Jump to content

ceco_accord

Инициативен комитет
 • Content Count

  3888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

ceco_accord last won the day on July 4

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

848 Excellent

About ceco_accord

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 09/29/1969

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 -facelift 2,4 AT tourer
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

6813 profile views
 1. Аа, това с петното на земята съм го пропуснал. Значи е от кутията, тоест семерингът.
 2. Като за начало виж дали не се е разхлабила скобата и обезмасли и подсуши олятото. Ако отдавна не си гледал там, може и да не е от пътуването. Може да се размине само с нова скоба или ако е скъсан маншона - замяна с нов и обезателното измиване на карето и слагане на нова смазка. Това може да е греста от карето, а от жегата и въртенето да е оплискала наоколо. Може обаче да е семерингът на кутията, но поне не е текло много. Иначе маслото в нея ще е намаляло.
 3. Това е проблема на Хондите. Седнеш ли да покараш някоя - влиза ти под кожата и после не ти се разделя с нея. Предният ми Акорд го дадох насила, щото ме нападнаха да ми дават пари (карах го 11 години), а Сивика още си е мой. Да, автомата е по-икономичен на дълъг път, а за комфорт и т. н. е излишно да говорим. Оглеждай се за същият но фул екстри (не че са много).
 4. ceco_accord

  Виц на деня

  -Брат, тоя апартамент дето го взех "на зелено", не знам кога ще "узрее". -Разбирам те много добре. Да правиш ремонт е като да имаш ново гадже - даваш и даваш пари, а не знаеш кога ще влезеш!
 5. ceco_accord

  Виц на деня

  В сайт за запознанства: - Иначе съм активна натура, със спортно телосложение. - Какъв спорт тренирате? - Сумо.
 6. А ето как добре му стоят (на капака) 60-тина лева в натура. :)
 7. ceco_accord

  Новини от Хонда

  Фейслифт на Сивик 10 хеч за щатите. Както се казва - открийте разликите. https://www.drive.ru/news/honda/5d565b9bec05c4964b000047.html
 8. Има китове, ако на някой му се занимава де. https://www.zr.ru/content/articles/918746-ventilyaciya-sidenij-svoimi-rukami/
 9. Нема бе, споко! Дори не съм доливал в него, а най-важното е че спря да намалява, освен ако не запълва литража с некой друг флуид. Другата седмица ще си го нагледаш. С колело ходя, понеже е по-бързо, по-евтино, по-здравословно, по-екологично, по-безметежно за паркиране, по-безвредно за купето от към демиджи от калпазани и т.н. , а и на маторя с това златно масло му е тясно в града - требе си шосенце или аутобан.
 10. За да проверя / оборя тезата ти, реших да направя засичане на път за вкъщи, но нулирах брояча чак като излязох на главната (мой пропуск изваждащ 300 метра от общото разстояние), а отразеното също е по ежедневният ми маршрут до гаража. Този път ме хванаха и 4-те светофара, отделно имаше влачещи се и се движех предимно на 3-та. Обикновено колата е на 4-та (която включва над 45 км/ч (в автоматичен режим). Ако карам жената сутрин, разстоянието е 3 км и 1 светофар по-малко, а там вече се движа и на 5-а (малко над 60 км/ч. Мисълта ми е че 30 средна градска скорост е закръглена надолу стойност, а реалната за дълъг период е почти 40 км/ч. Иначе подозренията ти са верни, понеже примерно в Русе по булевардите тя надвишава леко 50, а разходът е под 10л. Другата снимка е на средният за прибирането разход, за да се види че не съм се юркал и някой да рече, ааа ... Снимка на времетраенето нямам, понеже загасих мотора и показанието се нулира, а го направих за да не качва средния разход работейки на място, докато извадя и снимам. Средният извънградски също е над 90 км/ч (особено има ли магистрали), но и там не съм спекулирал, а съм сложил последните няколко засичания по маршрута Монтана - Русе. Мисълта ми е че общите мото часове едва ли са повече, а може и малко надолу да са, но няма да цепим секундата. Иначе олиото и цедката за фритюрника са налични и само требе готвачот да ги смени, ама он е калпазанин и ще пържи още валовете в тоа мазоч.
 11. ceco_accord

  Новини от Хонда

  https://www.drive.ru/news/acura/5d53bf64ec05c48733000029.html
 12. ceco_accord

  Новини от Хонда

  Ако онзи Тръмп-натия с перчема удари ембарго с високи мита на европейските марки, няма да я видим, но иначе е достоен конкурент на баварския 5-ак и инголщатския 6-так. Нали имаха идея отново да пробват премиум сегмента в Европа с Акура. Ясно е че с Хондите и премиум няма кой да им се върже тук.
 13. Той каза че "имал жокери". Като го навестя другата седмица, ще решаваме съдбата му (на маслото де).
×