнocтни лицa в държaвнaтa aдминиcтрaция щe пoлучaвaт caмo минимaлнaтa рaбoтнa зaплaтa, дoкaтo трae кризaтa c глoбaлнaтa пaндeмия. Cтaвa въпрoc зa дeпутaти, прeмиeрът, вицeпрeмиeритe, миниcтритe, кмeтoвeтe, дирeктoри нa държaвни и oбщинcки дружecтвa, cъдии, прoкурoри и oбщинcки cъвeтници, кoитo щe пoлучaвaт минимaлнa зaплaтa в рaзмeр нa 14 500 дeнaрa." Източник: https://fakti.bg/bulgaria/458240-biznesat-v-balgaria-s-prast-v-ustata-za-obeshtanata-podkrepa-ot-darjavata А в БГ, никога! Няма такъв силен политик, дори да предложи! Единствено Марешки е ефективен с бензина и дизела!
 10. Колега, индийците ядат още повече плъхове. Деликатес! Има такава каста! От хилядолетия се ядат змии, гущери, плъхове и др. влечуги. Но взимаш корона вирус от змия, съединяваш го с такъв от змия, и му залепяш още 4 човешки HIV 1! После го пускаш в некое животно, да си стане естествен!
 11. Вместо да се стопля, заваля сняг. И се задържа! Как ли ще се отрази на разпространението на вируса?
 12. Положението се влошава, не излизайте без причина!
 13. Има много рецепти с чесън. Другият "лек" е топла вода и лимон, без подсладители на гладно.
 14. Днес влизах в една такава, помолиха ме да сваля очилата и маската, да ме видят дали личната карта отговаря. Е, поне ме познаха! Служителите наистина ги е страх от обири!
 15. Хубей, най-населеният град в Китай, с население от над 9 млн. човека. Като се има предвид, че ученията се проведени в края на октомври, а първият случай в Ухан е открит в средата на ноември 2019 г. , това се вписва в инкубационния период на коронавирус, приет от лекарите - около 14 дни. Учени в световен мащаб и водещи вирусолози на Великобритания, както и на Русия, официално заявяват, че това е изкуствено създаден вирус. Британските учени твърдят, че в природата не може да има наведнъж четири белтъка от HIV1. Един белтък би могъл да попадне в новия вирус, но наведнъж да са толкова грамотно и правилно съединени, монтирани и "зашити" наведнъж четири белтъка от HIV1 - това е невъзможно! Фактът, че вирусът е създаден изкуствено, е очевиден, според експерти това се доказва от факта, че вирусът е хибриден. COVID-19 е изграден от три вируса: открити са два коронавируса - коронавирус на прилеп и коронавирус на змия, плюс четири вложки от вируса на имунодефицит на човека. В природата подобна комбинация не би могла да се получи. COVID-19 се състои от четири белтъка на HIV1, отговорни за имунитета на човек, и на тях се дължи високият процент на смъртност , „казва вирусологът Игор Никулин, бивш член на Комисията за биологични оръжия на ООН."
×
×
 • Create New...