Jump to content

ИцоД

Фен
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ИцоД last won the day on April 6

ИцоД had the most liked content!

Community Reputation

128 Good

1 Follower

About ИцоД

Profile Information

 • Кара
  Джаз L12A1 2005-та
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Contact Methods

 • Skype
  itko222

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Инструкция за това как да свалите напрежението, стреса и агресията: 1. Затворете очи. 2. Бавно и дълбоко вдишайте и издишайте. 3. Отворете едното око. 4. Задръжте дишането и....Стреляйте!
 2. Ех, този майстор вероятно е гадател и вероятно хвърля боб. Един съвет: Не ходи там повече. На 90К км и първо обслужване ми сложиха 10/40 и то за дизел. Изхвърлих го и карам синтетика от тогава. "Майстор" от Хонда не успя да смени възд. филтър та се наложи босът да се намесва. И едни такива. Ако искаш съвет за Джазката, влизай тук. ВИнаги ще намериш много по-компетентни хора от всички Хонда "майстори" в западащия ни град. Ако мога да помогна, можеш да пишеш на лични. Успех !
 3. Здрасти ! Линк: https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количество: Honda Synthetic Blend 5W-30 - 0.946 L - 4 броя Стойност на поръчката: (6,49*4)*1.9775 ~= 52 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по REVOLUT Начин на получаване: - чрез куриер (засега) ако до тогава не ти се обадя за човек на място п.п. Току що изпратени 52 лв
 4. Точно от Техко бяха моите. Купувай смело !
 5. Към Павлов и Бирев: Искам да пробвам Равенол за мята джазка - 1.2 2005г. Препоръчайте нещо рИвАнолско ! До сега съм все на Петро 5/30 и две смени на Хонда пак 5/30 ? Предварително благодаря !
 6. Колега, в първия пост си написал че си звънял в Бултрако София и Бургас. Та къде е това в Бургас ?!?! Относно маслото: Понеже казваш че караш на къси разстояния, аз бих и сипал Петро 5/30 и смяна на 8К, макс 9.
 7. Съгласен с Дандилов ! Карах такива, купени от тукашен дилър. Твърди и кофти изобщо. Махнах ги и от тогава само TRW или ATE
 8. Ако пък ги питаш как да различат мъжки от женски (косъм), ич няма да им дойде на акъла да го оближат Единият е с висока соленост По повод съседката от вица на Цецо : Един се хвали на авера си че е телепат. Онзи не му вярва и тоя му вика "Скивай ся - от седмия етаж на тоя блок ще се покаже един и ще сихвърли телевизора". Зачакали тия под блока и след пет минути от седмия етаж се показва някакъв и крещи "А бе,нямам телевизор бе, да ти ева майкатаааааа ! "
 9. В Аушвиц - Моше, газът се вдига !... Моще с едва доловим глас : - Купувай, купувай !
 10. По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат !
 11. Аз сложих с рИвАнол https://www.ato24.de/en/ravenol-dot-4.html Глътна повече от 440 мл, ама нормално - много гняс в крайните точки. Обаче остана и за съединителя. Доволен ! И "спира по-добре"
 12. Един от гениалната фамилия Бернули (по точно Даниел) е описал защо ви трепери капакът
 13. Просто прочетете (някъде) грешката. Другото е хвърляне на боб
 14. Не разбирам каква е връзката между нивото на маслото и чек енджин лампата, та сте долял (сменил) масло ?!?! Просто разберете каква е грешката - сервиз или приятел с ОБД 2 тестер
×
×
 • Create New...