Jump to content

D3athRow

Фен
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About D3athRow

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4 i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

781 profile views
 1. В този случай си мисля, че е това. Не мога да си представя, че при отметки за мин и макс , на някой ще му дойде остроумната идея посредата да дава индикация, и да трябва да доливаш над макса съвсем не мисля, че е добра идея. все пак това е течност и ще си търси от къде да избие, свързано е с качествата на маслото.
 2. Здравейте, изглежда , че или маслото си беше позагубило качествста (сменяно е преди 1.5 години и 7500 км) или трябва да се държи близко до максимума. Беше между двете отметки, но малко по-близо до минимум.
 3. Здравейте, имате ли идея за какво може да е тази лампа? изглежда за масло, но като проверих няколко пъти- такова си има . поздрави и благодаря!
 4. Здравейте, въпрос относно дали трябва да се занули за следващо обслужване или нещо конкретно да се провери когато излезне на таблото знака от снимката?
 5. Предполагам, че имаш предвид от друга хонда, тоест от морга друго устройство. Така или иначе не е толкова драматично, може и с bluetooth да сложа, тъй като ремонт на такава механика се оказва, че е доста дебело
 6. Явно е нещо по различно, тк не се оправи след престой. Други идеи?
 7. Здравейте, дали на някой му се е случвало изведнъж cd changer да спре работа, и да изписва на дисплея само CD ERR , като съобщението за грешка премигва. Всъщност не мога нито да извадя текущите дискове , нито да ги сменям. От какво може да е?
 8. здравейте, дали някой колега ще може да даде насоки да подкарам навито?
 9. Здравейте, изтеглих и запизах на диска навито от линка по-горе , но за съжаление не сработва при мен нито с автоматична актуализация , нито след като го отворя през менюто на борда. Всъщност се записва нещо, но не се актуализират картите. На диска е записан .iso файл , който е 5.8 GB, като има и файл .msd, който е 5 KB, но него не съм го записвал на диска. Дали можете да ме насочите как да се разреши въпросът? поздрави
 10. Стрелката надолу - тоест тази с "i" или някоя от двете за нагоре и долу. благодаря за отговприте
 11. Излиза ми при всяко ускоряване до 50 км/ч и впоследствие до 80 км/ч сигнализацията от снимката. Дали знаете как може да се изключи? също така нямам карта за бг - от къде и на каква цена може да се закупи?
 12. Питах в хонда, 5в40 го дават за този двг в БГ.
×
×
 • Create New...