Jump to content

leethax

Фен
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About leethax

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7 2.0i 155к.с
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Павликени

Recent Profile Visitors

239 profile views
 1. Благодаря Ви, за бързите отговори. Ще видя през уикенда да видя за какво става въпрос. само не разбрах какво значи да ръчкам :Д натиска ли се нещо или се върти? :Д
 2. Здравейте, от скоро време забелязвам, че ръчната започна да затяга чак в най-горно положение, и като е напълно пусната и има един луфт от около 5-6 см все едно няма нищо на нея даже и зъбчетата не се чуват. От какво може да се е получило това, преди си беше доста натегната? От апарата ли да е.. или от това че намаляват накладките, или някое жило да е проблемно? Акорд 7 2007 155к.с
 3. leethax

  Markony's Garage

  Здравейте, колеги! Хмм.. не знам от кое по точно да започна.. Както всички колеги от много питане и лутане останах с доста добри впечатления за Бранко ии реших да му се доверя. Изключително съм доволен от работата която свърши по колата ми! Газовото така е монтирано, че все едно няма такова, всичко е добре прибрано и изпипано точно както трябва, все едно я слага на неговата кола. Правихме настройка толкова време, колкото беше нужно за да стане всичко както трябва. Абе с една дума ПЕРФЕКТНО! Колата се държи чудесно, няма разлика от газ и бензин, разхода също е повече от добър.
 4. Да, донякъде е вярно. Няколко човека съм питал и имат същите симптоми .. ноо не е нищо сериозно няма страшно
 5. И на мен не ми се сваляха подкалниците и реших да пробвам като сеалих капаците на късите светлини и се отваря място да бръкне... ОБАЧЕ, трябва да е някой с малка ръчичка и се сменят и без разглабяне :Д Ако нямате такъв познат - тогава ще трябвв да свалите подкалниците.
 6. Здрасти, както каза колегата Цецо.. този проблем ако мога така да го нарека е типичен за хонда автомат.. леко треперене. И на мен ми направи впечетление когато спирах по светофарите, и питах в Бултрако нали защо е това, и те ми отговориха, че е нормално.. да си карам спокойно. Затова карай си колата, каквото и да правиш няма да се махне това леко дразнещо треперене.
 7. Преди карах дизелова кола и бях и сложил бардал ии двигателя започна да работи по добре .. по тихо. Искам да пробвам как ще е и на хондата, но не знам кой модел точно трябва да си поръчам.
 8. Здравейте, карам Акорд 7 2.0 155к.с. до сега имам една смяна на маслото, като налях Кастрол ии мога да кажа, че съм доволен от него, много добре се държи двигателя като часовник е. Сега ми предстои смяна след 2000км някъде. Насочил съм се към Бардал или Мотул, но не мога да преценя кой да взема, а и те като са по няколко различни модела и не знам кой става за моя двигател, знам че се гледат някакви индекси, но не разбирам. Моля, ако можете да помогнете. Благодаря.
 9. доста впечатлен останах, пратих му съобщение и чакам отговор. Благодаря Ви и на двамата
 10. Не съм, крушките са ми 4200-300К ии гледах габаритите да са и те толкова.. те мисля, че се водят топло бяла светлина
 11. LED Philips Xtreme Vision W5W, 12V, 1W, 4000K
 12. Предстои ми да слагам газова, Стара Загора ми е най-близо .. някой ако може да ми даде сервиз който е слагал газови на хонда и са доволни. Насочил съм се към BRC. Благодаря
 13. утре ще са при мен, ще ги сложа и ще видим. Ще дам отзиви задължително
 14. аз съм синпоръчал на Philips габарити, по отзиви на хора с години нямат проблеми, но ще видим как ще е при мен ;Д
 15. Здравейте, някой би ли ми казал, как мога да сменя габаритите на колата? Защото, вчера сигурно 30 минути си играх и едно, че не мога да бръкна там, защото е мн тясно, и не знам точно какво се прави... завърта ли сее... изважда ли сее? Акорд Фейс 2007.
×