Jump to content

darius

Фен
 • Content Count

  2947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

darius last won the day on December 15 2020

darius had the most liked content!

Community Reputation

756 Excellent

About darius

 • Rank
  Хонда маниак
 • Birthday 06/08/1976

Profile Information

 • Кара
  ше EN1, EG8, EJ9, EK4 supercharged, RN3, CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, CW2
 • Интереси
  RWD, 550Nm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13960 profile views
 1. Задача - прочетете условието внимателно: Мама е по-голяма от сина си с 21 години. След 6 години ще бъде 5 пъти по-голяма от него. Пита се: В този случай - къде е тате? Решение: Нека да допуснем, че възрастта на сина е Х, а на майката - У. Следователно Х+21= У, а след 6 години - 5(Х+6)= У + 6 Когато решим тези две уравнения, ще получим 5X+30=X+21+6 X=- 3/4 . Следователно - възрастта на сина е (-3/4)години - с други думи: (- 😎 месеца Отговорът на зададения в началото въпрос е: В този случай тате със сигурност е върху мама!
 2. Блъскат се два джипа в София! Слизат две яки мадами: - Ти знаеш ли на кой е тоя жип, ма? - Знам! Нали, аз го карах преди!
 3. Кат- институцията, която е в 20 век! При въвеждането на масивите от данни е използвана логика, която някой по-прибързан от нас би нарекъл "катаджийска". Регистрациите на някои модели, примерно Opel Meriva, са спретнато събрани в един ред. Но за други, да речем BMW Серия 3, има стотици отделни редове по двигател, кубатура, задвижване, или просто по екзотичния начин, по който в някое районно управление на МВР са решили да запишат модела (примерно "БМВ 3 ЕР РЕИХЕ", явно идващо от BMW 3er Reihe - "трета серия"). Има две напълно независими графи "ХОНДА ЦРВ" и "ХОНДА ЦР-В", макар да е очевидно, че и двете се отнасят за Honda CR-V. Volkswagen Caddy съществува като два отделни модела - ФОЛКСВАГЕН КАДДИ и ФОЛКСВАГЕН КАДИ, а има и трети ред, наречен ФВ КАДИ ЛАЙФ (Life е ниво на оборудване). И така нататък!
 4. Гледам в магазина комплект за рисуване - 39 лв. Бутилка „Джак Даниелс” - 40 лв. И си мисля: „Аз за 1 лв. художник няма да стана....”!
 5. Питали една готина мацка: -Защо нямаш татуси, модерни са? Тя отговорила: - Ти виждал ли си на Ролс Ройс лепенки бе?
 6. Отива един дядо в аптеката и гледа млада красива аптекарка! - Моме една виагра от 100мг.! Качило се момичето на една стълба, към най-горните рафтове, но била само с престилката, отдолу гола, лято е, да се проветрява! Гледал дедото мигал, въртял глава, па рекъл: - Моме, нема да купувам, проблема е в бабата!
 7. Истинската жена винаги е позитивна и винаги гледа напред! Влючително и като паркира!
 8. Движение за защита на мъжете! Лозунг: "Не, на насилето над мъжете! Спрете да ни влачите по моловете!"
 9. Двама махмурлии: - Малииии, снощи съ напи'ме кът бмв-та! - И що точно кът бемвета? - Ми ни моем да вървим!
 10. Колко се вдига и за какво време? Мирише ли на дизел и рядко ли е, някоя дюза вероятно тече!" Пикае" на жаргон!
 11. Висок разход! За 150км само в София център, къси макс 5км придвижвания, 23/100! Е това е рекорд!
 12. Влизам в квартална улица! В ляво паркирани коли, моето платно свободно! Стигам до средата и едно такси бързо влиза в улицата и спира пред мен! Една нагла лелка с очила ми сочи в ляво да мина, за да може тя да си кара направо в моята лента!
 13. Колеги внимавайте с маските! Сменяйте на 2 часа! Пазете се от контакт със прекарали и болни! На открито не слагам маска!
 14. Мислех да пусна нова тема( Кой се разболя от ковид?), но ще използвам тази! Та аз се раболях около 2.11.2020! И се почнаха едни премеждия с лични лекари и болници, но към 26.11. се оправих! Други колеги изкараха ли го?
 15. Студено ли е, задръстено ли е в София, но скочи моя разход рязко от 14/100 на 18/100! Често като чакам в колата, си стои запалена да ме топли! Та така с разхода. Иначе из Родопите покарах със скорост около 80 и ми даде 7.5/100!
×
×
 • Create New...