Jump to content

Ivan_Ch

Фен
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ivan_Ch last won the day on November 1 2020

Ivan_Ch had the most liked content!

Community Reputation

167 Good

About Ivan_Ch

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Акорд 2006. AT. К24А3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  I.chernev

Recent Profile Visitors

1869 profile views
 1. Движението на клапата от вън изглежда така Това е централната конзола погледната от позицията на педалите. При мен палеца на клапата беше излезнал от улея, по който трябва да се движи. received_3808310619179433.mp4
 2. Виж дали клапите ти се движат по този начин като променяш градусите received_396980781717143.mp4
 3. Напъни по-силно седалката нагоре докато буташ облегалката напред. И при мен не всеки път става гладко и лесно.
 4. https://www.olx.bg/d/ad/honda-akord-7-2-2-140-na-chasti-CID360-ID8HmnZ.html https://www.olx.bg/d/ad/honda-accord-2-2-dizel-na-chasti-izgodno-CID360-ID8HwJG.html Колега, можеш да провериш тези. В района са.
 5. Здравей. Лагера не се сваля, понеже няма как. Лагера се чупи. Лично не съм сменял, но са ми обяснавали процедурата. Сваля се ламаринения протектор на диска и се прорязва малък участък от ръба на шенкела, колкото да се пъхне шпилката. Мисля, че във всеки сервиз ще знаят как се прави. Ако ще се заемаш сам потърси някакви клипове, къде точно се врязва.
 6. https://www.olx.bg/d/ad/elektricheski-kozhen-salon-za-honda-akord-7-feyslift-sedan-honda-accord-CID360-ID7USli.html Тази обява още е активна. Аз също се бях насочил към нея, но намерих салон по-близо и се разбрах с човека да взема само седлото (дунапрен, подгрев и кожа) и да му монтирам моите на седалката за да не си разваля комплекта.
 7. Преди 2 седмици смених дунапрена и кожата на седлото на Акорда ми с такава от десняк. Процедурата е елементарна а разликата, е че от десняка лявата седалка беше с по грапава кожа. Почти като моята дясна. Старата ми шофьорска се беше полирала поради годините употреба. За разглабянето ползвах инфо от тук.
 8. https://omanual.ru/Honda/Accord/7/120100.HTML Виж дали това ще ти е от полза.
 9. Нещо от съботната занимавка с на сестра ми машината. 12V след контакт е взет от бушон 15 в двигателния отсек, който получава напрежение след контакт. Китайски двуцветни лампи и български модул за 10 лв. На Акорда ми вече втора година съм с такива и се държат добре.
 10. Досега всички с автърмаркет медии споделят за липса на индикация за външната температура на таблото. Вече ще я гледаш на медията и така.
 11. След много колебание дали и колко ме дразни, си смених омачканата и протритата кожа на шофьорската седалка заедно с дунапрена.
 12. Колега ето схемата на тази букса. Дано ти е полезна.
 13. Здравей. При мен с изваден контактен ключ флашката не свети, демек не консумира. Търси проблема другаде. По-скоро е платката а не кабела.
×
×
 • Create New...