Jump to content

Plamen-CRV

Фен
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Plamen-CRV last won the day on November 22 2020

Plamen-CRV had the most liked content!

Community Reputation

72 Neutral

About Plamen-CRV

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/02/1975

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II К20А4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен
 • Интереси
  Коли, Компютри, Риболов, Къмпинг

Recent Profile Visitors

922 profile views
 1. Има и за бензин https://www.aliexpress.com/item/33062515670.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.207d9e32qGSMhE&algo_pvid=06d4f433-fbaa-431e-870d-8f857f005a54&algo_expid=06d4f433-fbaa-431e-870d-8f857f005a54-3&btsid=0bb0622a16132159217291112e6528&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
 2. т.1 Теглича се държи на 8 болта през пода на багажника (по 4 от двете страни). За да се свали е небходимо да се махнат корите - на щипки са. т.2 Пробвай да смениш режима да не е Auto. По пътя на логиката когато е на Auto е възможно да не се задейства вентилатора на парното докато антифриза не е достигнал определена температура за да не духа студено.
 3. Тръгнал един човек на почивка, но точно се мръкнало и колата му се повредила в едно село. Мъчил се да я оправи, но не успял. Видял един селянин да минава по пътя и го попитал има ли къде да преспи в селото, пък утре да оправя колата и да продължи. Селянинът му казал: – Навсякъде е пълно с курортисти, но има една вдовица на края на селото, нейната къща е празна, там може да преспиш. Намерил човекът къщата, почукал, отворила му жената, той я питал може ли да преспи. Тя му казала: – Може, но имайте предвид, че аз от 5 години съм вдовица… Мъжът я прекъснал: – Госпожо, аз съм джентълмен! Жената сложила вечеря, изкарала вино. Вечеряли, жената започнала да оправя стаята за спане и пак казала: – Да ви кажа пак, че от 5 години съм вдовица и… – Госпожо, аз съм джентълмен! Моля ви, не се притеснявайте! На сутринта човекът се събудил, излязъл на двора и видял жената да храни кокошките. Направило му впечатление, че има много петли, а малко кокошки и попитал: – Защо имате повече петли, отколкото кокошки? – Ами то само един от тях е петел, другите са джентълмени!
 4. Plamen-CRV

  Photos

  Когато си купиш емблема на Jaguar от aliexpress
 5. При фейслифта таблото е друго и може би я има тази функция.
 6. Един съвет от мен. Вземи си крушки на 14 V за да не ги сменяш всяка година. Аз първия път купих от случаен магазин за авто аксесоари и на следвашата година пак бяха изгорели. Поръчах си от Викиват крушки и забравих за проблема. Линковете ги има из форума ама да не търсиш ги пускам тук за ринговете са https://vikiwat.com/miniatyurna-lampa-14v-80ma-t1-1-4.html за бутоните са https://vikiwat.com/miniatyurna-lampa-t1-14v-60ma-1.html тези са за подсветката на таблото https://vikiwat.com/avto-lampa-miniatyurna-14v-1-26w.html Поздрави
 7. Може ли да ви помоля за една услуга? Тези от вас, които планират да поставят коледни светлини (украса в градините си) , може ли да избегнете неща, които са в синьо и мигат? Всеки път, когато карам, мисля, че е полицията и имам пристъп на паника. Трябва да си махна крака от ускорителя, да си хвърля бутилката с вино, да си сложа колана, да си хвърля телефона на пода, да спра радиото и да бутна пистолета под седалката. Това е твърде много за мен за толкова кратко време... Благодаря на всички ви за съдействието и, че вземате под внимание чувствата ми. 😀 Добър да е денят Ви!
 8. Здравей, намерих няколко теми във форума. Прочети ги. В някои от мненията на колеги има линкове към сайтове за разкодиране. Надявам се да си решиш проблема с радиото.
 9. Ако не пушиш, не ядеш хляб и тлъсто месо, сладко и солено, не пиеш бира с рибка- лицето ти става по-свежо и слабо... но тъжноо...
 10. Пробвай да "излъжеш" сайта с VIN от американска/канадска сглобка.
 11. Мой приятел притежава Хонда Елемент (различава се от ЦРВ само по ламарините) с К24 двигател и автоматична скоростна кутия. Кара си я на газ и няма никакви ядове. Сравнявайки разхода на неговата и моята (К20А4) разликата е незначителна - около 2 литра на 100 км. което може да се дължи и на автоматика. Като разходи за подръжка няма разлика в цените на частите.
 12. Бронята не се сваля. Сваля се пластмасовия подкалник около предна лява гума. Той се държи с няколко щипки и 3 винта държащи калобрана. Казанчето и помпата се намират в задната част (от към вратата). @Ice 6 , след като ти е пълно казанчето поглеждай под предната броня за изтичане на течността. Има едни възвратни клапани на пръскалките за фаровете, които с времето започват да изпускат. Аз заради тях направо изолирах цялата система за миене на фаровете.
 13. Когато са включени фаровете се задействат пръскалките заедно с тези за предното стъкло. За пръскалките на фаровете има отделна помпичка. Може да я изключиш с някакво скрито ключе.
×
×
 • Create New...