Jump to content

Thierry Henry

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно Thierry Henry

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.0 Sport, K20A6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, колеги, Пиша за съвет каква марка тампони за амортисьори да взема? Освен оригинални, с какви читави афтърмаркет сте имали опит?
  2. Здравей, Наско, Пиша с молба да поръчам следните неща: Линк: https://ato24.de/de/ravenol-mtf-2-sae-75w-80.html Вид и количество: RAVENOL MTF-2 SAE 75W-80, 2x1L Линк: https://ato24.de/de/ravenol-htc-kuehlerfrostschutz-mb-325-0-konzentrat.html Вид и количество: RAVENOL HTC KÜHLERFROSTSCHUTZ, MB 325.0 KONZENTRAT, 2x1.5L Линк: https://ato24.de/de/shell-helix-ultra-5w-30.html Вид и количество: SHELL HELIX ULTRA 5W-30, 1x4L + 1x1L Стойност на поръчката: (31.95+18.98+40.69)*2.15 = 196.98 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Манастирски ливади Благодаря ти!
  3. И аз да използвам темата. Може ли да препоръчате някой майстор в София, който оправя подобни проблеми? Нямам възможност сам да си ги оправя.
  4. В събота сложих накладки Textar, с отстъпката от Тех-Ко ги взех за 62 лв, препоръчаха ги пред TRW, които бяха 72 лв.
  5. И аз искам да споделя нещо интересно във връзка с пистовия ремък при смяната му преди няколко дни. Майсторът ми каза, че при свалянето му е изпитал трудности, бил е твърде обтегнат, което не било нормално. По рама се оказа същия като на колегата - 7PK1760, но ми се обади и ми каза, че пак не може да го сложи и трябва да се сложи по-голям с около 2 см. Причината според него е била, че може да е сменяна някоя от ролките и да са сложили по-голяма и за това да е толкова обтегнат ремъка. Каза, че заради това обтягане натоварва твърде много другите обтегачи и ролки и рано или късно ще се прецакат. Реших да се обадя на fena за съвет и той потвърди, че размерът е като горния и да не си правим експерименти със слагането, на по-голям ремък, защото щял да прецака други неща. В крайна сметка се доверих на моя майстор и теорията му за по-голяма ролка (3-ма души са слагали стария пистов ремък, толкова е бил къс). Каза ми да си преценя, но до 2 седмици ремъка ще се скъса и т.н. Много се чудих какво да направя, но взех 7PK1785 и майстора ми го сложи за 5 мин буквално, а стария го е слагал 1 ч. и 30 мин с още 2-ма души, които да му помагат. Каза ми да не се притеснявам и да му се доверя - ако нещо стане щял да покрие за негова сметка ремонта. От години си ремонтирам колите при него и му вярвам, до сега не съм имал проблеми. Странното е, че може да са сложили наистина по-голяма ролка и за това да не става оригиналния размер. Какво мислите за случая? Може ли да станат някакви усложнения при по-голям размер, като взимате предвид, че има вероятност да е сложена по-голяма ролка/обтегач?
  6. Дряново, Габровско, Лукойл - под 10 бара
  7. с. Разлив, около Правец, Лукойл - 10 бара.
  8. София, Люлин, Лукойл преди тунела, в посока център - 12 бара.
  9. Ромпетрол в София, Овча Купел - беше малко под или малко над 10 бара. Инцидентно заредих там и не бих повторил. Преди години имаше период, в който постоянно зареждах там, но след смяната на филтъра на газовата, имаше черни стружки и оплаквания от няколко човека, че и те там зареждат - спрях.
  10. Някакъв бъг се получи горе, моля да го изтриете. Иначе да споделя решението на проблема - оказа се бобина на втори цилиндър. Смених я, явно е сменяна още една, а другите 2 са на Денсо, предполагам това са оригиналните.
  11. @Митко ЙотовЙотовЙотовЙотоЙотовЙоЙотоЙотовЙотЙотоот
  12. В този ред на мисли, колеги, от кои онлайн магазини или физически такива пазарувате и сте доволни от цените и качеството? Аз ползвам отстъпка на приятел от Тех Ко, но и там вече са високи цените според мен.
  13. @Митко Йотов предлагаш ли друго решение, моля сподели.
  14. Благодаря ти за отговора, а направо да купя бобини за 1, 2 и 4-ти цилиндър или направо да сменя и тази на третата, или щом работи да не я пипам?
  15. Здравейте, Във връзка с темата за бобината. По същия начин по време на път ми светна лампата и започна да тресе двигателя. Прочетох грешки P0300, 1, 2 и 4. Реглаж на клапани е правен преди 3-4 хил и тогава са сменяни и свещите, дали към бобини да се насоча, чистене на ЕГР пътища или дюза на газовата уредба? Четох и други теми, които предлагат по горните неща. Моля за мнения и съвети. Благодаря ви. Поздрави, Явор
×
×
  • Създай нов...