Jump to content

Plamen-CRV

Фен
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Plamen-CRV last won the day on December 31 2021

Plamen-CRV had the most liked content!

Community Reputation

208 Excellent

About Plamen-CRV

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/02/1975

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II К20А4 LPG, Acura RDX (TB3)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България
 • Интереси
  Коли, Компютри, Риболов, Къмпинг

Recent Profile Visitors

1513 profile views
 1. На този газовете и еко категорията са му най-малкия проблем. https://nova.bg/news/view/2022/07/05/374735/бусът-движил-се-само-по-ламарини-в-софия-е-минал-технически-преглед/
 2. Тук има карта, но е от 2018 г. Пише, че е съвместима със следните модели: Legend 2006 - 2010 Accord 2006 - 2015 CR-V 2007 - 2013 Civic 2006 - 2011 CR-Z 2010 - 2012 Insight 2009 - 2015
 3. Срещнали се две приятелки с детски колички и се разприказвали. Едното бебе попитало: -Защо спряхме? -Двигателите се раздрънкаха.
 4. Plamen-CRV

  Видео

  https://fb.watch/dZeldtw3ZB/
 5. Моята е 53 литрова и масичката не ляга на мястото си.
 6. - Отслабвам! - Откога? - Половин час вече... - Личи си. - Наистина ли!? - Да. По гладните ти очи.
 7. Инструкторът ми казваше: - Когато шофираш ще си като мъж на плажа! - Главата гледа напред, а очите шарят във всички страни.
 8. Благодаря на колегата @Ronin7 , както винги всичко е точно!
 9. Честито и много безаварийни километри. Има вариамт за безжично свързване Carlinkit 3.0/ 4.0 Wireless Apple CarPlay/ Android Auto Adapter Dongle for Wired CarPlay Предполагам, че по време на разговор ще прекъсва връзката. И някои радио станции не се хващат.
 10. Има една от америка в категория "Продавам". Вписва се в бюджета, даже и за газова уредбаще останат. Гледам си от Русе. Може да се посъветваш с @Markony.
 11. Киро нали търси 12 идиота, които да крепят правителството? Националите по футбол плюс треньорът им са идеален вариант... А и много евтин!
 12. Здравей, аз като пресен собственик на Acura мога да споделя все още скромен опит. Има части и части. Някои се влагат и в модели на Хонда. Други по-специфични се поръчват от американски сайтове. Времето за доставка варира - на мен са ми доставяли част за 3 дни, доставяли са ми и за 3 седмици. Имай предвид, че доставките до България са доста солени. Обаче както се казва кефа цена няма. P.S. И аз се индересувам за добри майстори. За Варна има контакти в тази тема (стара е и не знам колко са актуални)
 13. Инструкция за туристите в Скалистите планини: 1. В Скалистите планини се срещат опасните за човека мечки гризли. Те нападат човека и го изяждат. 2. За да не ви нападнат мечките гризли, трябва да си окачите на шията звънче. Звънът на звънчето плаши мечките гризли. 3. Как да разберете има ли наблизо мечка гризли и трябва ли да звъните със звънчето? Трябва да погледнете земята. Ако видите пресни изпражнения, значи мечката е наблизо и трябва да звъните със звънчето. 4. Как да различите изпражненията на мечката гризли от тези на другите животни? Наведете се и внимателно огледайте изпражнението - там трябва да има звънче.
 14. При поръчка, сайта предлага опции за доставка. Когато е с тях може да е по-евтино, но няма опция за плащане на таксите по вноса. Когато избера опцията да ми начислят таксите по вноса, аз ги плащам с поръчката и куриера ми носи нещата до адреса. Спестявам си разправиите с митницата. На мен последната поръчка я разделиха на 2 пратки защото имат складове на няколко места.
 15. Аз поръчвам частите от няколко сайта https://www.ebay.com/ - търся по парт номер https://www.rockauto.com/en/catalog/ - от тук съм поръчвал няколко пъти като рекорда за доставка беше 3 дни (обикновено е 1 седмица с DHL) От https://www.acurapartswarehouse.com/ не съм поръчвал защото нещо не ми излиза опцията за доставка до България.
×
×
 • Create New...