Jump to content

D3athRow

Фен
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About D3athRow

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4 i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

475 profile views
 1. Здравейте, изтеглих и запизах на диска навито от линка по-горе , но за съжаление не сработва при мен нито с автоматична актуализация , нито след като го отворя през менюто на борда. Всъщност се записва нещо, но не се актуализират картите. На диска е записан .iso файл , който е 5.8 GB, като има и файл .msd, който е 5 KB, но него не съм го записвал на диска. Дали можете да ме насочите как да се разреши въпросът? поздрави
 2. Стрелката надолу - тоест тази с "i" или някоя от двете за нагоре и долу. благодаря за отговприте
 3. Излиза ми при всяко ускоряване до 50 км/ч и впоследствие до 80 км/ч сигнализацията от снимката. Дали знаете как може да се изключи? също така нямам карта за бг - от къде и на каква цена може да се закупи?
 4. Питах в хонда, 5в40 го дават за този двг в БГ.
 5. Клапаните са регулирани, с дросела може да пробвам. Иначе и само на бенз - пак е същото.
 6. Оки! Благодаря ти за съдействието! поздрави
 7. Здравей, благодаря много за изчерпателния отговор! всъщност другата ми кола е акорд 7 и тя е с газов инжекцион. За егр ме изненада много не знаех, че има. Иначе от хонда дават за бг масло на двг 5w40 - или може би не е било точно инфото.
 8. Здравейте, От една седмица имам осмата генерация на акорд във варианта 2.4 201 автоматик и мисля да обслужа: 1. Автоматичната кутия - масло и филтър. Доколкото разбрах се прави на всеки 60 000 км. 2. Реглаж на клапани - ако се кара на бензин на 100 000 км( за газ разбрсх значително по -често - към 30 000. Подобно на акорд 7. 3. Масло и филтри на двг - 5w40 на всеки максимум 15 000. дали има нещо друго, което е добре да се обслужи , колата е 2010 година на 180 000 км? Също така ми прави впечатление, че за около 500 км дава среден разход от 11 л, което е при 50:50 магистрала и градско в софия. Струва ми се относително добре, но все пак да питам - това ли е нормалното за тази кола? За да не съм само голословен , качвам и някоя снимка на колата, тъй като истински фен на хонда ме радва адски много благодаря за отговорите!
 9. Здравейте, някакви идеи защо може колата да пали трудно при топъл двигател, на практика изисква подаване на газ за да запали. колата е акорд 7 2.4 с газов инжекцион. благодаря предварително!
 10. Здравейте, обръщам се към Вас с молба за помощ и съвет във връзка със следния проблем: при отпускане на педала на газта при скорост до 20 км/ч, включително при потегляне, се чува някакво скърцане(прикскърцване за 1-2 секунди). Проблемът се появи изведнъж. Случва се и при D - преден ход, и при R - заден ход.Дали на някой му се е случвало и потенциално от какво може да е? Благодаря предварително за отговори!
 11. Благодаря за предложенията, ще пробвам в идните дни
 12. Благодаря ви за отговорите. А дали има някъде във форума (търсих, но не успях да открия) съпоставка на потенциални проблеми между двата мотора и цени за експлоатация, регулярна подръжка и тн?
 13. Тъй като виждам, че темата за Accord 8 2.4 бензин е активна, ще пиша и моето питане тук. Към момента карам 2.4 бензин автомат акорд 7 и обмислям покупката на нова кола, като естествено първо се оглеждам за хонда акорд отново, но 8. Като цяло от акорд 7 съм супер доволен и съм изминал с него около 120 000, почти всичките, от които, на газ. Колата ще остане в семейството, т.к. няма никакъв проблем или нещо притеснително, но искам да взема нещо по ново. Изминавам около 25 000 на година, естествено огромната част от които са извънградско. Да питането ми е в крайна сметка - заслужава ли си парите? Защото под 15 000 лв не виждам изобщо екземпляри, които бих видял на живо, а и от друга страна има и други марки все пак , а и ми се виждат 2.4 много скъп за 10-на годишна кола. Прави ми впечатление също така, че 2.2 дизел е доста по-евтин, има ли някаква причина според вас да е така?
 14. Здравейте, От известно време едната дюза за течност на чистачките започна да пръска значително по-малко, а от скоро и почти изобщо спря. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и дали има евентуално решение? Поздрави
×
×
 • Create New...