Jump to content

ceco_accord

Почетен член
 • Content Count

  11259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  591

ceco_accord last won the day on July 20

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

5599 Master

7 Followers

About ceco_accord

Profile Information

 • Кара
  3.5 Black & White 1.5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

21155 profile views
 1. Но монетата има и обратна страна. Нали "задкормилното устройство" е адаптивно. Слаба и мощна кола се карат съвсем различно. Първата с майсторлък и тактика, а втората може всякак. Колкото върви - толкова - "кучето скача според тоягата". Синковеца е доволен от Сивика си, а за моята вика "Всички само ти се пречкат".
 2. Нама по-добро от големият мотор! Дори да е излишен при кротко круизване в повечето време, когато дойде мигът на страст ... има дробове да извади мощен вик. Карам сегиз/тогиз 75 коня от D14А3 в 6-та хеч - 7-8/100 газ. Карам и същите коне, за всяко едно от 4-те двигателни колела в 1.9 тона седан вадени от J35A8 - 11-12/100 газ. Мисля че цифрите са красноречиви, но са само "сухи данни". Усещането е ...
 3. Така и ще постъпя. Според записките ми съм го правил скоро след като взех колата, тоест почти 2 години. Синковеца каза че така си съска, но той я кара по-често от мен извънградско и не вдига много оборотите. Относно падащите обороти от 3000 на 2500 при вкл. на климатика: Днес пробвах едно ЦР-В първа генерация с 2.0 мотор - абсолютно същото прави и на 2-те горива.
 4. Мерси. При мен из под жабката се чува леекинко от няколко дена. Викаш да мина да го дозаредят и да си пипам ушето? Ако нещо знаеш за новите прегледи - пиши в темата по въпроса, та да го виждат повече хора.
 5. Преглед минах миналия месец - успешно. Нещо отзад не спирала колкото отпред. Какви хора работят по тез пунктове??? С газовете драма няма, но мериха само на мин. обороти, а не както преди на 2000 об/мин. за 2 минути. Само дето сега я смъкнаха в ЕКО 2 категория - вероятно заради ЕГН-то. Относно съскането - ще следя. За сега духа студено, ама май не е колкото преди, а и то е от 1 седмица и в най-големите жеги. Имам чувството че на никой няма да му се занимава. Комай всичките климатикаджии са станали само зареждачи на фреон. Все едно да ида на бензиностанцията и да кажа на бензинджията - Бе нещо не работи както трябва. Може само гориво да ми предложи. Иначе компресорът отнема 10-тина коня от мотора, но не бях наблюдавал работата му на място и в среден оборотен режим. Да разбирам че и при теб така спадат?
 6. Ако "бягството" ще е на нисоко, с повечко багаж + още тяколко човека - ЦР-В и по-удочно. Става за лек офроуд. Ако ще е 100% асфалт - някоя от другите. Колкото и да са подобни - тествай ги и си прецени. Няма по-добро от личното сравнение.
 7. ceco_accord

  Видео

  Напред и нагоре - към Формула 1 ! https://www.facebook.com/watch?v=1218224795979060
 8. Еб@си състезанието! МакЛарън - голем резил в ефира, въпреки двойния подиум. Но Оскар си заслужи победата. Ландо изпадна в неизгодна позиция да връща газта, но отборът си е отбор, а и "пропускането" не е прецедент - "Титла сам не можеш да спечелиш"! А дори и бесният Макс да си, като Хондата ти те върви. А като е така, остава агресия и спорни маневри. Пак че оцеля след прескока. Бавен, ама здрав болид. А Чеко кротко си проби път до точките - все е нещо в отборният шампионат, който въобще не е предрешен в тоз силен за поне няколко отбора сезон.
 9. Мии, да му леят куршум - гюле ако трябва! Важното е че и на хусарската писта чухме първо Българският химн! Бравос Никола!!!
 10. Ей тоя Чеко бее! А бе добър пилот.
 11. Доколкото е принципно за всички, при вкл голям консуматор (като компресора), ЕКУ-то вдига оборотите на място.
 12. А на място и минимални обороти, като включиш климатика вдига ли ги до 1000 об/мин?
 13. Да, Одисеят си е почти кемпер.
 14. Купуваш от човек когото "знаеш къде живее", а той купува отвън - дилърски. Ноо пак (винаги) има шанс за измами, и схеми - местни. Тук за пари всякакви схеми са възможни.
×
×
 • Create New...