Jump to content

Ivan_Ch

Фен
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Ivan_Ch

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  I.chernev

Profile Information

 • Кара
  Акорд 2006. 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. Предната камера дойде и ето го резултата... VID_20190907_130007_720x1280_20190907153113.mp4
 2. Февруари месец пратих запитване към една Пловдивска фирма за аларми и ел ремонти, но нещо се разколебах. От няколко места ми казаха за опасност от изгаряне на моторчетата на съклата и се разубедих Ето кореспонденцията.
 3. Много странно. От три дни не ми е вадила тази грешка. Поразходих я почивните дни и круиза си ползвах всичко засега е наред. Лошото е, че не разбрах от къде дойде и как се оправи проблема, ако вобще се е оправил. Така най-мраза да става.
 4. Принципно на мен ми допадна идеята за предна камера, но като гледам нещата се развиват. Колкото до звука все си мисля, че с преход 3.5mm/ RCA през yatour или там каквото устройство има ще стане. Аз за предната камера направих едно модулче с обикновено реле пуаска +12v през отворения контакт към реле за време В206. При подаване на контакт В206 работи 20 секунди и пуска захранване към предната камера. След това изключва и чака .Сигнала от задна съм го вързал за бобината на обикновеното реле и така да активира след задна за нови 20 секунди релето за време. Така дори и да текат тези 20 сек. при минаване на R захранването към В206 прекъсва и е активна само задната камера. Също сложих и няколко диода за да не връща захранване от навигацията към модула и да не ми свети и крушката за заден ход докато работи предната камера.
 5. Полирането на емблемата едва ли има отношение към моя проблем. Това което мислих за букса се оказа някакъв филтър. Иначе свалих маската откачих буксата и я напръсках контактен спреи и пак същия филм. 3км и отново светна.
 6. Да и трите излизат. Ще видя тези дни да разнищим проблема. Има една букса до радара зад емблемата много криминално е намотана с черно тиксо и монтьора ми каза, че много вероятно е от там да влиза влага и да прави лош контакт. Иначе системата я пробвах днес и си работи, но докато забие грешката, което говори за работещ радар. Или реле или връзки са проблема. Твоята букса така ли изглеждаше?
 7. Провери си буксата към DVD-то. При мен в началото като инсталирах камерата за заден имах смущения от контактуващи кабели на пин 4 и 5. Смених буксата и нещата се оправиха. Иначе се е получило доста добре.
 8. Ще го мислим. Сега след триене на грешките и 5 км пробег пак светна..
 9. Това излезе на диагностиката. Изтриха ми грешките и сега ще покарам и ще видим...
 10. Не съм я закачал на диагностика. Тази седмица ще видя мога ли да я закарам да я прочетат. Иначе така изглежда индикацията. Освен в Бултрако има ли другаде къде да я закарам за Пловдив?
 11. Здравеите колеги. Изчетах темата понеже се появи проблем и при мен. От време на време ми светва в оранжево "CHECK ACC". Първия път имаше мухички по емблемата след 250 км по магистралата. Почистих я и при следващото запалване вече беше ОК. Месеци по-късно тази ситуации зачестиха. Без дори да ползвам АСС ми изкарва тази грешка. След гасене и палене на колата се оправя. Емблемата ми е оригиналната. Преди време я полирах заедно с фаровете понеже бяха изгорели от слънцето. Има няколко вътрешни пукнатинки в емблемата, но те са от както я купих преди година и нещо. Та сега съм в дилема какво да правя. Прави го когато си реши и дори да сваля емблемата трябва да карам така, но не е ясно кога ще се появи проблема.
 12. Странно на моята буксата е 8 пина с 7 жила и +12V при задна идва по зелен кабел.
 13. Екстра. Дано стане. Точно къде е този кафяв кабел, който мислиш да режеш? На букса на навигацията от зад ли? Защото видео входа е на гърба на DVD то.
 14. Някой измислил ли е как ще се прехвърля екрана на навито към видео входа. Моста от 2 към 7 пин на DVD-то прехвърля -12v. Сам по себе си не прехвърля екрана, трябва ба се комбинира с включването на задна.
 15. Колега кой HDMI-RCA модул си поръчал, че нещо се колебая? Набелязал съм няколко за по 30тина лева и не мога да си харесам?
×
×
 • Create New...