Jump to content

ceco_accord

Почетен член
 • Content Count

  10644
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  526

ceco_accord last won the day on February 14

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

5277 Master

7 Followers

About ceco_accord

 • Rank
  Legendary
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  3.5 Black & White 1.5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

17998 profile views
 1. Ма тя темата ти е стара! Още ли свирука тоз щурец?
 2. Летят си животните в самолета. А папагала скръстил крила и важно тропа. Минал заека и го питал: - Защо тропаш бе? - Щото съм отворен - казал папагалът. - И аз съм отворен - казал заека и той започнал да тропа. Минала лисицата: - Защо тропате бе? - Щото сме отворени. И тя отворена и тя взела да тропа. Минали вълкът, лъвът, жирафа и те отворени и те тропат. Минал слона и попитал: - Абе вие тука всичките защо тропате бе? - Щото сме отворени - му отвърнали животните. Слона и той отворен и той взел да тропа. Като се включил и слона подът на самолета не издържал и се продънил. Животните взели да падат от самолета. Настанала паника и се чули викове: - Ааааааа... Папагалът важно попитал: - Що викате бе? - Щото не можем да летим. - Е тогава що се правите на отворени.
 3. ceco_accord

  Photos

  Те тава а туУунинг! Накой е имАл мерак, време и пари. Красотата всеки види по своему.
 4. А не може ли малко да се повдигне с подложки? В рамките на разумното - до границата в която да не изглежда че влизат колелата навътре в калниците, заради кинематиката на окачването. Иначе твоята изглежда боеспособна за градската джунгла, с тези "балонни" гуми, та малко ЪП - като сувче, особено с тези пластмаси по веждите. Ако не те кефи - сори че ти пипах по колата, ама ми дойде музата да пробвам.
 5. Е то цял панел се работи по-лесно.
 6. Мда. На него ще клъвнат, но зависи колко е зарибено.
 7. Ами, даваш газ. Високи обороти на по-ниска предавка и гледаш в огледалото, или някой кара зад теб и наблюдава. В режим моторна спирачка дроселът е затворен и буталата създават вакуум. Ако има прекомерни хлабини в сегментите, или маслообирачите на клапаните, от там се просмуква масло в цилиндрите и с даването на газ, то изгаря. Ако е много - видимо ще е и с просто око.
 8. Дано си се сетил да направиш снимка от 2 м. на стен, с 1-та стара и 1-та нова крушки във фаровете, за да видим разликата.
 9. Редно е да имаш право на тест драйв. Хващаш пътя за Ловеч, на билото обръщаш и спускаш надолу на директна, или 1 предавка под нея, и не пипаш газта, докато не слезеш долу. Ако намаля доста, мини на най високата предавка.
 10. Няколко км спускане по надолнище в режим моторна спирачка. Ако после, подавайки газ изпуши, ясна е работата.
 11. ceco_accord

  Видео

  https://www.facebook.com/reel/379621738124524
 12. Все 2 лева... а различна стойност... Бензиностанция. Спирам на колонка. Няколко секунди по-късно на колонката до мен спира дама. Излизайки от колата си, докато дамата е още в нейната, казвам на момчето, което е на смяна: - Здрасти. Обслужи първо дамата. Аз съм ок, ще изчакам. Той завърта глава наляво и надясно. Чудя се това знак "Не" ли е...? Очите му показват несъгласие. Доближава ме. Навежда се към мен. Прошепва ми: - После нея. Първо теб. Нищо че е дама. Ще ти кажа после защо. Изчакай ме. Скок във времето... Дамата е заредена - потегля. Аз съм зареден - оставам. Момчето споделя с мен: - И двамата зареждате тук от време на време, нали? - Явно, щом казваш. - Знаеш ли по какво си ПРИЛИЧАТЕ с тази дама? - Не. - И тя, и ти, когато ви измивам стъклата, ми давате бакшиш по 2 лева. - Е, радвам се за теб… - Чакай, чакай – прекъсва ме – а знаеш ли каква е РАЗЛИКАТА между вас? - Не. - Тя ми хвърля двата лева все едно съм ѝ прислужник нек'ъв, на който дава милостиня! - Слушам те... - А ти ми даваш двата лева с благодарност. Държиш се с мен все едно ти правя голяма услуга. - Ама ти наистина ми правиш услуга. - Не, това ми е част от задълженията. Друго е важно! С теб се чувствам уважаван. Разбра ли сега РАЗЛИКАТА между теб и нея? - Разбрах. Благодаря ти. - Аз ти благодаря. Все за 2 лева става въпрос, а каква разлика в стойността им! "Какво правим" е толкова важно, колкото и "Как го правим"! из „Относителност..."
 13. По спомен: Спорт е пакет екстри и няма отношение към твърдостта и височината на окачването. Перлата стои леко различна на броните, спрамо ламарините - заводски. За другото - каращи такава, а на теб - късмет, то ще си обади.
 14. Трупай км, не бой се - движението и харесва.
×
×
 • Create New...