Jump to content

ceco_accord

Инициативен комитет
 • Content Count

  4056
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

ceco_accord last won the day on October 13

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

883 Excellent

About ceco_accord

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 -facelift 2,4 AT tourer
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

6958 profile views
 1. Имах такава 11 години. Нищо не се олющи или разлуфти в интериора. В завоите е стегната, заради торсионите, но неравностите минава меко (не колкото френските), заради пружините. До 100 е тиха, над 120 се чуват гумите (зависи от асфалта и тях), над 150 осезаем става и въздушният поток, над 180 вече се повишава тон при разговори, но това не е нейната скорост. Автомата (с който бе моята) е с 4 скорости и са по-дълги, така че работи на по-ниски обороти. Крейцерската скорост на тая кола е при вертикална стрелка на скоростомера. До там е тиха и комфортна, после почва да се чува леко и мотора. Борд компютър няма (не е проблем), както и навигация (която сигурно имаш на телефона си), музиката бива, но не е АХти. Ако обаче тези неща са ти приоритет пред самото усещане от шофирането - това не е твоята кола. Описанията са субективни. Намери в някоя авто къща и покарай, за да я усетиш, а не да и четеш Т/Т данните.
 2. Не мога да кажа че съм привърженик, на определена "школа", но между южноевропейския, северноевропейския и азиатския подход винаги има разлика. Имал съм работа и с 3-те типа хора (не обичам да генерализирам) и натрупването на контакти е затвърдило впечатленията. Ехаа, спечелихме! Не знаем как стана, но няма да пипаме нищо, за да не развалим нещата - би казал италианецът и удри кампарита. Ехаа, спечелихме! Предполагам е заради това и това, но да видим може ли още по-добре - би казал германеца и айде - заравяне пак в данните. Е, спечелихме! Трудно бе, отне ни време, но сме на прав път и можем още по-добре - би казал азиатецът. Ще се напие веднага (за час), на сутринта е трезвен и сяда къртовски да изследва работещите решения и паралелно да пробва нови - без почивка и докато постигне по-добър резултат. Със сигурност първите живеят по-експанзивно и красиво, вторите скучно и ефективно, а третите са намерили своя "икигай" в работата си и не рядко "прегарят". Преди да им дирим сметка, да се запитаме - като кои искаме (и можем) да сме?
 3. Значи ли това че ако се сложи бушон в №3, колата ще има дневни светлини?
 4. Ферари е култ и Ф1 без тях е нелепа, а ако не са в топ 3 е някак странна. Може да не понасям политиката им, да не разбирам винаги стратезите им, да не харесвам аспекти от поведението на пилотите (без значение кои са), но Феритата трябва да ги има и по тях се сравняват другите отбори. МВ са със 6 поредни конструкторски титли, не защото са "ча па толку добри", а понеже конкуренцията им е такава - както навсякъде и във всичко.
 5. Точно така е. Както я угасиш, така остава и при следващото палене (още "на контакт" се активира). Колегата може да се възползва от това удобство и да я оставя вкл, но А/С-то да е на OFF. Може би пропуска че тук е климатроник, а не климатик, а първият се саморегулира (и съответно трябва всичко да е включено), а кога пуска и спира компресора - сам си преценява. Активирането и деактивирането на климатроника и на компресора не са едно и също и по тази причина има отделни бутони.
 6. Да е жив и здрав, но едва ли ще го пуснат, освен ако не се разменят с Макс. Така и двамата ще са доволни - единият че кара по-бърза кола, а другият че няма да му подливат вода.
 7. Един си пуши на терасата, обаче долу има някаква кавга и се навежда, за да види по-добре. Нещеш ли, се прекатурва през перилата и пада от 3-тия етаж. Губи съзнание, а кавгаджиите го наобикалят, но след минутка се свестява. - Пич, кво стана ве? - Не знам, вие кажете, аз сега идвам.
 8. Явно е зидар точно поради тази причина. Мнозина интелигентни люде са избягали от професионалното си образование, за да не гледат и участват в нелепици и разправии с еволюционно по-низши началници. Затуй сме на тоз хал.
 9. Както е добавено в коментара отдолу за Хондовото 5В20 - "простичко и евтино". Добрите неща са точно такива. 2 смени карах с него и моторът бе доволен, както и семейният бюджет.
 10. Прибирам се - жената изчистила, наготвила, не дудне, гледа ме в очите. - Скъпа, ей това е любов, щастие и домашен уют. - Да скъпи, и това е, но в конкретния случай са мигач, калник и огледало.
 11. https://www.drive.ru/news/honda/5d838dd0ec05c4b238000245.html
 12. Не спорете. Всеки болид има транспондер, който отчита дали се движи преди изгасването на светлините, а тогава Фетел вече бе спрял.
 13. Значи си "уцелил десятката". Сега остава сполучливо да задомиш Легендата при някой читав фен.
 14. Евала че го пазиш и "ни гу барай". Виж има ли още некое скътано нейде по харда.
 15. Браво на теб и ще чакам отзиви в твоя си тема за Сивик 10. Екзекютива се води премиум, нали? Тоест не му се виждат ауспусите, а са скрити, странични и съответно багажника е по-дълбок. На предния автосалон тествах 2-та варианта - Хеч с ЦВТ и Седан с ръчка. Първата ми хареса, както и на фемилито (че не им лашкам главите при смяна на предавките. Ако не ми трябва вече комби, само Сивик 10 е реална алтернатива (като динамика и стоене на пътя) на Акорда ми. Жалко че не направиха комби и на 10-ката.
×
×
 • Create New...