Jump to content

Ivan_Ch

Фен
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ivan_Ch last won the day on November 1 2020

Ivan_Ch had the most liked content!

Community Reputation

109 Good

About Ivan_Ch

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Акорд 2006. AT. К24А3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  I.chernev

Recent Profile Visitors

1357 profile views
 1. Здравей. Не съм сигурен, че някъде се индикира отворения багажник на седана, аз съм с комби. Провери на буксата на осветлението за багажника дали идва захранване. Мисля че там идваше постоянен + а ключалката прекъсваше масата. Ако няма + търси бушон. Ако няма маса мисля проблема да е в ключалката.
 2. Тапицирай си го според вкуса. Изрежи си щаблон от картон. Взени една плоскост фазер и я тапицирай.
 3. Здравей. От 2 години съм с този ключ и проблеми нямам. Имам и резервана кутийка ако те интересува пиши ми лично. Ключаря ми отказа да натеже китайската заготовка и се наложа дз ползвам перото от стария си ключ. Дистанционното пасва перфектно в нея. За чипа мястото е достатъчмо близо. Общо взето това е.
 4. Колега погледни си клемите на акумулатора, да не са хлабави. Друго, което може да провериш е буксите към патрона и към компютъра. Евентуално ако е чистен климатика с масовите пяни за това, може да ти е наводнен компа. Моят като го проверих беше мокрен, но за сега проблем с него нямам. До компа се стига като запретнрш мокета до педала на газта, към централната конзола. Маха се само триъгълната пластмаса от двете стани. Държи се на по един болт от страна. Буксите са към пасажера.
 5. Да за 7-ма става въпрос. Аз филма го играх заради водата влизаща във фара. Всичко друго е бонус. Иначе лупите и аз ги вадих отзад. Ето го метода.
 6. На 31.12. 2020г сутринта, реших да не оставям хондичката със сцепен тампон на мотора да започва новата година.
 7. Здравейте. Преди няколко седмици забелязах след мивка, че и в двата фара е попаднала вода. На фона и на мътните погледнати от вън лупи, реших да отварям фаровете за почистване. Гледах известно време клипове и ги подхванах с на жената сешоара. Разлепването стана доста лесно след достатъчно нагряване. Почистването на рефлектора извърших с обезмаслител Меглио и промих с дестилирана вода за да не отава варовик след изсъхването. Лупите избърсах с парче плат, но стъклата отвътре бяха леж. Не знам от конденз ли от пакетчетата срещу потенето на фара ли, но имаше нещо като белещо се лаково покритие. Търках с четка за зъби и обезмаслител, но без резултат. Накрая го полирах с паста и падна. Тук започна и по-неприятното занимание. Чистенето на старото лепило. Нагряване и чоплене в продължение на часове. Не съм много сигурен новото лепило дали би ми позволило ново отваряне на фаровете след нагряване. Взех полиуретаново лепило, което не се втвърдява. След залепването изчаках 12 часа да дръпне а и да излезне влагата от фара и ги монтирах. Като светлина нещата бяха доста по-добри и останах доволен от свършеното. След два дни обаче забелязах, че фаровете се потят. Явно съм запушил местата, от които са дишали а заводския отдушник не им е достатъчен. Забравих да спомена,че абсорбиращи влагата пакетчета нямах а може би си трябват. Рефлекторите на лупите не съм ги пращал за нанасяне на ново покритие, а ми се щеше едната да я рециклирам понеже поктитието се беше набръчкало. Все пак резултата от процедурата е положителен и си заслужава един изгубен ден и 10 лв за туба лепило. Еми това е в общи линии. Мисля, че всеки с малко повече желание и свободно време може да се справи със задачата.
 8. Аз моята я чух, че тропа преди две години. Още не е текнала та не знам какво да ти кажа. Някой друг ако има мнение по въпроса.
 9. Здравей колега. Това което описваш със слизането от легнал полицай ми прилича на луфт на рейката. Повечето го имат включително и аз. Разпитвал съм на няколко места хора занимаващи се с ремонт на Хонда и мненията, които получих бяха: -Не тече ли не пипай. Само на едно место ми обадиха 120 лв за ремонт, но не помня споменаха ли гаранция.
 10. https://www.ilportaledellautomobilista.it/web/portale-automobilista/verifica-ultima-revisione https://sede.dgt.gob.es/es/vehiculos/informe-de-vehiculo/ Заповядай. Това са сайтовете, които колеги са споделили в друга подобна тема. Лично не съм ги ползвал, само споделям.
 11. Без лоши чувства към продавача, но на 2-ка мотора да напишеш всички екстри за модела.... Единствената екстра е синята подсветка в краката а и цената не е много далече от предложения ти от @CARPERA, за който с чиста съвест може да се напише фул екстри. Иначе от тези трите, като визия последната заради цвета е моя фаворит.
 12. Едва ли колегата петни нечие име безпричинно, но наистина би бил полезен механизма за пороверка и за други занапред.
 13. Тази последната от Монтана, уж бензинка пък с дизелови халогени. Може би е сменяна броня, но може да не е имала и да са и сложили каквито са намерили.
×
×
 • Create New...