Jump to content

Robben

Фен
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Robben last won the day on December 10 2022

Robben had the most liked content!

Community Reputation

38 Neutral

About Robben

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VII 2.0 155к.с.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Montana
 • Интереси
  Футбол

Recent Profile Visitors

351 profile views
 1. Двете вътрешни карета и двата шарнира 120лв.
 2. Не знам. Видях ги в няколко сайта по 65 и 72лв. Все тая. Колата ми трябваше за днес , така че… Имаше и вариант за по 25- 30лв. , но предпочетох тия. Чувал съм добри отзиви като цяло.
 3. Не Ама като си на зор и предстои път, няма време за размисли. Дадоха 20к км гаранция или 2 г.
 4. Здрасти, включвам се в последния момент. Линк: https://ato24.de/en/ravenol-fds-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FDS SAE 5W-30 1х5L Стойност на поръчката: 50.95x2.15=109.55лв. Начин на плащане: Парите са преведени по сметката Начин на получаване: Чрез куриер
 5. Двата шарнира. При смяната на вътрешните карета видяхме, че десния е почти заминал(беше оригиналния) и левия е тръгнал. Сменихме ги с 555. 144лв. двата броя.
 6. Да напиша какво се получи. Сменихме вътрешните карета на афтърмаркет полуоските, с оригиналните такива. Лявата Maxgear и дългата BGA. И на двете каретата излязоха от пръта на ръка, почти без никакви усилие. Изработката на maxgear общо взето беше АлиЕкспрес стайлс, на BGA почти беше 1:1 с оригиналното каре, въпреки, че се забелязваше лек луфт. След смяната вибрациите изчезнаха
 7. Здравейте, ще използвам темата на колегата да не отварям нова. Накратко- счупих и двете полуоски на Акорда, първо лявата , после дългата. След монтажа на лявата, афтърмаркет естествено, се появи лека вибрация около 40км/ч, не е болка за умиране в интерес на истината. След смяна на дългата, само полуоската, вала си беше ок, се появи и вибрация при около 120км/ч. Та към питането ми, дали ако сложа оригиналните карета на афтърмаркет полуоските, би имало положителен ефект за прословутите вибрации?
 8. Тая дето ми прати декември, Maxgear, не тресе. Може би има съвсем лека вибрация при ускорение около 40км/ч, но не е болка за умиране. Не знам дали ако и сложа оригиналното каре ще се оправи, но ще изчакам да и мине гаранцията На тая NTY каква е цената за дясната, Акорд 7 2.0?
 9. Ясно. Като сложим и скърцащата горна помпа и нещата заспиват Крайно несериозно като цяло , ама квото такова. Ще я карам така докато не почне да приплъзва, тогава ще се сменява.
 10. А тоя звук всъщност от къде идва? Реално не би трябвало да го има, ако всичко е ок
 11. А като го смени изчезна ли звука? Мисълта ми е, че 100% е съединителя?
 12. Нямам представа дали е с оригиналния. Факт е, че се случва само в подобно време и ако и подам повече газ. Иначе не приплъзва, не знам...
 13. Извинявам се за двойния пост, но не ми дава да кача две клипчета. VID_20230228_144403.mp4
 14. Здравейте, колеги. Колата е Акорд 7 2.0 бензин. При потегляне от място, с малко повече газ или при леко нанагорнище, се получава този звук, който съм опитал да хвана с клипчетата. Интересното е, че се получава когато времето е по-студено или влажно, както е днес. VID_20230228_144229.mp4 Имате ли идея на какво може да се дължи?
 15. Смених лявата полуоска. Марката беше Maxgear, няма вибрации и други подобни, макар че съм минал не повече от 3к км. Но си пазя оригиналните карета, стоят и чакат на полусъединител😁
×
×
 • Create New...