Jump to content

scyberboy

Фен
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

scyberboy last won the day on March 9

scyberboy had the most liked content!

Community Reputation

51 Neutral

1 Follower

About scyberboy

 • Rank
  чУк
 • Birthday 01/01/1982

Profile Information

 • Кара
  2019 Civic 1.5T(CVT) Executive
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София / Ихтиман
 • Интереси
  Видео игри. Четене. Къмпинг.
  Програмиране(Linux/C/SQL/scripting/etc...)

Contact Methods

 • MSN
  0896 651 879
 • Skype
  scyberboy

Recent Profile Visitors

6017 profile views
 1. Липсват ми, да. Трябва да има палец нагоре, палец надолу, объркано, смях.. нещо такова Дали ще дават репутация или не - все мие тая.
 2. Ноември 2019, 1.5 турбо Екзекютив, нова от Бултрако. Алианц. ГО също е при тях (но май няма значение). Първоначално - по фактура, 56К 11.2020 (подновяване, без щети) - 50К Процентното число мисля се върти около 4.
 3. Картата я ъпдейтнах наскоро - няма ефект върху функционалността (както и очаквах). Още се чуди на английски ли, на български ли, с/без интернет ли - POI, адреси.... шитничка Бавно но славно напредваме с километрите. Всичко е точно. Засега няма оплаквания.
 4. @mitko vtec поразцъкай тук -> https://www.wheel-size.com/ С малко желание мисля, ще добиеш полезно инфо
 5. Форума е бавен от няколко дни, да. При мен не се е "оправял". @Veseliq @Victor 🙂
 6. Ей, от са не обаждаш ?
 7. Здрасти колега GaiJin, Нямам преки наблюдения над 8 ген. Моята е седан и няма адаптивно окачване, само за хеча е, но доколкото съм чел ревюта и я карах на тест драйва, то си е баш "адаптивно" Имам я само от 1 год. и 3 мес. (~8500 км.) - засега пластмасите не скърцат или хлопат. Има и колеги с повечко "стаж", може те да споделят някоя болка...
 8. Само с греди, точно с тези не съм. Гледайки профила им и изпълнението с гумичката в канала, мисля че ще са най-безшумни от всичко останало. Карал съм на Акорда с Thule WingBar (които са доста близки до тези), както и на Леджънда с Rhino Rack (профил елипса) - има си шум над 100 км/ч, но не е нещо фрапантно (поне за мен). Преди доста години, като сложих тези на Легена, не монтирахме гумичките в горните канали и от Пловдив до София беше страшно, като свирка на локомотив След слагането им, стана доста добре.
 9. Здравей колега, Златозатор е прав за размера - 400 до 430 л. е доста прилично и мисля оптимума (да не кажа максимума) Аз съм с греди Thule - последен модел Evo незнамсикво, 550 лв. от Ескадра (София) Кутия също Thule - Touring L 420 л. (вече не се предлага). Купувана доста отдавна пак от тях, мисля за около 900 лв. Аз за гредите не бих правил компромис, но кутията спокойно може да я вземеш среден клас и дори втора ръка
 10. 2019 (Европейски) - няма такива драми за година и 3 мес. Както си изнамерил, явно е само за 2016 Американските модели... Да не си се насочил към американка ?
 11. Отвори една тема в раздел Моят Сивик и разказвай там, от време на време 😉 Поздрави!
 12. Ето хубави ревюта: 1. https://www.caranddriver.com/reviews/a15103733/2016-honda-civic-20l-first-drive-review/ 2. https://www.caranddriver.com/reviews/a15101602/2016-honda-civic-20l-cvt-test-review/ Динамиката за 2.0 и с ръчка и със ЦВТ я дават съпоставима, около 8.2 сек 0-60 мили. И все пак казват, че ръчката се усеща по-добре (спортно, доставя удоволствие). ЦВТ-то има други предимства, както изтъкнаха вече колегите - за комфортно, лежерно (мързеливо дори) каране и икономия Имай предвид и че ръчките са се слагали само в абсолютно най-ниското ниво на оборудване (DX) и опционално в следващото (LX) от да кажем общо 5 нива.
 13. Хм, аз ги видях тези, но изобщо не обърнах внимание на Гармин ъпдейт инструкциите. Мерси, @Zlatozator Ще ги пробвам, но пак казвам, не мисля че е до ъпдейт и самите карти, по-скоро навигацията с целия си интерфейс и функциониране не е ОК за мен Не че я и ползвам много...
 14. Тя мисля че си е ъпдейтната, просто е ташак. Или ние сме се разглезили с Гугъл/Уейз, не знам
×
×
 • Create New...