Jump to content

kokopeykov

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kokopeykov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 18.03.1966

Profile Information

  • Кара
    CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Assenovgrad

Contact Methods

  • Skype
    ник пейков

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Странен проблем днес -изписа ми check fuel cap Проверих и на горивото и на капачката за маслото на двигателя всичко е наред. Но надписа не изчезва. CRV IV 2,4 бензин , газифицирано.
  2. Здравейте ! Смених еърбега на волана и ми направиха 2 нови ключа. Лампата за еърбега свети и колата не допуск ключоветедо подменютата за настройки. И на двете места ми казаха,че е необходимо да изчистя решките и да рестартирам системата. Къде в Пловдив и района могат да ми го извършат? Някой ако го е правил скоро , да ме оринтира и в цените.Не знам дали ще мине Технотест със светеща лампа? Благодаря предваритено!
  3. Нещо не виждам логика, всички величини са скаларни . Тва което го може калкулатор от 80г на миналия век да не е достъпно. датчиците са електрически. В e bay има head up дисплеи за по30-40 USD, които конвертират. При алито не съм се заглеждал , но сигурно има на кило. Има и табла за по 80 -100 USD. Конекорите като гледам са еднакви. Ако някой го еправил да сподели.Не ми се разкача. Технонеста , като ги питах отговориха , ме щом на таблото спидометъра отчита и км, друго не ги интересува
  4. Здравейте съмишленици! Имам CR-V lV 2,4 ачмериканка. Не мога да променя дисплея от американска СИ в метрична. Т е показва скоростта mil/h, температурата в F и т. н. Изгледах сумати клипове в You Tube, има заV , за lll. За lV нищо не открих. Рових се по форуми. Пробвах - греда. Някой ако е имал същия проблем и го решил нека сподели. Имам впредвид с настройки или софтуерно, смяна на табло е прекалено хард решние.
  5. Здравейте, ВИН декодера, на форума не намира номера на моята кола. В clearvin и https://www.carfax.eu/ излиза. VIN 5J6RM3H78CL039351, модел CR-V, модификация EX-L 2WD 5-Speed AT, год 2012, американка е
  6. Здравей колега, гледам ,че крача по твоите стъпки. И аз съм със CR-V 2012, американче.  На същия хал като теб като си питал за твоето. Ще съм благодарен, ако споделиш ,как се справи. На мен също ще ми трябва евентуално преден капак,халоген ляв, айрбег на волана и шофьорски колан. Бронята- предна , ако може да се заварява /лепи/ мисля ще стане- като дойде ще преценям. Въпроса ми  как се справи с частите , както и тея на мотора- консумативи ролки , ремъци обтегачи и филтри. От Бултрако , леко са отбили сина - за американки нищо не можели да кажат, даже и по ВИН  .

  7. Благодаря днес се появиха в папката. Бях я отворил вчера и съм я забравил. Сега ги видях и ги дръпнах. Благодаря още веднъж!
  8. Ще съм благодарен, ако го качиш отново- дава ми , че папката е празна„
  9. Здравейте , От вчера съм собстветик на CR-V lV 2012г. американче, До като , дойде до България съм на ясно ,кво ме чака. За след това съм в невидение. Ще съм благодарен хора минали преди мен по тоя път да споделят. Интересувам се частите, на европейките и американските различни ли са, има ли ги на пазара у нас, втора употреба -преден капак и броня за сега за технотеста какно да подготвя , Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...