Jump to content

ceco_accord

Фен
 • Content Count

  4992
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

ceco_accord last won the day on May 8

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

1142 Master

About ceco_accord

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 -facelift 2,4 AT tourer
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

7861 profile views
 1. Абе, добра си е колата. Кога скоро е имало такава? Да сменят А-то с Н и да я дават насам!
 2. За повечето "братушки" последният истински Акорд е 7-ма ген. 8-ма ген е същата техника, но с повечко екстри и по-голямо купе (което е ясно до какво води), а 9-та ген. си е хамериканка, а там "понятието" Хонда има съвсем други измерения и критерии.
 3. Съгласен съм че "По жицата" е бъдещето - още Йовков го е написал преди 93 години. Обаче знам и разликата между хидравличната и електрическата рейка на волана, макар че само втората позволява "самопаркираща" функция. Там разбира се с адекватни ъгли (камбър и кастър) на предното окачване, нещата могат да се "върнат към живот", но и за спирачките е възможно, ако са се сетили управлението да е според усилието прилагано по натиск на педала в нютони, а не по хода му в милиметри.
 4. Ми, паднал е от перваза на прозореца, но не долу, а вътре - на пода на 42-рия етаж. :)
 5. У всекиго има по нещо и от 2-та пола, просто малцина го съзнават, а още по-малко го признават, но си е научен факт! А женската логика е като сточна гара - много стрелки и коловози. Достатъчно е да слушаш 2 моми как си говорят и как скачат от тема на тема. Ние сме "друга бира" - праволинейни (и теснолинейни) като еднопосочна жп линия, но пак не е баш тъй.
 6. https://autoreview.ru/news/novaya-acura-tlx-samyy-drayverskiy-sedan-marki Абе, дизайнът е субективен, но като техника е многообещаващ напредък в посока на "премиумите". Имам леки резерви към тея електромеханични спирачки, понеже дори като за ръчна не ги харесвам, па камоли за основната крачна.
 7. Това по инспектор Стрезов ли е? Тогава да поразсъждаваме: Щом убийцата не носи свое оръжие, значи поръчителката и е казала че мъжът и си държи пистолета под възглавницата! Щом го знае - изводът е че все още спят в 1 легло и че той спи по-дълбоко от нея - иначе тя не би прекарвала нощите си с него (въоръжен) при обтегнати семейни отношения. Поводи за обтягането бол, но обикновено е ревност. Предполага се че я е заподозрял в изневяра и с тази мимолетна връзка иска да и отмъсти, обаче още не знае че именно въпросната мацка в леглото е прелюбодейката на жена му. За това съдим от облизването на устните (пресъхнали от стреса) - значи не е профи килър, което се потвърждава и от факта че не за пръв път е в спалнята му. Вероятно сама е предложила да го отстрани от живота на съпругата му - новото си любовно лесби завоевание.
 8. https://www.drive.ru/spy/acura/5ece4f54ec05c4a76800001d.html
 9. Значи "дон Енцо" си е "разигравал коня" под носа на белогвардейските пишки, а те са броили мухите? :)
 10. "От успеха не можеш да научиш абсолютно нищо. От провалите и разочарованията човек си вади заключения. Това се отнася и до кариерата, и до личния живот". "Щастието е враг. То те отслабва. Изведнъж се оказва, че имаш какво да губиш". Ники Лауда
 11. Работата се пече, както и яйце на дупето на Хами. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25483&fbclid=IwAR0Jw91U8-YQnpMRydcUaZlXv_9AF55aFUVAvFtuLO-eOLDGI1Ib_icTMp0
 12. - Тате, за какво служи клаксонът? - Това е звуков сигнал, помагащ в някои случаи и за предотвратяване на катастрофи. Ползва се и при сватби, но тогава вече е късно.
 13. - Имате ли доходи за които не сте известили данъчните? - Веднъж, като малък, ни водиха на екскурзия и от градския фонтан вадихме монети.
×
×
 • Create New...