Jump to content

darius

Фен
 • Content Count

  3027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

darius last won the day on June 11 2021

darius had the most liked content!

Community Reputation

825 Excellent

About darius

 • Rank
  Хонда маниак
 • Birthday 06/08/1976

Profile Information

 • Кара
  ше EN1, EG8, EJ9, EK4 supercharged, RN3, CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, CW2
 • Интереси
  RWD - 550Nm, AWD - 600Nm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

17161 profile views
 1. 320km, от които около 80км междуградско(90км/ч) и 240км магистрала(120км/ч)! Имам някъде снимка 6.9/100 по компютър с Акорд 8г. 2.4. При зареждне на газта, даде 9.5/100! Експеримента беше един единствен и мъчителен! И като при колегата, жената правеше забележки! А децата казаха, че не карам както трябва!
 2. Ранна утрин в бургаско кафе! - Ино кафе! - Нес ли? - А нйе ве утре, много ясно, чи ниес !
 3. Какво няма оперативна корекция по Гжулиана Дани? - Ами, мозъка - отговорило радио Ереван!
 4. "Компютърът никога няма да замени човека!" Стара канибалска поговорка.
 5. Старо, но златно: Як като бик и почти толкова умен! - Като видя червено и ставам като бик- споделя момък на девойка в червена рокля! - А, ако съм в зелена пасеш ли?
 6. Е, това с плуването е много показателно, особенно за един колега, дето разбира плановете А, Б и С, като пълнене на бидони! Ограничаване ползването на енергийният ресурс би повлиял на цената, но само при масовост! Спираме да зареждаме една седмица. Тотален бойкот и ще видим цената къде отива! Това в БГ е неприложимо. План Б, купуваш хибрид, 5/100. План С спираш карането на къси разстояния и ползваш градският транспорт, колело, пеша! План Д, определяш си макс бюджет за гориво. План Я, продаваш колата! А Ботев си е революционер! И добре че сега не може да види България!
 7. Май ще последваме Цецо с колеУото! Цената на бензина отиде 3.50! А в една тема за прогнозите някои колеги ме обвиняваха във всяване на паника, май, май!
 8. Ляв мигач и чакам! Жълто! Зелено! Чакам! Тръгвам ляв завой! Тротинетка в ляво от мен движи направо! И познайте!!! Пред нас минава Жибка, пресичайки ни пътя! Свиря и този с тротинетката ми се дърви! Е бяха децата отзад, иначе язък за тренировките и анаболите дето ги е изпил палячото в черно!
 9. Лека полека България се превръща в Англия! Пидалите се увеличават и всеки ден вали! Това за юни тази година!
 10. Спирането на аварийки до магазини и на завои стана Закон!
 11. Прибира се мъж след работа, вади бутилка Гленморанж и жена му го засича веднага: - Ако пийнеш и една глътка, секс няма да има! Мъжът седи замислен! - Какво мислиш?- пита страшно жена му! - Мисля си кое предпочитам, 12год. уиски или 50 годишна ***ка!
 12. Пациент след прегед при лекаря: - Докторе, почнах да разбирам жените напоследък! - Не си за мен, ходи при психиатъра!
 13. От месец съм на тръни по светофарите. Светва ми жълто, изчаквам, светва зелено и се почва, камиони, 2 коли, велосипеди да минават пред мен! Свиря, светя, засилвам се към тях, никакво трогване, безсмъртни са. Дали да не взема баничарка за 1000- до лева и да обърна няколко 100 000 струващи надути пуйки, а?
 14. Да ти кажа честно не съм се замогнал, даже обратното, инфлацията да не мислиш, че ме подминава? Всичките ми коли са с кредити до сега! А, ковид, със затвореният бизнес? Просто се дразня, че няма достъпен хибрид с повечко коне! А ХОНДА винаги е била спортно насочена, ама била! Какво им пречеше Акура RLX hybrid, да и сменят емблемата и да е ХОНДА легенда за Европа? В Швейцария си имат традиции и пазар!
 15. Ще е семейната версия на GTR!
×
×
 • Create New...