Jump to content

darius

Фен
 • Content Count

  2847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

darius last won the day on February 2

darius had the most liked content!

Community Reputation

720 Excellent

About darius

 • Rank
  Хонда маниак
 • Birthday 06/08/1976

Profile Information

 • Интереси
  RWD, 550Nm
 • Кара
  ше EN1, EG8, EJ9, EK4 supercharged, RN3, CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, CW2

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13244 profile views
 1. Бях в Пловдив вчера. Браво на управата и тези, които проектират шосетата. Кръгови, еднакви маркировки на различни кръстовища, зелена вълна и т.н. Ако продължават така, може и задръстванията да намалеят. Много са напреднали, за разлика от "умните" в София, които боцкат светофар, след светофар.
 2. CL 9, след профилактика спря. СW2, предстои профилактика, само при -5 се чува, но не винаги.
 3. Специално за Х3 ще имаш много ядове. Парите за бавареца са няколко нива над ХОНДА. А, втора употреба баварец си е на късмет, особенно над 200к.с. Имам колега с Е61, швейцарско бензин с газ. Не спира да мърмори колко много струва поддръжката. Всеки месец, нещо се разваля. Колата е на 200 000 реални км.
 4. Тойота Аурис, Приус, Рав4, без Лексъс и т.н. хибриди 5/100!
 5. Пример: Bridgestone Potenza RE002, DOT 3914. 25 000км на Стрийм и 40 000км на Акорд CL9! От 2014 до 2019 включително! Може още да карат с 2.5мм грайфер, но ги смених! Купувайки си евтина гума, трябва да сте сигурни, че няма голям пробег. Същото е с Мишелин и Пирели, много мека и се износва бързо.
 6. Да сравняваме Bridgestone с Hankook е несериозно!
 7. Ако на св. Валентин нямаш половинка, намери си литър! Честит Трифон Зарезан на всички влюбени!
 8. Жената пита: - Ако отида при друг мъж, на теб мъчно ли ще ти е? - Е, какъв пък ми е той, та да ми е мъчно? Да се оправя...
 9. Продължавайки да тренира, вече няколко месеца, Мими разбра, че боксът - това е крепко семейство, възпитани деца, вежлива свекърва и верен съпруг...
 10. Забелязали ли сте, че след като ви се родят деца, започвате да питате отново родителите си, дали може да излезете вечерта!
 11. Сутрината мъж с бебе на кенгуро, си караше спокойно с над 60км/ч по "Тодор Александров"! На обяд в Лозенец, жена със дете/ около 3г/ в скута също караше и държеше телефон в ръка! Тея хора нямат страх, безсмъртни и с по 10живота, като на електронна игра! Един вече си уби детето със шейна!
 12. Излизам на кръстовище, нерегулирано, без предимство! Завивам на дясно и чакам да ме пуснат! Във лентата за направо точно пред колата ми, младо момче, чати, в кола с десен волан! Завих надясно, престроих се пред него! Левият му фар осветява целият ми таван, огледалото- слънце, десният долу! Английска му работа, как е минал технотест и преглед? В други държави те спират от движение, след първия сигнал!
 13. Наблюдавам, почнали са да регулират светофарите. Левите секции винаги трябва да се пускат с тези направо, а не след това. Като ги пуснат заедно се избягва задръстването в лявата лента. А за светофарите през 50 метра, ще питам кой ги произвежда, та ги садят като гъби. Кръговото е по-скъпо, но го правиш веднъж!
 14. Валутният борд дава сигурност вече 23г. Сметки, работна заплата, лихви, прогнози, всичко е предвидимо. Ако не беше борда, БГ щеше да е друга държава, но ......
 15. Сложил си една пластинка, а показваше истинско муген анти крило. https://mcomposit.com/?lang=bg Ей тези могат всичко, но цената.........
×
×
 • Create New...