Jump to content

darius

Фен
 • Content Count

  3147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

darius last won the day on June 19

darius had the most liked content!

Community Reputation

885 Excellent

About darius

 • Rank
  Хонда маниак
 • Birthday 06/08/1976

Profile Information

 • Кара
  ше EN1, EG8, EJ9, EK4 supercharged, RN3, CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, CW2, AWD - 550Nm
 • Интереси
  RWD - 550Nm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

21649 profile views
 1. Няма да стане и до 5г.! Борбата е кой да върти парите?
 2. Новата опастност по българските пътища се нарича украински тираджия. И придружаващите ги бусове и коли. Вчера два залепени един за друг и един бус плътно зад тях, направиха невероятно задръстване преди Плевен,посока София! А след Крън друг маневрираш тир успя и да убие двама българи! Неслучайно ги блокират поляците. Евтини и безотговорни.
 3. 1.5 VTEC Turbo - 182к.с., макс скорост 220км/ч! 1232кг за 182к.с. е добре, но не достатъчно! Няма как да вдигнеш 250, зареди ограничителя на обороти! Карал съм с 2*0 сивик и е доста трудно! Колата е лека и някоя бабуна или дупка ще я превърне в !
 4. На всяка пешаходна пътека, легнал полицай! Сваля скороста моментално! Това е решението.
 5. В София има объркващи светофари, работещи на различен принцип. Ляво и направо, задължително трябва да са заедно, иначе се задръства лявата лента и тези направо не могат да минат. Или едновременно ляво и направо и после лявата да се спира. Има го, но не на всички светофари. При три ленти всички стоят в средното, а в дясно и ляво празно. Много шофери не знаят правилото за дясно стоящия из еднопосочните улички. Масово се спира на аварийни на централни булеварди. Доминос, нагло с голям камион си разтоварват стоката на входа на южният парк.
 6. Винаги има и други марки, по-красиви и мощни, но както и друг път съм казвал Хонда си е здрава кола. За други марки, първо намирам майстор, тогава купувам! Да обслужва колата и да е запознат какво прави, иначе боли джоба, ама много!
 7. Ползвам този път редовно. Нощно време, да нямаш работа там! Дрифт, 250, некадърници и т.н. Последното приключение беше преди кръговото за Ахелой и Каблешково. Спускам се към въпросното кръгово от Равда, посока Бургас. Скорост около 100, без газ, идва кръгово. В огледалото дебело и грозДно амг. Давам му път. Минава ме и на кръговото спирачките му пушат. И понеже съм зевзек, минах кръговото, секох по хордата на завоя. И понеже дебелото амг в завои е зле, го настигнах. Тоя като се ядоса, до първият завой беше на 200. И там натиснах спирачка, защото смисъл няма.
 8. Ами ние така и правим, почваме в четвъртък! Петък черен. Понеделник махмурлук от уикенда, Вторник, Сряда работим, четвъртък подготовка за укенда и т.н. Нейде из врачанско, първа брачна нощ: - Маро, побарай го, виж така добре ли е, да не зема го предърва и да та изтумба?
 9. Eй това е супер. На мен ми харесва! Не си го купувай, като не е много красавец!
 10. Срува ми се възможно с нова платформа и само външен кит, калници, фарове и стопове. Но напасването си е играчка! Или вариант, да прилича на някой стар модел. Това го направиха с Хонда Е!
 11. Ето една статия за КАТ. https://safenews.bg/kat-prodalzhava-da-zhivee-s-ubezhdenieto-che-edni-hora-iz-hrastalaczite-proizvezhdat-sigurnost-na-patya/
 12. "Държавата, това сме ние" Е, звучи ми малко неправилно! В държатата почти всички институции са ..................... Особенно КАТ, да не говорим за съд, полиция и т.н. НО, пожарната работи!
 13. Ръчката дава по-голяма икономия, забелязъл съм разлики до 2л/100 газ комбинирано: CL9, ръчка, 10/100. CW2, АТ, 12/100.
 14. Колеги, продавам Акорда 2,4 и купувам 2.0! 5/100, спрямо 10/100 за 2,4 си е голяма разлика!
 15. Ей, едно време кви вещици имаше, а сега едни с големи бомбе и големе джуки, а метлите на главата! Чукат на вратата отварям и: "Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам – първа радост е за мене."
×
×
 • Create New...