Jump to content

pampoo

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pampoo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    haskovo

Последни посетители

719 профилни разглеждания
  1. Незнам, вече не си спомням какво натисках, ще пробвам, но бутоните + и - при натискане си отчитат степента на усилване. Имаше едно положение при което излизаше надпис "audio power off", и мисля че тогава натисках power бутона. Със сигурност го задържах при което reboot-вах устройството, но пак нбез резултат.
  2. Здравейте, автомобила е Хонда Сивик 2016 2,0 CVT EX, модела е с тъч скрийн медийно устроство, нов внос от САЩ. Проблема е, че екрана на медията си работи (навигира се из всички менюта, сензорните бутони отчитат при докосване и т.н.), но не излиза никакъв звук от говорителите. Колата пристигна скоро и първоначално нямаше ток в акумулатора. След това заредих акумулатора и сега колата си пали без проблем , но проблема с това, че няма звук си остава. Също така в колата имаше много влага натрупана при превоза от САЩ до тук, но за около седмица изсъхна достаъчно добре. Предпазителите са проверени и не изглеждат повредени. Прикачвам снимка на софтуера на устройството, като се извинявам, за това че не е много показателна, но за момента имам само нея. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, ще се радвам да сподели опит съответно качествен сервиз за отстраняване. Благодаря!
  3. Здравей колега, гледам ,че крача по твоите стъпки. И аз съм със CR-V 2012, американче.  На същия хал като теб като си питал за твоето. Ще съм благодарен, ако споделиш ,как се справи. На мен също ще ми трябва евентуално преден капак,халоген ляв, айрбег на волана и шофьорски колан. Бронята- предна , ако може да се заварява /лепи/ мисля ще стане- като дойде ще преценям. Въпроса ми  как се справи с частите , както и тея на мотора- консумативи ролки , ремъци обтегачи и филтри. От Бултрако , леко са отбили сина - за американки нищо не можели да кажат, даже и по ВИН  .

  4. Колата вече е регистрирана, и още малко снимки. Цена 24 700лв.
  5. Колата е на РЕАЛНИ 70000мили, (110000км) Разполага с обичайните за модела екстри: - Климатик - Компас - Блутод хендсфри - Темпомат - Камера за задна скорост Колата е внос от САЩ, не е от Канада, без ръжди. Дигател 2,4 бензин, 185к.с., с верига, става за газифициране. Разход 10-11л/100км извънградско и 13-14л/100км градско. Автомобила е със задвижване - 4х4 Автоматична скоростна кутия - 5 степенен класически автомат, Автомобилът е закупен на търг лично от мен, и разполагам с неговата сервизна история до момента. Цената 24 800лв е промоционална за колегите от форума. В другите сайтове, цената е с 1000лв отгоре. Цената включва Технотест , платено мито и ДДС. Колата се намира в гр.Хасково за връзка : 0885676811
  6. Здравейте, собственик съм на Акорд 6 - 2001г., с двигател F23Z5. Колата я карам вече 70000км - на газ, и досега не съм регулирал клапаните. Някой може ли да даде някаква информация, за хлабините специално за този двигател? Доста търсих в интернет и във форума, но не открих информация специално за този двигател.
  7. Здравейте, аз съм бъдещ собственик на Crv 4 gen.,2012г.,EXL 2.4, автоматик, закупен съвсем наскоро на търг от Щатите, колата би трябвало да пристигне в Бг до 2-3 месеца. Та както се предполага, колата е с удар отпред в дясно, и ще ми се наложи да започна да търся части още от сега. Та въпроса ми е едрогабаритните части по купето, като калници, брони, врати и т.н. заменяеми ли са напълно с тези части от европейската версия? Тъй като десният фар на колата е счупен, съм пред дилема дали да търся два фара от европейската, защото, у нас те се намират по лесно като части втора ръка, или да търся само десен фар от американка. Всъщност не съм сигурен дали фаровете между двете версии на автомобила са взаимозаменяеми, т. е. дали фаровете от европейската ще станат на американската.
×
×
  • Създай нов...