Jump to content

temerut

Фен
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About temerut

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  HONDA HR-V
 • Пол
  Женски
 • Място
  София
 1. А защо тук? Или не е 4x4? Markony, след Del Sol и HR-V у нас, знам, че това ще е следващата ни ХОНДА. Информацията за ELEMENT обаче е по-постна и от тази за HR-V преди 8-9 години. Затова, ще бъда безкрайно благодарна, ако споделите малко повече лични впечатления. А мисля, че има и други, които си мечтаят като пораснат да имат тази кола И...Честит празник!
 2. Благодаря, Маркони! Извинявам се, че ''нахълтах'' така в темата на колегата!
 3. При мен неусетно са се повишили до 1500-1550... Значи имаме проблем?
 4. А аз на това: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56571&hl=
 5. Ама на човека и за една не му се дават пари ... То и на мене така ... Сега сериозно...Необходима е винетка! Вероятно са правени някакви компромиси за Лорда и Васко да Гама и за всичките хубавци покрай Биг Брадър, но винетка си трябва...И знаци имаше... Днес, заради тази тема се загледах - "Ботевградско шосе" - с.Мусачево - гр.Елин Пелин - гара Елин Пелин ...ами нямаше нито една табела за винетка?!?!? Та се чудя - дали да не "легнем" на тая / май ми е любима емотиконка.../
 6. Благодаря ти! Ами явно ще е план "Б"- "...шенкела под мишница..." и каквото е останало от диска, сп.апарат и ... Какво ли още ще излезе
 7. Мерси за отговора,Кико! Вече съм по-спокойна...
 8. Привет, момчета! Още преди да го купим, бях изчела доста за модела и мисля, че някъде / в момента обаче не знам къде/ се твърдеше, че окачването е идентично с това на този сивик... Е... понеже вече имаме проблем, та ми е нужно вашето потвърждение Иначе варианта е-шенкела под мишница и бегом към магазина /моргата/... ПОЗДРАВИ!
 9. Здравейте, момчета и момичета! Виждам, че в това хубаво време не ви е до писане, ама то сега й е времето за каране на тая кола ... Питането ми е дали калобрани за сивик 5ген., хеч, биха станали на дел сол-а? Гледайки по картинки ми се струва, че са почти...ама не съвсем еднакви.. Ако някой е правил това упражнение, моля да сподели ! Поздрави и умната!
 10. Дори и да не е само за рибата пак ще му стига. Имам такова, 105 к.с, 99-та, първа регистрация 2001г. Внос от Италия. Тъй като доскоро беше единствена кола се караше и зиме и лете. За пет години експлоатация, да сме ползвали 4x4 двайсетина пъти...Смея да твърдя, че и само предно би свършило работа....Иначе постоянна скорост 150 по магистрала си държи спокойно, ако това има значение /кому е нужно тази скорост с тази кола/...Разход, колкото и да не ви се вярва- каталожен...Та...Опитвам се да кажа, че дори да е само с предно и 105 коня и внос от Италия, и дори да е жълта , ако е в добро здраве ще му върши чудесна работа и не само за риба... Успех в търсенето!
 11. Само питам: заради клавиатурата или заради "устройството"...?
 12. temerut

  Photos

  Ами..Нещо подобно
 13. Тази тема не мога да пропусна...Аз съм Нели и съм собственичка на един от най- "дамско" ориентираните автомобили- HR-V...Еднакво красива и зиме: .... и лете: :
×
×
 • Create New...