Jump to content

Cyreon

Фен
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Good

About Cyreon

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  2009 Honda Accord 2.0 i-VTEC 156 hp
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  BG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Добре де, тия Хонди само до Гърция ли ги карате, за да идете на почивка? Гледам тук хотели, резервации, самолети. Няма ли мераклии да пътуват на далеч с кола, за да идат на почивка? Примерно с Хондата до Испания или Франция. Защото аз лично точно така предпочитам - да имам време да спирам по пътя, да разглеждам. Аз лично съм обиколил цяла Европа с кола, вярно е че е по-скъпо и отнема повече време, но кеф цена няма.
 2. Някой с впечатления за тези: https://www.gumi7.com/bg/avtomobilni-gumi/CONTINENTAL-ECOCONTACT-6-205-60-R16-92V/IP10CO20560R160V-0060.html
 3. Не знам дали е окей да се кара така. Засега е само този звук, който не ми пречи. Нямам други оплаквания примерно трудно да отлепя или да влизат трудно скоростите. Но чета, че ако го оставя просто така да си седи, нещата се задълбочавали и не било изобщо хубаво за трансмисията.
 4. По всичко изглежда, че за този. Само че ако ще се сменя и трябва да се сваля цялата трансмисия, май най-добре е да се сменя целия съединител. Дай ми цени, колега, не само на ОЕ, а на всичко, което имаш за моя модел. Благодаря.
 5. Благодаря много, колега. Лагер значи. Поразчетох и поизгледах видеа. Доколкото разбирам, за да се смени лагерът трябва да се сваля цялата трансмисия. Така и така щом се сваля, направо по-добре било да се смени целия съединител. И без това при мен не е сменян, на 95,000 км е. Твоето мнение?
 6. Не, никакви други проблеми няма освен описания от от мен при потегляне по нагорнище на 1-ва предавка.
 7. Значи, проблемът не е решен, но днес пак го направи и пак при потегляне по нагорнище. И само на 1-ва. Явно е чест проблем и при други модели на Хонда, защото очевидно според коментарите много хора го имат, но така и не прочетох от какво може да е. https://www.youtube.com/watch?v=EqJoFhOFlq0 Чува се на 0:32 min., на 0:55 min и още няколко пъти. Абсолютно същият звук е и при мен.
 8. E, не може всичко да запомни човека - това са няколко модела, пък колко кубика са, пък колко коня всеки, пък за колко ускорява от 0 до 100 всяка една, пък гумите какъв цолаж са. То едно ли е? Предполагам, че не го чете на момента на ауто-кю някъде. Важното е, че се постара да бъде обективен, можеше да е малко по-критичен относно шумоизолацията и някои други кусури. Те затова германистите толкова го намразиха долу в коментарите, защото прехвали Акордеона. Но ние му прощаваме.
 9. https://www.youtube.com/watch?v=jEfYkacytSg Един според мен доста обективен поглед към осма генерация Акорд. Филип е спестил някои от недостатъците за модела. Малко и излишно се е впуснал и в сравнение с А4, БМВ 3-ка и C и Е класата на Мерцедес. Но като цяло мисля, че се е справил.
 10. Oще 9 болни! https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/izvnredno-oshche-9-bolni-ot-koronavirus-v-sofiya_news732386.html Не, няма да се изолирам. Очевидно е лош моят подход с изолирането. Мисля да го променя - една екскурзия до Ломбардия, повечко театри, кина и публични събирания, ако може по-близо до мен да кихат и кашлят, идеално!
 11. За мен истинското спасение е само едно - самоизолираш се вкъщи, на вилата, на село или някъде далеч от хората докато мине бурята. Може да продължи месец, два и повече. Да, трудно е, защото всички работим и имаме нужда от стотинки, правим кариера, имаме ангажименти, но здравето е приоритет. Зареждаш един хладилник до дупка с храна, вода, сокове и стоки от първа необходимост. С цел да ограничиш контактите пазаруваш онлайн и ти доставят стоките с куриер. Няма друг чалъм. За себе си едва ли ще го направя, защото имам себе си за млад човек все още (рискът е най-висок за хора над 60 г.), обаче с близките ми възрастни вече съм предприел стъпки по убеждаване за пристъпване към горните карантинни мерки.
 12. Aз сам ще си я сменя от причини за безопасност. Предишната газова пак сам си смених без да са ме провокирали разни разпоредби или глоби. Както и да е. Мисълта ми е, чисто технически тъй като точно сега нямам възможност, мога ли да мина само със смяна на талона в КАТ (тъй като на документа пише, че е произведена 2013 г.)?
 13. Пропуснах да кажа, че реално бутилката е по-стара (над 15 годишна е), имаше паспорт, в който е писано до 2007 година, но човекът в пункта на ГТП ми писа, че е от 2013, може би с идеята да е преди заветната 2014 г.
 14. Ако правилно съм разбрал, без значение кога е монтирана газовата уредба, трябва да се минава смяна на талон в КАТ. Единственото, което имам от предишния ГДП е това от снимката. Пише: Година на производство 2013. Подлежи на преглед до 25.03.2020. Значи ли това, че имам дните до 25-ти март, за да си сменя талона или изобщо нямам такъв срок и във всеки един момент, ако ме спрат подлежа на санкция?
 15. И аз си го мислих за помпата. Започнаха проблемите след едно пътуване до Будапеща. Имаше 2 катастрофи на магистралата една след друга и спри-тръгни, така в продължение на сигурно 20+ километра.
×
×
 • Create New...