Jump to content

Беселин

Фен
 • Content Count

  773
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

217 Excellent

About Беселин

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  HONDA CIVIC X 2.0 и CIVIC 8 1.8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ами не, аз съм се заклел такъв варел никога повече да не стъпи в дома ми. Опит едно 80 Б4 Две А4Б5 1.8Т Куатро Едно А4Б5 1.8 Едно А4 Б6 1.9тди 80 горе долу бива.А4 Б5 и Б6 - намразих VAG.Всичко каквото може да се счупи се чупи.Някоя дупка с 50-60км/ч и поне един носач заминава.Рейки, турбини, дросели, имобилайзери, електроника като цяло...едно правиш, друго се чупи. Добре, че минах на Хонда та забравих къде са сервизите.
 2. Наскоро четох няколко коментара на американци под клипове за този модел в you tube.Казват, че вече са навъртяли по над 250000км с 1.5Т без абсолютно никакви проблеми.
 3. Карал съм Хонда с ISUZU мотор около 130 000км.Толкова съм доволен, че няма на къде повече.Продадох я на 266000км (в действителност кой знае колко са били) и работеше, вървеше и гореше както в деня в, който я купих.Мотора е много добър.Разбира се това са вече много стари автомобили и не се знае в какво състояние са.
 4. Ще чакаме да кажеш дали проблема се е оправил със смяната на маслото.
 5. Аз съм минал едва 3000км откакто имам колата и за сега не мога да коментирам нищо, но не съм усетил никакви смущения в работата на кутията.Вашата кола с какъв пробег е?Ако може да се вярва на автокъщите в Канада моята в момента е на 22600км.
 6. 0W-20 както пише на капачката за маслото.Не съм си взел от общите поръчки, защото брат ми беше говорил с негов познат, който има условия да ми свърши работа.По принцип човека се занимава главно с търговия с гуми.Преди не пропусках да се възползвам от общите поръчки, но последно време при нас в сервизите все по-често се мръщят и не им се нрави да работят с консумативи на клиента.
 7. Най-накрая смених маслото.Събра 4 литра и показва, че е на максимума.Първо ми казаха, че ще ми сипят Фукс, но в крайна сметка ми сипаха Мотул.
 8. Аз карах такава кола 9 години докато самата тя навърши 17.Когато я продадох почти нямаше промяна от състоянието, в което съм я купил и изминал с нея малко над 130000км.Ако изглежда зле значи колата е смазана от каране.Моята я продадох на 266000км по километраж, а в действителност не знам на колко е била.Пак казвам, салона си беше в доста добър вид.Ако тапицерията е изпомачкана и покъсана значи колата е експлоатирана много и по-добре не я купувай.
 9. Някой да знае колко масло събира 2.0 160к.с. ?
 10. Забелязвам, че някакви щипки(или капачки) ми липсват.На снимките можете да видите мястото където се намират.От къде да си купя нови?
 11. В какъв смисъл за икономия?И кога са го въвели със задна дата?Моята е 2019г.
 12. На капачката за маслото на моята пише 0W20.Тези дни ще го сменям.Препоръчват ми Fuchs.
 13. Добро утро! Аз ли си въобразявам или маркираните зони на волана светеха с бяла светлина като бутоните, а сега не светят?
 14. Да ви питам колеги, когато оставяте колата на място с лек наклон, задействате ли ,,ръчната'' спирачка или я оставяте само на позиция на скоростния лост P ?
×
×
 • Create New...