Jump to content

Cyreon

Фен
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 Good

About Cyreon

Profile Information

 • Кара
  2009 Honda Accord 2.0 i-VTEC 156 hp
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  BG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aз се включвам с 2.0 бензин. Правим сравнението по описания от колегата начин, документираме всичко с аудио и видео и го постваме след това тук. И следват 100 страници коментари: "Ама така дизел не се кара!" или "Тоз пък с бензина как неправилно сменя предавки." Цирк!
 2. Moят диск не е оригинален DVD, работи си обаче прекъсва и ми излиза Disc Reading Error Please Consult Your Dealer. Изваждам диска, позабърсвам го, слагам го пак и си тръгва до следващия път когато излиза същото съобщение. Дали защото диска не е оригинален или има нужда от почисване на самото четящо устройство?
 3. 156 к.с. е бензиновата 2.0 на 8-ма, ако трябва да сме точни. Лично аз не съм чул за такъв проблем при R20A3.
 4. Аз също съм много любопитен на какво може да се дължи това. При мен го прави при въртене на волана при ниска скорост (10-20 км/ч). Чува се като изпукване в предницата. При по-високи скорости не го прави. Освен това при преминаване на наревности и пак при ниска скорост се чува тракане от лявата гума. Не знам дали двата проблема са взаимносвързани.
 5. Не може да знаеш какъв е. Може да е комшията джамбазин конкурент, който разнася черен ПР, за да набие бизнеса на съседа. В случая не е такъв, доказа се! И? Малко внимание предотвратява съмненията. Той се е прострелял в крака този. Писал септември 2010, тя е 2009 г. производство. Купил я в от Канада за $2100 (може и по-малко), тя може и salvage да са я водили. Shipment, мита и да я пооправи, този минимум 5 бона ще гушне, ако се излъже някой да му я купи.
 6. Няма сензация. Масово се връщат километри и добре го знаем. Но има и автомобили, на които просто не си заслужава да се връща. Дълга тема. По-скоро трябва да го играем "невинен до доказване на противното", но може и както си го написал. Разминаването между 2010 (в mobile.bg) и 2009 в дадения сайт пак подсказва, че може да не става въпрос за един и същи автомобил.
 7. Не бе, човекът може и правилно да казва и наистина да са измамници, ама новорегисриран и юруш веднага име на автокъща пък и ги бърза да ги кръщава "измамници:. Може и да са такива, ама поне да иде, да я огледа и да й щракне VIN-a, че да видим че съвпада с другия. Иначе останалото е "една жена ми каза и аз ви казвам тъй както каза е." 🙂
 8. Имаш ли доказателства, че колата от снимката в mobile.bg и тази в чуждестранния сайт е една и съща?
 9. Ето и снимка от мен. Значи на 100 км/ч са точно 2550 оборотите. При 200 км/ч са 5200. Не знам дали е винаги пропорционално, но диапазона 130 - 160 км/ч ми се струва, че много бързо се качват, после сякаш е по-плавно.
 10. Добре де, тия Хонди само до Гърция ли ги карате, за да идете на почивка? Гледам тук хотели, резервации, самолети. Няма ли мераклии да пътуват на далеч с кола, за да идат на почивка? Примерно с Хондата до Испания или Франция. Защото аз лично точно така предпочитам - да имам време да спирам по пътя, да разглеждам. Аз лично съм обиколил цяла Европа с кола, вярно е че е по-скъпо и отнема повече време, но кеф цена няма.
 11. Някой с впечатления за тези: https://www.gumi7.com/bg/avtomobilni-gumi/CONTINENTAL-ECOCONTACT-6-205-60-R16-92V/IP10CO20560R160V-0060.html
 12. Не знам дали е окей да се кара така. Засега е само този звук, който не ми пречи. Нямам други оплаквания примерно трудно да отлепя или да влизат трудно скоростите. Но чета, че ако го оставя просто така да си седи, нещата се задълбочавали и не било изобщо хубаво за трансмисията.
 13. По всичко изглежда, че за този. Само че ако ще се сменя и трябва да се сваля цялата трансмисия, май най-добре е да се сменя целия съединител. Дай ми цени, колега, не само на ОЕ, а на всичко, което имаш за моя модел. Благодаря.
 14. Благодаря много, колега. Лагер значи. Поразчетох и поизгледах видеа. Доколкото разбирам, за да се смени лагерът трябва да се сваля цялата трансмисия. Така и така щом се сваля, направо по-добре било да се смени целия съединител. И без това при мен не е сменян, на 95,000 км е. Твоето мнение?
 15. Не, никакви други проблеми няма освен описания от от мен при потегляне по нагорнище на 1-ва предавка.
×
×
 • Create New...