Jump to content

ceco_accord

Фен
  • Content Count

    6094
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    107

ceco_accord last won the day on April 11

ceco_accord had the most liked content!

Community Reputation

1890 Master

2 Followers

About ceco_accord

  • Rank
    Опитен
  • Birthday 09/29/1969

Profile Information

  • Кара
    3.5 Black & White 1.5
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Монтана

Recent Profile Visitors

10242 profile views
  1. Дано в края на месеца се похвалиш че си я "вкарал в пътя".
  2. Моя така и не видя сериозен сняг тая зима. Иначе вчера се върнах от Софето през Петрохан, но има ремонти, та за това не минавам от там, но е красота. Като оправят асфалта, ще му се наслаждавам. В моята посока нямаше трафик и консумацията бе прилична 9.7/100.
  3. https://sportal.bg/news-2021041309350933741?fbclid=IwAR1EpzltXDhYjd5geY9C9UnCK0W53iQgzjbG2ZLvngafh82C6nIeAETTIgI
  4. Строителят на новия ти дом не е ли съобразил подхода към гаража с базата и клиренса на стандартен автомобил? Разбирам да не вярва че некой ден ще караш Ламбо или Фери, ама за конвенционална кола си има стандарти и одобрения. Тоя SUV да не опира пък в тавана или рамката на портала? Провери и за отварящата му се нагоре задна врата?
  5. Семеринга на коляновия вал - ако е омаслено там. Маслото на кутията се сменя както е на колата, а тя на хоризонтална повърхност, защото има контролна пробка за нивото му. Виж как е лагерчето за притискателния диск на съединителя?
  6. Ако страниците им са меки е напълно възможно. На 6-тия Акорд обух нови HANKOOK и "стана мазало" спрямо стабилността и хандлинга, с предните вехти Контита, но не ги дочаках да се износят. Продадох го и нивгаш нема а си зема веке Хан Кук.
  7. Ами, дали пиропатроните на предния капак са сменени и дали записва грешка.
  8. Поне тогавя бяхме 1 от 3-мата производители на космическа храна. Наша е и първата орбитална оранжерия, а и до днес имаме апарат мерещ марсианската радиация.
  9. 12.04.1961 - 60 години откак човек напусна планетата Земя. България също изпраща човек в космоса- Георги Иванов! Човекът с най-спокойният пулс в историята на орбиталните полети. На 10 април 1979 година се превръщаме в шестата държава в света, изпратила космонавт в орбита! После още един и след това - кво?
  10. Всяко нещо си има специфика и тайни. Те и тея не казват с какво масло карат: https://www.autoclub.bg/porsche-911-gt3-testing?fbclid=IwAR0uFX9tQ7QLiKXMzdvXWPm4-JSTvzZi8bj2IL1xPv19_F8f47N7-FPwyPk
  11. Общо казано, симптомите са от различни болежки. С волани не съм патил, но относно управляемостта влияние има и задния мост. 1 година (кой ме би по главата) реших да го проверя у наше село при един "спец" и после по магистралата взех да намалям до 100, щото задницата олекваше и бегаше настрани. Та Бранко ме прати при 1 пич в Русе и той като видя онзи колко е "отворил" задния мост, вика - "бравос че си стигнал до тук жив". Извади "чичо Лазар" и бетонира Акорда за асфалта.
  12. Стойността на един човек се изчислява като дроб: с числител и знаменател. Знаменателят е това, което получава, а числителят - което дава на обществото. Ако някой не дава нищо, а само получава, неговата стойност е кръгла нула. А ако някой много дава, докато нищо не иска - стойността му клони към безкрайност. Теодосий Теодосиев
  13. Честит Ти мерак, но не пиши 1 въпрос в различни теми. Просто активирай круиза и покарай колата. Малко градско ще покаже дали системата работи, а тя е вързана с радара, защото следи скоростта на движещата се пред теб кола.
  14. Не бива да се обобщава само с марки масла! Всеки бренд има широка палитра, дори във всеки вискозитет са няколко различни серии с "подправки". Иначе все едно аз да кажа че Сивика не харесваше Кастрола, а 6-тият Акорд карах с оплювания Мотул. Полезно е че споделяш (както и други люде), а всеки сам си преценя - доколкото може с информиран избор. Иначе нема а ни стигне живота да пробаме сите масла, освен ако не им скъсят техния на по 1000 мили.
  15. Ами 7, 8 наведнъж? Благо и комфортно е, ама не трая да има пред мен МПС през което не виждам, а тая гад е тежка и като намаля след някой до 80, ако рипна на газта и тя ръга 2-ра за да иде у Витека, а това са ни любимите моменти от всяко пътуване, и си ги дирим като наркотик. Ледженда се кара кротко само градско, а по шосетата, само ако нема никой, така че моята консумация на масло си е супер, а и "шесторкаджията" е само на 325000км. Това масло ми е за експеримент, иначе Ванката отдавна ми е казал - за Легена - "мазут" - поне 5В-40. Мотора има ниска топлинна ефективност и грее много. Зиме като го вкарам в гаража и след 5 мин е отоплил 16-те му квадрата.
×
×
  • Create New...