Jump to content

ИцоД

Фен
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ИцоД last won the day on April 6 2022

ИцоД had the most liked content!

Community Reputation

158 Good

1 Follower

About ИцоД

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 08/28/1959

Profile Information

 • Кара
  Джаз L12A1 2005-та
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Contact Methods

 • Skype
  itko222

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега, учудвам се как изобщо сте я купили след като сте толкова мнителен Това "Уж 160К" си е съвсем реално за 14 години. Моята е от Флоренция и за 8 години - 2005-2013 беше на 95К - средно около 12К на година. От тогава (даже и на газ от 2014) съм направил130К за 10 години - средно по 13К на година след като няма и ден престой. Ако човекът преди теб я е карал така , какво означава "УЖ" ?!?! Това не е Америка да върти по 200км на ден а и Джазът не е кола за дълги разстояния. Това че вие сте и навъртели двойно повече си е ваша работа - явно я юркате сериозно като километраж. А размествания по таблото може да се случат от куп неща, вкл. некадърна смяна на пиропатрони, проблем с жила , радио и т.н. На всичко отгоре има сайтове в които може да проверите история срещу VIN и няколко евро, вместо да търсите "майстори"...
 2. По този повод : В бар седят двама екзистенциалисти и фиркат. По едно време единият вика: - Иде ми сега да се кача на бара и да се изсера ! Другият: - Недей бе ! Няма гой да те разбере...
 3. Новото мултимедия ли е или просто конзола с място за стандартно радио. Ако е първото ме интересува дали е ОК. Можеш да пишеш на лични, да не занимаваме Форума. Благодаря !
 4. Някой наясно ли е с това ? Аз, лаикът, съм впечатлен !
 5. След като свалиш пластмасата под врътките, има два болта, които държат конзолата (освен щипките) Внимателно развивай, защото аз загубих единия. Но може и без тях. Щипките са яки.
 6. Подсети ме за един много стар: Едната от две близначки се оплакала на сестра си, че мъжа и не я поглежда, вечер ляга, отваря книга и чета. Тая каквото и да прави, той се държи все едно я няма. Решили да се трампят и другата близначка да се опита да вдигне самолета. Та, легнала тя вместо сестра си при него а онази чака в кухнята. След малко измамничката дотичала в кухнята и вика: - Готов е, натсинах му се яко отзад и той ми удари един пръст между краката.... - Амииии, готов ?!?! Изобщо не е...просто го мързи да си плюнчи пръста да разлиства страниците !
 7. По повод стая номер 100... Та, разхождат се Ален Делон и Белмондо по улицата. АД решил да пусне една вода. Чака го Белмондо и по едно време АД излиза целият опикан отпред и отзад. Белмондо: - Какво става, приятелю ? - Ми какво...деба тая популярност. Влязох, и още не съм го извадил и всички се обърнаха към мен "аааа, Ален Делон, Ален Делон..."
 8. Колега, търсачката на Форума е ОК. Пробваш първо с нея...
 9. Някой е натиснал едно кръгло копче, което се намира най-отпред откъм шофьора. То блокира стъклата освен шофьорското
 10. Линк: https://ato24.de/en/ravenol-fds-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FDS SAE 5W-30 1x4L Стойност на поръчката: 42.95 *2.15 =93 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - За доставка юли в Бургас за Ицо Парите току-що преведени по банкова сметка от Револют
 11. Наско ги пита и каза че не са му отговорили или просто няма...нещо такова. Аз питах за качеството - дали има разлика, а то е ясно че едното е щатско, другото-джап.
 12. Е, нали поръчвахме Петрото от АТО24 ? Аз не съм купувал от тук. Питам, защото Петро няма отдавна и при немците
 13. Някакво мнение относно : https://ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html - с това съм в момента и вече 4-5 смени или : https://ato24.de/en/honda-ltd-sn-5w-30-4-l.html Не са ли еднакви ? Мога ли да поръчам второто ? п.п. Карал съм хонделката (Джаз 1.2 2005 с BRC газ) само с Петро (не знам защо няма вече ?!) и първото.
 14. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Honda-Front-Towing-Hook-Cover-Lid-Trailer.html?catId=0&initiative_id=SB_20230409153035&SearchText=Honda+Front+Towing+Hook+Cover+Lid+Trailer&spm=a2g0o.productlist.1000002.0
×
×
 • Create New...