Jump to content

Ivan_Ch

Фен
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Ivan_Ch

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  I.chernev

Profile Information

 • Кара
  Акорд 2006. 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Здравейте. Не съм сигурен ако смениш DVD рома с такъв от фейс дали няма да стане на префейса. Разликата мисля, е само в буксата за видеовхода от камерата. Тогава може и картата за навигацията да тръгне, но не съм сигурен. Някой ако е пробвал от колегите да каже.
 2. На кратко. На гърба на DVD- то в ограденото включваш самоделно направената букса. Ето снимки
 3. Здравей колега. За монтажа на камерата ти трябват към 2 часа свободно време и клип как се разглобява конзолата за да стигнеш до DVD рома. Аз и за Пловдив не знам сервизи за монтаж, но не е сложно. Относно втория въпрос моят диск е вече на година и половина и нямам никакви проблеми, освен че картата ми вече е стара.
 4. Колега Pavel_Pavlov, прати на човека линк към този модул, понеже аз моя го махнах поради изключването на светлините при малка консумацие и сложих релето което съм постнал по-горе. Не ми допада особено понеже не мога да остана на контакт без ледовете да светнат, но по-добре така отколкото постоянно да се оглеждам в предната кола дали не са загаснали. Поздрави.
 5. Колега, имам преходна букса за аудио от хонда букса към евро такава, но е за 7ма генерация. Не знам дали твоята е същата.
 6. Колега аз съм от Пловдив. Според мен търси някой от София. Доста колеги са го правили вече и все някой ще ти помогне, надявам се. Поздрави
 7. Към темата на колегата бих добавил, че ако не ти харесва идеята при подаване на контакт ледовете да светват, се добавя реле време закъснител (6-7 лева) и го нагласяш на времето след , лоето да ти светнат светлините. Моите палят след миута и малко. Лека вечер.
 8. Честито и със здраве да си я караш. На въпроса ти... Има доста теми за дневни светлини, но мисля че тази е най-изчерпателна и ще ти е от полза, колегата се е постарал да опише нещата доста подробно. Поздрави.
 9. Благодаря за отговора. На мен празно място ми е само 33 а на 3 и 31 няма бушони. Колкото до поставянето на бушон за 3 за да имаш дневни едва ли. Мислих да ползвам празната 33та позиция да включа там видеорегистратора, понеже в запалката имам зареждачка за тел, но напрежението и е постоянно и трябва да включвам и изключвам регистратора ръчно. За сега е към заден десен прозорец, понеже почти не се ползваа и е захранен след контакт. Неприятното е, че когато изключа управлението на задните прозорци от конзолата на шофьорската врата се изключва и видеорегистратора.
 10. Добър вечер колеги. Днес забелязах в кутията с бушоните липси. На позиция 3 и 31 липсват бушоните а всичко по колата си работи. Не успявам да намеря информация за какво са те. Номер 3 по един руски каталог излиза, че е за яркостта осветлението на таблото, но то реагира адекватно. За 31 нямаше инфо. Някакви насоки??? Колата е акорд 2.4 фейс автомат екзекютив.
 11. Предната камера дойде и ето го резултата... VID_20190907_130007_720x1280_20190907153113.mp4
 12. Февруари месец пратих запитване към една Пловдивска фирма за аларми и ел ремонти, но нещо се разколебах. От няколко места ми казаха за опасност от изгаряне на моторчетата на съклата и се разубедих Ето кореспонденцията.
 13. Много странно. От три дни не ми е вадила тази грешка. Поразходих я почивните дни и круиза си ползвах всичко засега е наред. Лошото е, че не разбрах от къде дойде и как се оправи проблема, ако вобще се е оправил. Така най-мраза да става.
 14. Принципно на мен ми допадна идеята за предна камера, но като гледам нещата се развиват. Колкото до звука все си мисля, че с преход 3.5mm/ RCA през yatour или там каквото устройство има ще стане. Аз за предната камера направих едно модулче с обикновено реле пуаска +12v през отворения контакт към реле за време В206. При подаване на контакт В206 работи 20 секунди и пуска захранване към предната камера. След това изключва и чака .Сигнала от задна съм го вързал за бобината на обикновеното реле и така да активира след задна за нови 20 секунди релето за време. Така дори и да текат тези 20 сек. при минаване на R захранването към В206 прекъсва и е активна само задната камера. Също сложих и няколко диода за да не връща захранване от навигацията към модула и да не ми свети и крушката за заден ход докато работи предната камера.
 15. Полирането на емблемата едва ли има отношение към моя проблем. Това което мислих за букса се оказа някакъв филтър. Иначе свалих маската откачих буксата и я напръсках контактен спреи и пак същия филм. 3км и отново светна.
×
×
 • Create New...