Jump to content

ceco_accord

Фен
 • Content Count

  4321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

ceco_accord last won the day on December 8

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

974 Excellent

About ceco_accord

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 -facelift 2,4 AT tourer
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

7170 profile views
 1. Или светът те моделира, или ти моделираш света. Не искам да бъда продукт на околната среда. Искам околната среда да бъде мой продукт. Хората, които говорят с метафори, могат да ми сапунисат скротума. Джак Никълсън
 2. За съжаление, между доверен сервиз на застрахователя и доверен сервиз на клиента има огромна разлика - в полза на втория вид.
 3. Дерзай! До напролет имаш време.
 4. Дружинка побратими с Акордите! Утре имам път до София и следобеда ще съм в Икея-та и Ринг мола. Ако някой го види и от 15:00 до 17:00 е "айляк" да заповяда. Ще се радвам да се ръкостиснем. За сега сме 3-ма. :)
 5. Говори и с Бранко. Знам че ти е далече, но нали познава колата ти в частнос, а и модела като цяло, и достатъчно добре.
 6. Може да прозвучи като виц, но е действителен случай. Колежки на жената преди време я бяха питали каква кола имаме, тя казала Хонда, а те - Това някакъв модел Хюндай ли е? Кво нещо е да караш престижна, но непопулярна марка!
 7. Понякога отварям папката със спам и чета бавно. Незабравимо лято в Сицилия или Тоскана. Дао курс. Спомени от утробата. Are you looking for an affair, пита някоя си Sabrine. Тъкмо навреме, защото току-що разбирам, че мейлът ми е спечелил 1 милион паунда. Прескачам за малко в официалната поща: Чакаме вашия доклад. Застраховката на колата изтича. Последно напомняне. Ще отделите ли малко време за ръкописа на непознат автор? А, не, върщам се в спама. Два свята. В единия ме канят в Сицилия, жените си умират по мен, мейлът ми печели милиони, катарски наследници искат да ми прехвърлят нечии пари… утроби… ашрами… дао… Другият – работа, неплатени застраховки и чакащи ръкописи. Подозирам, че като умрем, отиваме директно в спама. Което вероятно е другото име на рая. Георги Господинов
 8. Срещат се, но вече само по старите филми и нечии спомени. :)
 9. Иначе -да - законът се спазва, особено когато е в угода на прилагащите го. Реална полза - йок, но пари - поток.
 10. Шофьорският стаж е функция на житейския опит. Водач не се става със знания и курсове.
 11. Трябва да се огледат. Може да я оставиш на "Р", без дръпната ръчна и с угасен мотор, и някой да лашкат колата напред / назад. Ще се чува и чаткането на блокиращия чоп в кутията, но покрай него може и тоя "пук" да се чуе. Като я лашкате, огледай 2-та тампона на мотора, колко се местят и дали се отварят цепнатини по тях.
 12. Тука не позна. Крайно гърне трябва да има. Може да са 2 по-малки. То си има съпротивление и е важно за нормалната работа на мотора. Питай в някой сервиз за ауспуси, там вероятно ще ти предложат удачно решение. Ако пътят на газовете и съпротивлението им не е еднакво, от единия накрайник ще излиза повече и ще стои нелепо.
×
×
 • Create New...