Jump to content

Данчо82

Фен
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Данчо82 last won the day on May 1

Данчо82 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Данчо82

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 7,2004 г.,2.2 CDTI, седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен

Recent Profile Visitors

984 profile views
 1. Здравейте. Вчера, при рутинен преглед, се забеляза да излиза пушек от турбото при подаване на повечко газ. Предполагам, че не е проблем за подценяване , но някой сблъсквал ли се с побен проблем? Само да отбележа, че е рециклирано турбо, на има-няма 100000 км. Благодаря.
 2. Купи си едно ELM OBD 2 адапторче, изтегли car scanner и си готов. На мен ми показа, че няма грешки, но все пак му дадох CLEAR ALL и след 20 км. спряха да светят. А и да светят, нека си светят - колата и така си върви.
 3. Коли на по над половин милион км., не се промиват. Таман се е затапило, не го измивай, да не изтропа нещо!
 4. Здравейте. Ако можете от опит или от споделена информация, да ми кажете кои, или кой, са разбирачите на Хонда в Сливен, а може и в близост до града. Благодаря предварително.
 5. Нищо де, кажи нещо за капак верига. 😁
 6. Дали е спазено, е спорен въпрос-правено е преди мен. Но може и семеринга да е, ще видим. Мерси.
 7. Здравейте. Днес, при редовния оглед на колата, се видя лек теч на масло. Оказа се, че при смяната на веригите, капака е намазан със силикон, вместо да е с уплътнение, както е редно. Има ли поводи за притеснение и, ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, дали уплътнението го има като резервна част? Мерси.
 8. Здравейте. От време на време, при по-ниски температури, при палене, се вдига облак дим! По миризмата му съдя, че има масло в него и наистина, колата си пипа 1.5,2 литра от смяна до смяна! Иначе, по време на движение, не излиза нито сив, нито какъвто и да е пушек,което за печка си е добре. Случва ли се и при някои от вас и има ли повод за притеснения? Благодаря предварително!
 9. Свети си символа за ръчната спирачка, като на всяка друга кола! Плафоните на тия коли, не светят всеки път!
 10. Моята я взех със сменени и не знам каква марка са, но със сигурност не са ОЕМ! За 20 годишни коли, всичко е афтърмаркет вече!
 11. Абсолютно същите светят и при мен! Но по-странното е, че както могат да се появят по време на палене и движение, така могат и да изчезнат! Ако е спирачна течност, не светят те, а и няма да се появяват, и изчезват ей така.
 12. Много точно казано! И плюс това, какво има в добавките-нафта!
 13. Това с оригиналните масла си е, меко казано, измишльотина. Двигателно-гледаш одобренията и вече въпрос на личен избор за марка. Хидравлика-прост ATF 4, 5,няма значение, покрива изискванията на Хонда и струва 10-на лева, а не като техния спец. продукт 35,40 лв.,който пак е ATF. Спир. течност-поне Дот 4,Дот 5.1 покрива всички по-малки дотове. Антифриз-червен Long life. На някои производители е и зелен. Просто е- след 2001 година, това си важи за всички марки автомобили. А за смяната на спир. течност-карал съм една кола 15 години и не съм го правил-нищо не й стана! Няма ли проблем, не пипаш.
×
×
 • Create New...