Jump to content

Данчо82

Фен
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-7 Poor

About Данчо82

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 7,2004 г.,2.2 CDTI, седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен

Recent Profile Visitors

347 profile views
 1. Да питам-еднакви ли са разшерителните съдове на дизела и бензина, защото на моята печка не й се вижда нивото,и трябва да развивам капачката,за да видя има ли, няма ли? Мерси предварително!
 2. А сигурно е нормално 2004 година да няма бордкомпютър,нали?Или да не й светят копчетата на волана и AUX-а да е скрит! Има недомислици, но като няма пари за нови, ще караме каквото има!
 3. Темата е старичка, но аз съм нов, та да питам. Ако има диск с навигация, дисплея постоянно ли ще свети или пак ще гасне? За навито не ми дреме-има телефони за тая работа, все пак не сме 2004😉. Благодаря.
 4. Здрасти. Темите ги знам, даже съм намерил от къде и как да го сваля. Но също така видях, че има и доста изисквания откъм записването, които доста хора са спазили, но не им се е получило! Затова и питам за закупуване на нов или на копие, а ако не е оферта, здраве да е!
 5. Хич не са кът,ама 5 цифрени суми не вървят за 13-14 годишни коли,без значение какви са.Хубави,хубави,ама чак пък толкова...!!
 6. Бензин,но да е 2.4,че съм чувал за 2.0,че е асматик!Вземеш ли печка,ще трепериш,а с бензина ще си спокоен!Казвам го като човек,каращ 2.2 дизел и то на реални 350000.А за горенето,мога да ти кажа,че гори като бензинова-градско 9-10,извън-5.5-6.Така че,следващата не знам дали ще е Хонда,но със сигурност ще е японски бензин,без газ.Успех.
 7. Здравейте.Искам да закупя диск за навигацията-оригинал или копие,няма значение.Не ми трябва за навигация,то е ясно,а за настройване на часовника и за да свети постоянно дисплея.Благодаря и си пожелавам успех.
 8. И не ги слушай за филтъра-купих я с МАН на 5000км., но просто ми попадна безплатен БОШ и реших да пробвам! Никаква разлика! Със сигурност това важи и за МАЛЕ, ФИЛТРОН, и за всички други добри производители на филтри!
 9. Купи си една OBD буксичка и си я чети сам. Ако не друго, поне ще ти покаже грешката и номера й. На мен ми го е правила на 2 пъти-веднъж високо налягане на турбото и веднъж за подгревна свещ! Абе,общо взето, другата ще е бензин. Лека!
 10. Пробвах, но нищо не помогна. Явно нещо е станало при самия монтаж, но нямам идея какво и дали изобщо може за се сбърка нещо там! Искам да я сваля надолу тая проклета крушка, защото заслепявам насрещните коли, а колко надолу няма значение, защото се свети достатъчно силно! Предварително благодаря!
 11. Благодаря. Ще погледна и ще видя дали там е причината. А иначе, фара е свалян за да се смени баласта,та затова питах дали там може да се е получило нещо.
 12. Благодаря На лесно място ли е, че не ми се разглобяване нещо? 😁 И да те питам, виждам, че си вещ в нещата- тези фарове имат ли друг ръчен начин за регулиране, освен стандартния? В смисъл нещо, което е скрито и да налага свалянето на фара. Благодаря.
 13. На лесно място ли е, че не ми се разглобяване нещо? 😁 И да те питам, виждам, че си вещ в нещата- тези фарове имат ли друг ръчен начин за регулиране, освен стандартния? В смисъл нещо, което е скрито и да налага свалянето на фара. Благодаря.
 14. А можете ли да ми кажете как след смяна на баласт,десния фар не иска да се регулира автоматично? Левия си се регулира,което значи, че системата за регулиране работи. Не съм го сменял аз, а предишния собственик, така че не знам повече подробности. Благодаря.
×
×
 • Create New...