Jump to content

ceco_accord

Фен
 • Content Count

  5069
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

ceco_accord last won the day on July 15

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

1196 Master

About ceco_accord

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 -facelift 2,4 AT tourer
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

8079 profile views
 1. Баш така си е. По Европата може да е виц, но тук си е реалност.
 2. https://paultan.org/2020/08/04/is-honda-bringing-back-the-motocompo-as-an-e-bike/?fbclid=IwAR0eFulLTENEoTdqmH8DlEhMMoLcJNVsPnt3RjDLfOGigNVMmZ-329b6L78
 3. Имаше късметлии вчера. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25710&s=fb&fbclid=IwAR1adZ-Ur4629SMrPc8V9yKj3nJHmvr0s-EGvbvNRZvx2l2ZOJ0Cz9ApYW4
 4. Може да не му трябват, а само да тежат, а и допълнителен обем се отваря.
 5. Бащинският съвет - притча - Сине, ти завърши с отличие, затова ти подарявам една кола, която придобих преди време, но е малко стара на години. Преди да оформим документите - иди до пазара за употребявани автомобили и им кажи, че искаш да я продадеш. Синът изпълнил заръката. - Предложиха ми 1000 долара, защото изглежда доста архаична. - Закарай я сега до някоя заложна къща. Синът и там отишъл. - Заложната къща ми предложи 100 долара, защото колата била много стара и с омачкана тапицерия. - Сега иди в големия град, намери автомобилния клуб и им покажи колата. Синът свършил и това. - Някои хора в клуба предложиха 100 000 долара за нея, тъй като това Дино всъщност било малко Ферари. - Исках да узнаеш, че само на правилното място ще те оценят по правилния начин. Ако не се чувстваш оценен, не се ядосвай, това означава, че вероятно не си на правилното място. Само тези, които виждат и разбират реалната ти стойност, са тези, които ще те оценят и затова, никога не стой на място, където никой не вижда твоята стойност". Това няма (или има) общо с обявата ми, но се сетих за притчата, понеже въпросното Дино също е с 2.4 мотор и 190 коня.
 6. Форумът е скука и без кука няма нищо да се извади от блатото му, а първопостовецът на темата, или да "изплюе камъчето", или да го преглъща и то да му "обръща колата".
 7. Двама нашенци отишли в Америка - дивия запад, понеже им казали че се плаща добре за индиянски скалпове. Свалили няколко и вечерта си направили бивак да нощуват. Посред нощ, единият се събужда от някакъв шум и гледа - заобиколени от племето. Ръчка другия и шепне - "Ставай бръже, че те сеги вече забогатяхме".
 8. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25670&s=fb&fbclid=IwAR3qYn_3fisQ5zto3yZtss7ZTetFykci478qdNc0hT2705r74RioNhy1ucA
 9. Колеги, относно колата нямам какво да добавя, освен полечка трупащите се километри пробег. Ако някой я оценява, но е недофинансиран, да ми пише на лични - с оферта, за да видим дали можем да се доближим и ръкостиснем. Знам че си имаме по една (или няколко) добри Хонди и мнозина са ненуждаещи се в обновяване на автопарка, но след толкова преглеждания на обявата - интересът към колата е неочаквано слаб. Дали съм сбъркал в отношението си към нея, или мнозинството предпочита "новият внос" в който да налее още няколко хилядарки? Ако и тази седмица няма интерес - колата "слиза сред народа" (по авто сайтовете). Просто не исках да обяснявам на някой непосветен, как така "червеното почва от 7200" / "защо на 2-ра то е при 120 км/ч" / "ооо, ма тя вафтомат - това немоем да го карам" / "защо отзад е с двойни спирачки" и т. н. и т. н. Благодаря и на загрижените за здравето ми (и на фемилито) - всичко е наред и продажбата е свързана просто с мерака ми за друга машина. Ако тя се окаже читава - комбито ми е излишно, но ще се радвам да остане във форума, макар че - няма лошо да присъединим и някой нов член.
 10. Съжалявам че колегата питащ за ръжда и гнило е получил "забележка за коментар", но такива са правилата. Относно въпросът му - гнило естествено няма никъде, но отдолу има тук-таме повърхностна ръжда и е мой пропуск че не сложих снимки и на дъното. Външно няма "нито точица", а където е възниквала (веждите на задните калници) е оправяно защото ме е било срам да е красавица, и да е недолюбена. Има писано в "Радост и тъга". А отдолу - както е сега, така я купих и преди 5 години, а каненките ми да я замажа, така и не реализирах - нали не я "заничам под полата" и спи в сух и топъл гараж.
 11. Мда, и Макс взе максимално възможното нему от тая Унгария.
 12. Да. Ако е удряна, ремонта е пачка и почти никой по Европата вече не го прави. Твърде скъпо е и я донасят тук, където се прави някак и после ... Отпред е алуминиева + възглавници, радар, пиропатрони на капака и т. н. Ако не е "бита", обикновено е карана кротко и поддържана в сервиз, а магистралните половин милион км не я плашат.
 13. Това е дуракоустойчив модел и дори км да са превъртани, трябва да си е в прилично състояние.
 14. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25634&fbclid=IwAR0wz9mq0IfVS6MF-7vbl7nwlg-PmWCfrkDczC3eHsqC4fW4IeNXi9OKdoQ
×
×
 • Create New...