Jump to content

NenormY

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

NenormY last won the day on Април 4 2023

NenormY had the most liked content!

Обществена Репутация

11 Neutral

Относно NenormY

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик Х 1.5Т CVT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, продавам 4 бр метални джанти със зимни гуми. Взех си лети джанти и тези са ми излишни. Към тях давам и 7 бр оригинални тасове. Размерът на гумите е 225/55/16. Дот 18г. Реално са карани само 2 зими. Цена за комплекта 300лв. Тел. 0877633733.
  2. Само ще вметна, че 100 октана РЕАЛНИ са само на ШЕЛ и може би РОМ Петрол, но за втората може и да греша. Всички други зареждат "100 октана" от Лукойл.... Които нямат необходимото оборудване и т.н. за преработка и получаване на 100 октанов бензин. Шел си го внасят или от Гърция или от Франция. Разлика в горивото има, както и в разхода на колата.
  3. Благодаря за снимките. И аз да видя най-накрая. Иначе разликата явно идва от това което казваш със студените старта. А също и от маршрута. Определено има разлика дали караш само или предимно по центъра и ако ползваш околовръсното. Аз 95% предимно из центъра и някой краен квартал, но е по 20-30 мин в посока и не повече от 15 км. Но няма значение де, нали говорехме за гориво. За между 10-15лв разлика на цял резервоар не виждам смисъл да слагам 95. От V-power 100-та съм много доволен, но все пак всеки си преценя!
  4. Колега карам само с V-Power 100 и лятото в София (когато трафика е доста по-добре) и без да натискам въобще под 7.5/100 не пада. Говоря за обороти под 2к, дане кажа под 1.8к. При нормално натискане 8.5/100. Дай да се повозя в тази с 5.8/100 Това да не се получава с бутане половината време. Този радход и да го видя няма да повярвам. С 100-та върви много добре и харчи около 2л по-малко от колкото с 95.
  5. Здравейте, да питам, имате ли представа защо след като е валяло на вън, в колата на сутринта мирише лошо? Дали може да е от някой филтър или някъде другаде да се задържа влага или да се мокри някой елемент по купето? Благодаря предварително
  6. Здравей колега. Да попитам нещо правено ли е по софтуера на колата? Как постигаш този разход? Аз моята в момента под 9 не мога да я сваля с ЕCO или без. 7.5 - 8 ми даваше лятото единствено.... Поздрави
  7. Тези десните не знам от къде са. Моите са като тези от линка, предполагам левите на твоята снимка. От единия край трябва да имат зъб-че! Моите чистачки са си заводски, Хеч произведен в Англия.
  8. Март месец 2023 имаше също. Около 8 гб мисля беше.
  9. Колега цяла зима карам и разлика няма: 9.5 - 10.5 зависи колоко е минуса на вън. Явно толкова си харчи автомат в София с трафик. За гумите да малко по - "грозна" е, но доста по - меко вози и тихо. А и тези нашите пътища, особено зимата с 17 ки.... Не благодаря, сума ти гуми съм рязал преди, та чак и джанти бях пръскал. И как точно е минимум за 17ки, като тези които си взех, бяха на Сивик от Сащ - заводски.
  10. Относно гумените перца, мисля че най-добре да се сменят само те. Афтърмаркет чистачките ми изглеждат много грозно. Линк от където си купувам пера: https://www.aliexpress.com/item/4001110438333.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.d6291802Vrm2y1 2 бр за 12 - 13 лв по 700мм. Много съм доволен, качеството не отстъпва по нищо на тези от БТ. Изрязваш си ги сам и това е.
  11. Ок, не знаех. Да ме прощавате. С мокета стана екстра, въпреки че този който ползвах се оказа малко твърд, но в крайна сметка свърши работа.
  12. В крайна сметка си поръчах от Германия - АТЕ, с доставката до тук излизат 90 лв Какви отстъпки само ни правят тук, не е истина След като ги сложа и мина X км ще дам обратна връзка.
  13. Не съм го боядисвал, изрязах и залепих с двойно залепващо мокет за под на автомобил. Пробвах всякакви спрейове.... Всички го разяждат.
×
×
  • Създай нов...