Jump to content

ceco_accord

Фен
 • Content Count

  5608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

ceco_accord last won the day on January 3

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

1606 Master

2 Followers

About ceco_accord

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  3.5 Black & White 1.5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

9028 profile views
 1. Това с връщането на км. никога не съм го разбирал, но явно масовите продавачи с времето се адаптираха към заблудата на масовите купувачи, че стара кола с малък пробег (предимно градски), е по-здрава от същата но с голям пробег (предимно магистрален).
 2. ... а до Бранко са 110км и има всички отговори за модела, но става със записване, а наобратно до Търново и после пак до Русе го пишете в графата полудневна екскурзия с рейсен, или Бе Де е Же-то.
 3. Ами, честито и безаварийно! По точка 1 - в тозимомент пръскалките на бронята мият ли фаровете?
 4. Според това описание следва че няма проблеми с функционирането на кутията, а просто с механиката на скоростния лост. Или нещо му пречи да се движи, или има проблем с предаването на командите му към кутията. Може просто да е от застудяването, но е добре да се огледа.
 5. Ами, има 2 вида хора. Едните си имат критерии за преценка и чуждото мнение не им е приоритет, а на другите някой трябва да им каже че тая сделка е добра. Кой в коя графа е си е негова работа.
 6. Във всяка кола, между мотора и кутията (без значение какъв тип е тя) има вид съединител. На класическата механична той е еднодисков, на секвенциалната механична (DSG) е "двудисков", при вариаторите (CVT) е пакет фрикциони дискове, а на последното им поколение Хонда го смениха с хидротрансформатор - какъвто е и на класическите автоматици.
 7. Ами, аз нов аватар си направих (кефи ли те), ама за името не знам дали е удачно и може (според софта и "разсейките") във форума? Иначе името ще ми пасне - след почти 16 години откак съм във форума и поне 21, през които съм Хондажия. Как лети времето!
 8. Не са стока, ама тя цялата Ф1 стана "стока", а формулата е "пари - стока - пари прим". Иди вервай на тоз и оня че сичко е феър плей и върхови технологии. Ама като немаме пари за наш сеир, че гледаме технио.
 9. ceco_accord

  Видео

  Набира популярност в Европа този нов Джаз. Само 1 ме учудва: Този звук от смяна на предавки а-ла вариатор опция ли е за някои версии, или е заровен нейде в менюто и не всички тестващи го знаят? Доколкото разбрах се води е-CVT и вероятно е звуков генератор, понеже Jazz 2020 изобщо няма скоростна кутия в хибридната си версия. Иначе е чевръсто за класа си автомобилче.
 10. Ако продължа с женската аналогия - кво да добавя: Когато ми е жега, ми духа и на дупето. Като ми е студ, го грее + гърбето - приятно е реотаните в седалката да са и над кръста. Като и кажа "дий скъпа" - дава всичко от себе си и малцина се пънат да и "скъсат шортите". Храни се добре, но бюджетно - екологично си я гледам. До сега не ми е искала "скъпи бижута", но съм и обещал 1 сензорче, че не ми аресва оранжевия му цвят сегиз/тогиз. Чудя се кво да и подаря, но нали е от елитен произход - има си всичко. Вече е на години и улегнала особа - доста път е видяла, но всеки път се радва на нов път - да излезе на воля. Там е в стихията си - хем с добри обноски, хем със сърце голямо и уютно ни пренася на длъж и шир.
 11. А "мрачните облаци" над главата на едного се сгъстяват. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26200&fbclid=IwAR0-E7QcQX21fjR_2fxS3F7ZmCHKohCDjgxoV4BC9xkcDb5Knr434QmZDtg
 12. На 2 пъти ми се случи Легендата да не иска да спира. Бре - ко стАа в таа дръжава??? Натискам аз, а тя ръмжи и неще. На втория опит разбрах где е проблема. Добре че аудиото не беше надуто и чух мотора. Моя милост (големио разбирач) си купи нови зимни обувки. Подметките по-широки от на предишните и с крайчеца на дясната натискам и газта. А "прасето "се "напиня" - супортите "стискат зъби", но зверо е голем, не дава се. Добре че отпред нямаше никой. Иди обяснявай на "органите" че не е от "неспазване на дистанция", а си е чиста проба "пилотска грешка".
×
×
 • Create New...