Jump to content

Plamen-CRV

Фен
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Plamen-CRV last won the day on November 22 2020

Plamen-CRV had the most liked content!

Community Reputation

98 Neutral

About Plamen-CRV

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/02/1975

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II К20А4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен
 • Интереси
  Коли, Компютри, Риболов, Къмпинг

Recent Profile Visitors

1084 profile views
 1. Носеньето на маска, коги сте сами у колата е оправдано само, ако сте са насрале...
 2. Гледах я , и си мислех: - "Лелеее, тая е направо страшна"! А вътрешния ми глас нашепваше: -"Нищо, ще пази къщата"
 3. Здравей, има много изписано за премахване на DPF. А относно часовника на радиото няма как да гадаем с кой модел си. Може ли да качиш снимка на радиото?
 4. Както предположих на 22.07 е отново на търг.
 5. Акурата мина на търг. Стартира от 31000 Канадски долара ... и за няколко секунди мина 40000 43800 не стигнаха за лимита определен от продавача така, че скоро може пак да я видим.
 6. @Drone, в мнение #50 си споменал Acura RDX. Второ поколение 2013-2018 са с двигател J35Z2 и по мои проучвания става на газ. Точно по тази причина и аз ги загледах а и визуално повече ме кефи от Q5-цата. Поправете ме ако греша за двигателя.
 7. Майстора ми го смени като свали пластмасовата кора под радиатора. С тресчотка разви стария и зави новия. Вече 4 години няма помен от грешката. Датчика е от алиекспрес.
 8. ЦРВ 2004 /Преди фейса/ е с H4 за къси/дълги. Габарита е с отделен рефлектор и се намира в най-вътрешната част на фара. Крушката е Т10.
 9. Пристигна "етажерката" за багажника и сложих малко ред в хауса.
 10. Гледайки еволюцията на Лада от годините на СССР си мисля, че "добре" са плащали за всяка рационализация. Това е в кръга на майтапа и без лоши чувства
 11. В импакт има една 2020 година на няма и 15к. километра, крадена и намерена. На 30.06.2021 е търга. https://www.impactauto.ca/Vehicles/VehicleDetails?itemid=1589848&t=1624857894756 В тази тема колега си внесе 2014-та. От София е и може да се свържеш с него да я видиш на живо.
 12. А Гранд Чероки WK2? Никой не го спомена като вариант. Особено след 2014 са с 8 степенен автомат.
 13. Япония: 50 000 японци са на възраст над 100 години! И след 15 години от столетниците в Япония ще има повече от един милион души. Защо? Няма други страни в света с такива постижения по отношение на продължителността на живота и качеството на живот. Някои ще предположат, че тайната на дълголетието им е, че ядат сурова риба и водорасли. И ще бъде погрешно. В света има много държави, особено тези, разположени на брега на топлите океани, където местните хора ядат морски дарове, плодове и зеленчуци от сутрин до вечер и живеят наполовина по-малко. Тайната на дълголетието се крие във факта, че японците са единствените хора на Земята, които, когато общуват, се опитват да не развалят настроението на събеседника си. Невъзможно е да се намери по-позитивна държава в света. Затова виждаме истинско икономическо чудо, те нямат земя, нямат къде да сеят ориз и да градят градове, нямат абсолютно никакви природни ресурси. Но те са и най-богатата нация в света. Средната заплата на японец е три хиляди и половина долара. Защо ви разказвам за тези невероятни постижения? Факт е, че тайната на успеха на цяла държава се крие във факта, че японците бяха сред първите, които се научиха да контролират мислите си. Осъзнавайки перфектно, че негативните мисли убиват не само настроението на събеседника, но и неговото здраве и бъдещето му. Те взеха и изпуснаха думата „не“ от езика си. Това беше направено по естествен начин, защото всеки от тях в училище, у дома, на работа, контролира мислите си и не позволява негативните мисли да разрушат живота и бъдещето на другите хора. За съжаление в повечето страни хората не разбират, че мислите са семената, от които ще израства тяхното бъдеще, бъдещето на децата им, бъдещето на тяхната компания, бъдещето на тяхната страна.
×
×
 • Create New...