Jump to content

Plamen-CRV

Фен
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Plamen-CRV last won the day on November 22

Plamen-CRV had the most liked content!

Community Reputation

60 Neutral

About Plamen-CRV

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/02/1975

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II К20А4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен
 • Интереси
  Коли, Компютри, Риболов, Къмпинг

Recent Profile Visitors

826 profile views
 1. Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвали и успеете да направите автомобилна гума от тях, с гордост може да я наречете GOODYEAR.
 2. На ЦР-В 2 централното заключване им е слабо място. Не знам да има колега който не се е оплакал от този проблем. Има много писано във форума, Има и линкове към алиекспрес за нови актуатори. Също така някои колеги са подменяли само електромоторчетата. При мен се отключва само шофьорската врата но не съм отделял време да видя къде е проблема. Дали в управлението или са си "умрели" актуаторите.
 3. Ужас! Моята смени в бутилката водката с вода. Наливам си - нито вкус, нито мирис! За малко да получа инфаркт
 4. Грипна ваканция. Няма кой да гледа детето. Връчват го на баща му и като чува, че ще ходи с тате на работа, момченцето грейва като слънце. След 30 мин. в офиса, малкият започва да реве. Целият офис се събира да го успокоява. - Какво, бе, сине, какво стана?! - пита бащата. Детето през сълзи, хлипайки: - Къде са всички палячовци, с които ми каза, че работииииш?!
 5. Видяло кучето боабаб за първи път и рекло: -Господи, това е неопикуемо!
 6. Ето темата за сервизи за Варна. Малко е стара и не съм сигурен дали са актуални номерата.
 7. Мъж кандидатства за работа. – Извинете, това ли е личен състав? – Това е HR! – OK. I’m here to get a job, and then I’m gonna f*ck you in every hole. – … ъ-ъ-ъ, може ли на български? – Това личен състав ли е? – Ъ-ъ-ъ... да.
 8. "Ние поне стигнахме до нечия врата" - ГДБОП към националите ни по футбол.
 9. Аз съм с такъв ключ на CR-V 2. Отидох при ключар да го нареже и ми го вкара в имобилайзера. Обучението на дистанционното отключване и заключване си го направих сам. Процедурата е описана тук във форума. това си го копирах от темата и ми е в гугъл диск за всеки случай. предполагам, че за CR-V 3 е същата процедура
 10. Системен администратор седи в бар и пие бира. Приближава се младо момиче и закачливо пита: – Извинете, колко е часът? Сисадминът сграбчва ръката й, тя кокетно започва да премигва, а той показвайки й часовника на ръка й, с досада в гласа, казва: – ЕТО ТУК… ВСИЧКО Е… НАПИСАНО!!!!!
 11. @goga, пръскалките може да се запушват от нашата прекрасна варовита и чиста вода 😂
 12. Моята е преди фейса и също има патрон (ключалка) на задната врата.
×
×
 • Create New...