Jump to content

ceco_accord

Фен
 • Content Count

  5621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

ceco_accord last won the day on January 3

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

1612 Master

2 Followers

About ceco_accord

Profile Information

 • Кара
  3.5 Black & White 1.5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана

Recent Profile Visitors

9060 profile views
 1. Краси, ей ти още 1 - Скъпи, взе ли заплата? - Взех, ама я изпихме с дружината. - И нищо не купи за вкъщи, бляд такава? - Е, как ма, нали купих водка и мезе.
 2. - Извинете, колко струват тези обувки? - 200 лева. - Ужас. А тези до тях? - Ужас и половина.
 3. И в здравеопазването е така. Напоследък за съжаление имам впечатления и от там. Превърнаха хората от пациенти в клиенти. Камара изследвания и навсякъде като разберат че си с направление (и си получават пари от здравната каса), те гледат като че си им изял десерта. WTF??? Сори за off topik-a, ама целата ни работа стана "Офф, то пък...". Загубено поколение и десетилетия. Да идват младите и да "внимават в картинката". СкинАаме си нервите и гласните струни, и па нема оправия, дЕеева и тия...
 4. ceco_accord

  Видео

  https://www.facebook.com/luboslovie/videos/155904716297294
 5. Krasi - чест и почитания! Ако човек не уважава себе си, как да има същото от другите. И аз наПУууснах от военните, иначе да съм пенсионер от дузина години и само да "цоцам" хазната.
 6. Емич! С прискърбие ти съобщавам че никога "нема а се упрайм". Ние с теб сме живели и в оня, и в тоя строй - виждаш че разлика в институциите никаква. Всичко е до манталитет. На въпроса - да си сменям ли книжката при нова Л.К и адрес - рекоха - карай си с тази - валидна е още 2 години, кво като не е по адрес. А няма да ти разправям и как вписаха на Ледженда че е Евро 4, без да се занимавам с Бахтрако. Всичко е пунта мара, ама голема пунта!
 7. Таблото не винаги е гаранция, особенно ако е барано.
 8. Аз те разбрах (все е нещо), а и мнозина други са прекосявали Европата за ден. Другото си е занаят и си има тънкости. При добрите занаятчии те не са в манипулациите.
 9. Последното нещо което гледам е пробега и никога не съм проверявал дяли е реален. Двете ми настоящи (в подписа) са над 300К и от към механика са ТОП. Едната е на 13 години, другата на 33. За търговците не генирализирам - виждал съм всякакви и с годините съм спрял да слушам какво ми хортуват. Карам и слушам колата - тя говори достатъчно, ако човек разбира "езика и". Търговецът си има харчове и знае колко му стлува, и до къде (и кому колко) да отстъпи. Цената няма отношение към стойността на колата, а само към стойността на сделката, но за мнозина това е едно и също. Рецептата ми е проста: Не обикалям да гледам екземпляри, а другото е лесно - Хонда + автоматик + най-големия мотор, а екстрите "кола не карат".
 10. ... ако е 2 пъти, за да отключи всичките. Цъкни копчето в жабката нягоре - ON.
 11. Ако търсиш истината, първо трабва да знаеш какво ще правиш с нея, след като я откриеш.
 12. Пистааа https://www.drive.ru/news/honda/60053888cf678d3b3290ab1a.html
 13. Първа брачна нощ. Мъжът пълни ваната и топи булката в нея. Секс няма. На втората вечер, пак така. На 3-тия ден младоженката звъни на майка си и споделя: - Мамо, не го разбирам - само ме търкаля във ваната, а още не сме били интимни. - Потрай дъще, нали е гумаджия, сигурно търси дупката. Само гледай да не пръцнеш, че скоро няма да дочакаме внуци.
 14. Това с връщането на км. никога не съм го разбирал, но явно масовите продавачи с времето се адаптираха към заблудата на масовите купувачи, че стара кола с малък пробег (предимно градски), е по-здрава от същата но с голям пробег (предимно магистрален).
 15. ... а до Бранко са 110км и има всички отговори за модела, но става със записване, а наобратно до Търново и после пак до Русе го пишете в графата полудневна екскурзия с рейсен, или Бе Де е Же-то.
×
×
 • Create New...