Jump to content

dragun

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dragun

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 7 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги Имам един въпрос, който може би вече е бил отговорен някъде в групата, но аз не съм го видял. Та понеже скоростния лост на акорд 8 ми харесва повече визуално и ги гледам в алиекспрес че не са скъпи. Ако реша да купя ще пасне на мястото на акорд 7ма? (идеята ми е да сменя само главата на скоростния лост не изцяло)
  2. Здравейте, приятели на Honda. На скоро станах собственик на Honda Accord 7-ма генерация с двигател 2.4 бензин на бая километри, но майсторът в сервиза ми каза, че няма никакви сериозни проблеми с него. Направих пълно обслужване на колата карам с 5w30 няма никакви течове или излищни тропания и прочие и ми препоръчаха продуктите на Hado и започнах да разглеждам възможността за използване на техните добавки и се зачудих дали ще има някаква полза или е просто пари на вятъра ? В момента, съм се спрял на идеята за добавка към маслото и бензина за по-добро поддържане на колата. Въпреки това, преди да взема окончателно решение, исках да попитам дали някой от вас е използвал продуктите на Hado и има ли ефект или е просто ала бала?
  3. Здравейте, Дойде моментът, в който реших да закупя нова кола. Тази, която карам в момента, е Honda Civic 1.7 дизел. Реших да я продам, тъй като се уморих от нафтовите печки и искам да премина към нещо различно. През годините на експлоатация на Honda нямах никакви проблеми, затова реших, че следващата ми кола отново ще бъде Honda. Първоначално ми хареса моделът Honda Accord 8 2.4 бензин, но се оказа, че цената му надхвърля моя бюджет. Затова се насочих към по-стария модел - Honda Accord 7, също с двигател 2.4. След наблюдение на цените в различни сайтове и автокъщи, започвам да се чудя дали е нормално кола от близо 20 години да струва около 12 000 лева. Също така, започнах да се замислям дали е стойностно да вложа толкова пари в кола, близка до моята възраст с пробег от над 300 000 километра и без информация дали е връщан километража и е изкъртена от каране на 1 милион километра. Семейство и приятели ми казват, че може да няма смисъл да плащам толкова за стара кола, тъй като вероятно ще изисква допълнителни разходи в бъдеще. Четох много теми във форума, но все още съм в съмнение. Бих искал да попитам вашето мнение по темата. Струва ли си да инвестирам този бюджет в този модел и има ли шанс да намеря приемливо запазен такъв автомобил за около 10 000 лева? Благодаря ви предварително за съдействието и съветите ви.
  4. Здравейте, имам един въпрос ако може да дадете съвет. Накратко, счупих предната броня. Та минах през няколко морги и ми предлагат от преди фейслифтовия модел 2001-2003 предната броня, а аз съм с след фейслифтовата 2004-2005 дали ще стане защото някаде ми казват, че нямало да има проблем, другаде че капака ще упира и няма да може да се затваря. Ако сте се сблъсквали с тази дилема или имате инфо ще съм благодарен да споделите.
×
×
  • Създай нов...