Jump to content

drav4o

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно drav4o

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA Accord VII Седан 2007 Executive 2.4 / HONDA Accord IX Седан 2017 Touring 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Contact Methods

  • Skype
    drav4o

Последни посетители

809 профилни разглеждания
  1. Здравейте колеги имам нужда от съвет относно поставяне на газова уредба на Accord 7 2.4 facelift Executive.. Прехвърлих Акорд-а на баща ми, който живее в Бургас. Досега автомобилът е каран само на бензин, но баща ми иска да му сложи газова уредба. Пратих го при Илия, който е зад Лукойла в Бургас, тъй като видях, че хора от форума го препоръчват. Човекът е казал, че монтират газови на Eaton, които са американска марка, но проблемът е, че не намирам никакви отзиви за тази марка. Та въпросът ми е някой има ли отзиви за газова уредба от въпросната марка и/или можете ли да препоръчате друга качествена марка за газови уредби, които могат да се инсталират в Бургас? Предварително благодаря на всички отзовали се 🙂
  2. Благодаря за насоките, звъннах вече и ме увериха, че разполагат с оборудване да ми програмират ключа.. Обявиха 130лв. за програмиране и към 200 и малко, ако се направи с техен ключ. Тъй като ще мога да отида след 2-3 дни, ако не намеря друга по-добра оферта дотогава, ще ги пробвам и ще дам отзив.
  3. Здравейте, търся ключар, който може да ми направи копие на ключа (за Accord 9 2017).. Имам един китайски ключ, който искам да обуча и ме бяха пратили при ключар в Практикер, в жк Дружба, но човекът ми каза, че нямал необходимия софтуер..
  4. И на мен това с боядисания лост на последната кола в списъка, ми направи впечатление.. също мисля, че не е проблем, тъй като моята е същата (км при мен са към 285 хиляди реални и проверени :) ) и копчето на лоста, което се натиска при смяна на скоростите е с поизтъркана боя, но нямам никакви проблеми със скоростната кутия.. Към колегата @Deooo тази последната е Executive вариант и освен изброените от теб екстри, получаваш още няколко - най полезната за мен е ксенона, има и шибидах, блутут модул(моят го демонтирах, че ми точеше акумулатора).. може и да пропускам нещо, но това са основните.
  5. Буквално преди седмица си взех от тази серия, по-точно този модел - http://www.akumulatori.bg/335/Product/1301/YUASA 50Ah YBX5053 #info .. бях се засилил към Bosch или Varta 60Ah, но видях че Yasa имат някаква промоция до Ноември и се възползвах
  6. Здравей Наско, Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-ssv-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL SSV SAE 0W-30 1x5L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: HONDA ATF DW-1 1x4 L Стойност на поръчката: (€57.95 + €63.92)*1.9775 = 241.00 лв. Начин на плащане: - Revolut Начин на получаване: - чрез куриер* Клубни поставки: Да, 1 комплект
  7. ..да ползвам темата. Някой сменял ли е само маншони на предни долни шарнири и може ли да ме ориентира от къде и какъв размер да търся? Маншоните са напукани, въпреки че не се вижда теч на смазка, но пък шарнирите не дават признаци да са заминали и би трябвало да са ОЕМ, та не ми се ще да ги сменям с афтърмаркет части.. Благодаря на отзовалите се!
  8. Привет, аз карам 2.4 автоматик от близо 3 години и за мен си струва. Здрава и надеждна кола, търсих малко по-дълго (може би около половин година) докато намеря ‘executive’ вариант, който да ми допадне и въобще не съжалявам за покупката.. Може би е добре да поразучиш кои са уважаваните от колегите сервизи, в които можеш да закараш избран от теб автомобил за оглед преди покупка..
  9. Ако проявиш малко упорство и търпение, може да намериш във форума темичка, в която имаше линкове за сваляне на диска за навигация, след което да си го запишеш на DVD.. Ако те мързи, може и да си го купиш де.
  10. Благодаря, спестихте ми доста време и разкарване..
  11. Интерес имам.. ако Вие имате възможност, ще ми бъде доста полезно.
  12. Здравейте, в момента се оглеждам за Accord 7, не съм решил твърдо дали ще е 2.2 или 2.4, бих искал да е фейслифтов вариант, по възможност Executive, който ценово влиза в бюджета ми (към момента до 11-12к) и е в добро състояние.. През уикенда погледнах 2 дизела в София, но не ми допаднаха визуално - вътре захабен салон, отвън си личи как на места е боядисвано, виждат се обикновени рапидки под калниците и т.н. Моля за инфо, ако някой е гледал следните 3 екзепляра: 1. В Бургас - Honda Accord 2.4 i-VTEC 190к.с Type-S FACELIF VII https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11522421362658503&page=2&searchres=g3lrlmn1 За тази видях, че е коментирана назад и че дистроникът го няма или не работи. От това, доколкото разбрах, следва че няма да работи круиз контрола, нали така? Влияе ли на нещо друго, ще ми светят ли някакви лампи или съобщения на таблото, ако не ползвам круиз контрол? Също имаше съмнения за удар отпред и ме интересува дали някой е успял да я погледне за нещо изкривено и т.н.. 2. В Стара Загора - Honda Accord 2.4i facelift https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11530947693106625&page=4&searchres=g3lrlmn1 3. Варна - Honda Accord 2.2 Navi ,179хил https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11530115630242204&page=1&searchres=b8lrmv51 Предварително благодаря на всички откликнали на въпросите ми!!
×
×
  • Създай нов...