Jump to content

darius

Фен
 • Content Count

  2966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

darius last won the day on December 15 2020

darius had the most liked content!

Community Reputation

778 Excellent

About darius

 • Rank
  Хонда маниак
 • Birthday 06/08/1976

Profile Information

 • Кара
  ше EN1, EG8, EJ9, EK4 supercharged, RN3, CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, CW2
 • Интереси
  RWD, 550Nm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

14104 profile views
 1. 14/100 за 450км градско в София на компа!
 2. Varta и excell, yuasa, gigawatt, изкараха едвам 4г! Sznajder 8г. yuasa на 2.5 г, взе да дава проблеми, но се оказа платката на алтернатора!
 3. Прибира се мъжът в къщи: -Скъпа, имам добра и лоша новина. С коя да започна? - Кажи първо добрата. - Ами ще ставам баща. - Как така?! Аз не съм бременна! - Ми това е лошата новина.....
 4. Реших да готвя телешко с червено вино! И гледам в хладилника няма телешко! И нарязах една ябълка във виното!
 5. Не! Разказвай ако си бил! Но щом американците го сочат за пример и световните медии го похвалиха, значи е направил нещо значимо: 1. Всички руски шпиони са изхвърлени с един удар. Да ги разкриеш е трудно, дори невъзможно. 2. Всички подкупни полицаи са без влияние и възможонст за рекет. 3. Няма вече, мой, твой човек, мафията е изхвърлена.Връзките не важат. 4. Нов бардак със стари каки не се прави! Нови правила, законни.
 6. Здравейте! Реших да напиша отделна тема за гумите и следствият от тях, които използвам в последните години! Хонда Акорд CW2: 225/45/17. Първи гуми Мишлен пилот спорт и последният да затвори голямата прехвалена врата! След първите 3000км ги замених с Bridgestone Potenza RE 070! Невероятно добри гуми без никакви забележки, твърд външен борд и уникално сцепление като ги загрееш! Но, всички се чудят, защо са необходими спортни гуми на тежко комби? Отговора не е логичен! И започнаха след 30 000км да се кривят и бият задните гуми със скорост над 120км/ч и се успокояват след 160! Заключението е -3 градуса камбър! Следват много спорове, защо и как и Hardrace camber and Toe arm kit rear! -1градус! Bridgestone Blizzak ML 001 Evo зимни. И нови гуми Bridgestone Turanza T005. Вече гумите са подходящи! Но шило в торба не стои, смяна днес с най-новите Bridgestone Potenza Sport! Не мога да включа ESP, като ги загрея, а темперетурата на въздуха е 12гр. Хасвалта сигурно е студен! До сега с накладки EBC Yellow stuff (ЕК4, CL9, CW2) и EBC Blade disc(на CL9). Чудя се дали да сложа GD Series Slotted + Yellow stuff, за да спирам още по-добре, т.е. отлично и брутално? Колата е за семейно ползване и рядко минава 4000 об/мин., но знае ли човек кога ще спира? А, дали да свири Garrett под капака? Civic EK4, Stream RN3, Honda Accord CL 9 със Bridgestone Potenza RE 002, изключително здрава и качествена гума.
 7. Иванчо звъни на баща си! - Тате, да дойдеш в училище, викат те? - Иванчо да не си бъркал под полата на някоя съОченичка! - Не бе тате, учителката иска да види кой идиот ми е помагал за домашното!
 8. Не рязане, а изкореняване! Грузия 2004! "Грузия влезе в световните новини през 2004, след като току-що избраният й президент Михаил Саакашвили внезапно уволни... цялата пътна полиция. Почти 30 000 служители бяха освободени, а самата структура - разпусната. " Източник: https://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/36141-kak-edna-strana-uvolni-cialata-si-pytna-policiia
 9. ОК, но глобите сега се връчват и 90% се крият или са със сменени адреси! В Швейцария глобата отива в данъчното, както и в БГ преди години. Не плащаш, но получаваш лихва! Като при парното, но тук се ослушват! Електронното правителство ще уволни поне 400 000 нищоправещи бюрократа!
 10. В дъното на стаята мъждука свещ. Възрастна гледачка намества очилата си и забива поглед в разтворената длан на лорд Джон: - Вие ще бъдете заклан, одран, нарязан на парчета, сготвен, изяден... - Госпожо - прекъсва я лорд Джон, - струва ми се, че и за двамата ще бъде по-добре, ако ми разрешите да си сваля ръкавиците от свинска кожа...
 11. Днес стоя на бул."Вардар" и Стамболийски, завивам на дясно към Западен парк. Лявата лента е за на ляво, дясната за на дясно! Пред мен рейс, до мен кадилак, "кармазъ". И той се гласи на дясно, но не му се чака и е в лентата за наляво. Светва зелено, рейса тръгва, вижда напъващият го кадилак, изнася се напред и завива на дясно с възможно най големият радиус, препречвайки пътя за ляв завой по дясното платно на бул"Вардар"! И двамата ли са в нарушение или на мен ми се струва? Кръстовището е много заплетено и няма маркировка, дупка до дупка с трамвайни линии! Иначе светофарите са добре настроени!
 12. Питали радио Анкара: - Пречат ли порнофилмите на нормалният сексуален живот? - Разбира се. Натъжават, като гледаш ората какви красавици мачкат, а ние какви вълци давиме!
 13. Цецооо, глоби много, закони също. От години не са ме спирали за проверка. По пътя няма никой, който да прилага закона. Висят на знаци 40/50/60 с камери и до тук! 65 000 служителя на полиция, пожарна и служби, лапат заплати и спят по патрулки и паланки.
 14. Не бих си купил кола по картинка! В сайтовете за употребявани автомобили има фирми доставящи коли от Корея. Има доста съблазнителни цени и модели! Комисионната е ясна от самото начало! НО 7000лв. за кола от САЩ или Корея ми се виждат много. За до 5г кола си заслужава, но за 10г. Хонда, едва ли.... А и със седем бона и нов двигател мога да сложа.
×
×
 • Create New...