Jump to content

Ivan_Ch

Фен
  • Мнения

    599
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

Ivan_Ch last won the day on Октомври 30 2023

Ivan_Ch had the most liked content!

Обществена Репутация

299 Good

2 Последователи

Относно Ivan_Ch

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Акорд 2006. AT. К24А3
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    I.chernev

Последни посетители

3658 профилни разглеждания
  1. Смяна на сензор за детонации в следствие нагрешка Р0325. Успях да го сменя без да свалям смукателния колектор. Голяма гимнастика е и заложих на оригинална част, за да не се налага да повтарям упражнението.
  2. @h5rov на газ е ОК, но на бензин играе запалката върху една сонда за да влезне в толеранс.
  3. Аз съм с пoлски JMJ катализатор. Грешка не ми е светкала от както съм с него, но на ГТП, не покривам нормите на бензин. На газ е ОК. Май няма автърмаркет катализатор, който да покрива нормите на бензин. Последната снимка е причината да сменя моя. Върнах го със счупена първа пита за 500 лв
  4. Колега, иди на някоя от софийските срещи. Все някой ще ти съдейства. Регулирането настрани е много плавно. Върти се много а мърда сантиметри.
  5. Колега, какво е развитието или колата още не е дошла?
  6. Здравей. Не е по темата, но дано да не си плащал за проверка на DPF, защото Акорд 7 няма.
  7. Двата пъти, в които протече я карах в сервиз за хидравлични рейки и пимпи. Не знам какво е влагано, като материали, но на семеринга имаше подложка за да достигне необходимия размер.
  8. Ако я рециклират с о-пръстени от 50 ст бройката, много вероятно е до 2-3 месеца да текне отново. Моята я правиха 2 пъти с такива и изкарваше по няколко месеца. Последния път сам си я рециклирах с оригинални о-пръстени и се надявам да не се занимавам повече с нея.
  9. Китаеца е измислил стойка и за комбито вече. https://a.aliexpress.com/_mq0FJ8y
  10. За съжаление, НЕ. Няма чакащи букси зад радиото за монтаж на навигация. Даже ако минаваш от префейс на фейс навихация има преправяне. Бих ти предложил такъв андроид, но предвид, че си с дизел ще имаш проблем с климатика.
  11. Здравей. Ако не е късно искам да поръчам една консерва АТF DW-1 Линк: https://ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html 1×4L 63,92×2,15=137,45 лв Начин на плащане: Чрез наложен платеж Начин на получаване: Доставка чрез куриерска фирма (ще изпратя информация на лично) Благодаря
  12. Европейкия Акорд 7, няма оригинални дневни светкини. Явно някой е преправял нещо.
  13. При мен показва преди, колко време съм запалил мотора. При всяко палене стартира от 0. Така ме устройва и не съм го джуркал.
  14. Какви са ти дневните? За 7-ма фейс, най-сполучливия вариант за мен е двуцветни лампи в сектора на мигача. Има няколко теми във форума за тях.
  15. По сппмен, там няма бушон. Не съм сигурен дали и гнездото не е без пинове. Тези гнезда при мен са без бушони.
×
×
  • Създай нов...