Jump to content

Беселин

Фен
 • Content Count

  713
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

201 Excellent

About Беселин

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  HONDA CIVIC 1.7CTDI
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. На мен ми смениха безплатно въздушната възглавница на CIVIC 7 1.7 ctdi, но не са ми пращали писмо, защото не съм купил колата нова от тях, а аз им отправих запитване.Сега като се замисля може да ги питам за 8-мата на баща ми.Бях забравил за тази сервизна акция :-)
 2. Имай предвид, че хечбека вози доста, ама наистина доста твърдо и, в някои ситуации е много мудна кола.Това усещане се усилва от дигиталния скоростомер.Ако я настъпваш не е и от най-икономичните, но аз карам 7-ма 1.7ctdi и всичко друго ми се струва с голям разход :-)
 3. Нещото е 1.8 I-Shift.110 на 6-та предавка е максималната скорост на изкачване на наклонен пътен участък от CIVIC8 с 1.8 мотора с ръчни скорости.По същия участък на изкачване CIVIC 7 1.7 ctdi развива 150км/ч без проблем.Питам дали с I-Shift колата е същия труп на пътя като с ръчни скорости.
 4. Върви ли това нещо, че ръчката като види малко наклон и на 6-та изплезва езика?Трява да ѝ връщаш предавки, 5-та, та и 4-та. Сивик 7 дизела е 40 коня по-малко но на един и същи участък с наклон може да развие спокойно 150км/ч на 5-та ппредавка, а 8-ма серия с 1.8 мотора максимум 110 на 6-та.
 5. Културата на българските шофьори е такава, че като тръгна на път винаги има някой, който да се опита да ме убие. Най-любимото на българския шофьор е да влиза в насрещното платно.На завой изпитва особено удоволствие от това.
 6. Колега здравей, ето линк към желания от мен продукт: https://www.ato24.de/de/motul-6100-synergie-10w-40.html Вид и количество:Motul 6100 Synergie+ 10W-40 туба 5 литра стойност на поръчката 23.75х1.9675х0.95 = 44.40лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка от клон на ОББ Начин на получаване: офис Еконт Парите ще преведа след 1 час.
 7. Добре, пренадуване на турбото. Какво се прави в такъв случай?
 8. Това ли е причината да влиза в авариен режим?Буксата на скоростомера? А това Р0238 boost sensor hight voltage.
 9. Колеги здравейте, Хондата влезе в авариен режим и няколко дни не може да се установи какво е. Показва грешка Р0238 - boost sensor hight voltage. И още някакви за скоростта двигателя (явно оборотите), но вижте и следващото изображение.Помагайте моля!
 10. Колега здравей, включвам се към поръчката с туба 5л Motul Synergie+ 10W40 https://www.ato24.de/en/motul-6100-synergie-10w-40.html И туба 5л Motul 8100 X Clean FE 5W30 https://www.ato24.de/en/motul-8100-x-clean-fe-5w-30.html Отивам да преведа парите и ще ти пратя съобщение на Viber със снимка на платежното. - 110лв с отстъпката. Поздрави!
 11. Колата е хубава ама е егати цифрата.
 12. Беселин

  Снимки на Civic 10та

  Ще има 4х4 за Type R.Мисълта ми беше за масовите модификации.
 13. Беселин

  Снимки на Civic 10та

  Ти колега предпочиташ, но както виждаш тенденцията при всички производители скоро ще е такава.Не, че и на мен всичко ми харесва.И аз искам да има масова HONDA седан или хечбек 4х4, но няма.Това поколение CIVIC трябваше да има 4х4 според мен.Тогава въпроса с цената обаче щеше да е още по-интересен.
 14. Беселин

  Снимки на Civic 10та

  Кога Хонда са предлагали 5-6 двигателя за един модел та не отивали нещата на добре? Я погледни тук http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/31212-bmw-sykrashtava-broia-na-dvigatelite/ На кого му трябват 7-8 двигателя за един модел?Хонда винаги са предлагали малко двигатели, но са били вред.Не като тръгнеш да си купуваш немска кола и се почва: Тоя двигател има проблем с това, другия с онова и т.н.Както виждаш т.нар. премиум марки вече започват да стоплят, някои неща и тръгват по стъпките на японците.Аз работя в немска фирма и сега тепърва вграждаме организационни практики, които японците са ги измислили 60-те, 70-те години. п.п Ще помоля модератора да обедини двата ми поста.
 15. Беселин

  Снимки на Civic 10та

  Бе всички станаха много компетентни бе!? Първо - Хонда е отбора с най-малък бюджет във F1.Нали не мислиш, че това е без значение. Второ - Наскоро бях на семинар на ДиТра за CAD/CAM системи и там посочиха болида на HONDA като пример за иновации.Ставаше въпрос за употребата на нови полимерни материали с много по-високи якостни характеристики от ползваните до момента.За теб може да е провал, за фирмата е начин за изследователска дейност.
×