Jump to content

maistora88

Фен
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About maistora88

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 08/03/1988

Profile Information

 • Кара
  HONDA ACCORD 2.4 Type S
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

980 profile views
 1. Привет, искам да поръчам VX 1000LL 0W40 - 6 литра и маслен филтър за Хонда Акорд 2.4 2004 година помпата за съединителя я уточнихме Доставка до офиса на Спиди в гр. София жк.Младост 4 - офис Бизнес парк за Любомир Цветанов тел: 0883 363 166
 2. Проверих модулите, понеже си прехвърлих мойто карбонче и частта за огледалата, че моите са по-запазени. Значи номерата на модулите бяха 1 към 1, имаше 4 различни номерации 3 от тях бяха 1 към 1 на двата модула само една беше по различна може би сериен номер и кога е произведен. Иначе мойта е 2004 2.4 Тайп С седан, ръчка, а новия модул е от 2003 2.0 Автомат комби, ако има някакво значение.
 3. Най-накрая обучи се ключа, просто съм правел грешкатаче не съм връщал контакта, всичко вече е точно, благодаря ви много.
 4. Моя модул изглежда като нов даже е по-запазен визуално от този който купих сега, но се виждаше, че са пукнати в основата копчетата на шофъорското и пасажерското стъкло, но си "работеха" уж. На новия мисля че няма счупвания, но като му сваля пластмасите ще видя по-добре днес, тъкмно ще сверя и номерата. Платките са 2 наистина, но централното е в платката на стъклата това го проверих. Днес ще сменя само платките и ще видя какво ще стане.
 5. Не Не съм имал допълнителен модул, при затваряне на стъклото в автоматичен режим щом се затвори напълно след 1-2 секунди се чува едно цъкване, демек спира да се подава ток на моторчето, при мен цъкването се чуваше след 5-6 секунди тоест стъклото си е затворено но моторчето напъва и накрая изгаря. Също на пасажерското стъкло, което няма авто режим при мен от време на време се появяваше, предполагам някакъв проблем и се вдигаше и сваляше само с едно натискване на копчето без да се налага да го задържаш и пак цъкваше след 5-6 секунди и изгоря.
 6. Модулът моя го разглобих от чисто любопитство и стигнах до платката, нея мога да я сменя и да сложа механиката от новия. Но проблема на моя модул беше, че не даваше навреме сигнал на моторчетата на ел стъклата да изключат и така ми изгори двете предни, тоест ако ползвам платката от моя си мисля че пак ще ми изгори моторчетата на стъклата или се бъркам?
 7. Колеги обучението на ключа не се получи, давах на контакт натисках 4 пъти бутона за заключване никакъв сигнал от машинките на централното, пробвах само с вкаран ключ в контакта, след като съм изгасил колата колкото да работят ел. стъклата пак нищо, на работеща кола нищо, дайте идеи какво да правя, че да въртя ключа като на лада не си е работа 🙂(а и багажника не се отваря от ключа). Новия модул е оригинален от ударена кола не китайски ако при други колеги това е бил проблема.
 8. Колеги днес си смених модула на шофьорската врата и сега трябва да го обуча да зключва и от копчето на ключа, понеже в момента само заключва от ключалката (ръчно), някой знае ли каква е процедурата. Също не ми работи автоматичното сваляне и качване на шофьорското стъкло от както сложих новия модул, това също ли се обучава, ако да каква е процедурата там?
 9. Колеги ще сменям предните стъклоповдигачи на Акорда, въпроса ми е от десняк ако взема пасват ли 1 към 1, буксите съвпадат ли ще си работи ли автоматичното сваляна на шофьорското (на което реално ще сложа пасажерското от десняка) или да си търся от ляв волан?
 10. Здрасти, искам да поръчам: MVX RACE 4T 10W60 - 4 литра VX 1000LL 0W40 - 2 литра Маслен филтър и филтър за купе с активен въглен за Хонда Акорд 2.4 2004 година Доставка до офиса на Спиди в гр. София жк.Младост 4 - офис Бизнес парк за Любомир Цветанов тел: 0883 363 166
 11. Сваляха се до последно съвсем нормално без забавяне.
 12. Здравейте колеги, появи се един странен проблем с предните стъкла на Акорда 2.4 2004 година. Още като купих колата шофъорското стъкло един два пъти както се сваля надолу и съм натиснал копчето и го пусна стъклото тръгваше нагоре да се затваря, също някой път не реагираше при натискане на копчето а само се чуваше някакво леко цъкане, и след малко се оправяше и си работеше. Но зимата шофъорското стъкло отказа само цъка леко нещо при копчетата, казах си напролет ще го видя сега зимата няма да свалям корите, но вчера и пасажерското отказа по същия начин само цъка леко нещо и не мърда. Като преди да откаже пасажерското също правеше номера от време на време и не искаше да се сваля а само цъкаше леко, но се оправяше от само себе си. Задните стъкла до сега не са правили проблеми, разглабях модула на вратата, разкачих му буксите огледах го нямаше следи от нагар или нещо подобно, имате ли идеи къде да търся проблема?
 13. Здрасти, поръчам 6л масло YACCO VX 1000 LL 0W40 и 5 литра GDI 5W30, 1 литър MVX 500 4Т 10W-40, 1 литър MVX 1000 2T за другото се разбрахме по телефона.Доставка до офиса на Спиди в гр. София жк.Младост 4 - офис Бизнес парк за Любомир Цветанов тел: 0883 363 166
 14. Генерацията продадена, дано му стане по-тихо на колегата 😊. Нова цена за двете полуоски 50лв.
 15. Дисковете продадени, цялата генерация запазена до Неделя.
×
×
 • Create New...