Jump to content

thelastbonbona

Фен
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About thelastbonbona

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 02/15/1994

Contact Methods

 • Skype
  thelastbonbona

Profile Information

 • Кара
  Civic VIII 2.2 i-CTDI EX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Радвам се колега! Дано продължи да работи, че и моят е от там хаха + Ако питаш мен повечето ключарнички пазарят от същото място.
 2. И двата са там до колкото знам
 3. Сензорът е точно зад огледалото за задно виждане - залепен за стъклото. Доста е чувствителен - можеш да тестваш като си сложиш ръката там и веднага трябва да светнат късите.
 4. Радвам се, че изяснихме казуса, защото и аз малко не бях разбрал за кои светлини говорим точно. Ако ти се пускат автоматично, значи има някакъв модул свързан към габаритите, който да ги пали => може да се върже към късите или дългите и да ти пали тях на определени проценти (не на 100%).
 5. Всяко магазинче за авточасти и джунджурийки ги имат щипките
 6. Малко се обърках. Не става ясно какви дневни светлини ползваш? Имаш ли сензор за светлина? Ако имаш сензора - на лоста трябва да пише Auto и на тъмно да ти се включват сами. Звукът турурут е от модулът ми за дневни светлини Не съм сигурен дали може от волана да се сменя между ФМ1 и ФМ2, но цъкайки копчето AM/FM трябва да ги сменя всичките - първото кръгло копченце над 2 и 3 бутоните.
 7. 1. Не можеш да го достигнеш като махнеш акумулатора. 2. Според мен не е проблем, че ти седи в готовност постоянно - най много да ти изгори лампичката на таблото по-бързо Мен лично ме дразни да ми свети нещо, което не ползвам и си го спирам. 3. Начинът е да се свърже DRL Модул към късите светлини ако искаш те да си светят постоянно. Ако имаш сензор за светлина няма смисъл. Аз съм си свързал DRL-то към дневните светлини и лостчето за светлините ми е на Auto. Постоянно светят дневни - свечери ли се или мина през някой тунел, или дебела сянка - турурут и се пускат късите. + Не карай на фарове за мъгла освен ако няма мъгла защото ще те изхакат при първа възможност катаджиите. Не е разрешено по закон. 4. REV Може да се спре и пусне от менюто на волана - като задържиш "i" мисля че се активираше това меню и там вътре беше някъде. 5. Можеш да запаметиш до 12 станции - имаш FM1 и FM2. Как точно се превключва на модел без навигация не съм сигурен. Предполагам като цъкнеш пак бутона FM/AM, но ще мине и през AM каналите - да не се стреснеш ;д 6. USB има няколко варианта - като започнеш от FM трансмитери, които са най-евтини и зле като качество варианти, минаваш през xCarLink, Yatour и тн. дигитални чейнджъри, директно направо нова медия ИЛИ заводския USB модул, но там е малко скъпичко (зависи за колко парички ще си го намериш - извън страната най вероятно), но за целта ще трябва да си намериш и фейслифтовото радио, защото на преди фейса не е заложено и дори да го свържеш няма да тръгне. 7. За колони вече някой друг. Аз лично си смених колонките във вратите. Виждал съм да монтират колони на кората но е грозно според мен и намалява обема на багажника.
 8. Не разбирай колегата погрешно, има много чувствителни елементи, които могат да се счупят, за да се смени - Сваля се гумата (за по лесен достъп), сваля се на половина кората над гумата и от ляво имаш достъп. От дясно е по шибано, защото от там минава тръбата (гърлото) на съда за течност на чистачките и трябва да се махне и той.
 9. Като "занулиш" километража, средният разход става по чувствителен защото няма толкова много километри навъртяни и по-лесно се влияе от промени. Колкото повече километри минеш - толкова по-стабилно става показанието.
 10. Не съм виждал как изглеждат неприбиращите се, но според мен е възможно да ползват един и същ корпус, единствено самият механизъм да е различен - така, че наличието на дупка за устройството не е гаранция Тези цветните кабели за какво са не се сещам? Виждам черните, които са подгрева и буксата на мигача. Бяло, зелено, жълто какво са? Къде отиват?
 11. Според мен колегата имаше предвид номера на чипът, който е описан от продавача, не серийните номера на ключа.
 12. ID46 е типът на чипа, който ползват нашите коли.
 13. Извинявам се - 2 бутона са да! По инерция го приех ха. Заготовка ключ с 2 бутона <- Линк (Тествано и работи, в момента го ползвам!)
 14. Колега сигурен ли си, че огледалото ти е прибиращо се? Факта, че жиците липсват е обезпокоителен. Възможно е да е било счупено и да са го заменили с обикновено..
 15. Аз съм виждал единствено цялата дръжка там колега, само капаче май не.
×