Jump to content

Varz

Фен
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Varz

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Peugeot
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Бургас
 1. Някой да има впечатления от тази варненка? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11521288134740239&slink=6so11p
 2. Ето какви неща пропуска човек в бързината Ако на някой му е интересно, общо 3 грешки са - P0171 (Fuel Metering Too Lean) , 61-1 (Battery Voltage Failure) и B1177 (Abnormal Battery Voltage). Т.е. действително бедна смес и заминал акумулатор като според детайлното замерване съотношението въздух-гориво (газ) е било 14,6 : 1. Честно казано нямам представа какво е нормалното, ноо стига спам, че май поизбягахме от темата.
 3. Не бях там докато са я закачали, а това което ми каза приемчика е, че предполагат, че е бедна смес на алтернативното гориво. Нямам представа дали ECU-то не го плюе като някаква по-обща грешка. Протокола не е в мен, ще го погледна довечера, но вчера на прима виста не видях резултати от компютърната диагностика.
 4. Днес ходих да гледам въпросната - като цяло колата е прилична, естествено с нормалната амортизация за 10 години търкаляне по лачените ни пътища. Освен видимите забележки - 2 петна на предния капак, където лака е олющен, лека вдлъбнатина на багажника и гуми, плачещи за смяна обаче изскочиха и други потенциални проблеми, за които може би и настоящия собственик не знаеше. А именно - теч на хидравлично масло, луфт в кормилната рейка (т.е. най-вероятно иска рециклаж), щракане в съединителя и Check Engine, за която не стана ясно от какво е - съмненията са за бедна смес на газ, според собственика може би проблем с акумулатора. Последния със сигурност е за смяна - беше замерен. Всичко това след преглед в Бултрако. А и забравих - доста сериозни луфтове между броня и фарове от двете страни. Да не останете с грешно впечатление - колата е доста ОК, нооо не и на тази цена (лично мое мнение)
 5. Здравейте (потенциални) колеги, от известно време съм на лов за запазена 7ма ген. бензин, та наскоро попаднах на въпросната: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11520862313775836&slink=6mjki7 От 2 дни се опитвам да се свържа с продавача, за момента безуспешно. Прави ми впечатление, че е доста постна откъм снимки, та се чудих дали някой я е гледал. Няма я в раздела "Продава Хонда", така, че най-вероятно не е на колега. Всяко мнение ще е от полза
×