Jump to content

Plamen-CRV

Фен
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Plamen-CRV last won the day on March 24

Plamen-CRV had the most liked content!

Community Reputation

353 Good

About Plamen-CRV

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/02/1975

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II К20А4 LPG, Acura RDX 2014 V6 3,5 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен
 • Интереси
  Коли, Компютри, Риболов, Къмпинг

Recent Profile Visitors

2016 profile views
 1. Водната помпа сега може да изглежда добре, но не се знае в кой момент може да протече и да се наложи същата процедура по разглобяването. Ето какво ми отговори дилъра в Канада при мое запитване дали са сменяни тези неща: We replace the timing belt, water pump, accessory belt, oiling tensioner, coolant, spark plugs and lastly we perform a valve adjustment. Относно стойността на частите: Къде ще правиш смяната на ангренажа?
 2. - С какво мога да Ви помогна, господине? - Трябва ми подарък за 8-ми март. - Да разбирам, че търсите нещо по-скъпо? - Защо така решихте ? - Днес е 28-ми ...
 3. 8,5J не са ли прекалено широки за гума 235?
 4. Наташа пита поручик Ржевски: - Били ли сте някога влюбен, поручик? - Ами, еб*л съм... - Не, имах предвид чистата любов... - А, да. И в банята може... - Но не, аз говорех за висшата любов... - И на камбанарията съм пробвал.. - Ама аз човешки ви говоря, а вие... - И с хора ми се е случвало.
 5. Не видях в списъка водна помпа и семеринги на разпределителен вал. Водната помпа според мен е важно да се смени при такъв ремонт. Казвам това с условието, че твоят двигател е различен от моя и не искам да подведа никой.
 6. Не разчитай в Канада да са я обслужили на 120000. Моята я взех на 130 и си мислех, че е обслужена докато не я закарах да й сложат газова. Оказа се, всичко е от завода. От къде поръча частите по ангренажа и ако може цена?
 7. Здравейте, продължавам с впечатленията. Направих една екскурзия покрай Троян, Тетевен и Карлуково (пещера Проходна). Акурата сякаш е правена за стръмни планински проходи с остри завои. Автомата си реагираше адеквано и при изкачванията и при спусканията. Преди да тръгна си мислех, че при спусканията ще се налага да превключвам на ръчен режим S. Разхода ме изненада много приятно. Особено към вкъщи. Реално на колонка 9,4/100 (водя си дневник на зарежданията и е споделен в подписа ми) И сагата с летните гуми приключи. Трябваше да си купя джанти 18" за летен комплект. След дълго следене на обяви за употребявани джанти, реших да заложа на нови. В една тема @ceco_accord беше споделил, че на някои модели джанти спиците опирали в спирачните апарати и поради тази причина предпочетох да поръчам нови от местен търговец. Днес ми се обадиха, че джантите са тук. Гумите също бяха дошли та отидох да преобуя акурата. Бях поръчал нови сензори но нещо не се получиха нещата с копирането и прехвърлихме сензорите от зимния комплект, а на есен ще му мисля. Джанти Alutec ADX2 18" 7,5 J ET 40 Гуми Continental UltraContact 235/60/18 103V DOT 0723
 8. Шумен, Еко, бул. Ришки проход - 10 бара.
 9. Не съм се задълбочавал да ги меря. Бранко ги беше сложил в багажника заедно с други стари части и аз директно ги изхвърлих. Имах купени нови от рокауто и сложи тях.
 10. Па вдигнаа данъците
 11. Моите ги смених на 130000 заедно с газифицирането. Това им беше състоянието: Електродите изглеждаха добре, обаче керамичната изолация се вижда в какво състояние е.
 12. И България има такива. Отсечката между Бургас и отбивката за Айтос е такава и тя не се води магистрала.
 13. Шумен, ЛукОйл , бул. Ришк8 проход - под 10 бара
×
×
 • Create New...