Jump to content

scyberboy

Фен
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

scyberboy last won the day on November 22

scyberboy had the most liked content!

Community Reputation

21 Neutral

1 Follower

About scyberboy

 • Rank
  чУк
 • Birthday 01/01/1982

Profile Information

 • Интереси
  Видео игри. Четене. Къмпинг.
  Програмиране(Linux/C/SQL/scripting/etc...)
 • Кара
  2019 Civic 1.5T CVT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София / Ихтиман

Contact Methods

 • Skype
  scyberboy
 • MSN
  0896 651 879

Recent Profile Visitors

5424 profile views
 1. Здравейте, Малко ъпдейт от днес по въпроса с рекламите! Без адблокер съм, за благото В темата -> (конкретно) а може би и във всички. Инициален банер, банер след първото мнение, след това още 5 банера между мненията (общо 23 мнения/1 страница) Има нещо гнило в Дания
 2. Ами, за щастие чета форума предимно от ПЦ, на голям монитор, през браузъра. Блокадата я изключих за общото благо, когато призоваха преди време Ако, скоро никой не каже нищо, обаче или не се вземат мерки - просто ще я включа... 😐
 3. Епа трябва да е мулти отзад, да. Тия неща си ги пише в брошурките и в спека. Всичко е вярно Ето още малко снимки отвътре (не ми е силата снимането)
 4. ще щракна после и отвътре... Копче за (адаптивност на) амортесьорите няма на седана. Тва е като разлика с хеча. Другото са по-тънките заводски (летни) гуми - 215/50. Аз зимните ги взех 225/45. Обмислям напролет, да продам тесните летни и да си взема 225 или дори 235.
 5. Мерси @ceco_accord, има, да, както си пише у рекламата (и мануала). Цъках ги 1-2 пъти да ги видя, ама хич не ми трябват. Бастуна на "S" и леко газчица Жената е много доволна, въпреки че тя си кара акорда (ръчка и с по-малко копчета)
 6. Здравейте, колеги. Да се похваля и аз с новата придобивка от магазина - Сивик Х, 1.5 турбо екзекютив със CVT. Взех я в събота (16.11.2019). Засега съм с доста добри впечатления Нормално, спрямо леджънда се усеща разлика в материали, конструкция и т.н. (крачка назад) Откъм глезотийки - доста доволно. Ако някой го интересува нещо конкретно (@ceco_accord) - да пита. Ще отговарям, ще разискваме и ще има още снимки Надявам се на дългогодишна безпроблемна експлоатация. Целта ми е поне 9-10 год. Да видим.
 7. Здравейте, колеги, Напречните греди за покрива на Леджънда останаха след продажбата на колата, така че пускам и тях Марка: Rhino Rack Модел: Vortex 2500 - VA137B (със съответните лапи и основи) Цена: 400 лв. (подлежаща на договаряне) Място: София Гредите са купени Юни 2016 и са ползвани 10на пъти, за тези три години. Бих казал, че са в идеално състояние. Перфектно побират прилично голяма кутия (420 л.) + две стойки за колела за контакти: Стойчо - нула 896 651 879.
 8. Здравейте, колеги, модератори и админи От няколко дни забелязвам, че се появиха пак рекламите в темите които са между мненията, на всеки 2-3 има банер. Доста е дразнещо, ако може да се направи нещо по въпроса, би било супер Поздрави, Стойчо
 9. Колеги, разделих се с легендата вчера. Чакам да взема сивика тия дни и ще се похваля специално в съответния раздел (10 ген) Напречните греди останаха. Няколко колеги ме бяха питали и им писах на лични. В случая @Pen4ooo и @Madgo. Не помня дали и @madzhara не ме пита... Та, казвам първо тук, ако някой има интерес - да ми пише/звъни. Ако не, след някой ден ще ги пусна в купува/продава. @ceco_accord колата я взе един пич от Пловдив. Каза че влиза от време на време. Имал друга хонда - ЦРВ 2 от около година.
 10. @Беселин не виждам разлика аз Бтв, може да отвориш отделна тема за обсъждане на обяви...
 11. Да дам ъпдейт. Няма драма с ANC или каквото и да е. Просто заминали (особено лявата) предни колони Смяна с Аудисон 6.5 2 ома и всичко е ток.
 12. @DMZ голямата разлика, най-вероятно, идва от това че скъпата е била рън флат (RFL), поне моят опит от миналата година е такъв И аз се дзверих така за друга марка/модел, докато не видях тази лека подробност.
 13. @emod Хонда ОЕМ филтър дисектирал/анализирал ли си, как е той ?
 14. @Nnikalass има ли развитие ? @JassN може ли малко подробности - как, какво... ?
×
×
 • Create New...